Bekijk in artikel
12 juli 2019 om 13:15
0

Vond hem bij AZ echt veelbelovend en ook bij Oranje het enige lichtpuntje van die periode. Echter na 1 jaartje Eredivisie ben je nog lang niet uitgeleerd. Een echte Feyenoord spits en type Dirk Kuyt. Die is ook niet van Utrecht naar de top van de PL gegaan. Eigenlijk bizar dat hij bij Feyenoord in de jeugd heeft gezeten en 3 jaar later topscorer van de Eredivisie is bij AZ. Dan moet het toch ergens vreselijk misgaan?

Reacties

12 juli 2019 om 13:31
0

Bij Oranje een lichtpuntje? Hij heeft uiteindelijk een penalty tegen Luxemburg, en de 3e goal tegen Wit-Rusland gescoord, nul assists. Voor de rest alleen in oefenwedstrijden iets laten zien.

Het complete gebrek aan doelpunten (nog nooit zo weinig in een kwalificatiereeks) heeft ons het WK gekost...al kan je altijd stellen dat de alternatieven wellicht ook niet gescoord hadden, dat zullen we nooit weten.

12 juli 2019 om 14:01
0

En ik vond hem als enige elke wedstrijd nog redelijk spelen in het licht van dat elftal. Vergeet niet dat alles omtrent oranje zo vreselijk slecht was, dat het als spits al helemaal niet makkelijk is om iets te laten zien. We speelden 352 met Veltman op de flank... Ik krijg nog rillingen als ik aan die tijd terugdenk.

Ik zeg natuurlijk niet dat hij geweldig gespeeld heeft. Maar ik vond wel dat hij potentie had, omdat hij het ook liet zien op een hoger niveau. Oefenwedstrijd egen Engeland was zijn beste wedstrijd. Qua fysiek en handelingssnelheid gewoon prima. Meer kun je niet van zo'n jongen vragen in die periode.

12 juli 2019 om 14:27
0

Doe alternatieven waren/presteerden slechter. De wedstrijden die Oranje verloor deed Janssen niet mee. Dus we weten het wel.

12 juli 2019 om 15:05
0

''dan moet het toch ergens vreselijk misgaan?''

Mits je doelt op Feyenoord die hem liet gaan; het was eigenlijk totaal geen aderlating dat hij destijds vertrok. Des te knapper was het juist hoe hij zich met keihard werken omhoog heeft geknokt via Almere en erna AZ.

De stap naar Spurs was helaas ongelooflijk zonde. Maar met Harry Kane voor hem, was het sowieso al een mission impossible.

12 juli 2019 om 15:36
0

Hoezo totaal geen aderlating? Het ging niet om een dure bankzitter, maar een jeugdexponent... Natuurlijk had zijn vertrek destijds geen effect op het 1e elftal, maar wel degelijk voor de BVO Feyenoord.

Uiteraard knap hoe hij zich opgewerkt heeft, maar nogmaals het moet toch mogelijk zijn voor een club als Feyenoord om dergelijk talent voor het eerste klaar te stomen? Vooral omdat hij alles heeft/had van Feyenoordspits. In alle opzichten vind ik dat een aderlating voor een club die het niet moet hebben van financiele kracht. Maargoed ik zal wel te kritisch zijn. Ik vind Feyenoord een club met heel veel potentie, maar er wordt maar een klein deel van verwezenlijkt.

12 juli 2019 om 16:31
0

Geen idee of je te kritisch bent. Janssen was echter gewoon een redelijk talent, stak er niet niet per definitie bovenuit en het leek er gewoon echt niet op dat dit (toekomstig) materiaal was voor Feyenoord 1. Of denk je werkelijk dat ieder talent een contract krijgt? Dus destijds (!) was het geen aderlating dat hij vertrok. Dat het achteraf zo loopt is des te knapper van Janssen en ook heel makkelijk praten in jouw geval. Tenzij je Janssen ook jaren hebt zien spelen in de jeugd en echt dacht dat Feyenoord hier destijds een enorme fout mee maakte.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

54 fans
Aanvaller, 25 jaar

Tottenham Hotspur

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren