Bekijk in artikel
12 juli 2019 om 07:46
0

Sinds wanneer gaat een kledingsponsor over transfers ?

Reacties

12 juli 2019 om 08:07
0

Sinds kledingsponsoren duizelingwekkende bedragen neer leggen om hun spelers op bepaalde schoenen te laten lopen misschien?
Dus die hebben wel degelijk wat te eisen hoor.

12 juli 2019 om 08:08
0

Puma betaalt Manchester City om gepromoot te worden. Sponsorinkomsten vormen een aanzienlijk aandeel van de totale inkomsten van Manchester City. Als een populaire speler als Sané je merk draagt, is dat zeer goede reclame. Als Sane straks echter niet meer in het splinternieuwe Puma-tenue van City te zien is, loopt Puma inkomsten, maar vooral een hoop bekendheid mis. Je moet jezelf bekend houden als bedrijf. Dit zou dus schadelijk zijn voor Puma, tenzij City een nieuwe aankoop als vervanger doet, die, omdat hij dé nieuwe City-aankoop is, evenveel als of zelfs meer aandacht dan Sané met zich meebrengt. Dan loopt Puma die naamsbekendheid en inkomsten niet meer mis.

12 juli 2019 om 09:00
0

Sinds nooit natuurlijk. Man City is echt niet zo afhankelijk van Puma dat ze dat toestaan. Alsof een grote club als Man City niet ook geweldige aanbiedingen krijgt van Nike, Adidas, Under Armour, New Balance etc. etc.

12 juli 2019 om 10:19
0

Dat al die andere merken hen aanbiedingen doen, doet er nu niet toe. City heeft voor Puma gekozen. Het kan heel goed dat Puma aanzienlijk meer betaalde dan Nike en Adidas, omdat Puma de naamsbekendheid meer nodig heeft. Feit is dat City een deal met Puma heeft gesloten die voor hen verantwoordelijk is voor ongeveer 15% van de jaarlijkse inkomsten. Het doet er dus zeker wel toe, LovreFC.

12 juli 2019 om 13:51
0

Sinds wanneer staat dat er? Ze eisen dat ie voor marketingdoeleinden mee gaat naar Azie, niet dat hij verkocht moet worden. Vervolgens wordt er aangegeven dat City pas wil verkopen als ze een vervanger hebben. Nergens staat dus dat Puma inspraak wilt over zijn transfer.. Lezen is en blijft een lastig vak, net als de juiste conclusie trekken

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren