Bekijk in artikel
11 juli 2019 om 15:40
0

Potentiele eigenaar is boos dat een speler word verkocht? Hij heeft toch nog niks te maken met FC Den Bosch. Wat een soap is dit ook aan het worden en ik ben bang dat het net als Roda JC gaat worden.

Reacties

11 juli 2019 om 15:55
0

Eens, knvb zou dergelijke constructies gewoon moeten verbieden. Nederland heeft ook gewoon geen plaats voor zoveel betaald voetbalclubs. Moeten we niet omhoog houden met dubieuze geldschieters uit het buitenland.

11 juli 2019 om 16:12
0

Tja, hoe je het went of keert, dit zal alleen maar toenemen. Clubs zijn financieel enorm afhankelijk van (grote) sponsoren. Zeker in de KKD. Daar zal de vraag naar een externe partij aanwezig zijn. Of het leuk/goed is, komen we daarna achter.

11 juli 2019 om 16:45
0

Sponsoren is prima, maar speeltje van een dubieuze eigenaar is iets anders. Als je als club geen normale sponsoren kan binden, geeft het aan dat je als club gewoon te weinig toekomst hebt. Dan kan je dat uitstellen door een suikeroom, maar gezonde bedrijfsvoering is het niet.

11 juli 2019 om 16:41
0

Volgens mij wel. Den Bosch staat er volgens mij financieel heel slecht voor. Jordania is dan wel geen eigenaar maar heeft volgens mij wel wat gaten in de begroting gedicht en er mede voor gezorgd dat Den Bosch spelers kon betalen waarmee ze nacompetitie haalde dit Jaar. Als de deal door de Knvb wordt afgewezen, moet Den Bosch heel snel op zoek naar geld om te blijven bestaan volgens mij.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

0 fans
Verdediger, 21 jaar

FC Den Bosch

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren