Bekijk in artikel
11 juli 2019 om 15:12
0

Ik denk PSV. Andere trainer en TD dan toen hij vertrok.

Reacties

11 juli 2019 om 15:23
0

Hendrix, Rosario, Thomas, Gutiérrez, Ihattaren, Afellay, Sadilek zijn op dit moment de middenvelders bij PSV. Waarbij Lammers/Malen ook op 10 kunnen spelen. Dat zijn 9 spelers voor 3 posities. Lijkt me niet dat PSV daar nog een 10e bij haalt.

11 juli 2019 om 15:26
0

En dan staan Pereiro en Ramselaar ook nog onder contract, worden waarschijnlijk verkocht maar zijn ook nog niet weg.

11 juli 2019 om 15:36
0

Het zou me allereerst verbazen als PSV Bazoer weer in de armen sluit. De club accepteerde de knieval van Labyad ook niet, toen de Marokkaan terug wilde keren. En ook nu zal PSV er gerust rekening mee houden dat de fans Bazoer niet meer in het shirt van hun club willen zien.
Daarnaast ben ik benieuwd wat Bazoer bij PSV zou moeten toevoegen. In Rosario, Sadilek en Hendrix heeft Van Bommel drie controlerende middenvelders, terwijl er met de uitleenbeurt én de contractverlenging van Dante Rigo ook voor de toekomst een plan is voor die positie.

Intussen heeft men met Gutiérrez, Ihattaren, Thomas, Afellay en Lammers nog opties te over voor de aanvallende impulsen op het middenveld en ook in deze linie in de toekomst Madueke en Mauro Junior nog achter de hand. Al met al zie ik geen ruimte voor Bazoer, die nou niet bepaald veranderd lijkt te zijn sinds zijn vertrek.

Ik stel me voor dat het om AZ, Feyenoord of Utrecht gaat, mits hij in een verhuur, gratis of voor een erg laag bedrag kan worden opgehaald. Met name als het om laatste twee clubs gaat wordt het interessant. Bazoer lijkt me op een middenveld met Kelly en Berghuis een beter alternatief dan Toornstra. Wanneer het opnieuw Utrecht wordt denk ik dat FC Utrecht nog wel eens boven Feyenoord kan eindigen komend seizoen. En echt met AZ gaat uitvechten wie er derde wordt. Cerny, Dalmau, Kerk, Emanuelson, Lonwijk, Maher, Bazoer… Dan tekent je basis zich wel mooi af. Petje af voor Utrecht trouwens, met of zonder Bazoer.

11 juli 2019 om 15:45
0

Wat ik niet begrijp: waarom verwijs je naar Labyad als "de Marokkaan"? Hij is toch Nederlander?

11 juli 2019 om 16:02
0

Hij had ook gewoon kunnen schrijven: ‘De club accepteerde de knieval van Labyad ook niet, toen hij terug wilde keren.’ Misschien bekt het lekker weg ofzo.

11 juli 2019 om 16:05
0

Hij heeft voor Marokko gekozen, dus in voetbaltermen is het een Marokkaan net als Ziyech, Mazraoui etc. Al zie ik ook niet helemaal waarom het in deze context relevant is om de nationaliteit uberhaupt te benoemen.

11 juli 2019 om 16:08
0

Komt uit voor het Marokkaans elftal en stond bij het kampioenschap van Ajax ook met een Marokkaanse vlag te zwaaien dus ik denk ook dat hij zich meer Marokkaan voelt dan Nederlander. Dus dat iemand hem dan bestempelt als een Marokkaanse voetballer kan ik wel begrijpen.

11 juli 2019 om 16:27
0

'komt uit voor het Marokkaans elftal en stond bij het kampioenschap van Ajax ook met een Marokkaanse vlag te zwaaien dus ik denk ook dat hij zich meer Marokkaan voelt dan Nederlander. Dus dat iemand hem dan bestempelt als een Marokkaanse voetballer kan ik wel begrijpen.

Maar het belangrijkste is dat Labyad is geboren in Nederland en dus als Nederlander gezien moet worden. Dat hij voor het Marokkaanse elftal uitkomt en met de vlag staat te zwaaien, wil niet zeggen dat hij zich meer Marokkaan voelt dan Nederlander… Niemand weet waarom hij voor Marokko uitkomt, maar we vullen dit allemaal op basis van aannames in.

En in de context van zijn verhaal is het m.i. irrelevant om nationaliteit te vermelden.

Clarence Seedorf probeerde dit Matthijs van Nieuwkerk (en de rest van Nederland, maar ik denk tevergeefs) bij te brengen.

11 juli 2019 om 16:59
0

Kerel wat zeg jij allemaal? Dus hij kiest voor marokko en staat met een marokkaanse vlag te zwaaien, maar voelt zich hollander? Wat een onzin. Het is en blijft een marokkaan geboren in nederland. Verder totaal niet relevant in dit artikel.

11 juli 2019 om 17:01
0

Bazoer is bij Psv opgeleid als CV. Dus zou zomaar wel kunnen.

11 juli 2019 om 17:31
0

Kyle66

Lekker belangrijk dat Gomes1psv "de Marokkaan" zegt. De enige reden waarom jij er nu zo over valt is omdat hier gaat over een Nederlander met Marokkaanse roots. Maar had jij dezelfde opmerking geplaatst als er stond: De club accepteerde de knieval van Toivonen (voorbeeld) ook niet, toen de Zweed terug wilde keren?

11 juli 2019 om 17:35
0

PSV laat Bazoer echt niet terug keren. Ik verwacht niet dat de PSV fans dit ooit gaan accepteren. Dan heb je dus helemaal niks aan zo'n jongen. Daarnaast is er, zoals jij zegt, geen plek voor hem op het middenveld. Tenzij hij natuurlijk wordt gezien als een versterking voor de achterhoede (maar dat lijkt me niet).

Voor de spanning in de competitie en de sterkte qua teams hoop ik inderdaad dat hij voor Feyenoord of Utrecht kiest. Met of zonder Bazoer zie ik Utrecht en/of AZ op dit moment nog wel boven Feyenoord eindigen. Tot nu toe heeft Feyenoord zich nog niet echt versterkt.

11 juli 2019 om 20:07
0

Under

Toivonen is niet gebopren in Nederland. En is gewoon een buitenlander.

Dat gedoe hierboven over zwaaien met vlaggen en spelen voor Marokko, wat verder totaal irrelevant is natuurlijk, of moeten we Veldwijk ook maar voortaan als Zuid Afrikaan beschouwen? Mazraoui heeft, ook, een Nederlands paspoort en is, dus, gewoon Nederlands. Dat bij daarnaast nog een andere nationaliteit heeft, doet daar echt niets aan af. En hij mag zelf bepalen hoe hij zich voelt, wat anderen daarvan vinden is apekool.

Los daarvan, ik snap wel dat mensen reageren op die opmerking van gomes1psv. Want gomes bedoelt daar dus wel iets mee. En dat is zijn verantwoordelijkheid en niet die van Mazraoui, Labyad, of welke andere Nederlander met een dubbele nationaliteit ook.

11 juli 2019 om 20:09
0

Under

"tenzij hij natuurlijk wordt gezien als een versterking voor de achterhoede (maar dat lijkt me niet)."

Nou, dat zou echt letterlijk het enige zijn waarvoor hij waarde kan hebben voor Psv. Als hij zich gaat richten op die plek waar hij thuishoort, centraal achterin! Waar hij is opgeleid enwat ook gewoon zijn echte plek is. Als middenvelder is Bazoer echt totaal overbodig bij Psv. Hij heeft niets wat een toevoeging zou zijn aan het middenveld van dit Psv. Niets.

Overigens, dat PSV hem 'echt niet laat terugkeren' vanwege sentimenten bij de supporters, vind ik niet logisch. Indertijd met Labyad snap ik wel dat Brands hem niet terug liet keren ondanks de knieval en de excuses die hij tot drie keer toe aan Brands en PSV heeft aangeboden. Dat lag echt té gevoelig. Maar inzake Bazoer, ach, zodra hij twee keer leuk heeft gespeeld als CV, dan is de achterban zó om. Zoals de achterban ook zó om was toen Kluivert een paar goaltjes maakte.


12 juli 2019 om 11:05
0

My o my, wat een discussie zeg! Over iets waar ik totaal niets mee bedoel of wil insinueren. Ik schrijf graag met verwijswoorden, net als in de artikelen die we hier lezen. Zo bekt een tekst lekker en is ie beter en prettiger leesbaar. Ik koos voor 'marokkaan' - ik dacht dat Labyad een Marokkaan was, maar kennelijk zit ik er mijlenver naast - maar had ook voor 'middenvelder' of 'utrechter' kunnen kiezen. En had ik dat maar gedaan, want er zijn weer een hoop tere zieltjes en argwanende keyboard worriors die er weer wat achter zoeken.

'zoals de waard is, vertrouwt-ie zijn gasten.' Als je de term 'marokkaan' beladen genoeg vindt om er iets achter te zoeken, sta je zelf misschien wel met flink wat (voor)oordelen in het leven.

En PS: @constant Kante: inderdaad had ik Lars Veldwijk ook een Zuid-Afrikaan genoemd. Hij speelt toch voor Zuid-Afrika, is er geboren en heeft een Zuid-Afrikaans paspoort!!

12 juli 2019 om 15:57
0

Lars Veldwijk is geboren in Nederland, maar zijn vader komt wel daar vandaan.
Vandaar dat Constant Kante die vraag stelde. Ik zie namelijk niemand Lars Veldwijk een Zuid Afrikaan noemen, maar dat ben ik…

12 juli 2019 om 16:02
0

Nou ja, dan is dat mijn vergissing. Maar dan nog vind ik het wel erg achterdochtig als je iets achter zo'n benaming moet zoeken.

11 juli 2019 om 20:02
0

jorginho

Psv? Mag hopen van niet. PSV heeft niet een extra loopjongen nodig die mooi op en neer kan rennen. PSV heeft Rosario al. PSV heeft behoefte aan een creatieve middenvelder. Dat is Bazoer totaal niet. Hij is dus overbodig.

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren