Bekijk in artikel
11 juli 2019 om 14:56
0

Kom maar weer terug bij Ajax Riechedly!!!

Ten Hag staat er bekend om dat hij lastige jongens goed kan aanpakken en wel kan laten renderen. Ik vind Bazoer nog steeds een groot talent. Alleen zal Bazoer voorlopig moeten accepteren dat hij geen vaste basisplek bij Ajax gaat krijgen. Maar wellicht volgend seizoen wel als Vd.Beek is verkocht.
Met Bazoer, Schone en Marin heeft Ajax dan ook de beschikking over een sterke bank die ook voldoende Europees voetbal ervaring heeft.
Gravenbergh dan gebruiken als reserve voor de linksbuiten positie waar Cerny is vertrokken.

Overigens las ik zojuist dat Ajax zich net als Psv gemeld heeft voor Lyanco bij Torino. Ajax heeft een bod op Lyanco gedaan maar dat is afgewezen door Torino. Schijnt dat hij meer dan 20 miljoen moet kosten.

Reacties

11 juli 2019 om 15:13
0

Gravenbergh als linksbuiten? Dat is toch gewoon een cvm/cm?

11 juli 2019 om 15:15
0

Dat klopt maar hij kan ook als linksbuiten spelen.

11 juli 2019 om 15:26
0

Daarmee vermoord je de kwaliteiten van een moderne middenvelder die Gravenberch heeft.

11 juli 2019 om 15:35
0

Weet je niet. Dolberg speelde eerst ook als linksbuiten bij Ajax. Het kan ook een manier voor hem zijn om zich in de basis te knokken. En dat hij later alsnog op zijn favoriete positie komt te spelen.

11 juli 2019 om 16:04
0

Domburg speelde altijd in de spits, hij kan ook op links dat klopt, omdat hij in de jeugd op beide posities speelde. Maar In Ajax 1, speelde hij als Spits.

11 juli 2019 om 17:02
0

@DominiqueThiem......De reden waarom Ajax hem heeft verkocht is omdat hij totaal niet past in snel aanvallend voetbal. Bazoer is namelijk een postbode voetballer. Past perfect in dat trage frank de boer voetbal maar bij het huidige Ajax past ie gewoon niet.

11 juli 2019 om 20:00
0

Soccerfan_1

Sterker nog. Bazoer is helemala geen middenvelder. Ja, hij speelde op het middenveld bij Ajax, maar dat werd geen succes omdat hij gewoon en CV is die om welke vage reden ook van zichzelf vond dat hij beter tot zijn recht kwam als middenvelder. Die misrekening heeft hem nu al drie jaar van zijn carriere gekost. Want hij mist ongeveer alles wat een middenvelder zou moeten zijn en hebben.

11 juli 2019 om 20:07
0

Dominquethiem

Haha waar heb jij het dan over man? Bazoer terughalen en Gravenberch als linksbuiten?
Tadic en Neres kunnen natuurlijk op 'linksbuiten' spelen, Gravenberch is zich aan het ontwikkelen als 6. En Bazoer, pfff, waarom zou Ajax die terughalen? Had eerst het niveau en de mentaliteit niet, en heeft zich sindsdien niet significant verbeterd. Zou echt niet weten wat we daarmee moeten en weet ook 100% zeker dat Ajax geen enkele belangstelling voor hem heeft.
En hoe kom je er eigenlijk bij dat Marin op de bank zou gaan zitten? Die is gewoon voor de basis gehaald.

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren