Bekijk in artikel
1 juli 2019 om 14:10
0

Tot nu toe heeft Ajax zich mijn insziens het beste versterkt. In ieder geval indien ik het vergelijk met de andere topclubs. Over de onderste ploegen durf ik niks over de aanwinsten te zeggen dus het zou kunnen dat zij zich relatief beter versterkt hebben dan Ajax.

Ik ben in ieder geval blij dat Ajax zich in iedere linie al met een topspeler voor Eredivisie begrippen versterkt heeft!

Reacties

1 juli 2019 om 22:44
0

Klopt, maar bij Ajax is ook al wel de meeste kwaliteit vertrokken uiteraard. Desalniettemin is Marc goed bezig, hopelijk nog 1 goede CV als De Ligt offcieel weg is en dan zijn we er weer een heel eindje denk ik. Denk dat er dan alleen nog aankopen komen als er van Ziyech of Neres (Bergwijn?), Van de Beek (Pröpper?) nog iemand vertrekt, maar hopelijk doet Ajax haar uiterste best om deze mannen aan boort te houden, dan heb je gewoon weer een kampioenswaardige selectie die de CL kan halen!

3 juli 2019 om 18:07
0

Tot nu toe alleen Frenkie he. PSV is tot nu toe meer belangrijke spelers kwijt geraakt met Schwaab, Angelino en Luuk de Jong.
De Ligt volgt natuurlijk binnenkort, Alvarez komt dan meteen als vervanger. Bij PSV zullen Bergwijn en Lozano nog vertrekken, en misschien ook Pereiro, Zoet, Viergever.
Ik denk trouwens dat Ajax na Alvarez sowieso nog wel wat gaat doen, ook al blijven Ziyech, Neres en Donny.

10 juli 2019 om 15:04
0

Daar doe je de transfer campagne van PSV tekort mee. Over twee weken begint het nieuwe seizoen en tegen Basel treden we aan met Viergever, Sainsbury en luckassen: het klink als een grap van De Spelt op de zaterdagavond.

Veel namen voorbij zien komen en toch overal langs grijpen, dat zelfs De Jong als Brand Pitt het als kunst kan verheven om in een club vol bloedmooie vrouwen te eindigen met z’n rechter hand aan z’n kleine vriend. Zowel inkoop als verkoop is PSV een lachertje geworden vergeleken met afgelopen seizoenen. Waar de slagvaardigheid van Brands een verademing was voor PSV krijg ik het Spaans benauwd bij J. De Jong. Hij loopt tot nu toe overal achter de feiten aan en laat zien tot nu toe geen harde onderhandelaar te zijn, ala Brands.

Het huren van Lato is daar een mooi voorbeeld van, gezien het eerst om koop ging en zich daarna laat afbluffen door akkoord te gaan met huren. Ook blijkbaar de enige back op het verlanglijstje van J. De Jong. Na een jaar kan je weer naar een vervanger kijken en dat terwijl Angelino je belangrijkste speler was van afgelopen jaar, want zonder hem kwam er helemaal geen bal meer over de middenlijn heen met het “samba” voetbal van V. Bommel.

On: Ik mag hopen dat er op korte termijn Europese (sub)topclubs langs komt die aan de vraagprijs van Lozano als Bergwijn willen voldoen, dan kan er sterk ingekocht worden voor de achterste linie. Misschien iets te positief gestemd maar daar moet PSV toch wel een bedrag van 60 miljoen aan over kunnen houden. Een vertrek van Zoet en Pereiro zou ook meer als kleine bonus welkom zijn, en dan direct een fatsoenlijke controlerende middenvelder vastleggen en dan zie ik het een stuk positiever in. Achja, dromen mag altijd toch?

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren