Bekijk in artikel
25 juni 2019 om 12:33
0

Ronduit belachelijke beslissing, lekker de supporters duperen in de eerste wedstrijd van het seizoen. Begint weer lekker voor mijn club. Een beetje onschuldig vuurwerk afsteken hoort er gewoon bij na mijn mening

Reacties

25 juni 2019 om 12:36
0

Tja jou mening doet er niet toe, en doe van de knvb wel. Een paar maloten verpesten het nu voor iedereen. Je wist en voelde dat dit er aan zat te komen, of jij dat nu belachelijk vind of niet...

25 juni 2019 om 12:40
0

Vuurwerk hoort niet in een stadion thuis. Wil geen moraalridder spelen want mij club is geen haar beter. Vind de straf wel onzin overal hangen cameras tegenwoordig pak de daders eruit en laat is een x niet de goede lijde onder de kwaden.

25 juni 2019 om 12:43
0

Vind dit voor een Groningen supporter nogal een kortzichtige reactie. Juist de Groningen supporter weet dat het ook fout kan gaan met vuur op de tribune.

25 juni 2019 om 12:57
0

Of 'onschuldig' vuurwerk in het stadion hoort is niet eens de discussie. Wanneer je iets doet waarvan bekend is dat het niet is toegestaan moet je de consequenties aanvaarden.

Mensen die willens en wetens de regels overtreden en dus hun club schaden horen niet in het stadion thuis en zijn geen echte supporters. Anders zouden zij geen gedrag vertonen wat hun club schade toebrengt.

Persoonlijk ben ik wel van mening dat je vooral moet trachten de aanstichters te straffen.

25 juni 2019 om 13:23
0

Regels zijn regels en die gelden voor elke club. Zint het je niet moet je bij de KNVB gaan klagen. Echter zal dat (terecht) niets uitmaken. En voor je over mijn club voorkeur begint, in ons geval is het ook terecht.

25 juni 2019 om 16:33
0

KNVB word mede door UEFA/FIFA regels gesteund, Al is de Nederlandse wet hier ook duidelijk over. Het is alleen toegestaan op 31 december 9m vanaf uur x tot 01-01 tijd Y vuurwerk af te steken.

25 juni 2019 om 15:47
0

Supporters die zich niet houden aan de huisregels in het stadion,en de regels van de KNVB,dienen wat mij betreft een stadionverbod voor het leven te krijgen. Goeden horen niet onder kwaden te lijden. Ik denk dat als er een rechtzaak aangespannen zou worden tegen de KNVB, dat de KNVB dat verliest.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

FC Groningen

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren