Bekijk in artikel
20 juni 2019 om 00:04
0

Lijkt me een prima verdediger voor psv met veel ervaring en de vraagprijs van Fener zal ook niet bijzonder hoog zijn heeft nog maar een contract tot 2020 en is geen vaste waarde.

Reacties

20 juni 2019 om 00:10
0

Als hij bij fenerbahce geen basisplek heeft kun je je afvragen of hij goed genoeg is voor PSV. Was eerder een groot talent maar heb het idee dat hij nergens echt doorbreekt.

20 juni 2019 om 00:32
0

Hij is wel gewoon basisspeler van Mexico, een team dat in principe een hoger niveau heeft dan PSV. Dat hij in Turkije niet aan spelen toekomt zegt me eigenlijk niet zoveel, daar worden totaal andere dingen gevraagd van verdedigers. Marcelo was daar de beste CV van de competitie.

20 juni 2019 om 00:40
0

Marcello heeft zich ook ongekend verbeterd na zijn periode bij PSV. Zowel in Duitsland als bij Besiktas en Lyon een vaste betrouwbare verdediger.

20 juni 2019 om 04:54
0

Dat zich flink verbeterd heeft is zeker waar, maar wat Davilla7 zegt is ook waar. Je ziet dat hij veel gelooft wordt voor de punten die je bij PSV ook al zag. Dingen als kracht, redelijk snel, goede tackle. Imo is hij dan ook met name mentaal verbeterd (geconcentreerder, beter timing etc), wat hij in Nederland miste (en nog steeds niet echt onder de knie heeft) is het mee voetballen en het gebrek aan voetbalintelligentie om 'Nederlands voetbal' te spelen. En nee Nederlands voetbal is zeker niet het hoogst, zeker tactisch niet, maar het gaat wel uit van een bepaalde denkwijze, die Marcelo zeker niet onder de knie had. Dit werd in Duitsland, maar met name in Turkije en Frankrijk toch minder van hem gevraagd, wat hem duidelijk ook erg goed deed

20 juni 2019 om 08:32
0

Precies wat PerPSV zegt. Marcelo was bovendien 'al' 26 toen hij PSV verliet, je praat over hem alsof hij een of ander jong talent was. Verdedigend was hij bij PSV al prima, maar opbouwen en met ruimte in zijn rug verdedigen kon hij gewoon echt totaal niet. Dat zijn kwaliteiten die er van jongs af aan in moeten ziten en je iemand niet zomaar even bijleert. Als je Marcelo nu bij PSV zet zal het wederom een drama zijn.

20 juni 2019 om 12:51
0

Qua opbouwen was Marcelo juist één van de beste verdedigers in Turkije. Reyes wordt omschreven als een voetballend sterke verdediger, maar die kon er in Turkije juist helemaal niks van. Ik denk dat er in Nederland te veel waarde wordt gehecht aan hoe goed een verdediger mee kan voetballen, terwijl zijn verdedigende kwaliteiten juist het belangrijkste zijn. Misschien is dat de reden dat Virgil Van Dijk niet werd opgemerkt door de Nederlandse top, maar wel door Celtic.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

0 fans
Verdediger, 26 jaar

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.PSV74
Voor de complete stand: Eredivisie
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren