Bekijk in artikel
20 juni 2019 om 00:03
0

Ieder jaar komt zijn naam voorbij. Maar ik heb niet echt vetrouwen in Dejong. Het oogt allemaal onzeker momenteel bij mijn club. Wat mij betreft haal je ze alle 3. Zitten heel krap in de verdediging

Reacties

20 juni 2019 om 00:05
0

Laten we De Jong een eerlijke kans geven. Vorig jaar was zijn voornaamste taak om de backs te vervangen, en dat is hem uitstekend gelukt. Guti kwam ook, naar tevredenheid van iedereen, maar dat is nog niet fantastisch uitgepakt.

20 juni 2019 om 00:09
0

Angelino en Dumfries kwamen uit de koker van Brands.

20 juni 2019 om 00:12
0

Dat is inderdaad nog deels het werk van Brands. De Jong heeft daar echter ook een rol in gespeeld. Echt scoutingswerk komt sowieso niet bij die namen kijken. Ik bedoel vooral dat het nog niet te peilen is of De Jong geschikt is.

20 juni 2019 om 00:56
0

Dat is inderdaad te danken aan brands. Ik heb beetje hard hoofd in omdat ze vorige jaar al wisten over angelino constructie en de spelers die zo goed als zeker weg zouden gaan en nog vind ik de namen die ik voorbij zag komen niet denderen(berghuis en die van hsv) ik had toch verwacht dat ze al eerder zouden toeslaan met oog op de voorrondes. Maar ik hoop dat ik ongelijk heb

20 juni 2019 om 02:27
0

@Psveruitxxx Ik had ook de hoop dat ze eerder zouden toeslaan, kijkende naar de spelers die waarschijnlijk nog vertrekken, is het niet eens een selectie te noemen. Laat staan wat er ineens nog meer vertrekt bij een mooie aanbieding. Echter vind ik dat de Jong wel even wat tijd moet krijgen, bij Brands was het ook niet meteen jackpot plus het feit dat Brands al ervaring en daarbij connecties op zak had(Moreno bijvoorbeeld). Ik denk dat we allemaal wel meteen wisten dat de Jong tijd nodig zou hebben.

20 juni 2019 om 16:05
0

@0485psv. Ben met je mee eens. En het is natuurlijk ook niet alleen dejong. Maar als technisch manager moet je het ook hebben van je netwerk en dat ontbreekt bij hem. Hij verdient absoluut nog alle tijd rn kans. Echter over kleine maand zijn de voorrondes ipv dat we al 1 cv op zijn minst hebben aangekocht moesten we het doen met de pijnlijke vetrek van Angelino.

20 juni 2019 om 02:30
0

Het transfer window duurt nog 2 1/2 maand...
En tot gisteren was alleen Schwaab vertrokken.

Omdat ze niet al 4 of 5 spelers gehaald hebben en niet ook aan ongeveer elk zuid amerikaans talent gelinkt worden zoals Ajax is het nog niet direct onzeker.
Middenvelders zijn er genoeg, het vertrek van een aanvaller kunnen ze intern opvangen, pas daarna zullen ze de markt op moeten (niet dat het niet direct kan, maar de noodzaak is er niet).

Alleen verdedigend mag er wel wat bij. Van Luckassen (volgens mij terug van zijn verhuur) moet je het in ieder geval niet hebben maar over schwaab heb ik de afgelopen jaren ook weinig positiefs gelezen, alleen het vertrek van Angelino nu is echt een aderlating, voor de rest staat er nog steeds een sterke selectie met daarin een aantal talenten die zich vorig seizoen in de kijker hebben gespeeld, een terug gekeerde lammers en Affelay als wild card.

20 juni 2019 om 03:28
0

London Calling, ik miste toch aardig wat impulsen in de gehele tweede seizoenshelft. Toch noch toe valt het qua vertrekkende spelers nog mee, maar wat extra ervaring en technische spelers zijn toch heel bruikbaar hoor. En wanneer er alleen al geïnformeerd word naar een speler dan zien we het meteen voorbij komen en ook dat zie je nauwelijks op Bruma(de Portugese) en wat andere spelers die onhaalbaar lijken na. Wetende dat Ajax flink bezig is en nog eens sterk uit deze transferperiode kan komen met nieuwe en gebleven spelers hoort een club als PSV vele male meer actief te zijn. Of je moet vrede hebben met weer een jaar plek 2 of erger(wat ik, niet hoop, maar zo zie gebeuren).

20 juni 2019 om 04:20
0

Mee eens maar De Jong moet wel snel Malen verlengen en een RCV halen. Dan moet Basel te pakken zijn. Wellicht dat Zoet, Perreiro, Lozano of Bergwijn, Ramselaar en Lukassen vertrekken maar Met Lammers en Unnerthal en de doorstroming is dit al opgevangen.

20 juni 2019 om 07:44
0

"Het transfer window duurt nog 2 1/2 maand..."

Maar de voorrondes van de CL beginnen over een maand al.

20 juni 2019 om 10:13
0

In de eerste instantie ben ik het met je eens London Calling, maar ik begin nu toch ook nerveus te worden. De Jong heeft uiteraard nog veel tijd, maar hij heeft ook al veel tijd gehad, namelijk het hele seizoen, om in ieder geval te beginnen met 1 goede aankoop. Daarnaast begint de CL campagne al over een maand zoals Cabinessence aangeeft en van Bommel gaf zelf ook aan geirriteerd te zijn dat zijn selectie nog verre van rond is. Wat betreft geld heb je vanwege CL inkomsten normaal gesproken daar wel ruimte voor. Dit zou als signaal naar buiten toe ook gewoon positief uitpakken en vervolgens in verdere onderhandelingen met andere spelers een positieve rol kunnen spelen. Dan spreek ik ook niet zo zeer over vervangende aankopen (want tot nu toe is alleen Schwaab idd definitief weg) maar aankopen die het elftal versterken. Ik ben verder ook van mening dat het dan met name een versterking in de verdediging moet zijn. Eigenlijk voor elke positie.. back-up rb en lb en twee klasse cv's. Spelers als Schwaab, Viergever en Sainsbury zijn prima voor op de bank maar PSV zou hoger moeten streven voor de eerste elf. Om een of andere reden lijken we nooit centrale verdedigers als prioriteit te hebben bij PSV.. Trouwens, wat Bulkzooi zegt over Malen.. dat is ook iets om nerveus van te worden. Waarom is zijn contract nog niet verlengd? Die zie ik echt nog zomaar weglopen bij PSV.. dat zou een flinke aderlating zijn aangezien dat soort talenten bij PSV nog veel hoop geven op vooruitgang.

20 juni 2019 om 08:00
0

Dan zullen er ook nog wat moeten vertrekken. Psv zit ook nog opgescheept met Luckassen en Sainsbury. Niet de spelers die je waarschijnlijk wilt zien, maar ze zitten er nog wel.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

0 fans
Verdediger, 26 jaar

PSV

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.PSV74
Voor de complete stand: Eredivisie
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren