Bekijk in artikel
11 juni 2019 om 09:17
0

Alle feministen krijgen er een harde plasser van..

Laat de dames onderling maar uitvechten hoe ze elkaar naar grotere hoogte kunnen stuwen.
Misschien een oefenmeester voor de groep zetten die qua kracht en intensiteit hun oefeningen laat doen op het niveau van de mannen. 1 rondje extra om het veld rennen en dan niet in die huppeldraf maar echte sprint, 10kg extra op de gewichten. Half uur langer fysio training e.d.

Qua techniek kan je niet zoveel trainen. En laat ze anders tegen een mannen elftal voetballen daar leren ze meer van door mixed samen te spelen.

Reacties

11 juni 2019 om 11:45
0

Dat gebeurt gelukkig al en vrij veel. Ook is het geen unicum meer dat dames elftallen kampioen worden in competities met jongens. Dit zou je natuurlijk kunnen weten als je je er ook echt in verdiept. Maar ja hè...zitten achter een toetsenbord en dan je mening geven is de norm kom is buiten zou ik zeggen. Ga is kijken bij elftallen in de buurt. Doe is gek!

11 juni 2019 om 12:28
0

Klopt inderdaad, maar dit gebeurt dan ook op een lager niveau. In de top van de jeugdcompetities (eredivisie, of andere landelijke competities) zal je nooit een vrouwenteam kampioen zien worden. Geeft niet, maar om nou je standpunt kracht te geven door aan te geven dat meisjesteams ook weleens kampioen worden in een gemengde compeititie. Dus gemengde team is goed, als er maar geselecteerd wordt op kwaliteit. Dus jongen of meisje maakt niet uit, de beste worden geselecteerd. Prima lijkt me.

11 juni 2019 om 13:30
0

@voetbalvlogger.
Ik neem aan dat je het over jeugdelftallen hebt? Daar zie je inderdaad vaak dat de dames zich beter aan de tactiek houden als de jongens die vaak voor de lol beetje hun eigen wedstrijdje spelen.

Echter na mate de leeftijd hoger wordt zie je een verschuiving dat meisjes op snelheid en kracht worden afgetroefd.

Mijn verhaal ging over de hogere divisie.

Stel je voor een middenvelder loopt uit z'n contract bij RKC en kan tekenen bij de dames van Nac. Dan worden die dames er ook sterker van als ze met die gozer trainen toch?

Met hockey zie je toch ook geen gemengde teams??

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Nederland

FIFA ranking: 14
2208 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren