Bekijk in artikel
29 mei 2019 om 22:59
0

Nou dat is dus een flinke tegenvaller voor PSV. Een hete wedstrijd in Griekenland is altijd zeer pittig en FC Basel heeft wel eens in de CL de laatste jaren laten zien dat ze een leuk team hebben. Nu is het al helemaal de absolute noodzaak dat er aankopen worden gedaan.

Reacties

29 mei 2019 om 23:02
0

Met name snelle aankopen. Niet te lang wachten en vervangers voor Lozano etc direct klaar hebben staan. Niet dat Lozano weg gaat en je met Gakpo in de basis moet beginnen. Maar ik betwijfel of de Jong sterk is met aankopen. De interesses van PSV die nu doorschemeren voorspellen weinig goeds.. Berghuis, van Drongelen. Het is net alsof het Feyenoord is.

29 mei 2019 om 23:32
0

Ja het is echt inderdaad huilen met de pet op met de namen die er worden genoemd bij PSV. Ze weten al een half jaar of langer dat Schwaab niet wilt verlengen en ze een extra centrale verdediger of 2 nodig hebben en er staat gewoon niks klaar. Er moet een zuid Amerikaanse slager worden gehaald voor de plek naast de veelal afwachtende Viergever. Gewoon een beer van 2 bij 2 die ingrijpt als het nodig is. Met viergever-van drongelen ga je zeer zeker niet de champions League bereiken.

29 mei 2019 om 23:51
0

Als ik psv was zou ik die alvares ophalen. Is best een slager en voetballend beter dan schwaab. Als ajacied wil ik een zo sterk mogelijk Psv zien volgend jaar in de CL en competitie.

30 mei 2019 om 09:44
0

@arsenallz, Om nu reeds vervangers halen voor spelers die nog niet vertrokken zijn, is geld nodig, en dat heeft PSV niet. PSV moet steeds spelers verkopen om nieuwe aan te kunnen trekken. Dit heeft te maken met de begroting, met name het salarisbudget, dat moet kloppen, ook over een aantal seizoenen. Dat is heel vervelend, want het seizoen begint al vroeg.

Overigens is Basel de laatste jaren ver teruggevallen. Young boys, de club van Miralem Sulejmani, is met een enorme voorsprong op Basesl voor het tweede seizoen op rij kampioen van Zwitserland geworden, en Basel heeft niet meer de kwaliteit om zich door de voorrondes CL voor niet-kampoenen heen te knokken. Dat gezegd hebbende blijft het een lastige horde voor Psv; die ploegen zullen elkaar niet veel ontlopen. Plaatsing voor de poulefase is bijna ondoenlijk voor Psv; er zijn slechts 2 tickets en de tegenstand in de eerste van de drie voorrondes is al zwaar.

30 mei 2019 om 11:06
0

Psv heeft toch ook geld van de CL gehad?

30 mei 2019 om 12:17
0

Het gaat om de begroting. Als je een begroting hebt van 80 miljoen en de salarissen zitten vol. Kun je, ook al heb je 30 miljoen op de bank staan, niet zomaar een paar aankopen doen met een dik salaris. Dat is onverantwoord voor een bedrijf. Ga je Twente achterna straks.

29 mei 2019 om 23:13
0

Basel is inmiddels al niet eens meer de nummer 1 van Zwitserland en is wat weggezakt tov 3-4 jaar terug. Van Wolfswinkel 1 van de spelers. Moet voor PSV best een te nemen horde zijn als ze de selectie zelf tijdig op orde hebben.

29 mei 2019 om 23:34
0

Ah ja ik moet persoonlijk zeggen dat ik de Zwitserse competitie niet op de voet volg . Er staan mij natuurlijk wel nog die wedstrijden in de champions League van x aantal jaar geleden bij waarin ze enorm sterk waren. Het grootste punt is de selectie op orde krijgen inderdaad, maar zoals het er nu naar uitziet gaat dat totaal niet gebeuren.

29 mei 2019 om 23:25
0

Valt wel mee hoor, het klinkt indrukwekkender dan het daadwerkelijk is. Zowel Olympiacos als Basel zijn de afgelopen jaren aardig afgezakt. Beide clubs waren 3 jaar geleden nog alleenheersers in hun competities, maar zijn sindsdien geen kampioen meer geworden.

29 mei 2019 om 23:35
0

Loting voor 3e ronde is dus voor de wedstrijden tegen Basel/Olympiakos. Als ze Krasnodar loten (3e ronde) dan is het de 4e ronde automatisch tegen Porto (of de bedwinger van Porto). Loten ze niet Krasnodar en loot Porto ook geen Krasnodar, dan loten ze voor de playoffs automatisch Dinamo Kiev (of bedwinger Kiev)

30 mei 2019 om 00:02
0

Psv moet eerst verkopen om veel miljoenen uit te kunnen geven. Hierin zit best wel een probleem. Daardoor kan je niet al vroeg beginnen met aankopen. Wel jammer dat interesses en flirten met spelers blijkbaar ook achterwege blijft. Ben benieuwd naar de reden.

30 mei 2019 om 00:10
0

Zolang er geen spelers worden verkocht is er geen geld voor dure aankopen. PSV heeft niet de luxe die Ajax vorig seizoen had. Ajax had zoveel geld in kas dat ze de selectie al op orde konden hebben voor aanvang van de voorronde. Bij PSV kun je dat wel vergeten. Die moeten op koopjes jagen in de laatste dagen voor het sluiten van de transfermarkt, wanneer de voorrondewedstrijden al gespeeld zijn. PSV kan geen onverantwoorde risico's nemen. Grote kans dat ze de Champions League niet halen.

30 mei 2019 om 00:30
0

Wellicht heb ik iets gemist, maar dat is toch onzin? Psv heeft toch ook zo’n 40 miljoen uit de cl gehaald? Dan is er toch meer dan voldoende geld voor een aantal grote aankopen?

30 mei 2019 om 01:11
0

PSV heeft nog langlopende leningen afgelost moeten worden met een veel lagere begroting als die van Ajax dat schuldvrij is. Om gezond te blijven moet PSV spelers verkopen om nieuwe aan te kunnen trekken en natuurlijk heb je nog een deel van de CL geld maar met de huidige transferprijzen is dat geen vetpot meer.

30 mei 2019 om 10:22
0

PSV is Ajax aan het volgen en is bezig een potje te maken met spaargeld. Ze hebben het wel maar ben bang dat ze dat niet nu al willen aanspreken.

30 mei 2019 om 10:57
0

Ja dit wordt een heel moeilijk verhaal voor Psv. Ik zie ze nog geen CL spelen aankomend seizoen.
Voor Ajax lijkt het echter wel gunstig te zijn, CL moet gewoon haalbaar zijn en dan in pot 2 waarmee je veel sterke tegenstanders ontloopt. Zeer gunstig.

Helaas kan dit het gat tussen deze 2 clubs nog verder vergroten. Doordat je voordeel krijgt in bepaalde rondes, is de kans groter dat je er beter doorheen komt. Zo blijven succesvolle ploegen succesvol. Vroeger kon je met een loting iedereen treffen en kon je ook als minder succesvolle ploeg verder komen, dit vond ik eigenlijk wel leuker. Nu is alles opgehangen aan een coefficentenlijst.

30 mei 2019 om 13:43
0

Ik denk dat je ook niet zit te wachten op Basaksehir. Als PSV ben je het gewoon aan je stand verplicht om deze voorrondes door te komen. Een play-off zal erom gaan spannen! Hopen op wederom 2 Nederlandse clubs in de CL. Zou toch mooi zijn!

Laatste discussies Bekijk in het artikel

1 fan
Coach, 60 jaar

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax78
2.AZ76
Voor de complete stand: Eredivisie
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren