Bekijk in artikel
23 mei 2019 om 16:16
0

Van mij hoeft Excelsior nooit meer terug te komen in de Eredivisie. Respect voor hun prestaties en beleid, maar dat verschrikkelijke excuus voor een stadion met dat verschrikkelijke veld zijn we liever kwijt dan rijk.

Reacties

23 mei 2019 om 21:59
0

Je gebruikt het woord 'respect' maar vervolgens toon je geen enkele vorm van respect. Sterker nog, je laat je zeer neerbuigend uit over Excelsior, hetgeen ook nog eens onterecht is en waarschijnlijk ook slechts gebaseerd op het getal '4.500' (de capaciteit) of een lager getal dat in jouw hoofd zit. Het stadion met een gemiddelde bezettingsgraad van 94 procent is weliswaar niet groot, maar vrij recent grondig verbouwd en biedt Eredivisiewaardige faciliteiten. Het is niet voor niks dat er aardig wat evenementen plaatsvinden, zoals zeer recent nog de bekerfinale van de vrouwen. Bovendien heeft Excelsior al bekendgemaakt het stadion te willen uitbreiden en gaven ze in januari dit jaar al aan ook weer naar echt gras terug te willen.

24 mei 2019 om 01:03
0

Ik snap dat je een supporter bent en ik bedoel het verder ook niet lullig. Maar ik geef gewoon mijn mening. Excelsior verdient respect voor hun selectiebeleid en in fases ook het spel de afgelopen seizoenen, maar ik zal als voetballiefhebber nooit respect hebben voor zulke verschrikkelijke plastic matten, dan hoor je gewoon meer thuis in de Kkd.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

0 fans
Aanvaller, 22 jaar

Excelsior

Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren