Bekijk in artikel
23 mei 2019 om 12:00
0

Tottenham staat zo onverdiend in de finale, dat ze hem waarschijnlijk nog weten te winnen ook.

Reacties

23 mei 2019 om 12:05
0

Hoezo onverdiend? Ze hebben city, dortmund en ajax gewoon verslagen. Dus op welke manier is dat onverdiend? Alle goals waren geldige doelpunten (die van llorente tegen city is over te twisten), dus waarom onterecht?

23 mei 2019 om 12:13
0

Tottenham won gewoon verdient in Amsterdam, hadden veel kansen waaronder Vertonghen op de lat bijvoorbeeld.

23 mei 2019 om 12:14
0

op deze site krijg je duimpjes en zulke post's met of zonder context word vaak geliked vooral door fans van de rivalen van die ploeg . je kan je wel voorstellen dat arsenal fans bijvoorbeeld hier vrij snel gaan liken zo werkt het hier . welkom

23 mei 2019 om 12:48
0

@status_qo1 zo werkt het inderdaad hier maar toch hoeft dat niet altijd zo te zijn. Ik ben zelf voor Arsenal maar ben het niet eens met de opmerking van JuicyBig. Alleen tegen City, ging Tottenham misschien redelijk onterecht door. Tegen Ajax hebben ze ook genoeg kansen gehad. Ajax had het zeker verdiend maar dat betekent niet gelijk dat Tottenham het niet verdiend!

23 mei 2019 om 13:07
0

Zowel in de voorronde als ook in de achtste-, kwart- en halve finale zijn de Spurs op miraculeuze wijze aan uitschakeling ontsnapt. Heb je soms in 1 seizoen. Ajax had 1 wedstrijd pech i.c.m. tactisch onvermogen en lag er uit in de halve finale. Zo loopt het soms, dus Spurs zijn op basis van uitdoelpunten, arbitrale beslissingen die flink meezaten en met veel geluk finalist. Maar niet op basis van het vertoonde spel, want dan kwamen Ajax en/of Man. City veel meer in aanmerking. Niet onterecht, dat is wat anders, maar ik had veel liever een finale Ajax - Liverpool gezien. Dat was een juiste afspiegeling van de huidige CL route geweest....

23 mei 2019 om 13:30
0

Geluk? Zal ik dan maar alle meevallers voor Ajax benoemen? Enige moment waar ik aan twijfel is die goal van llorente maar voor de rest hebben ze gewon gedaan wat ze moesten, scoren, winnen en doorgaan. Tegen Dortmund, City en Ajax. Niks geluk, gewoon finalist.

23 mei 2019 om 13:51
0

Ik vind wel dat ze enig geluk hebben gehad.. als je puur naar de blessures en wissels kijkt zouden ze normaal 3 min extra geven.. Nu werdt er 12 seconde na de extra (onterecht?) Gegeven 5 minuten gescoord.. de Actie hiervoor zag je aan de gezichten van de Tottenham spelers al dat ze het opgaven..

23 mei 2019 om 14:50
0

Gaan we weer met die 5 minuten. Mensen, wissels is standaard 30 seconden dus met 6 wissels kom je bij 3 minuten en 2 minuten aan gedoe met tijdrekken en gezeik bij de scheids. Dan nog Onana die in de extra tijd gaat tijdrekken, die 12 seconden en 5 minuten waren gewoon terecht. Heeft niks met geluk te maken maar gewoon dom van Ajax om het niet anders uit te spelen.

23 mei 2019 om 15:41
0

Er waren alleen maar 5 wissels gepleegd. Llorente kwam er na de rust al in. 5 minuten waren gewoon te lang! Tot aan het eind van de wedstrijd heeft het amper stil gelegen.. Ajax en vooral Onana mogen zichzelf wel verwijten dat ze te lang hebben gewacht met het uittrappen van de bal. Ze gaven hier de scheids (terecht) de kans om nog wat tijd bij de extra 5 minuten te tellen. Trap je de bal 10 seconden eerder uit, kan de scheids niks doen en win je de pot.

23 mei 2019 om 17:43
0

@Suppypurlocal De 3 kansen van ziyech ben je zeker vergeten, en dan laat ik de uitwedstrijd maar buiten beschouwing.

23 mei 2019 om 15:27
0

Tottenham heeft het gewoon fantastisch gedaan. Ze miste in het tweeluik met Ajax ook nog hun absolute sterspeler. Het was voor Ajax vooral enorm zuur dat ie in de laatste seconden viel, maar dit lieten ze zelf gebeuren. Dat Spurs bij 2-0 achter in de rust nog zoveel kracht en vertrouwen had om tot die 2-3 te komen, vraagt alleen al om enorm veel respect.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

68 fans
Keeper, 32 jaar

Tottenham Hotspur

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren