Bekijk in artikel
22 mei 2019 om 22:25
0

Feyenoord gaat altijd voor oud-Feyenoorders. Zeker de transfervrije en wat creativiteit en voetbal op het middenveld Zou er niet misstaan. Heb Bruins altijd wel een goede voetballer gevonden en wens hem het beste.

Reacties

22 mei 2019 om 22:30
0

Feyenoord mag echt wel hoger mikken dan Bruins hoor. Voor Excelsior en voor andere clubs uit het rechter rijtje is het een prima speler maar Feyenoord heeft toch niks aan dit soort spelers. De spelers die er nu lopen zijn jonger en beter.

22 mei 2019 om 22:32
0

Vond hem dit seizoen echt niet goed. Speelde in mijn ogen vooral op basis van zijn verleden (toen vond ik hem wel echt goed) maar om nu over Feyenoord te praten slaat natuurlijk nergens op. Zie hem aan de onderkant van het rechter rijtje misschien wel aan de bak komen, maar dat is denk ik de max

22 mei 2019 om 22:45
0

Je weet dat Bruins al een verleden heeft bij Feyenoord? Buiten dat is Bruins niet het niveau dat Feyenoord na moet streven als ze de weg omhoog weer willen vinden.

22 mei 2019 om 23:41
0

Bruins in z'n topdagen was nog nooit goed genoeg voor Feyenoord (ja, hij heeft al eerder bij Feyenoord gespeeld) en nu al zeker niet. Lijkt in sommige wedstrijden wel een parodie op een profvoetballer

23 mei 2019 om 08:18
0

"Zou er niet misstaan". Niet iedereen met het stempel creatief en wat voetbal in de voeten kan zomaar in de basis geknald worden, hè.. Dat is alsof je Jack Tuyp maar richting Ajax praat omdat het wel een scorende spits is. Zou ook niet misstaan.

9 juli 2019 om 18:38
0

Bruins has been there, done that and failed hard! Nee, waarom je hem in verband brengt met Feyenoord is mij een raadsel. Terecht dat hij blijft. Hij heeft de kwaliteit niet meer om in de ed te spelen, dus wordt t geld harken in t buitenland of lekker oud en vertrouwd voetballen bij je jeugdclub.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

De Toekomst
Geplaatst op 22 mei 2019 om 22:25

5 fans
Middenvelder, 32 jaar

Excelsior

Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren