Bekijk in artikel
21 mei 2019 om 22:41
0

Ongelooflijk dit is nog een slechter niveau dan degradatie niveau van de FC zijn kant, het enigste positieve was de aanhang (die je wederom goed hoort na een dikke achterstand) en Zeefuik. Odegaard was echt de voetballer van de avond is gewoon 3 klasses beter dan de andere mannen op 't veld. Buijs laat ook veel aparte dingen zien zoals een Hrustic inbrengen die nog nooit een goede pot gespeeld heeft! Een 8-1 nederlaag had vandaag niet misstaan. Grote schande.

Reacties

21 mei 2019 om 22:45
0

Niet zo negatief! Is een zwaar seizoen geweest, waarbij de stress van de laatste plaats heel heel lang heeft geheerst. Voor Groningen zijn de play-offs het hoogst haalbare en mentaal was Vitesse aan het eind vh seizoen sterker. Is geen schande. Nu hopen dat er komende zomer heel snel een mooi team staat

21 mei 2019 om 22:50
0

Oh ik vind het absoluut geen schande om te verliezen, maar we mogen toch wel strijd eisen?! Dit deed mij denken aan de wedstrijd in en tegen Zwolle. We hebben geen eens op eigen kracht de play-offs gehaald. We hebben ook dramatisch niveau laten zien, sterker nog we hadden dit helemaal niet verdiend. We hebben ook teveel punten gepakt. Met een doze geluk aan ons zijde. Kan maar één goede uitwedstrijd herinneren en dat was uit tegen Excelsior (wat een feestje was dat overigens) en Willem 2?

22 mei 2019 om 09:40
0

Kerwinc1 heeft volkomen gelijk. Het is de manier waarop we voetballen. Plaats 8 is erg vertekend, we hebben over geluk niet te klagen gehad de 2de seizoenshelft. Er is gewoon geen enkele lijn of gedachte in het spel van Groningen te vinden.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

24 fans
Aanvaller, 20 jaar

Vitesse

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
17.Vitesse00
Voor de complete stand: Eredivisie
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren