Bekijk in artikel
15 mei 2019 om 18:27
0

Het is toch duidelijk dat meneer Bale gewoon klaar is bij Real. Maak nog wat van je "prime jaren". Lever wat in en ga lekker voetballen. Het is niet alsof je plotseling geen zak meer verdiend.

Reacties

15 mei 2019 om 18:50
0

Helemaal mee eens. Las op google dat hij ongeveer 100 miloen euro vermogen heeft. Dan kun je toch best wel inleveren en voor je plezier voetballen. Al zou hij de helft verdienen. Hij schijnt 350.000 euro per week netto te verdienen. Met zoveel vermogen kan hij toch makkelijk de helft inleveren en voor sportiefe prestaties gaan, financeel is hij toch al binnen.

15 mei 2019 om 19:10
0

Waarom liggen jullie real schuld bij bale. Jeeeejtje hii zit volledig in zijn recht. Als Real Madrid heb zo graag wil en hij wou vertrekken dan zei Real Madrid ook tegen hem nee we houden jou aan jouw contract. Nu real hem niet wil moet hij oprotten.

15 mei 2019 om 19:19
0

Het was niet mijn bedoeling de schuld bij Bale te leggen. Je hebt volledig gelijk hoor. Maar als een club je weg wil hebben, kun je dan niet beter rond kijken naar een andere club, ook al verdien je wat minder dan? Ik weet ook niet of Bale goed in de groep ligt, kan ook meepselen. Ik persoonlijk zou als RM mij niet meer wil, en ik had al zoveel geld, toch naar een andere club gegeaan. Geld is ook niet alles.

15 mei 2019 om 20:26
0

Hij gedraagt zich ook niet naar behoren en presteert er niet naar. Weg ermee.

15 mei 2019 om 19:16
0

Hij heeft misschien erg veel uitgaven en dus goede redenen om Real zo lang mogelijk aan het contract te houden. Zo heeft hij een prive golfbaan laten aanleggen.

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren