Bekijk in artikel
15 mei 2019 om 18:08
0

Ik snap Bale ook wel een beetje, Real heeft tijdje geleden zijn contract verlengt met dat salaris. Neem aan dat ze beiden met hun volle verstand dat contract ondertekent hebben.... ( Bale was er zeker wel bij met zijn koppie...). Dus ik snap dat hij Real aan t contract wil houden.... anderzijds, als hij bij bv. PSG 7 ton in de week kan verdienen dan zal ie ook alles op alles zetten om dat contract te verbreken. Het mes snijd aan beide kanten zeg maar...

Reacties

15 mei 2019 om 18:16
0

Real moet gewoon inleveren om het ergens te loodsen. Stel ze weten hem voor 50mio te verkopen. Dan zullen ze Bale moeten overhalen en een deel van de transfer opbrengsten moeten geven.

15 mei 2019 om 18:16
0

Het=Bale

15 mei 2019 om 19:07
0

Real moet gewoon bloeden. Real pest ieder speler weg. Als je bale weg wilt. Koop gewoon zijn contract klaar. . Wat is dan Zidane ook een vieze trainer geworden. Bale niet opnemen in zijn selectie zo dat hij weg gaat. Als ik bale was ik zou juist koppug doen tot mijn laatste dag weggaan en gratis ook als zou ik met teams van 13 jaar trainen hhhhhhh

15 mei 2019 om 20:24
0

Wegpesten? Hij is helemaal niet weggepest. Hij presteert bizar slecht. Ik bekijk elke wedstrijd en kan daar dus goed over oordelen. Loopt geen enkele meter extra voor zijn ploeggenoten. Wil niet terugrijden in de spelersbus. Niet heel gek dat je dan buiten de selectie wordt gezet. Zidane doet niets verkeerd. Real behoort tot de absolute top, bale kan niet meer mee en moet dus gewoon weg.

15 mei 2019 om 21:27
0

Ik kijk ook best vaak Real en ben het met je eens dat Bale niet goed gespeeld heeft. Misschien door zijn blessure maar daarvoor was hij ook niet zo heel goed. Ik hoor ook allemaal dingen van dat hij niet binnen de groep past en dat zn gedrag niet normaal is dus hoop dat Bale vertrekt zodat er rust in de groep komt en Real een serieuze poging voor de landstitel kan doen.

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren