Bekijk in artikel
15 mei 2019 om 15:44
0

Mooi, ik hoop dat het waar is. Ik ben tegen de komst van Griezmann. 100+mil. vind ik veel geld voor een 28 jarige speler die ook een veel te grote mening heeft over zichzelf. Hij wilde bovendien toch niet naar Barca? Naja, dan niet.

Barca moet het ergens anders zoeken. Matial? Jovic? Lacazette? Zelf heb ik geen favoriete kandidaat. Eigenlijk zie graag Gabriel Jesus komen, maar denk dat hij onhaalbaar is.

Reacties

15 mei 2019 om 15:58
0

Sane lijkt me ook een geweldige optie. We missen op dit moment een echte lb, want Dembele en Malcolm komen beter uit de verf op Rb. Een aanval met Sane-Messi (schaduwspits)- Dembele lijkt me een droomaamval.

15 mei 2019 om 18:44
0

Zou ik zeker toejuichen. Ik vraag me eigenlijk af wat er bij City speelt. Ik heb de indruk dat Guardiola te vaak Jesus, Sane en KDB op bank houdt. Natuurlijk zijn er blessures geweest, maar heb de indruk dat hij bewust deze spelers op bank zet. Misschien kan Barca een poging doen in Engeland, zowel Jesus als Sane zie ik graag komen.

Ik ben het trouwens mee eens dat Dembele niet op linksbuiten me staan. Wat betreft Malcom, weet je wss mijn mening; hij mag gewoon weg.

15 mei 2019 om 20:19
0

Heb gehoord dat hij mentaliteit problemen, maar Gourdiola heeft dat nog nooit gezegd, dus ik weet niet of het echt klopt. KDB is echt te vaak geblesseerd dit seizoen en ik heb het idee dat Guardiola extra voorzichtig is met hem. Waarom Jesus zo weinig speelt snap ik ook niet. Tuurlijk hebben ze Aguero, maar die wordt ook weer ouder. Hopelijk gaat de scenario die Real8madrid schetst echt gebeuren, maar het lijkt zeer onwaarschijnlijk. Wat betreft Malcolm ben ik het niet met je eens. Ik denk niet dat hij een basisspeler gaat worden, maar in de wedstrijden die hij speelde liet hij zijn potentie wel zien. Naar mijn mening heeft Valverde hem gewoon nog geen eerlijke kans gegeven

15 mei 2019 om 18:44
0

City zou in de markt zijn voor een aanvaller. Als die een extra concurrent halen voor jesus wordt zijn vertrek op slag een stuk realistischer. Grizzi naar city voor 100mil en dan jesus (of sane) kopen voor 80mil zou voor Barca een ideaal scenario zijn in mijn ogen

15 mei 2019 om 18:44
0

Beetje onwaarschijnlijk natuurlijk wel 😅

Laatste discussies Bekijk in het artikel
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren