Bekijk in artikel
12 mei 2019 om 19:06
0

Landkampioen, de Beker en halve finale CL …
Dit seizoen is niet zomaar geslaagd voor Ajax, dit is gewoon een absoluut topseizoen voor Ajax.

Eeuwig zonde dat de finale van de CL nét niet is bereikt, bijzonder pijnlijk. Maar alsnog een fantastisch seizoen waarin Ajax ook liet zien dat het Europees weer meetelt. Gefeliciteerd.

Reacties

12 mei 2019 om 19:11
0

Helemaal mee eens. Juist daarom vind ik de kritiek op de wedstrijd tegen Tottenham zo overdreven. Natuurlijk ging het mis, maar kom op. Deze ploeg heeft zo veel meer betere wedstrijden gespeeld. Soms moet je ook eerlijk toegeven dat de tegenstander beter was. Dat ze net iets meer geluk hadden. Ajax komt vandaag na dertig seconden achter en ik zag de bui al hangen. En toch weten de jongens hun rug te rechten en ook nog met 4-1 te winnen. Ik ben zo trots op deze groep.

12 mei 2019 om 19:28
0

De kritiek op die wedstrijd was vooral omdat de uitschakeling niet nodig was. Je had de wedstrijd volledig in eigen hand. Maar door tactische blunders en persoonlijke fouten bij de spelers geef je zoiets unieks als de finale nog uit handen.
Dat was zo bijzonder pijnlijk, ook ik werd emotioneel mag je best weten.

Maarja, lering uittrekken, vergeten en hopen dat het de volgende keer beter gaat. Ajax kan met volle trots terugkijken op een fantastisch seizoen en iedereen in Nederland moet trots zijn op Ajax voor wat ze hebben gepresteerd in de CL

12 mei 2019 om 19:34
0

En dat vind ik nou het allermooiste. Dat er volgend seizoen een siddering door het lichaam gaat bij de teams die Ajax loten. Je doet echt weer mee en wordt weer voor vol aangezien.

12 mei 2019 om 20:10
0

Absoluut, een topseizoen. De beste van deze eeuw. De dubbel gewonnen en financieel een enorme kloof geslagen met belager Psv. Geweldige Europese ranking zorgt er ook nog eens voor dat we de komende jaren een geplaatste ploeg zijn als er voorrondes gespeeld moeten worden. Al met al het beste seizoen van deze eeuw. Het zou me niets verbazen als we over tien jaar terugkijken dit moment zien als het moment dat Ajax het Bayern werd van Nederland.

12 mei 2019 om 20:42
0

Of je met dat laatste blij moet zijn betwijfel ik. Dat maakt de competitie er niet leuker op als Ajax de alleenheerschappij heeft.
Ik zie liever andere clubs lering trekken uit het beleid dat Ajax voert en proberen aansluiting te vinden bij Ajax en ook weer Europees gaan presteren.

12 mei 2019 om 23:26
0

Dat zou mooi zijn, maar niet erg realistisch. Halve finale CL is een uitzondering, eentje die zelden voor komt. Maar aangezien Ajax financieel al voor liep op Psv, is deze honderd miljoen mijn inziens wel iets teveel van het goede, dat zal PSV niet zomaar in gaan lopen. Maar goed, wie weet en tovert hun opleiding binnenkort ook pareltjes af die PSV naar een hoger plan tillen.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Discussie-details

Raubaht
Geplaatst op 12 mei 2019 om 19:06

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AZ00
3.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren