Bekijk in artikel
10 mei 2019 om 19:36
0

Dit is toch echt uit de zotten, dat een trainer Twente weer naar de Eredivisie brengt maar toch ontslagen wordt. Of is het 1 en ander voorgevallen, maar daar zullen Twente fans mij wel mee kunnen helpen, wat vinden jullie er van?

Reacties

10 mei 2019 om 19:42
0

Dit seizoen misschien 1 of 2 goede wedstrijden gezien. Slecht spel en het leek soms alsof er helemaal geen idee achter zat. Pusic moet gewoon accepteren dat hij tactisch niet heel sterk is en dat Twente naar de toekomst moet kijken, met een nieuwe trainer.

11 mei 2019 om 00:25
0

Hij vond dat een paar spelers zich niet ontwikkeld hadden om het spel aanvaard baar te maken dus hij bedoelt dan de bank zitters zoals laukart.maria.lely enz en misschien inclusief de keeps misschien heeft hij daar wel een punt maar waarom dan niet door geselecteerd.twente 2 speelde verzorgd voetbal met een paar goede talenten daarin.dan maar die op de bank dat had veel gescheeld dan de foute wissels telkens die geen rendement brachten.je word einde van rit er op afgerekend.

10 mei 2019 om 19:43
0

Wij zijn niet door pusic kampioen geworden maar door concurrentie die het liet afweten. Er was geen duidelijke speelstijl de wedstrijden waren niet om aan te zien. Tactisch is die ook heel slecht. Ik was het vanaf moment dat hij werd aangesteld al niet blij er mee. Hij is een assistent geen hoofdtrainer komt die gewoon te kort voor.

10 mei 2019 om 20:54
0

pascalvan

Er valt misschien het een en ander op de beste man aan te merken maar als je gaat zeggen dat je kampioen bent geworden doordat de concurrentie het af liet weten dan klets je gewoon uit je nek. 80 punten is een heel behoorlijk aantal, de afgelopen jaren heeft alleen NEC het beter gedaan.

10 mei 2019 om 21:32
0

Kijk je alleen naar de punten, dan is het idd nog niet heel gek. Echter heb ik nu nog steeds spierpijn van 8 maanden billenknijpen.

10 mei 2019 om 19:43
0

Alles staat al in het artikel, spelers moeten hem niet, spel is niet om aan te gluren. Hij is gewoon niet goed genoeg, kan wel zeuren over zware omstandigheden maar hij had ook wel een van de, zo niet de beste selectie.

10 mei 2019 om 21:00
0

Pusic is tactisch niet goed genoeg en had totaal geen draagvlak om de ploeg ook in de Eredivisie te coachen. Vergeet ook niet dat Pusic oorspronkelijk de derde assistent was en door omstandigheden telkens opschoof. Daarom denk ik ook dat men pas een mening kan hebben als ze FC Twente enigszins hebben gevolgd door het kijken van wedstrijden.

De achterban was niet tevreden over hem, het bestuur is duidelijk niet tevreden, er zijn aanhoudende en steeds sterker wordende geruchten dat de spelersgroep (of een deel daarvan) het niet in hem zag zitten en het is voor iedereen die de wedstrijden gezien heeft duidelijk dat Pusic tactisch een lichtgewicht is die verkeerde beslissing na verkeerde beslissing maakte.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

Nederland
1 fan
Coach, 47 jaar

FC Twente

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Twente8033
3.Jong PSV6318
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren