Nog even wachten met Vlaar

En de doelpuntenmaker met nummer 7 is Andreas Granqvist waarmee hij de stand op 2-2 brengt! De Euroborg ontploft: tot tien minuten voor tijd stond FC Groningen nog met 2-0 achter en nu is deze achterstand teruggebracht tot een gelijke stand. Alles en iedereen in de Euroborg is ervan overtuigd dat Groningen hier een punt of punten aan gaat overhouden. Alles en iedereen behalve Ron Vlaar.

Een week eerder spatte het zure gevoel van het gezicht van Vlaar af. Voor de camera’s liet hij merken goed pissig te zijn op de late tegentreffer. Vandaag zou dit niet weer gebeuren, nee, niet op zijn horloge. In de blessuretijd krijgt hij de bal, passeert een man, kapt de tweede uit en haalt genadeloos uit achter Luciano. 2-3. Vlaar ontploft, inclusief het uitvak.

Het is niet alleen de goal van Vlaar tegen Groningen die ervoor zorgt dat iedereen roept om Vlaar in Oranje. Bij Feyenoord is hij haast wekelijks de beste speler en geeft hij leiding aan de achterhoede. Hij brengt een soort rust in de verdediging van Feyenoord op een manier zoals Edwin van der Sar dat ook kon in zijn dagen in Oranje. Met de matig spelende Andre Ooijer en zelden spelende Dirk Marcellis schreeuwt Nederland om een extra goede centrale verdediger voor het WK.

Men vergeet hierbij echter dat een verdediger als Ooijer veel meer krediet verdient. Giovanni van Bronckhorst werd voor het EK ook bekritiseerd: hij zou te traag zijn en niet meer goed bij zijn man kunnen blijven. Van Bronckhorst snoerde alle criticasters de mond door een sterk EK te spelen met onder andere een doelpunt, een rush met assist en een bal voor de lijn. Mannen als van Bronckhorst weten wat er gevraagd wordt op het hoogste niveau. En al is Ooijer niet meer de Ooijer van drie jaar geleden, toch denk ik dat hij met zijn ervaring heel belangrijk kan zijn voor dit Oranje.

Wat verder opvalt naast de goede prestaties van Vlaar is zijn handelingssnelheid. Deze is simpelweg te traag. In de Eredivisie valt dit nog niet zo op, omdat het tempo daar veel minder hoog ligt dan op internationaal topniveau. In eerste instantie dacht ik dat hij dit zou kunnen compenseren met voetbalinzicht en andere kwaliteiten van hem. Hoewel hij voor velen tegen de Verenigde Staten ‘redelijk’ speelde, viel hij voor mij door de mand.

Hij maakte een aantal foutjes die resulteerden uit zijn gebrek aan handelingssnelheid of door te snel te happen of te snel een bal af te spelen zonder erover na te denken. Ook met het verlenen van rugdekking aan John Heitinga leek Vlaar af ten toe moeite te hebben. Bert van Marwijk sprak over een ‘redelijke’ wedstrijd en ook Vlaar zelf was niet ‘geheel ontevreden’.

Vlaar speelt nu net iets meer dan een half seizoen constant in de Eredivisie. Hij laat in deze wedstrijden zien dat hij zeer binnenkort toe is aan een stapje hogerop. Ik denk dat het voor Vlaar beter is dat hij zich in de luwte kan ontwikkelen, mee kan doen met oefeninterlands van Nederland en veel Europese wedstrijden komend seizoen met Feyenoord moet spelen. Later kan hij een transfer maken naar een betere competitie en zich daar ontwikkelen tot een basisklant voor Oranje.

Vlaar is op dit moment echter nog niet klaar voor het WK, ik zie zijn zelfvertrouwen een deuk oplopen en hem door de mand vallen als hij straks tegen een wendbare aanvaller van internationaal topniveau staat. Hij is hier niet klaar voor. Hoe ver hij er ook boven uit steekt in de Eredivisie, dat zegt tegenwoordig nog weinig over het feit of je dan ook klaar bent om internationaal gezien mee te kunnen. Vlaar in Oranje? Laten we daar nog even mee wachten.

Kwaliteitsbeoordeling:
Totaal 11 stemmen.
Je kunt stemmen als je een reactie hebt gegeven.

Gerelateerd

Meer sportnieuws

34 reacties (laatste reactie door vedetterut)

Nou nou zeg. Vlaar speelt een halve wedstrijd(niet eens slecht)en er word meteen al gezegd dat hij er niet klaar voor is. Een beetje te snel geconcludeerd in mijn ogen aangezien je in een halve wedstrijd voetballen niet iemand kan beoordelen. Wat had je trouwens dan verwacht van Vlaar? Dat hij weer zo'n goal zou maken als tegen Groningen? Hij moet zich nog aanpassen aan het niveau net als Van der Wiel dat moest, die kreeg de tijd wel maar Vlaar niet?

Erg makkelijk om te zeggen dat hij door de mand viel op basis van 45 minuten tegen USA waarin hij een keer gepoort werd maar zich voor de rest makkelijk staande hield..

9 maart 2010 om 15:24

Mede kameraad. Ik ben zelf heel erg fan van Vlaar en was ontzettend blij toen hij in Oranje kwam. Ik concludeer ook niet na een halve wedstrijd, alleen uit die halve wedstrijd viel wel veel op te maken. Je zag gewoon dat hij haperde, en ik geef je 100% gelijk dat hij zich nog moet aanpassen. Ik denk ook dat hij uiteindelijk wel meekan maar nog niet naar het WK, het is nu niet de tijd om te gaan experimenteren. En in die 45 minuten noem ik dat poorten niet eens, alleen als hij onder druk werd gezet paaste hij continu niet goed en ook verdedigend liet hij steekjes vallen. Dit is niet erg, hij komt terug van een zware blessure en was sinds lange tijd een wedstrijd van hem in Oranje. Maar ikk heb de hele tijd op Vlaar gelet en dit viel mij gewoon op. Ik wil met mijn column ook niet echt mijn gelijk halen maar meer het enthousiasme over Vlaar op het WK wat temperen. Bedankt voor je reactie verder..

9 maart 2010 om 15:32

vind je column wel reeel en je hebt ook wel gelijk...rustig aan met vlaar. alleen zou ik m net als ooijer wel meenemen. al is t maar om de ervaring van een wk mee te maken.

en ach..hij haperde een beetje. alleen als je dan naar de 2-1 kijkt, dan was t volgens mij weer de 'ervaren' heitinga die een cruciale fout maakte door niet met z'n man mee te lopen (of was t iemand anders die z'n man vrij liet!?)

10 maart 2010 om 10:53

er stond niemand bij die man. volgens mij stond vdv niemand te dekken...

Leuk stukje, en ik ben het wat betreft de kwaliteiten van Vlaar met je eens. Zijn handelingssnelheid ligt idd niet op het niveau dat in de top gevraagd wordt. Maar ik zou Vlaar wel meenemen als wissel, kan hij wennen aan de sfeer rond de nationale ploeg, en ook door de trainingen kan hij zich dan ontwikkelen. En het is inderdaad te hopen dat hij veel op een hoger niveau komt te spelen, zodat hij zich hierop kan ontwikkelen. En of dat hogere niveau moet worden bereikt door ver in europa te komen met Feyenoord, of bij een andere club in een andere competitie.. Ik zou zeggen een andere club in een topcompetitie, maar als Feyenoord-liefhebber zie ik hem toch liever nog een jaar met Feyenoord Europa in gaan

9 maart 2010 om 15:26

Ja ik kan me vinden inje reactie. Als wissel zou hij meekunnen om ervaring op te doen. Maar we moeten met z'n allen niet hem teveel hypen. Dat is een beetje mijn punt

9 maart 2010 om 15:48

Mee eens, al eens eerder gezien bij Vlaar, dat ie gehyped werd, en daarna in een enorme dip kwam (nog voor zijn blessures was het een tijd lang al stukken minder). Zijn genoeg voorbeelden van jonge spelers die gehyped zijn er daarna enorm terugvallen, als je iemand op een (heel hoog) voetstuk plaatst kunnen ze ook dieper naar beneden vallen!

9 maart 2010 om 21:26

(@gininho: Als wissel zou hij meekunnen om ervaring op te doen.')

Ehm, volgens mij is het Nederlands Elftal bedoelt om internationaal succes te boeken bij een WK, niet om spelers ervaring op te laten doen. Nee, we moeten alleen spelers oproepen als deze nodig zijn, en daar zie ik Vlaar niet echt voor aan.

10 maart 2010 om 11:16

Ben ik het niet met je eens.

Als je een speler hebt rondlopen waarvan je verwacht dat ie het niveau van het Nederlands elftal kan halen, maar de ervaring op het hoogste niveau nog ontbeert kan je twee dingen doen:

1. Je test hem al op het hoogste niveau en als duidelijk wordt dat hij hier op niet al te lange termijn aan moet kunnen wennen, kan je hem vaker testen en ervaring op laten doen, zodat ie op termijn een meerwaarde vormt. En dat terwijl hij dan op dat moment niet direct actief hoeft te zijn in de wereldtop. Bijkomend voordeel is dat als hij het goed doet een transfer naar de echte top(competities) dichterbij komt. Zo maak je een speler in potentie klaar voor het Nederlands elftal.
2. Je wacht tot hij in de internationale top speelt, en haalt hem er dan pas bij. Dit is een gok, of hij de top wel haalt.

Het ligt dus aan het vertrouwen dat een bondscoach bij voorbaat in hem heeft, of zijn potentie volgens de bondscoach hoog genoeg ligt om met dat beetje meer internationale ervaring een toegevoegde waarde te zijn.

10 maart 2010 om 14:38

Jouw twee 'oplossingen' (als ik ze zo kan noemen)

1: Als speler is Vlaar absoluut niet goed genoeg voor het Nederlandse elftal, ook niet in potentie. Hij schiet nog een heleboel te kort als je het vergelijkt met de huidige verdediging van het Nederlands Elftal, en zelfs daar is al vaak kritiek op. Er zijn veel betere opties dan Vlaar, zelfs al geef je Vlaar nog zo'n extra zetje in de rug door hem op te roepen.. Onzin. Daarnaast belast je een speler extra en dat is voor de club die hem heeft ook geen pretje: je speler kwijt zijn, met kans op blessures, kans op vermoeidheid, enzovoorts, terwijl er bijna geen potentie in die gast zit en we hem oproepen met het motief: 'het zou heel misschien wat worden, laten we hem maar genoeg ervaring opdoen, misschien komt er nog wat uit.' Nee, het Nederlandse Elftal is niet de plaats waar we spelers oproepen om ze dingen te leren, nee, we roepen ze op om te voetballen. En daar is Vlaar nog niet goed genoeg in..

2. Je wacht tot hij in de internationale top speelt.. Dit argument ondersteund eigenlijk alleen maar mijn mening beter dan de jouwe.. Hij speelt momenteel nog niet in de internationale top en is dus ook niet de internationale top van de voetbalwereld (waar het Neerlandsche Elftal toch naar streeft, toch?)

10 maart 2010 om 16:28

Jouw mening over de potentie van vlaar verschilt duidelijk van de mijne, ik zou bij Vlaar namelijk wel voor optie 1 kiezen omdat ik denk dat hij wél over de potentie beschikt om goed genoeg te worden. Daarmee wordt ook de kans op dat hij een transfer naar een topclub pakt groter en dus de kans dat (een deel van) punt 2 het geval wordt ook.
Voor de club is het vervelend als hij daar een blessure mocht oplopen, maar dat is een irrelevant argument want daar heeft elke club met internationals mee te maken, daarbij is het speelschema van Feyenoord nog niet eens heel vol, in vergelijking met ploegen die europees spelen.

Punt 2 ondersteund jouw mening inderdaad ook, zoals je misschien had kunnen lezen geef ik twee opties die ik probeer redelijk objectief te brengen, waarna ik ook aangeef dat het dus aan de bondscoach is om in te schatten wat zijn potentie is. Het kan dus heel goed aansluiten op wat jij zegt/stelt, maar dat wil niet zeggen dat ik vind dat het altijd zo moet gaan, anders had ik wel gezegd dat ik dat de beste optie vind, of alleen die optie omschreven met mijn mening dat het zo zou moeten gaan.

Het Nederlands Elftal is niet de plaats waar we spelers oproepen om ze dingen te leren? Laten we alle oefenwedstrijden maar afschaffen dan?
Ze worden wel degelijk dingen geleerd, zoals in een systeem spelen met spelers die ze niet elke dag tegenkomen op een veld. Ik vind het ook ouderwets/arrogant om zo'n houding aan te nemen, helemaal als je ziet hoeveel echte topverdedigers we nog hebben, weinig. Door het slim aan te pakken kan je als Nederlands elftal zijnde de potentiële toppers die extra push richting de top geven, zonder dat deze spelers er nou direct moeten staan. We hebben nog altijd een selectie met 23 man, waarvan niet alle 23 wereldtop zijn en kunnen zijn.

Nogmaals, dit is dus niet perse van toepassing op Vlaar, dat is een persoonlijke mening waar je volgens mij toch nooit uit komt, je dicht hem die potentie toe op basis van wat je ziet en interpreteert, of je dicht hem die potentie niet toe. Ik wel, en daarom zou ik het graag zien dat hij puur om wat meer ervaren te worden en te wennen aan het Nederlands Elftal er bij zit en blijft.

10 maart 2010 om 17:30

Als je beter leest, duid ik op het échte WK, niet op oefenwedstrijden.. Zit toch een verschilletje tussen. Daarnaast zijn oefenwedstrijden belangrijker voor het vinden van het juiste systeem, de juiste samenstelling van spelers en het op elkaar inspelen van de toppers die ons het WK gaan brengen, niet om net-niet-spelers 'ervaring' te geven. Hiermee duid ik overigens niet alleen op Vlaar, maar ook op spelers zoals bijvoorbeeld Brama (en nog wel meer!) die naar mijn mening ook niet over de kwaliteit bezit om wereldtoppers af te stoppen, want daar spreken we over! Het Nederlandse Elftal is geen grapje of een oefenwedstrijdje waar je leuk dingen uit kan proberen, nee het is het serieuze werk en ik vind dat als je hier spelers een ervaring wilt geven, dat je dit verschrikkelijk onderschat! Nee, we hebben inderdaad niet veel topverdedigers meer, maar spelers van het kaliber Vlaar zullen het er echt niet veel beter op maken. (en dat blijft inderdaad een mening)

Maar, kortom, ik vind het een belangrijkere zaak om met de échte toppers die we nu hebben een hecht en lopend team te vormen, met goede wissels om toch goed te concurreren. En ik vind dat als we (met al het respect van de wereld) Vlaar willen gaan pushen en leuk ervaring willen geven, we verkeerd bezig zijn met de voorbereiding naar het WK toe.

10 maart 2010 om 17:51

Oke, dan duidt jij op het WK, ik duid op het Nederlands Elftal over een langere periode. Dus ook oefenwedstrijden.

En mijn persoonlijke mening is dat je die oefenwedstrijden juist wel kan gebruiken om je team te versterken, door juist minder ervaren krachten die nog niet de kans hebben gehad en misschien nóg niet het vereiste niveau hebben wel een kans te geven in de hoop dat ze kunnen mee of doorgroeien.

Daarnaast blijft het volgens mij gewoon een verschil in mening op het gebied van hoe goed Vlaar is.
Ik ben er ook voor dat op het WK gewoon de béste 23 spelers mee gaan hoor En ik denk dus dat Vlaar zich daar uiteindelijk tussen moet kunnen komen.. Mits ie zich verbetert op een aantal punten. Voorlopig hoeft ie sowieso niet te dromen dat hij Mathijsen of Heitinga voorbij streeft, en ik vraag me dan ook wel af of m dat gaat lukken.

heel goed stuk, dit zag je ook bij schaars toen ze tegen engeland moesten. schaars is een aardige speler, maar op internationaal topniveau is zijn handelingssnelheid gewoon te laag, zeker tegen een land als Engeland. op het wk moeten al die goede spelers van de eredivisie het opeens opnemen tegen de beste spelers van de wereld. voorin kunnen we dit niveau makkelijk aan en hebben wij ook europese topspelers, maar achterin niet. Bij Vlaar is dit ook zo, bij Feyenoord speelt hij vaak een goede wedstrijd, maar in nederland wordt te snel gezegd dat iemand heel erg goed en dat hij mee kan draaien in de europese top, terwijl dit nog lang niet zo is.

Ik denk dat vlaar gewoon mee moet net als ooijer. Ik denk alleen niet dat ze moeten spelen kies voor de twee centrale verdedigers die in de top competitie spelen. Heitinga en Mathijsen centraal.

10 maart 2010 om 19:12

Als alles gaat zoals ik verwacht dan pakt Heitinga in de eerste 2 wedstrijden een gele kaart en wie is dan nummer 3? Daar gaat het om.

Wat betrefd het meenemen van Vlaar zou ik zeker ja zeggen. Alleen al trainen tegen Robben, Huntelaar, van Nistelrooij en de mannen zal hem een betere voetballer maken, wat hij mee kan nemen als hij tegenover Rooney, Robinho, Ibrahimovic en ... Toni staat.

Een voetballer meenemen naar het WK om ervaring op te doen, het moet niet gekker worden. Er mogen maar een bepaald aantal voetballers mee naar een WK en dan pleiten hier enkele om spelers mee te nemen om ervaring op te doen, trouwens wie laten we dan thuis voor Vlaar, alle plekken moeten toch een (waardige) vervanger hebben, misschien Bruma ook maar mee nemen die heeft ook nog niet zoveel ervaring.

Het stuk is goed en op je beargumentatie is niet veel af te dingen.

Edit: hadden eigenlijk 4 sterren moeten zijn, maar ach met 5 kan ik ook wel leven

Over van Bronckhorst had je gelijk, die had ik voor het EK helemaal de grond in geboort. Maar hij speelde ook wekelijks dramatisch. Natuurlijk speelt hij wel een fantastisch EK! Maarja wie had dat kunnen weten!

Vlaar is idd nog niet klaar,

Heitinga moet er zowieso staan, die heeft dit seizoen al Drogba, Rooney, Torres, Arshavin en dat soort spelers of in toom gehouden of heel moeilijk gemaakt. Daarnaast weet ik niet wie er moet staan. Mathijsen daar ben ik nooit zon fan van!

Ben het niet helemaal met je stuk eens, al Beargumenteer je het wel goed.

Tuurlijk speelde Vlaar tegen Amerika geen beste pot, en kan hij misschien de handelingssnelheid nog niet aan. Vlaar kan dat in Nederland wel in tegenstelling tot Ooijer, die de handelingssnelheid in de eredivisie niet eens maar aan kan.

De enigste reden waarom je Ooijer zou kunnen meenemen, is om bij een voorsprong de tegenstander de bloed onder zijn nagels vandaan te halen. Daar is Ooijer op dit moment een ster in, voetballend gezien, is het niet veel meer.

Ik snap het niet, Vlaar heeft spelers als Liëdson, die Italiaanse spits van Genoa (?), Ruiz, N' Kufo, Suarez (redelijk), Toivonen en noem ze maar op al onschadelijk gehouden.
Ook in de voorbereiding was hij uiterst sterk tegen spitsen van, net niet, wereldniveau.

9 maart 2010 om 18:40

Ik vind N´kufo en Ruiz niet zo´n beweeglijke spitsen zoals de spitsen waar ik op mijn artikel op doel. En Stefan de Vrij speelde tegen Suarez, die stond toen links opgesteld en Pantelic in de spits dus die vergeljking snap ik niet? Toivonen net geen wereldklasse? Die staat niet eens altijd bij PSV in de basis en PSV reken ik lang niet tot net niet wereldklasse ( Geen een Nederlandse club at this moment). En voorbereiding zegt me niet zoveel..

Ik vind dat je de situatie-vlaar nog niet goed genoeg in kan schatten, omdat hij nog niks negatiefs heeft laten zien. Dat kan alleen nog maar komen in de wedstrijden met Oranje. Want Vlaar speelt gewoon wekelijks in de Eredivisie super, dan moet je gewoon maar zien of hij het waarmaakt in Oranje. Daar heeft hij nog niks kunnen tonen/nog niet door de mand kunnen vallen (tenzij je die helft tegen de VS meerekent). Ik ben het dus voorlopig nog niet met je eens, maar het kan nog komen dat Vlaar laat zien dat hij het niveau nog niet aankan.

Of Vlaar wel of niet klaar is voor het WK kunnen met name de trainer en zijn assistenten het beste bepalen, al valt daar ook wat over te zeggen. Ik ben van mening dat Vlaar zich wel meer kan ontwikkelen als hij vaker op hoger niveau traint en hier en daar een wedstrijd mee kan pakken. Ik zou het enorm jammer vinden als Vlaar op basis van zijn huidige prestaties al wordt weggeplukt door een andere club, ik hoop dat hij zelf verstandig genoeg is om in te zien dat hij bij Feyenoord eerst nog een vaste, stabiele waarde kan worden met bepalende leiderskwaliteiten waar anderen zich aan kunnen optrekken. Ik denk zelf dat een goede verdediging begint bij een stabiele basis en iemand die de lijnen kan uitzetten. Tenminste nog 1 jaar (blessurevrij) bij Feyenoord voetballen komt zijn ontwikkeling toch zeker ten goede, ook al zullen mensen zeggen dat hij zich sneller ontwikkelt als hij naar een betere competitie verkast. In die zin is het te hopen dat Feyenoord zich wel plaatst voor europees voetbal.

IK vind dat je Vlaar juist nu al vertrouwen moet geven. Die jongen staat fantastisch te verdedigen. Hij doet een dot aan ervaring op komend WK als hij meegaat. Zijn vervanger zou Ooijer moeten zijn. ooijer is een oude man die niet zeker is van een basisplaats bij Psv. Hij maakt in ieder geval meer fouten dan Vlaar. De vergelijking tussen Ooijer en Gio gaat ook niet op. Gio speelt elke week en op een paar kleine foutjes na levert hij een bijdrage. Afgezien daarvan is hij aanvoerder. Het is juist goed voor Vlaar's zelfvertrouwen om mee te gaan naar Zuid-afrika. Hij is nu 24 ofzo, met het volgende WK 28. Als hij dan nog niet genoeg internationale ervaring op zak heeft heb je weer niks aan m. Laat hem als vervanger voor Heitinga of Mathijssen meeegaan.

Redelijke column, het is wel aardig onderbouwd, maar er zit niets speciaals in. Columns moeten me verrassen, buitengewoon boeien, schokkeren, maar dit is gewoon een mening die je formuleert.

3 sterren. je hebt potentie, maar dik het allemaal wat aan en kom met iets origineels.

Vlaar zou volgens mij ook meemoeten naar het WK. Kom op... het was zijn eerste wedstrijd na zo een lange periode en na zoveel blessure leed. Natuurlijk dat hij nerveus was. Verder is een Vlaar nog altijd sneller in handelen dan een Ooijer dus het argument van dat zijn handelingssnelheid veelte laag is vind ik onjuist. Deze jongen blinkt niet zomaar wekelijks uit in de Eredivisie. en dan kan men zeggen dat de Eredivisie niets voorstelt maar de Eredivisie is ook geen amateur voetbal met alle respect. Zo slecht zijn we ook weer niet. en een Ooijer die de bank warm houd bij PSV in de basis of een Vlaar die wekelijks uitblinkt in de vaderlandse competitie.. nou als ik bondscoach was had ik de keuze snel gemaakt.. en geen ervaring??? ervaring zegt niets als je gewoon niet als je het niet meer kan omzetten in daden op het veld en dit is nou precies het geval met Ooijer.

Misschien ook niet om te vergeten is dat bij die 2-2 tegen Groningen, Vlaar de gene was die zich als een klein kind liet wegzetten.

Ik begrip het hele verhaal Vlaar-oranje niet... nog lang geen niveau Oranje of topclub. Aardige jongen maar naar mijn mening nog lang niet goed genoeg.

Vlaar speelde linkscentraal. Hij is rechts dus moet hij rechtscentraal spelen.

10 maart 2010 om 19:13

Vlaar heeft ook een uitstekend linkerbeen gekregen. Laten we zeggen 4/5e van z'n rechter.

Laten we eerst kijken hoe hij het doet de rest van het seizoen bij Feyenoord, en eventueel in de oefenwedstrijden van het NL elftal, en daar op baseren of hij mee moet/kan.

Voor Vlaar kan het wel te vroeg zijn maar wat denk je van van de Wiel? Ik schat Vlaar toch nog wel iets hoger in op het internationale niveau dan vd Wiel.
Als je hier de keuze uit hebt:
Wiel - Heitinga - Mathijsen - Gio

Heitinga - Vlaar - Mathijsen - Gio

Heitinga - Ooijer - Mathijsen - Gio
Dan zou ik denk ik toch voor de 2e kiezen. vd Wiel vind ik verdedigend nog niet zo heel sterk. In de Eredivisie word hij nog wel eens simpel afgetroefd. Ik vind dat Vlaar sowieso wel in de selectie meemag want Ooijer speelt niet bij Psv dus dan zou je Vlaar eerder meenemen dan Ooijer.

Verdediging WK 2010: Giovanni van Bronkhorst, Ron Vlaar, Jhonny Heitinga, Joris Mathijsen, Gregory van der Wiel, Edson Braafheid en ( Khalid Boulahrouz/ of /andre Ooijer )

Trouwens denk ik ook dat Ron in Oranje de eerste wedstrijd ene beetje zenuwachtig was. Als hij nou weer zou worden weggezet als toen tegen Toni dan kon hij het wel schudden.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Actiefste Clubexperts

Naam Aantal Gemiddelde rating

Feyenoord

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller3413
L. SinisterraAanvaller3012
J. BijlowKeeper220
R. NelsonAanvaller212
T. JansenKeeper00
O. MarcianoKeeper120
D. RemieKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren