Juventus stuurt Ferrara de laan uit en haalt Zaccheroni

Vrijdag, 29 januari 2010 om 14:19Bart Kruyt • Laatste update: 15:58

Na wekenlang speculeren is er einde gekomen aan de samenwerking tussen Juventus en Ciro Ferrara. Op de officiële website meldt de club dat zij haar oefenmeester per direct heeft vervangen door Alberto Zaccheroni. Ferrara kreeg vrijdagmiddag te horen dat hij zijn bureau moest leeghalen.

/

Zaccheroni zal het seizoen afmaken als interim-trainer en maakt in de zomer waarschijnlijk plaats voor een nieuwe coach. De naam van Liverpool-manager Rafael Benítez wordt genoemd, maar op het moment is dat niet meer dan een gerucht. Zaccheroni zat sinds 2006 werkloos thuis, nadat hij was weggestuurd bij Juve's aartsrivaal Torino.

De voormalig oefenmeester van onder meer AC Milan en Internazionale staat vrijdag voor het eerst op het trainingsveld en debuteert dit weekend tegen Lazio. Hij krijgt de taak om het ver afgezakte Juventus weer omhoog te helpen. Onder Ferrara verloor de ploeg liefst negen van de laatste twaalf wedstrijden en momenteel staat Juve vijfde in de Serie A. Over drie weken spelen de Italianen in de Europa League tegen Ajax.Gerelateerd

Meer sportnieuws

56 reacties (laatste reactie door Realfan94)

Dit zag iedereen al aankomen. Geen verrassing maar nieuwe Coach Zaccheroni zag ik niet aankomen. Kijken of hij Juventus kan laten eindigen op nummer 3.

Dat was te verwachten.
Toch in het voordeel van Ajax al die onrust en blessures bij Juventus.

Hiddink lijkt me meer wat voor Liverpool dan voor Juventus.

29 januari 2010 om 14:26

Die blessures van Juventus zijn bijna zo goed als voorbij. Zowel Trezeguet, Giovinco, Caceres en Camoranesi zullen de wedstrijd tegen Ajax echt wel halen hoor.

Zaccheroni ik weet niet het niet hoor, hij is aangenomen omdat hij veel clubervaring heeft. Ze wouden eerst Claudio Gentile aannemen maar omdat deze alleen maar ervaring heeft met de nationale ploeg U21 hebben ze voor Zaccheroni gekozen.

Verder is Ferrara gewoon uit zijn functie als trainer gezet maar wordt hij niet helemaal bij Juventus ontslagen. Hij zal heus nog actief blijven bij de club, hij hoort gewoon bij Juventus.

29 januari 2010 om 14:31

Iaquinta gaat het ook niet halen.
En de spelers die nu weer langzaam worden teruggebracht, zullen waarschijnlijk niet topfit zijn, al met al komt het Ajax ten goede.

Het is toch best opvallend dat Zaccheroni coach is geweest bij de drie aartsrivalen van Juventus. Zowel Inter, Milan als Torino waren zijn clubs maarja, hij heeft tenminste met Milan een scudetto gepakt meen ik en Inter in een dramatisch seizoen alsnog vierde laten eindigen.

Deze man ken ik niet zo goed, ik weet alleen dat hij vroeger een voetballer was en op dertigjarige leeftijd is moeten stoppen door blessures. Hij staat ook bekend om zijn 343 systeem maar dat zal hij bij Juventus niet kunnen spelen denk ik.

Eén man is al uit zijn functie gehaald die hij niet aankon (ferrara als trainer), nu nog twee te gaan. Secco en Blanc eruit en Andrea Agnelli en Luciano Moggi terug erin in 2011. Dat staat volgens mij ook zo goed als zeker vast.

Dat is dan jammer voor MvB die er ook op zat te azen, maar het is logisch dat de club Juve wat anders wil proberen...

29 januari 2010 om 17:36

Ik denk niet dat Marco van Basten daar echt op zou zitten wachten, natuurlijk is Juventus een mooie club maar hij heeft vroeger toch veel gespeeld voor Milan. Achja dat wil tegenwoordig ook niks meer zeggen.

29 januari 2010 om 19:42

marco van basten deed gewoon een open solicitiatie naar juventus dusja!

ontopic ; eindelijkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk he he werd wel tijd ongelovelijk hoeveel je kan verliezen en niet worden ontslagen

ik ken deze trainer niet , maar mijn vader zegt dat het een hele goeie is.
hopen dat hij gelijk heeft

ik zou zeggen succes en hopelijk kan hij juve nog in de top 3 brengen!

en AUB laat giovinco spelen als hij terug is van blessure xD

Ach jah het zat er al een tijdje aan te komen. Ferrara hielp Juve echt naar de filistijnen

Hopelijk weet Zaccheroni Juventus weer op de rails te krijgen met flitsend voetbal.

Ik wil Juventus alle geluk van de wereld wensen als klein jongetje was ik al fan van Del Piero en Juventus. Naar mijn mening is Juventus de mooiste club van Italy.

Dit zag je al aankomen en ik hoop dat Zaccheroni Juventus weer terug kan brengen naar waar ze horen.
Hopelijk behouden ze Ferrara wel voor de club maar in een andere functie want hij kan naar mijn mening nog wel iets betekenen voor Juventus, in positieve zin uiteraard.

”na wekenlang speculeren is er einde te zijn gekomen aan de samenwerking tussen Juventus en Ciro Ferrara.”

Watte?

*edit: nu moet mijn post niet verwijderd worden met een reden als ”niets toevoegend”, want ik maak jullie duidelijk dat er een fout in de tekst staat. Lijkt me dat dat dus duidelijk wel iets toevoegt .

*re-edit: lol...nu is het verbeterd en nog niet goed.

Ik Hoop Voor Jullie alle juve fans dat juve nu gaat vlamme
succes

Ik hoop niet dat in de zomer Benitez komt, lijkt me nou echt niks voor Juve.
Laten we hopen dat Juve nu weer punten gaat pakken onder Zaccheroni heb er alle vertrouwen in dat het weer helemaal goed gaat komen daar, maar dat vertrouwen had ik ook nog wel met Ciro eigenlijk.

jammer dat iedereen zegt dat de trainer de schuld krijgt en de laan uit moet, want als je zelf alle wedstrijden van Juve hebt gekeken zag je dat de spelers er helemaal niks van bakken. neem bijv. een Diego voor veel geld naar Turijn gehaald maar kan nog geen skipi bal raken. En de rest van het team is een grote bende en er is geen geld om nieuwe spelers te halen maar wel de trainer ontslaan wat veel geld kost.

Juve word hier niet beter van!!!
mark my words

29 januari 2010 om 14:47

Dat je reageert oke, maar laat het dan ook een beetje kloppen oke? Dat de spelers er niets van bakken de laatste tijd oke, in de eerste twee of drie maanden speelde ze echt wel goed en sindsdien is het berg af gegaan. Dit heeft natuurlijk ook een deel te maken met blessures maar om dan te zeggen de rest van het team is één grote bende? Buffon, Chiellini, Caceres, Sissoko, Marchisio, Giovinco, Candreva, Diego, Del Piero, Camoranesi, Trezeguet en Iaquinta zijn stuk voor stuk goede voetballers dus ik weet niet wat jij allemaal zegt.

En over geld nog maar te zwijgen. Juventus hoort bij de tien rijkste clubs van Europa en ze hebben jaarlijks een omzet van meer dan 160 miljoen euro dacht ik. Ze hebben genoeg geld om spelers aan te trekken maar willen dit momenteel niet doen omdat ze ook nog een stadion van 150 miljoen euro moeten afbetalen! Dus als je niet op de hoogte bent van de feiten, reageer gewoon dan op het artikel inplaats van onzin uit te kramen.

Ciro Ferrara had geen langdurig contract dacht ik en volgens mij wordt hij niet ontslagen maar uit deze functie gehaalt om aan een andere functie te beginnen. Ik kan mij niet voorstellen dat Ferrara Juventus verlaat, als trainer wel maar als man achter de schermen niet. Succes Zaccheroni

29 januari 2010 om 15:43

160 Miljoen voor zoon beetje de grootste club van Italie?

Dat vind ik niet erg veel. Clubs als Man U, Real, Barca en Arsenal gaan ver over de 300miljoen. En ook Chelsea zal niet ver van de 300 afzitten. Dit bewijst weer eens dat Italie langzaam afhaakt bij de top van Europa. Want ook de jarenlange kampioen daar, Inter zit ongeveer om een omzet van 200miljoen. Hiermee kun je niet lang meer aan de top blijven.

29 januari 2010 om 17:50

Dan moet ik je denk ik teleurstellen want Inter heeft een omzet van €172,9 miljoen in 2009. En dat geld bestaat vooral door de tv-rechten. En ik vind niet echt dat de Italiaanse clubs afhaken ten opzichte van de rest. Ja, oke Chelsea heeft een grotere omzet dan Inter, maar de rijkste italiaanse club op dit moment is toch Ac Milan met een omzet van €209,5 miljoen waarvan hier ook grotendeels de uitzendkrachte de verantwoordelijke voor is en dat ten opzichte van Chelsea met een omzet van €268,9 miljoen scheelt het niet heel veel. En behalve Bayern Munchen op de 4e plek zie ik verder geen achterstand op Europa. Natuurlijk zijn clubs als Real en Man. U. groter maar de italiaanse clubs doen nog steeds mee.

@ Sa2sa
En helaas staat Juventus op plaats 11 op de ranglijst met een omzet van € 167,5 dus dat klopt ook niet helemaal maar ach.

On: Het lijkt me een goede trainer, al had ik liever Hiddink natuurlijk op zijn plaats gezien. Hiddink past volgens mij overal wel goed bij, en dat was nou net de soort trainer dat Juve nodig heeft op dit moment denk ik. Hij kan spelers indivueel beter maken of weer laten opbloeien ( zie Drogba ) en ik denk dat dit bij sommige spelers bij Juve ook wel nodig is.

29 januari 2010 om 23:37

@ Sa2juve
Waarom moet er toch in elke bericht van jouw weer staan Del Piero, met alle respect maar deze man is juve niet meer waardig. Ik begrijp dat hij een legende is en dat hij vroeger de absolute wereldtop was, maar dat is nu toch echt veranderd, heel afentoe scoort hij een goal maar daar blijft het bij. Verder doet hij niks staat daar een beetje in het veld, maar hoeveel goals heeft hij dit seizoen voor juve gescoort 4, 5. (corrigeer me als ik het fout heb) Je moet het vergelijken met de situatie van Realmadrid:
Raul een absolute legende staat bij realmadrid vrijwel altijd op de bank en valt de laatste 10, 15 minuten in. Puur omdat hij snelheid/conditie niet heeft om 90 minuten lang te spelen. Je moet respect hebben voor de legendes, maar het moet ook ooit afgelopen zijn, want ik denk echt dat als del piero tot zijn 50 bij juve blijft. dan weet ik zeker dat de coach hem gewoon in de basis zet puur omdat hij een legende is.(50 jaar is wat overdreven maar ik bedoel je moet ook ooit afscheid nemen van de legendes).

On topic:
Juve heeft nu wel de coach ontslagen (dat was ook het grootste probleem) maar als ze echt mee willen doen volgend jaar om de prijzen moeten ze echt gaan investeren en niet deheletijd met die oude spelers spelen. Maarja we zullen wel zien wat die gast ervan bakt.

Wat een verrassing! Hoop dat Juve nu beter gaat presteren. Hierna zie ik Hiddink wel naar Liverpool vliegen.

Matige keus, getuigd van weinig lef. Zaccheroni heeft op 1,5 seizoen bij Milan na, nooit een seizoen uitgediend bij een club.

Hopen dat hij voor enige verandering kan zorgen, wie weet heeft de trainerswissel positieve invloed op de prestaties.

Ik had liever gezien dat blanc en secco plaats maakten, maar die zijn nog niet klaar met zakken vullen.

29 januari 2010 om 14:49

Ik denk dat Zaccheroni ook maar tot het einde van dit seizoen blijft en daarna plaats moet maken voor Benitez. Hij is interimcoach, dus dat is niet zo erg lijkt me.

Er zal heus wel verandering komen Manuele, in 2011 is de schorsing van Moggi over en hij heeft al van zich laten horen. Hij zal samen met Andrea Agnelli terugkeren naar Juve en dan zullen deze twee clowns (secco en Blanc) plaats moeten maken voor de vakmannen.

29 januari 2010 om 15:36

Ik hoop dat die twee er spoedig uitvliegen, ze zijn beide verantwoordelijk voor onze huidige situatie.

Ik zie Moggi niet terugkeren, dat zou voor teveel onrust zorgen. Dan krijg je bij iedere merkwaardige gebeurtenis meteen een beschuldiging naar je hoofd geslingerd. Geef mij Pantaleo Corvino maar, een heel waardige TD die een neusje voor talent heeft (jovetic, felipe melo etc) en bovendien komt hij altijd op voor 'zijn' spelers, iets wat ik secco niet snel zie doen.

yeahhhhh! nu hopen dat zaccheroni het op de railt krijgt, en ik heb zon gevoel dat Zaccheroni daar perfect voor is!

denk niet dat juventus veel heeft aan die Zaccheroni want hij is niet voor niks al bijna 4 jaar werkeloos

Hij heeft het verdiend.
Liever ranieri dan Ciro Ferrara !!!

werdt tijd dat die klungel die biezen kon pakken!

Jammer, hoopte dat Ferrare nog ff aan mocht blijven tot aan Ajax. Ach ja, het is wel het juiste seizoen voor Ajax om Juventus tegen te komen, ze zijn te pakken dit seizoen.

Eindelijk is hij er uit. Het werd echt tijd, want die man hielp een mooie club als Juventus de grond in. Ik ken deze opvolger niet, maar het is te hopen dat hij er nog wat van kan maken dit seizoen in Turijn.

Werd echt tijd dit, hij haalde de reputatie van Juventus drastisch omlaag. Hoop niet dat dit voor een schok effect gaat zorgen bij Juve, altans niet voordat Ajax ze uit de EL heeft geknikkerd

Succes Zaccheroni!

beetje aan de late kant dat ze hem eruit sturen had allang gemoeten heb wedstrijden live van juve gezien en je kon gewoon zien dat het spel niet beter zou worden dan dit en verwacht dat ook niet van de nieuwe trainer juve heeft een paar mooie spelers maar de rest is rommel wat je niet eens op de rommel markt tekoop zet

Op een of ander manier vind ik het toch wel jammer.....want ik zag hem als perfekte man voor die klus. Maar het gaat steeds mis in de laatste 20 a 30 minuten. Dus het geeft wel aan dat er niet genoeg discipline is. En sorry hoor, maar als ik coach was geweest en die sukkeltje Diego zo week na week zag spelen dan zou ie bij mij gewoon de bank warm houden. Ik bedoel ja, sommige zullen zeggen dat ie moet aanpassen en dat ie elke keer getrapt word, maar als je niet eens meer een fatsoenlijk pas kan geven of de bal niet aan kan nemen dan ben je gewoon niet goed genoeg(op dat moment). Giovinco die op dit moment helaas geblesserd is was in de eerste helft van seizoen in bloedvorm, maar steeds was het diego die in de basisi mocht beginnen. Het lijkt wel of die jongen de druk niet aan kan ofzo. Amauri zelfde verhaal, alhoewel hij best wel nuttig is en goed speelt.....het resulteert niet in goals. Ik heb liever iemand die de bal nog geen 20 keer kan hooghouden maar wel elke wedtrijd 1 of 2 erin legt (pippo, Iaquinta).
Ben zowiezo geen voorstander van coach wegsturen in de loop van seizoen, maar deze keer moest er wel degelijk iets gebeuren. Ik hoop dat de nieuwe coach zich snel aan de groep aanpast en dat er snel resultaten neergezet zullen worden.
Forza Juve!

Jullie juventini's moeten stoppen met dromen en wakker worden, zelfs God zal het niet goed doen als hij trainer was van Dit juventus deze seizoen. Jullie zijn gekomen van de serie B en verwachten dan onmiddelijk een scudetto? yeah right, Ciro ferarra deed het heel erg goed toen hij nog zijn hele selectie had zonder blessures, maar nu heeft hij meer blessures gehad dan juventus supporters heeft !! (om maar te zeggen tot het er een hele hoop zijn) Begrijp me niet verkeerd ik gun Juventus eerder de titel dan Inter, maar hardop schreeuwen tot dit allemaal de fout is van de trainer gaat te ver. sommige spelers staan voor een lege goal en beslissen nog om over of langs te schieten, en als er nog mensen weg moeten uit turijn dan is het zonder twijfel het medische staff.

Ik vind een clubman uit zijn functie zetten. Niet de slimste beslissing. Denk dat dit zeker een tik is voor de spelers. Ik vind zeker dat de spelers netzo schuldig aan dit slechte spel zijn als de trainer. Ze hebben wel wedstrijden pech gehad., Maar de spelers kunnen mij 1 voor 1 niet overtuigen om voor elkaar te vechten. Als het even tegen zit gaan de koppies hangen. Diego is hier een mooi voorbeeld van... deze man gaat met een achterstand een beetje lopen kappen en draaien, (niks lukt hem ook) maar meeverdedigen HO Maar!!! Of dit de juiste keuze is,... Denk het niet...

Jammer. Nu zal Juventus minimaal 2x zo goed zijn dan dat ze met Ferrera zouden zijn. Wel een goede keuze van Juvetus, want deze man bakt er natuurlijk niks van.

Zacharoni heeft een mooi seizoen gehad in 1999 toen hij met AC Milan kampioen werd. Maar sindsdien heeft hij bij iedere club gefaald (torino, Lazio, Inter). Snap werkelijk niet waarom Blanc deze coach aanneemt om Juventus uit de crisis te helpen.

Maargoed aan de andere kant: het kon hoe dan ook niet zo doorgaan met Ferrara.

29 januari 2010 om 15:43

Waarom Blanc hem aanpakt hmm, weet je dat nu ondertussen nog niet? Blanc heeft er geen verstand van daarom en het enige waarom er bij Juventus soms dramatische zaken gebeurt is te danken aan het feit dat dramaking nummer 1 daar aan het hoofd staat, de fransman zelf. Als Moggi terugkomt, wat waarschijnlijk zal gebeuren, dan kan hij zijn boeltje pakken.

Ik hoop dat Zaccheroni net zoals bij Milan kan stunten. Bij Inter deed hij het niet onaardig, Inter stond pas negende ofzo en ze uiteindelijk onder hem nog vierde geeindigd. Ik ben benieuwd met deze man, hopelijk speelt hij geen 343 want dat gaat niet met deze selectie.

29 januari 2010 om 16:13

Waarom ben je er zo zeker van dat Moggi terugkomt? Heb namelijk nog niks vernomen dat Blanc ermee wilt stoppen.

Ik hoop ook dat deze man de weg naar boven vindt bij Juventus. Maar hopen is iets anders dan verwachten.

343 lijkt mij helemaal niet zo ondenkbaar eerlijk gezegd. Het is wel een vreemd systeem voor in de serie a, maarja wie weet pakt het bij Juve geweldig uit.

Zie opstelling (met een beetje creativiteit kom je er wel )

Edit: Oeps, misschien wel de belangrijkste vergeten: Sissoko

Buffon
Chiellini
Cannavaro
Grosso
Camoranesi
Melo
Marchisio
Giovinco
Diego
Iaquinta
Del Piero
29 januari 2010 om 18:51

Omdat er in een tv programma over gesproken was en onthou mijn woorden: De dag dat de schorsing van Moggi erop zit zal hij naar Juventus trekken en zijn plaats opeisen. Hij heeft zelf gezegd dat hij terug wil keren en Blanc maakt er een zooitje van en ik denk dat veel mensen hem weg willen.

Zaccheroni zegt mij als trainer eerlijk gezegd niet zo veel, ik herriner mij wel nog dat hij kampioen speelde met Milan maar toen was ik nog maar amper tien jaar. Het 343 systeem spreekt mij niet aan en je opstelling mag dan wel redelijk zijn, sommige spelers staan niet op de juiste positie maar dat maakt niet uit. Als ik hem was zou ik deze week gewoon starten met ongeveer dezelfde opstelling als Ferrara tegen Inter.

Als hij toch een 343 wilt spelen als iedereen terug is dan denk ik dat dit ongeveer de beste opstelling is:

Buffon
Caceres
Cannavaro
Chiellini
Marchisio
Sissoko
Diego
De Ceglie
Camoranesi
Trezeguet
Giovinco

Vanmorgen stond in de wandelgangen dat Benitez aan het eind van het seizoen naar Juve gaat. Nu heeft Juve Ferrara ontslagen en een interim trainer aangesteld tot het eind van het seizoen? het gerucht kon nog wel eens waar zijn.

Juve heeft een goede selectie, paar punten kunnen nog wel wat beter. Maar het is beter dat je op 1 of 2 posities moet versterken dan dat je hele selectie eigenlijk net tekort komt.

Benitez kon nog wel eens de coach zijn die Juve weer aan prijzen kan gaan helpen. We zitten hem hier met zijn allen af te zeiken, maar eigenlijk is het gewoon een goede coach. Het is alleen niet iemand voor de lange termijn. Met de sterke selectie van Juve kan hij wel overweg. Als hij het powervoetbal wat hij bij Liverpool de laatste jaren speelde ook bij Juve weet te introduceren, weten ze in Italie niet wat hun overkomt. Hoog tempo en constant druk.

En misschien kan Hiddink dan naar Liverpool. Hij heeft al aangegeven nog een keer in de PL te willen trainen. Liverpool is daar een mooie club voor. Ik denk ook dat Liverpool iemand als hiddink nodig is. Iemand die met mindere spelers toch een goed team kan bouwen. Bovendien kan hij goed met Spanjaarden overweg, dat zal je wel nodig hebben bij Liverpool.

Beide clubs gaan erop vooruit. Het zal me niks verbazen als dit dit zomer gebeurd.

Dit is inderdaad veel beter. Maar ik had liever gewild dat ferrara bleef als assistent-coach om zo ook meer ervaring op te doen. En nu maar afwachten wie de nieuwe trainer wordt aan het einde van dit seizoen.

Er gingen toch eerst geruchten dat onze Marco van Basten de nieuwe trainer zou worden?

29 januari 2010 om 16:37

Daarom heten het geruchten, Thomas. Als Marco ergens trainer in Italië zal worden, is het bij Milan.

On-topic: Het werd eens tijd dat ze hem op straat zetten. Wel raar dat hij tijdens een dramatische reeks van resultaten en zwak spel het vertrouwen bleef houden en na de eerste beste redelijke pot en tekenen van vooruitgang dan mag vertrekken...

Eindelijk zeg ik hardop.

Nu hopen dat alle spelers fit terug komen. Dat we Ajax de prullebak laten zien, want de Europa League is onze enige Doel!.

29 januari 2010 om 23:27

Van ajax zullen jullie waarschijnlijk wel winnen, want het klassenverschil tussen de clubs is gewoon veel te groot, maar ik zie juve echt niet winnen van Sporting, Benfica, Liverpool(in goede vorm) of hsv. Maarja met meer fitte spelers meer kans op het winnen van de EL. Mijn nummer 1 club in italie is toch echt Inter, dan AC en dan florentina, maar toch hoop ik dat juve ver zal komen in de EL dat verdienden ze wel, Als Realmadrid de CL maar wint

opvallend dat Alberto Zaccheroni komt.
Ik had Henk te Cate verwacht,

vond Zaccheroni in zijn tijd bij Torino ook een zeer matige trainer en denk niet dat de gesteldheid nu beter zal zijn na jaren geen club meer te hebben getraint

Zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, hij mag blij wezen dat hij zo lang op de bank heeft mogen zitten!
Wie is die Alberto Zaccheroni? Ik ken hem niet..

trainer bij Torino geweest en voor de rest nergens zijn trainers kwaliteiten laten zien

Tja , het zat eraan te komen. Ook wel logisch , Juve is dit jaar 100% bagger, ajax moet er wel van kunnen winnen. Maar als Juve gewoon goed speelt, zijn ze zeker een maatje te groot voor Nederlandse Eredivisie. Maar met de oude trainer was dat niet mogelijk , jammer ...

Hmmm weer eentje die al tijden meeloopt op Italiaanse bodem.. Hoop dat het een positief effect zal hebben op Juve na een serie van 7 nederlagen in 9 wedstrijden..! Maar ik vrees ook dat er niet veel zal veranderen zolang Juventus niet wat aan zijn transferbeleid veranderd.. Al jaren zie ik bekende gezichten rondlopen.. Wordt eens tijd voor iets anders!!!
Begin van het jaar waren er geruchten dat ze Lugano kon overnemen maar nee hoor ze gaan voor Cannavaro..! Met alle respect maar met een speler die Real Madrid wegdoet denk jij toch niet weer mee te kunnen doen op topniveau..
Voorin hebben ze 3 forse spelers + Del Piero.. Wat had ik graag Pandev gezien in het tenue van Juve.. Wat meer voetbal voorin kunnen ze namelijk echt wel gebruiken.. En dan zal ik maar niet over de middenveld beginnen waar geen creativiteit bestaat met uitzondering van Marchisio..

Jammer voor Juve man Ferrara, maar wel terecht en te verwachten! Nu maar hopen dat Zaccheroni het heel snel op de rit krijgt in Turijn! Ik hoop binnen 3 weken

Zat er inderdaad al aan te komen. Als ik het voor het zeggen had daar had ik dit seizoen gebruikt om tactisch goede aankopen te doen en een hardwerkend team te kweken zodat je volgend seizoen weer echt voor het kampioenschap kan gaan.
Vind het bovendien geen schande als ze nu eindigen in de top 5. Weet je wat een impact het voor een club heeft om te degraderen.. Ben best trots op ze dat ze dit al hebben klaargespeelt. Mooie club iets minder mooie fans...

dat zat er aan te komen...

Dat Ferrara ontslagen zou worden zag ik wel aankomen maar deze nieuwe trainer ken ik niet echt. Heb begrepen dat hij trainer van Inter Milan en Torino is geweest. Wel grappig de grootste rivalen van Juventus

wow wat een verassing dit zat er echt niet aan te komen...... nottttt. Die bestuur van juventus had hem al 1 maand geleden moeten ontslaan dan konden ze misschien nog kampioen worden. Maar nu is het toch wel duidelijk dat ze geen kampioen kunnen worden ze moeten hopen op een plaats in de CL

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1067 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Lazio145
9.Bologna12-4
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
D. KulusevskiMiddenvelder80
M. LocatelliMiddenvelder82
F. BernardeschiAanvaller70
F. ChiesaAanvaller71
W. SzczęsnyKeeper70
L. BonucciVerdediger71
MorataAanvaller72
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren