Ignjatovic laatste speler die Feyenoord na het zien van dvd's haalt

Woensdag, 13 januari 2010 om

Feyenoord zal onder Leo Beenhakker nooit meer een speler op basis van alleen dvd-beelden halen. De technisch directeur zag een hoop videomateriaal Aleksandar Ignjatovic, die een echte aanwinst leek te zijn. Niets blijkt echter minder waar.

De Servische verdediger, die op huurbasis overkwam van FK Borac, blijkt geen enkele meerwaarde te hebben en mag al na een halfjaar vertrekken. Voorlopig traint hij mee bij Excelsior. “We zijn nu aan het kijken of we Ignjatovic elders aan spelen kunnen laten toekomen”, zegt Beenhakker in Sportweek. “Want die jongen moet spelen.”

Zeker lijkt dat de optie tot koop in het contract van Ignjatovic niet wordt gelicht. “Trainer Mario Been en ik hebben de fout gemaakt om een oordeel over hem te vellen op basis van wat dvd’s”, zegt Beenhakker. “Dat kwam omdat Mario nog vol met NEC in de weer was en ik met Polen. En niemand kon ons garanderen dat Ron Vlaar sterk terug zou komen.”

“We waren op zoek naar een pure verdediger”, legt de directeur uit. “Op basis van de dvd’s maakte Ignjatovic een goede indruk. Daarna heeft iemand van onze scouts (Rinus Israel) nog een wedstrijd live van hem gezien. Hij kwam terug met een positief rapport. Toen hebben we het erop gewaagd. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik een speler haalde zonder hem zelf te hebben zien spelen. En de laatste.”Gerelateerd

88 reacties (laatste reactie door Koning020)

Goed op je bek gaan, daar leer je t meeste van. Dat blijkt maar weer.
Wel eerlijk om dit zo toe te geven.

Hahaha slimme mensen bij Feyenoord zeg......
Die ignjatovic kan wel mee met de kelder van de eredivisie of ja inderdaat (sub)top van de jupiler league exelsior dus maar de beste optie is lkr terug naar borac gaanf ergens in Azerbeijdjan gaan voetballen(het land waar zijn vrouw vandaan komt)

13 januari 2010 om 22:31

Als je op dvds alle goeie momenten van een voetballer in elkaar knipt en plakt of toevallig zijn beste wedstrijden laat zien. dan lijkt iedereen op John terry of ronaldo
zeer dom van feyenoord laat minimaal een scout een x aantal wedstrijden bekijken.

13 januari 2010 om 23:05

Wat nou zeer dom!? Hij is enkel gehuurd en er is een optie tot koop. Dat betekent dus dat hij aan het eind van het jaar gewoon weer teruggaat naar waar hij vandaan komt, Feyenoord kan zich er dus geen buil aan vallen.

14 januari 2010 om 00:08

Ja maar die huursom van drie ton had Feyenoord ook aan heel andere dingen kunnen besteden, Momenteel kunnen ze elke euro goed gebruiken bij Feyenoord.

Heeft niets gekocht en is dus na dit jaar gewoon weer weg .. geen risico dus ...

13 januari 2010 om 21:32

Verdiende ook niks, hij speelde op amateurbasis toch?

14 januari 2010 om 07:30

Nee, hij is na dit jaar wel weer weg maar bij een huur met optie tot koop is vaak een huursom afgesproken. Soms is zelfs een vergoeding afgesproken als de optie niet gelicht wordt!

Hele vreemde manier van scouten. Ook lullig voor Ignjatovich zelf. Hoe moet hij zichzelf nu wel niet voelen?

13 januari 2010 om 21:48

Maak je daar maar niet druk om, hij is niet de eerste...

13 januari 2010 om 21:54

Nee, snap ik wel. Maar het komt toch vervelend over als Don Leo en de trainer zo over je denken. Daar ga ik zowiezo niet beter van voetballen.

13 januari 2010 om 22:03

OK maar de voetbal wereld is hard. Ben je niet succesvol, dan is het jammer dan. Deze jongen heeft een kans gekregen. Via een niet al te slimme manier, van scouten. Inderdaad, lullig voor deze jongen, maar rug recht, schouders omhoog en op naar de volgende kans.

sneu voor Feyenoord. maar konden ze Ignatovic dan niet eerst een tijd op proef nemen? of stond hij nog onder contract bij een club en mocht dat niet.

dom om met dvd's een speler te scouten

14 januari 2010 om 00:37

Dat riep iedereen anders niet toen bleek dat Ajax Sulejmani niet had gekocht (op basis van slechts wat dvd's)....

Klopt, Beenhakker zegt hier eerlijk dat hij een fout heeft gemaakt zonder die Ignjatovic de grond in te trappen. Want dat dit geen aanwinst voor Feyenoord is staat denk ik wel vast.

Tja, dat is wel dom. In crisisjaren waarin het al erg slecht gesteld is met de scouting en de financien en eigenlijk alleen echte aanwinsten moeten worden binnengehaald een speler halen op basis van dvdtjes en 1 wedstrijd... schoolvoorbeeld wanbeleid

Logisch, gelukkig was hij gehuurd en doet Vlaar het fantastisch.

in Dvd's worden vaak natuurlijk de beste momenten laten zien. In geval van Ignjatovic die uit Servië komt, is het beeldmateriaal afkomstig uit een competitie met een laag niveau. Als je daaruit dan ook nog is alleen geperfectioneerde dingen te zien krijgt..

13 januari 2010 om 21:32

klopt. niet meer doen dus Feyenoord.

13 januari 2010 om 21:36

hoe kom je bij deze gedachte? misschien denk je dat zulke Dvd's net youtube-filmpjesvan 5 minuten met een leuk muziekje zijn. maar zo gaat het dus niet. wanneer Feyenoord een speler op basis van bestudeerde Dvd's koopt, zal die DVD uren en uren met wedstrijdmateriaal bevatten, en zal je een heel duidelijk beeld kunnen krijgen van zo'n speler. dus ook de dingen die hij fout doet. en daarom vind ik het dus nog niet eens zo onverantwoord van Feyenoord omdat ze Rinus Isreal hem ook nog hebben laten volgen.

13 januari 2010 om 21:41

Als Meneer Beenhakker en Mario zelf al zeggen dat ze nooit meer iemand scouten door middel van dvd's, dan lijkt het me niet dat ze uren dvd's hebben zitten kijken van elke wedstrijd die hij gespeeld heeft. Zie je het al in de winkel liggen:'koop nu het complete Ignjatovich DVD pakket en wordt wijs van zijn speelstijl!'

13 januari 2010 om 22:12

Die beelden liggen uiteraard niet in de winkel..... Worden overigens veel spelers gescout via Dvd's, daarna gaat men vaak pas live kijken.. Dus die Dvd's worden gemaakt en zijn gewoon de volledige wedstrijden van de desbetreffende spelers, dus idd niet in de winkel te koop!

On: Inderdaad vreemd dat je al tijden loopt te roepen dat je je netwerk gebruikt, maar dan zo'n speler halen ook al ben je nog bezig met een andere klus. Lijkt me idd dat creatief moet zijn maar niks overhaast doen. want daar schiet je nooit iets mee op..(charisteas)

13 januari 2010 om 22:16

Bij het kijken van een DVD sla je meestal toch de mooie delen op. Slechte dingen kijk je niet naar. Goed, niet alleen de beste momenten worden laten zien, maar die worden wel het best onthouden. Zo wordt een voetballer dus geperfectioneerd.

Media heeft een grotere invloed op wat voetbalfans vinden van een speler dan je denkt.

Als het niet zo verdomde triest wat zou ik er om lachen. Een speler scouten op basis van een DVD als je al geen rooie cent heb.

Gelukkig zijn ze wel mans genoeg om de fout toe te geven en er van te leren, want Feyenoord is niet in de posistie om op deze manier spelers vast te leggen....al gaat het om een huurovereenkomst

Is ie echt zo slecht ???

13 januari 2010 om 21:36

"eigenlijk was er maar één probleem, zo bleek al vrij snel. Ignjatovic kan niet voetballen. Aardige jongen hoor, daar niet van. Voorbeeldige inzet, uitstekende klaverjasser ook. Maar vergeleken bij de Serviër is Berry van Aerle een baltovenaar op balletschoenen. De Diego Armando Maradona van Helmond, zeg maar."

Dit is een quote van Mario Been ergens in Oktober. lijkt me veelzeggend.

13 januari 2010 om 21:46

Oke, gegokt ... maar niets verloren toch, lullig voor die gast, maar ja dan moet je ook maar geen profvoetballer worden, dan krijg je dat !

Lekker snugger gedaan mannen...wat een niveau.

Wat een misplaatste poll. Hoezo was het onverantwoord dat Feyenoord Ignjatovic haalde!? Hij werd notabene gehuurd en Feyenoord hoeft zijn salaris niet te betalen. Het enige dat Feyenoord hem kostte was scoutingskosten, vervoer en af en toe een proteine-milkshake.

Beetje triest tegen over die jongen. Hij wordt nu zonder pardon weggestuurd. Het is niet zijn schuld, maar de schuld van Feyenoord want wie scout er nu dan weer via een Dvd. Ongelooflijk is dit, als je nou even nadenkt. Gelukkig geven ze hun fout wel toe en ik hoop dat dit in de toekomst zal gaan veranderen. Dit is niet goed voor de club maar ook niet voor de desbetreffende speler.

13 januari 2010 om 21:40

Oja het is de schuld van Feyenoord, tuurlijk.
Deze jongen is voor een jaar gehuurt met optie tot koop en hij heeft niet kunnen overtuigen
daarom is het toch meer dan normaal dat je terugword gestuurd naar je eigen club,
in dit geval mag hij nog even bij Excelsior ballen en dat is nog vrij netjes van Feyenoord.
Of moet je elke speler die je huurt ook kopen? ookal kan hij niks,
Er zijn genoeg van deze feyenoord onwaardige spelers in het verleden geweest en het is dan ook logisch dat deze jongen weg moet.
En er is niks fout met het scouten via een Dvd, het pakte dit keer alleen slecht uit.

13 januari 2010 om 22:03

Denk jij dat die jongen blij is dat hij bij Excelsior mag ballen. Hallo, hij is naar Rotterdam gekomen om voor Feyenoord te voetballen en niet om bij Excelsior te voetballen. Ik zeg niet dat je iedere speler die je huurt moet kopen maar als jij zo'n speler gaat halen en hij was bedoelt voor een basis plek bij Feyenoord. Als je een vaste waarde probeert te zoeken met je hem niet halen via een dvd. Dan neem je het totaal niet serieus. Dan kan ik hier net zo goed gaan zitten en Sc Heerenveen opbellen dat ik een jongen heb gezien op youtube. O wat kan hij wel niet allemaal. Denk je dat ze dat bij Heerenveen serieus gaan nemen? Denk het niet . Mijn punt is wanneer je een speler gaat huren maar toch een basis speler van hem wil gaan maken moet je hem niet halen aan de hand van een dvd.

13 januari 2010 om 22:22

Of hij blij is of niet dat terzijde.
Feit is dat hij kwaliteiten te kort komt bij Feyenoord.
Hij was inderdaad bedoelt voor een basisplek en daarom is het ook verstandig dat ze hem gehuurt hebben en niet gekocht, anders zaten ze aan hem vast en dan hadden we een probleem.

13 januari 2010 om 22:26

Ja maar daar gaat het niet over. Of het slim is dat ze hem hebben gehuurd of niet. Het gaat erom dat zij een "basisspeler" scouten via een dvd. En dat kan gewoon niet als je echt voor een basisspeler zoekt. Dan hadden ze gewoon nooit moeten zeggen dat hij bedoelt was voor een basisplaats maar dat hij dan meer als een soort van stagiair is bedoelt. Ik snap je punt ook wel hoor het is ook slim dat ze hem niet hebben gekocht maar het is gewoon belachelijk dat ze gaan een basis speler gaan scouten via een dvd.

13 januari 2010 om 21:52

Als je nou even nadenkt? Feyenoord heeft hem de kans gegeven om een springplankclub in Europa binnen te dringen. Hij wilde zelf graag naar Feyenoord om zich daar te bewijzen, maar heeft het niet gehaald. Hij heeft echter wel meer ervaring mee terug genomen. Die jongen komt er beter uit, hij zal zich echter wel beseffen dat hij de top nooit zal halen.

Heel slim. Al geen geld meer, en dan ook nog slecht gescout, op een onverantwoorde manier iemand kopen.

13 januari 2010 om 21:42

Je weet niet waar je het over hebt want hij is helemaal niet gekocht, slechts voor 1 seizoen gehuurd. Gegokt en verloren, jammer dan. Goed dat ze hem iig eerst gehuurd hebben.

13 januari 2010 om 21:47

Hij is gehuurd en kostte bij niets !

slecht gedaan door feyenoord zeg!
ook al is het mijn favo club
het is ook erg slecht voor het moraal van die jongen

m

Het gebeurd jammer genoeg vaker dat spelers op basis van een dvd'tje worden gekocht.
Ik meen dat ik ergens wel eens heb opgevangen dat Issakson ook zo is binnengewandelt bij Psv.
Het is natuurlijk erg dom en onverstandig om spelers op een dvd'tje te kopen want plak een paar beelden van bijv. Garcia Garcia achter elkaar en Real Madrid staat op de stoep.

We hebben het hier natuurlijk wel over professioneel voetbal waar miljoenen in rond gaan en tonnen aan salaris worden uitgegeven, zo'n manier van scouten is op geen enkele manier te verantwoorden.

13 januari 2010 om 21:42

nogmaals, het betreft een huur geen koop.

14 januari 2010 om 00:15

Dus huren is gratis?

14 januari 2010 om 08:45

dat is jouw conclusie.

13 januari 2010 om 21:44

Lijkt me niet. Isaksson heeft zich al bewezen door 80 interlands voor zijn land onder de lat te staan en heeft niet voor niks bij Juventus en Manchester City gezeten. Dat hij bij de laatst genoemde clubs niet is geslaagd houden we daarbuiten, maar die is echt niet via een dvd'tje naar Eindhoven gekomen.

13 januari 2010 om 21:55

Stevens heeft Isaksson idd niet (gericht) aan het werk gezien, alleen op dvd. De scouts van PSV waren wel positief over Andreas en hebben hem neem ik aan wel aan het werk gezien.

13 januari 2010 om 22:13

Maar dat is toch heel anders? Isaksson heeft zichzelf al bewezen en bij bekendere clubs gespeeld. Je weet wat je aan zo iemand hebt, omdat hij niet voor niets al 80 interlands heeft gekeept voor Zweden. Ignjatovich is een talent van een onbekende club uit een voor ons onbekend land. Dat is zowiezo als lastiger scouten en meer risico nemen.

13 januari 2010 om 22:19

Dat weet ik ook wel. Ik geef ook alleen aan dat Stevens hem niet gericht aan het werk heeft gezien dus dat nieuweling gedeeltelijk wel gelijk heeft.
Dat Isaksson geen onbekende was is duidelijk.

13 januari 2010 om 23:49

isaksson was algemeen van bekend dat hij het alleen in zijn nationale elftal liet zien! nergens heeft hij echt kunnen overtuigen en ging men na lang wikken en wegen toch op zoek naar een betere 2e keeper!

nergens een solide keeper geweest en zoals hij zelf aangeeft is dit zijn beste seizoen ooit! en nog is hij goed, maar niet top! ballen van de lijn of met veel mazzel naast worden vergeten, maar als ik de kansen kijk die psv tegen heeft gekregen en de daadwerkelijke goals tegen is het een klein wonder!

14 januari 2010 om 00:19

Bij Djurgardens en Rennes heeft hij het ook goed gedaan. In zijn tijd bij Juve was hij nog erg jong. Bij City heeft hij idd, mede door blessures, niet weten te overtuigen.

En een wonder lijkt me minder aannemelijk dan de aanname dat het gewoon een goede lijnkeeper is.

Ik vind het nogal amateuristisch..
Gelukkig leren ze ervan en doen ze het nooit meer

Ik snap ook niet dat ze gewoon een dvdtje van een Serviër gaan kijken en hem meteen gaan huren (het is tenslotte geen videotheek)

Als ze nou gewoon op een vrijdag een wedstrijdje Jupiler League gaan kijken, of op maandag een wedstrijdje kijken bij de beloften. Daar lopen ook zat talenten/spelers rond die Feyenoord (misschien niet meteen) beter kunnen maken. Zoals Botthegin van FC Zwolle schijnt ook een aardige verdediger te zijn. Dan kun je hem een paar keer van dichtbij bekijken. Zoals toen Feyenoord de dvdjes van Ignjatovic aan het bekijken was, ging Fc Utrecht ervandoor met Dries Mertens (van Agovv), ik had hem heel graag bij Feyenoord gezien.

13 januari 2010 om 21:50

Zoals toen Feyenoord de dvdjes van Ignjatovic aan het bekijken was, ging Fc Utrecht ervandoor met Dries Mertens (van Agovv), ik had hem heel graag bij Feyenoord gezien.

Tja zo ken ik er nog wel een paar .... trouwens als je een verdediger bekijkt heb je Mertens niet nodig, wel een goede speler overigens

13 januari 2010 om 22:26

Wat ik er alleen maar mee wil zeggen, is dat: waarom altijd spelers kopen uit het buitenland, terwijl hier zat talent rondloopt.

Wat ik van hem zie / hoor wordt het wel steeds beter. Hij is echt een pure verdediger. Ik weet niet hoe ik dit bericht moet interpreteren. Het interview zal namelijk weer flink uit elkaar getrokken zijn, waardoor de echte essentie mist. Aan de ene kant zegt Don Leo namelijk dat hij moet spelen (er is dus nog wel hoop voor hem), maar aan de andere kant zegt hij ook dat ze een fout hebben gemaakt.

Eigen schuld dikke bult zal ik maar zeggen, het was een gok en helaas voor feyenoord is deze verkeerd uitgepakt!

dat is lang geleden dat ze een goedkopen speler goed opleiden en voor de volle pond verkopen.
slapers van de scouting.
maar goed dat leo der nu ook zit tenminste verstand van voetbal en spelers.

13 januari 2010 om 22:01

Volegns mij ben jij de slaper hier, Kalou en Drenthe .... en Feyenoord heeft al goede spelers opgeleid die ze ooit voor veel geld gaan verkopen ... Fer, Wijnaldum, Castaignos, Schenkelveld en heel misschien Leerdam ... allemaal hele goede talenten .... zonde dat ze weinig geld vangen voor de Guzman maar er zit toch er wel potentie in dit Feyenoord hoor, stuk voor stuk nog jonkies, maar hopelijk een grote toekomst.

Beste Leo , neem een voorbeeld aan NAC ..
Hun gingen Kees Luijckx bekijken op trainingen zouden jullie ook moeten doen =)

Vriendelijke groeten!

13 januari 2010 om 22:02

Nou en dat is toch een topverdediger ..... pfffffff wat een drama die vent zeg ! Doen ze goed daar in Breda

13 januari 2010 om 23:51

elke club mocht willen dat ze zo'n ideale 12e man in hun selectie hadden! verdediger, middenvelder, goede vrije trap, 100% inzet en geen zeikerd!

ik snap dus echt niet waarom iedereen hier zegt dat het zo slecht is van Feyenoord.... deze jongen heeft niets gekost, is Gehuurd voor 1 seizoen dus gaat hierna gewoon weer terug naar Servie.

Als iemand als Rinus Israel zegt wel vertrouwen te hebben in deze gast dan ga je er gewoon voor en met een beetje gelukt hadden we WEL een hele goede verdediger erbij, helaas heeft dat niet zo mogen zijn maar gelukkig zijn we ook geen bakken met geld kwijt.

Eerlijk om het toe te geven maar natuurlijk verschrikkelijk stom om zomaar te besluiten een speler te komen. Juist nu moet Feyenoord heel gericht gaan scouten want geld voor missers hebben ze niet. Dit is dus duidelijk de foute tactiek.

Tja , Videobeelden bieden dus niet altijd uitkomst

On:

Kijk, zo´n speler halen op basis van Dvd-beelden is risicovol en daarom is het handig als je hem gratis kan laten testen bij je club!, zo kost het je niets (of amper wat) maar je behoudt wel de kans om een topper binnen te halen.

Voor ´t niveau van Feyenoord is Luijckx inderdaad niks , voor NAC kan het een belangrijke speler worden! Ik geef Leo in iedergeval 1 tip : Ga niet alleen DVD kijken en 1 scout kijken .. Ga zelf of laat Mario ook deze speler bekijken in een wedstrijd.

13 januari 2010 om 22:57

Jou tip is dus hetgeen wat Don Leo zojuist heeft medegedeeld. Ik denk dat hij je erg dankbaar zal zijn voor de tip

Ja, ik zet nu ook mijn vraagtekens bij onze vriend Israel, het scoutingsapparaat van feyenoord heeft al niet zo'n beste naam en dan komt deze man ook nog is aanzetten met een positief rapport over een verdediger die er geen ruk van bakt ...

Hahaha... hij was degene die liep te schreeuwen dat die voor niets minder naar feyenoord kwam dan het kampioenschap!! Hij stond nog op de cover van een vi-editie met die zin voor aanvang van het seizoen... wat een lachertje! Ik zou eerst zelf maar zien in de basis te komen voordat je zo van je af loopt te schreeuwen.

Het is sowieso duidelijk dat die toen het clublied nog niet kende: 'geen woorden maar daden' dit is toch een gevalletje andersom!!

En dan kan je veel over de 'arrogantie' van amsterdammers zeggen... maar dit is zelfs een ajacied nog nooit overkomen...

Echter hoe oud is die jongen ??? Gerson Magrao, Howard (die keeper die niet goed genoeg was en vervolgens bij united onder de lat stond), Gahly en Elmander die het niveau feyenoord niet aankon, maar zoon beetje in zijn eentje een franse laagvlieger naar de champions league schopte, hebben na hun 'niet goed genoeg voor feyenoord periode' hogere successen gehaald dan feyenoord zelf !

Dat is toch ook ongelofelijk, heb je al zo weinig geld en dan nog zo'n grote gok nemen. Drama beleid.

13 januari 2010 om 22:29

Gelukkig kwam die op huurbasis, en kost hij geen geld!

Drama opmerking dus.

13 januari 2010 om 22:37

Zelfs op huurbasis kost hij geld.

Ot:
Wat ik al eerder zei: een speler halen op basis van beelden is dom (knippen/plakken). De reden dat Leo en Mario dit hebben gedaan is enigszins te billijken. Toch is het raar dat er nooit een echte scout op af is gestuurd. Al met al toch een topclub-onwaardige manier van werken.

13 januari 2010 om 23:54

israel is wezen kijken, wel lezen alvorens je oordeelt!

Ongelooflijk dat je zo'n grote gok neemt op basis van DVD beelden. Heel slecht dit.
Geen excuus voor mogelijk. Zeker niet voor een gelouterd iemand als Beenhakker, met zijn 40 jaar ervaring.!! Eén woord is duidelijk dat ze het ooit hebben gedaan, Ongelooflijk!!!!

Tsja en als hij wél wat had toegevoegd aan de selectie van Feyenoord. Dan was het in ene een goede zet geweest om met DVD beelden een speler te scouten....

Gewoon stom als je gedachten niet helemaal bij de club Feyenoord zijn en dan in een vaag overleg met Been een speler contracteren. Had wel wat beters verwacht en zéker van Beenhakker en Been.. Maarja van fouten leer je (hoop ik)

Heeft deze jongen Feyenoord nou wel of geen geld gekost?

14 januari 2010 om 00:24

Denk het wel he, of zijn salaris moet worden betaald door zijn vader

Nee, Feyenoord moet gewoon zijn salaris betalen, en ze hebben een optie tot koop.

14 januari 2010 om 18:24

Ja, bedankt. Ik dacht het al, maar iemand zei bij de reacties dat hij gratis was en dat kon ik me niet voorstellen.

Heel wijs dat ze nu weer normaal spelers gaan bekijken!

nergens wordt vermeld dat hij er niets van bakt hoor!

ik lees al die negatieve reactie's hier, maar leo zegt niet meer dan dat hij aan spelen toe moet komen en dat hij niet verwacht had dat vlaar dusdanig sterk terug zou komen!

enige wat hij zegt eens, maar nooit weer, maar ook meldt hij dat de dvd's positief waren en israel ook! en laten we eerlijk zijn betere veredigers dan israel waren er niet veel!

het kan zomaar zijn dat deze jongen naar een club als rkc gaat en daar elke eredivisie spits aan banden legt! dan zou het ook zomaar zo kunnen zijn dat er wel een optie gelicht wordt!

in nederland moet een verdediger opbouwen, een corner nemen en hem zelf inkoppen, van de linker naar de rechtervleugel in 10 sec. terwijl het belangrijkste in mijn ogen is dat hij zijn man uitschakeld en vervolgens het leer de 2e ring in ramt of netjes inlevert bij een ploeggenoot!

Ja natuurlijk kost deze speler Feyenoord geld, al is hij gehuurd.denk toch niet dat hij hier gratis kost en inwoning heeft ? Elke euro heeft Feyenoord nodig en deze kostganger kost geld!

Hij heeft nooit een eerlijke kans gehad maarja hij is volgens mij ook niet van het niveau Feyenoord.

Net of andere clubs dat nooit doen, neemt niet weg dat het gewoon niet slim is.
Maar hij is gelukkig eerst gehuurd met optie tot koop en niet gekocht

Hadden ze niet de wedstrijd van Ajax gekeken ? In Amsterdam wist iedereen dit namelijk al lang

Die Leo Beenhakker is tenminste wel eerlijk.

Dat is gewoon het risico als je een jonge talent volle speler uit het buitenland haalt.
Maar stond er niet in VI dat hij zich steeds beter aclimatiseer volgens het centrale duo Vlaar en Bahia.
Het is al eerder voor gekomen dat jonge spelers te vroeg werden afgeschreven. (loovens)

Het is toch ongeloofelijk, Feyenoord heeft werkelijk waar geen cent te besteden en dan huren ze een speler op Dvd-materiaal. Wanbeleid duurt voort.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4550
2.Ajax4042
3.Feyenoord3517
5.AZ256
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Zaterdag 15 december
Fran Sol kan Willem II inruilen voor Celtic of Rangers FC. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren