Atlético-preses en Luxemburgo bevestigen akkoord via Twitter

Dinsdag, 8 december 2009 om

De laatste speeldag van de Braziliaanse Série A is amper 48 uur geleden afgewerkt, maar Atlético Mineiro ziet geen reden om nog langer met Celso Roth door te gaan. Na haar 3-0 nederlaag van zondag tegen Corinthians eindigde de ploeg uit Belo Horizonte op een zevende plaats, en moet de hoofdtrainer boeten voor de teleurstellende resultaten.

Met Vanderlei Luxemburgo heeft Atlético reeds een opvolger gevonden. Zowel Alexandre Kalil, voorzitter van de Braziliaanse club, als de voormalig bondscoach zelf laten via hun Twitter-pagina weten dat zij overeenstemming hebben bereikt over een contractuele overeenkomst. Die gaat per 1 januari aanstaande in, met een duur van in totaal twee seizoenen.

Luxemburgo, die in Europa bij Real Madrid niet al te succesvol was, had afgelopen seizoen twee ploegen onder zijn hoede: Palmeiras en Santos. Ook toen liet hij via zijn Twitter-pagina weten dat hij bij de respectievelijke clubs emplooi had gevonden. Belo Horinzonte is overigens geen onbekend terrein voor Luxemburgo. In 2002 stond hij voor de spelersgroep van Cruzeiro.Gerelateerd

1 reacties (laatste reactie door Gunner2009)

Zo hoor je toch nog is een keer goed nieuws uit de voetballende twitterwereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Atletico Mineiro

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Woensdag 16 januari
Bayern München is van plan om de optie tot koop in het huurcontract van James Rodriguez te lichten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren