Ignjatovic vier wedstrijden geschorst na kopstoot in beloftenwedstrijd

Dinsdag, 8 december 2009 om

Bij het eerste van Feyenoord wacht hij nog altijd op zijn entree, maar ook de komende weken zal die er voor Aleksandar Ignjatovic niet komen. De Servische verdediger deelde afgelopen maandag in de wedstrijd tussen Jong Feyenoord/Excelsior een kopstoot uit aan een tegenstander van Jong NEC, en heeft van de tuchtcommissie een schorsing van vier wedstrijden opgelegd gekregen.

Eén van de vier wedstrijden is voorwaardelijk, wat inhoudt dat de verdediger bij goed gedrag na drie duels weer beschikbaar is. Ook daarna dient hij zich echter nog een jaar lang behoorlijk te gedragen. Omdat de rode kaart direct was, is Ignjatovic niet alleen geschorst voor wedstrijden van het beloftenelftal, maar kan ook eerste elftal-coach Mario Been de komende weken geen beroep op hem doen.

Ignjatovic kwam afgelopen zomer over van FK Borac. Feyenoord huurt de 21-jarige verdediger tot aan het eind van het seizoen, en heeft tevens een optie tot koop. In Rotterdam-Zuid speelde hij nog geen enkele minuut in het eerste elftal en dat lijkt er ook voorlopig nog niet in te zitten.Gerelateerd

44 reacties (laatste reactie door Lucunculus)

Terecht als hij echt een kopstoot gaf. En daarmee bedoel ik niet een 'kopstoot' ala Dembele.

Wat een mishuur is deze man gebleken, kan Feyenoord deze klaverjasser niet gelijk terugsturen naar Servie?

8 december 2009 om 14:24

En wat praat jij iedereen toch weer na. Zie jij Ignjatovic wel eens voetballen bij Jong Feyenoord? Volgens mij niet. De reden dat hij niet speelt is omdat Vlaar en Bahia een uitstekend duo zijn.

8 december 2009 om 14:27

Je haalt geen speler om hem niet te laten spelen, als je het zo redeneert kan ik de aankoop Atouba ook goedpraten aangezien Anita en Emanuelson het subliem doen op de linksback.

Volgens mij staat Hofland ook nog eens hoger op de pikorde dan deze Servier, dat zegt genoeg over zijn kwaliteiten.

8 december 2009 om 14:29

Je haalt spelers inderdaad om in het eerste te laten spelen maar je haalt ook spelers om je selectie breder te maken.

8 december 2009 om 14:32

Je kan een speler ook halen als reserve met in je achterhoofd dat hij over 1 a 2 jaar wel speelt.. Als mensen hem niet zien spelen, moeten ze gewoon hun mond houden.

Ik zie die jongen elke week spelen en hij maakt echt stappen, nog niet goed genoeg, maar als hij zich zo doorontwikkeld kan het nog wat worden..

Die kopstoot was gewoon heel dom, gewoon te agressief, beetje die oostblok mentaliteit, dat zou er echt uit moeten..

8 december 2009 om 14:46

Ignjatovic is gehuurd en Feyenoord betaalt helemaal niks voor deze jongen. Darnaast is het terecht dat hij niet speelt omdat er simpelweg geen plek is voor hem in het eerste.

Dat komt ook omdat Ron Vlaar sneller volledig fit was dan men in de voorbereiding verwachtte. Overigens kan Ignjatovic echt wel aardig verdedigen, alleen er moet heel veel aan hem geschaafd worden als hij in het Nederlands voetbal mee wil komen. Omdat zijn passing niet goed is.

8 december 2009 om 14:54

Ze konden nooit weten dat Vlaar zo goed terug zou komen, Been had niet verwacht dat Vlaar vanaf wedstrijd 1 kon spelen. Dus ik snap deze huur wel. Waarom centrum veranderen als het al redelijke goed gaat en je al 9 keer de nul hebt gehouden.

8 december 2009 om 15:00

@koning020

ajax haalt toch ook ene kerlon en nog een ander (bij een buitenlandse topclub) afgedankt talent om bij de beloften te laten spelen en kennis te laten maken met de nederlandse speelstijl!?

8 december 2009 om 17:19

@ Koning020
Volgens mij is Vlaar 2 seizoenen geblesseerd geweest en was het niet zeker of hij goed zou herstellen en meteen alle wedstrijden 90 minuten kon spelen.
Ignjatovic is dus vooral voor de zekerheid gehaald. . En over Hofland, hij is een linkspoot en Feyenoord wilde een rechtsbenige verdediger en linksbenige verdediger hebben. Met Bahia hebben we al een goede linkspoot .

8 december 2009 om 14:27

Heb je alle wedstrijden van de beloften van Feyenoord gezien dan? Ignjatovic speelt goede wedstrijden bij de belfoten, is een echte verdediger. Voetballen kan hij niet, maar verdedigen doet hij uitstekend. Ignjatovic is gehaald voor het geval dat Vlaar zijn oude niveau niet zou halen. Aangezien Vlaar ver boven verwachting presteert zitten er geen minuten in voor meneer Ignjatovic. Wel een erg stomme actie om een kopstoot uit te delen, terwijl je nu juist dichter bij het elftal kwam door de schorsing van Bahia.

8 december 2009 om 14:29

Goede wedstrijden bij de beloften, dat doet Ogagaru ook bij onze beloften, alleen komt die man ook simpelweg kwaliteit tekort.

Deze actie van Ignjatovic tuigt ook weer van onkunde.

8 december 2009 om 14:32

Ogararu is al in de eind 20, Ignjatovic is 21..

8 december 2009 om 14:34

Je vergeet dat Ogararu bijna 30 is, Ignjatovic is 21 en speelt pas sinds dit jaar bij een club waar op een redelijk niveau getraint wordt.

8 december 2009 om 18:05

Daarbij speelt Ogararu al jaren in Nederland en komt Ignjatovic pas net kijken, daarbij heeft hij niet de kans gekregen het nu te laten zien

On-topic

Dat is best wel zonde eigelijk zeker nu Bahia geschorst is ,had dit zijn kans kunnen zijn.

nou.. hij is goed bezig!

En terecht na die kopstoot! Alleen zal het voor Been geen gevolgen hebben want deze koekenbakker komt tocht niet in het eerste te spelen voorlopig

dus dat is het toch ook een miskoop Ziani?
Feyenoord heeft deze man blijkbaar niet nodig..

8 december 2009 om 14:26

Wat nou als Vlaar geblesseerd of geschorst raakt? Dan hebben we hem wellicht nodig.

8 december 2009 om 14:28

En daarvoor moet je zo'n iemand helemaal uit Servie halen? Volgens mij heeft Feyenoord een goede jeugdopleiding, als ze daar geen verdediger hebben die dezelfde kwaliteit heeft als deze man dan is het toch goed mis daar.

8 december 2009 om 14:31

Een speler uit de jeugd is niet altijd een garantie dat ze mee kunnen op het hoogste niveau. De Vrij en Schenkeveld zitten nu wekelijks bij de selectie en zijn beide centrum verdedigers die op de rechtsback positie uit de voeten kunnen, dus met de jeugd opleiding zit het wel snor.

Ignjatovic werd gehaald als stand in van Vlaar. Vlaar speelt iedere week en Ignjatovic speelt niet, daarbij kost hij Feyenoord niet eens veel geld aangezien hij gehuurd is van Borac

8 december 2009 om 14:32

hij is niet gekocht, er is een optie tot koop.

iemand is nog geen miskoop als hij zich laat gaan door een kopstoot te geven.
hij is jong, ben benieuwd wat hij kan. Volgens mij kunnen jij en ik hem niet beoordelen als je hem niet hebt zien spelen.

Jammer. Als je een kans wilt in het 1e, moet je niet dit soort trucjes uithalen..
Misschien had hij wel een basisplek gehad zondag (bahia geschorst!)

Als hij zich zo gedraagt zal feyenooord hem niet nodig hebben.
Maar zo'n speler moet groeien door in Feyenoord I te spelen en als hij dat niet doet dan is het zonde om zo'n man aan te trekken.

ken deze man niet zo goed dus daar heb ik geen oordeel over, wat mij echter wel opvalt is weer vier wedstrijden met 1 voorwaardelijk....die heb ik al een paar keer eerder gehoord, je zou kunnen zeggen dat ze eindelijk consequent zijn ....lol
het valt mij op, vrijwel iedereen met een rode kaart krijgt de laatste paar weken vier wedstrijden schorsing met 1 voorwaardelijk, terwijl ik de overtredingen niet altijd vergelijkbaar/even zwaar vond.
Ik heb ook geen oordeel over de strafmaat, vind het alleen vreemd dat men voor verschillende overtredingen dezelfde straf krijgt.
Nu nog consequent fluiten...

4 wedstrijden geschorst, waarvan 3 voorwaardelijk. Zowel voor het eerste, als het beloften-elftal. Betekent dat dat hij in principe na volgend weekend (dus na 2 wedstrijden van het eerste, en 1 van het beloften-elftal) weer beschikbaar is?

ik blijf erbij dat dit een slechte koop is van feyenoord. Je gaat toch geen servier kopen die vervolgens alleen wedstrijdjes bij jong feyenoord speelt. Zonde van het salaris van hem terwijl je in de jeugd genoeg spelers hebt die over dezelfde kwaliteiten beschikken. Je haalt zo'n speler natuurlijk alleen als er een grote kans is dat hij gaat spelen in het eerste.

8 december 2009 om 14:38

Doet PSV niet het zelfde met Vukovic ?

8 december 2009 om 15:00

hij wordt gehuurd, salaris wordt betaald door een investeerder dus hij kost niets!

Tsjaa wat mij betreft sturen ze hem in de winterstop terug naar Servie. Totaal geen meerwaarde, want zelfs als Bahia en/of Vlaar een blessure heeft speelt deze jongen niet. Hofland staat hoger in de pikorde en zelfs als die niet kan spelen dan halen ze nog eerder Landzaat een linie terug dan dat ze deze gozert opstellen. Tel deze actie daarbij op en we kunnen we concluderen dat deze man geen toekomst heeft bij Feyenoord.

8 december 2009 om 14:43

Hofland staat niet hoger in de pikorde... Ignjatovic is een rechter centrale verdediger. Hofland is een linker.

Hij is nu nog niet klaar, maar hij ontwikkeld, zeker op voetballend gebied, zich enorm.

8 december 2009 om 15:02

Feyenoord heeft geen 21 jarige Servier nodig die zich in Jong Feyenoord moet ontwikkelen. Dat slaat toch nergens op?

Wat moet je nou met zo'n gozer? Hij zit zelden of nooit bij de selectie, omdat hij er geen klap van kan. Het is gewoon een vergissing geweest. Als hij enige potentie had gehad dan had hij altijd op de bank gezet als eventuele vervanger van Vlaar/bahia. Maar daar is hij zelfs te slecht voor....opzouten met zulke spelers, want voor je het weet heb je weer 40 nutteloze contractspelers.

8 december 2009 om 15:11

En jij kijkt alle wedstrijden van Jong Feyenoord? Mag hopen van niet, anders heb je er echt geen kijk op. Je vergeet dat hij een trainingsachterstand heeft.. Aangezien de club waar hij vandaan komt niet echt fantastisch is. Daarbij komt dat hij nu op een manier moet spelen die hij helemaal niet gewend was/is.

Als hij zich blijft ontwikkelen, zoals hij nu doet, kan hij echt Feyenoord 1 wel halen.

Vind het prima gedaan van Feyenoord, eerst een jaar huren kijken wat hij kan en of hij beter kan worden, en dan pas besluiten of je hem overneemt.

8 december 2009 om 15:26

Nee ik zie absoluut niet alle wedstrijden van Jong Feyenoord, maar heb hem wel degelijk zien spelen. Niets bijzonders aan.

Die jongen traint nu een half mee, maar is nog steeds niet goed genoeg om op de bank te zitten. Dan kan Feyenoord volgens mij beter de tijd en geld besteden aan jeugdspelers ipv een 21-jarige Servier te halen. Als hij enig niveau gehad zou hebben had deze man ook bijvoorbeld rechtsback kunnen spelen, maar daar krijgen Leerdam en Schenkeveld de voorkeur. Dus zo snel mogelijk weg met die gozer voor dat iemand hem contract aan gaat bieden...

Ja dit is natuurlijk wel heel erg dom. Buiten het feit dat hij waarschijnlijk op dit moment niet van toegevoegde waarde is, is het natuurlijk stom om je juist op zo'n manier te laten gelden. Kan me voorstellen dat Been, naast de schorsing, nu een extra reden heeft om Ignjatovic te passeren.

Blij dat ze hem slechts gehuurd hebben, het feyenoord van vroeger had hem waarschijnlijk een 8-jarig contract aangeboden.

Hij is dus geschorst voor wedstrijden van de beloften en voor het 1e... Betekent dat, dat hij na 2 wedstrijden van Feyenoord en 1 wedstrijd van de beloften weer beschikbaar is? Vast niet, maar het is wel raar: voor 2 teams geschorst zijn, terwijl de wedstrijden schorsing bij 1 team worden opgeteld.

wat een zwakke speler is dit het staat toch op dit moment ijzersterk bij feyenoord met vlaar en bahia en als reserve heb je hofland en schenkeveld dus we hebben deze speler helenmaal niet nodig

8 december 2009 om 17:57

Zwakke speler? Heb jij ooit Ignjatovic gezien? Die jongen is één bonk spierkracht. Ik zou hem niet graag in het donker tegenkomen bij wijze van spreken. Ik acht hem zeker hoger in dan Hofland en Schenkeveld (op dit moment).

8 december 2009 om 18:11

Ik zou Hulk Hogan ook niet boos in een steegje willen tegenkomen maar denk dat hij een waardeloze centrale verdediger zou zijn... Snap je punt wel maar er is een reden dat hij nog steeds geen minuten heeft gekregen. Of hij kan het niveau (nog) niet aan of hij heeft aanpassingsproblemen of beide maar voor de winterstop komt hij iig nergens in actie. Domme gefrustreerde actie; geeft hem een hoge boete en een gesprek met Beenhakker.

8 december 2009 om 19:24

Hij schijnt idd aanpassingsproblemen te hebben, hij gaf dat eerder ook wel aan. Hij heeft moeite met het Nederlandse voetbal. Ik ben ervan overtuigd dat deze jongen na de winterstop zjn debuut voor Feyenoord 1 wel gaat maken.

Hij had even zijn kop er niet bij. Laat nu ook zijn koppie hangen. Joh kop op; over 5 weken mag je weer meedoen met de beloften; of iig na de winterstop dan...

Hij is duidelijk iemand voor in de breedte, voor wanneer Bahia of Vlaar geblesseerd is. Hoewel er ook wat jeugd aan zit te komen.

dom dom dom dom hoe dom kan je zijn dat kan Been der ook nog wel bij hebben een geschorste heeftv er al in korte tijd 4 gehad ( Van Dijk, Babovic Tommason en Cisse)

8 december 2009 om 21:22

Waarvan natuurlijk de rode kaarten van Babovic en Cisse complete onzin rode kaarten waren. Van Dijk kan je geven en Tommasson was gewoon terecht. Als Ignjatovic een kopstoot heeft gegeven krijgt hij terecht straf. Maar kennelijk is hij wel kopsterk....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4550
2.Ajax4042
3.Feyenoord3517
5.AZ256
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Zaterdag 15 december
Fran Sol kan Willem II inruilen voor Celtic of Rangers FC. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren