Benítez speelt 1 tegen 100 en zijn escapes zijn op

‘Here is Carragher, he’s trying to stay cool, Mellor lovely pushing header, for GERRARRRD! Oooooh, it’s a beauty!!! What a hit son, what a hit!’ Dat commentaar van Andy Gray begeleidde de laatste wedstrijd in de poulefase van de Champions League 2004/05 tussen Liverpool en Olympiakos Piraeus. Na een goal van Rivaldo voor Olympiakos in de eerste helft moest Liverpool driemaal scoren in het laatste bedrijf. Sinama-Pongolle, Neil Mellor en Steven Gerrard zorgden voor een geweldige ontlading op Anfield, waardoor The Reds doorgingen naar de laatste zestien. Het was de eerste van vele escapes.

Ontsnappingen, comebacks, een beetje geluk met beslissingen van het arbitrale trio, vechtlust en onberekenbaarheid. Dat zijn de vijf factoren die met name in de eerste drie seizoen onder Rafa Benítez de kracht van Liverpool waren. Na de ontsnapping in de groepsfase van de Champions League volgde de een na de andere escape. De Nacht van Istanbul, het Wonder van Wembley het zouden jongensboeken kunnen zijn. Benítez schreef ze, de uitgever, Liverpool.

Wanneer Benítez echt hulp nodig had keek hij nog eens goed naar zijn horloge en kon hij toveren, alles liep dan in zijn voordeel. ‘Heeft Emmanuel Adebayor net de 2-2 gemaakt? Dat is balen, even Ryan aanwijzingen geven.’ En Ryan Babel voerde zijn aanwijzingen goed uit, hij versierde een strafschop en schoot zelf ook nog de 4-2 binnen in de kwartfinale van de Champions League tegen Arsenal.

In het seizoen 2008/09 moest hij wel heel vaak teruggrijpen op zijn magie. Tegen Standard Luik begon het al, in de voorronde van de Champions League. In de slotseconde van de verlening kreeg zijn magie Dirk Kuyt te pakken en deze kon de beslissende 1-0 binnen knikken. Benítez besloot zijn magie maar vaker te gaan gebruiken en niet zonder resultaat. Tegen zowel Middlesbrough, Manchester City als Wigan Athletic draaide de ploeg van de Spaanse trainer in de slotfase de boel compleet om, bovendien vaak tegen minder dan elf man.

Op 14 april 2009 kon Benítez wel weer een escape gebruiken, na een 1-3 nederlaag in de kwartfinale van de Champions League tegen Chelsea, moest er in de return minimaal drie keer gescoord worden. Fabio Aurélio en Xabi Alonso zetten binnen een half uur tijd Liverpool op het goede spoor. Maar in de tweede helft gaat het mis voor Benítez en Liverpool, doelpunten van Drogba en Alex zorgen voor 2-2 op Stamford Bridge. Verwoed schudt Benítez nog een paar keer aan zijn horloge om de magie eruit te krijgen, het levert een zeer spectaculaire slotfase op. Als hij na de 4-4 van Lampard teleurgesteld naar zijn horloge kijkt verschijnt het gezicht van Caroline Tensen: ‘Je escapes zijn op.’

Benítez speelde zijn eigen versie van 1 tegen 100. Hij, een merkwaardige trainer met zo nu en dan verbluffende resultaten, tegen iedereen die niet gelooft in Benítez: Gillet en Hicks en de talloze media. Steeds als hij een wonder nodig had verscheen er een wonder. Twee weken geleden in Lyon perste Benítez zijn laatste restjes aan escapes eruit. Deze escape heette wederom Babel, die met een ziedend schot weer even lucht leek te geven aan zijn coach. Het restje magie was er alleen niet op berekend om door te trekken tot de slot seconden en Lisandro López maakte de 1-1. Benítez kijkt vijf dagen later nog een keer naar zijn horloge in de laatste minuten van het duel met Birmingham, het staat dan 2-2. Het horloge tikt nog, maar toont geen gezicht en Liverpool wint wederom niet.

De Spaanse wonderdokter is op een moment aangekomen dat er niets meer fout mag gaan, de druk op de positie van Benítez neemt toe en zijn magie neemt af. Hij zal snel met een nieuwe pot magie moeten komen, anders lijkt zijn tijd op Anfield verstreken.

Kwaliteitsbeoordeling:
Totaal 87 stemmen.
Je kunt stemmen als je een reactie hebt gegeven.
Dit document is door 5800+ bezoekers bekeken.

Gerelateerd

Meer sportnieuws

40 reacties (laatste reactie door Consulic)

Super, absoluut waar, geweldig geschreven. Ik vind je laatste alinea iewat een anti-climax op de rest, had er iets meer mening in gestopt. Het liefst lees ik (maar dat is uiteraard persoonlijk) een conclusie waarin je keihard zegt dat hij van je weg mag.

Toch 5*.

16 november 2009 om 17:21

Kan ik begrijpen.
Maarja, ik ben Liverpoolfan en heb waarschijnlijk teveel respect voor de geweldige avonden die hij mij en vele anderen Liverpool en voetbalfans heeft geschonken.

16 november 2009 om 17:30

Trouwens is Andy Gray een Everton fan kun je nagaan, wat voor een nacht het was!

16 november 2009 om 17:33

Begrijpelijk.

Benitez heeft Liverpudlians hoop gegeven, de voormalig topclub had weer iets om mee te pronken: De cup met de grote oren. Terecht wordt er tegenwoordig weer over topclub gesproken als men het over Liverpool heeft. Benitez heeft Liverpool de status terug gegeven, maar niet het voetbal, niet het team. Liverpool is een topclub zonder topteam en dat mag je hem verwijten. Achteraf gezien, en natuurlijk onrealistisch, had Liverpool Benitez moeten lozen na de gewonnen CL finale. Ze hadden een builder moeten aantrekken a la Co Adriaanse, Van Gaal of Hiddink.

Leuk geschreven. Mooie vergelijking. Mooie analyse. Had, net zoals Iraniangangster ook zegt, in de laatste alinea meer van jezelf gezien. Meer een keiharde mening waardoor er meer discussie ontstaat. Het enige wat je nu gaat krijgen is.. Ja klopt Kasper. en ik hou van discussie.

Absoluut 5 sterren trouwens.

Leuk artikel. Benitez behaalt zijn resultaten wanneer hij die broodnodig heeft. Als Benitez nou eens naar Florence kon gaan om daar zijn magie te laten werken kunnen wij misschien nog door in de CL. Nogmaals geluk dwing je echt af, je kunt niet telkens spreken van geluk. Vorig jaar hadden wij met de meeste doelpunten recht op het behalen van het kampioenschap.

P.s. Had een soortgelijk artikel gemaakt die werd helaas afgekeurd. In toernooien heb je zeker geluk nodig.

16 november 2009 om 17:31

Het klopt dat we niet altijd geluk hebben en ook klopt het dat niet alles geluk is. Benítez is namelijk heel goed in spelers op scherp zetten als ze in een verloren positie lijken te zitten. Dat is gewoon een kwaliteit van hem.
PS. Kan je dat artikel dan als een Persoonlijk bericht sturen ben wel benieuwd.

Leuke insteek en erg nuchter geschreven. Echt een hele sterke boodschap ontbreekt een beetje, maar toch zeker niet slecht hoor. Ook verfrissend om een Liverpool-aanhanger te zien die ook durft toe te geven dat er af en toe wel sprake is van wat geluk in plaats van alles toe te schrijven aan 'dat magische Anfield' of 'de klasse van de club'.

4*

16 november 2009 om 17:38

Klopt wat je zegt over die hele sterke boodschap die ontbreekt. Ik heb nu vier stukken gemaakt en bij alle vier had ik het idee om ze als (grappige) column weer te geven en niet zo zeer als echte Clubexperts. Serieuze voetbalonderwerpen met wat humor erin zonder dat ze onserieus worden. Bij de vorige stukken heb ik het er (helaas) veelal uit moeten halen omdat ik vreesde dat het anders niet geplaats werd, dit keer durfde ik het er wel in te laten staan en blijkbaar pakt dat ook heel goed uit gezien de beoordelingen tot nu toe.

16 november 2009 om 17:43

Wat mij betreft toch wel een geslaagde keuze, het is leuk om te lezen en je maakt gewoon prima duidelijk dat de situatie voor Benitez steeds penibeler wordt. Een soort feitelijke weergave met een humoristische insteek werkt beter dan een opiniërend artikel met poging tot humor, denk ik.

Uitstekend stuk. Ik zeg altijd dat de magie van Anfield er pas is als het op de minuut precies nodig is, en dat verwoordt je goed. De magie bestaat uit De Kop, werklust, vechtlust, strijd en een beetje geluk. Liverpool moest het nooit van de elf beste hebben, maar van de beste elf. En Iraniangangster, ik snap je, ik snap je conclusie van nu. Als de man niet spoedig het goede spoor hervindt ga ik het waarschijnlijk met je eens zijn, maar denk eens terug aan de wonderbaarlijke avond in Istanbul, 4 jaar geleden, waar Liverpool met slechts 3 wereldtoppers toch Europa's beste werd(caragher, Alonso en Gerrard,). Denk terug aan de wonderbaarlijke escapes in de laatste minuten, zo vaak, al die jaren lang. De eerste keer is er geluk bij nodig, maar als het structureel is, dan moet er toch iets anders zijn? Dat noem ik dus altijd The Anfield Magic! 5* natuurlijk voor dit mooie stuk.

Prachtig geschreven, en een leuke vergelijking met 1 tegen 100. Zoals hierboven mij al wordt gezegd, had je je mening kunnen geven. Dat wil niet zeggen dat je Benitez keihard aan moet pakken; als je zegt dat je nog altijd vertrouwen hebt in zijn kunnen geef je ook je mening

Je intro vind ik trouwens geweldig . Ik hoor dat heerlijke accent van die Engelse commentatoren als ik het lees.

Liverpool heeft natuurlijk heel veel geluk gehad vorig jaar, dat geef ik direct toe. Maar je kunt ook wel spreken van geluk afdwingen. Dat hangt mijns inziens samen met het powerplay dat Liverpool speelt. De late comebacks horen gewoon bij Liverpool en vooral bij Benitez. Dit seizoen leek het gewoon weer zo te gaan in Lyon.. tot die laatste minuut :' Het lijkt er steeds meer op dat Benitez zijn langste tijd heeft gehad, maar toch denk ik dat hij gewoon blijft, simpelweg omdat hij zo'n hoge oprotpremie heeft. Waar ik zelf overigens blij mee ben; Liverpool heeft deze winter 12 miljoen te besteden. Weliswaar heeft Benitez in het verleden gefaald met geld, maar 12 miljoen pond is voor elke manager in de wereld erg weinig geld om een directe versterking of een goede breedte-versterking te doen voor dit Liverpool. Kortom: een andere manager gaat het ook niet ineens aan de praat krijgen.

Oh ja, 5 sterren natuurlijk!

Super stuk Kasper!

Maar de escape's van Benitez zijn nog niet op. We gaan gewoon door in de CL. En in de PL komt het ook wel weer goed. Arsenal kan dit niet volhouden. En Chelsea met Lampard, terry en drogba gebleseerd nu, zal het ook wel zwaar krijgen. En dan hebben we nog de Afrika cup, war Liverpool geen spelers hoeft te missen en Chelsea heel wat. Dus het kan nog steeds!

17 november 2009 om 08:57

"het kan nog steeds", met 'het' bedoel je hoop ik toch niet het kampioenschap? Want dat wordt hem dit seizoen echt niet meer. Ik zie Liverpool in de CL nog wel doorgaan; als er 1 club op deze wereld is die uit de situatie kan komen waarin Liverpool nu zit is het Liverpool.

Maar de PL is echt een onmogelijk verhaal; als we de 4e plaats halen mogen we de handjes dichtknijpen. Slechts als er hele goede versterkingen komen (van der Vaart, Villa, Cole) zou Liverpool hoge ogen kunnen gooien... maar zie jij die komen voor 12 miljoen pond? Ik niet.

17 november 2009 om 09:58

Leuk geschreven stuk, maar hert geluk is op voor Benitez. CL is een verloren feit..hoe eerder je het toegeeft hoe beter het is. PL wordt je sowieso geen kampioen, precies wat vinckenn zegt 4e dan mag je blij zijn!

17 november 2009 om 11:12

Van waar die arrogantie lfc2?

First of all zijn jullie nooit bij het niveau gekomen dat Arsenal nu bezit, en er is geen enkele reden om te denken dat zij dit niet volhouden. Verklaar je nader.
De Afrika cup scheelt 4 wedstrijden, zonder de Afrikanen is Chelsea niet ineens een middenmotor.
Man Utd laat je weg in je onzinnige stelling, waarschijnlijk kan je daar geen prut-argument bij bedenken.

In theorie kan Hull City nog kampioen worden, maar je moet ook realistisch blijven.

17 november 2009 om 12:28

Arogantie???? zoek eerst is in een woordenboek op wat dat betekent voordat je mij daar mee lastig valt. Ik zeg alleen maar dat het seizoen nog niet voorbij is, dat er nog best kansen liggen. En tuurlijk houden die topclubs dit niet vol, of denk jij wel dat Arsenal zo goed en mooi blijft spelen. Elk jaar heeft elke topclub een mindere periode, dat had Arsenal vorig jaar ook. Nu is v Persie gebleseerd, en hij is op dit moment erg belangrijk voor Arsenal. Verder als bij een topclub zijn beste spelers wegvallen zal dit een grote inpact hebben. Dus je weet niet hoe het verder kan lopen als een ander team veel blesures heeft gaat het ook wat minder.

Verder zeg ik helemaal geen stelling of wat dan ook. Ik zeg dat het in de PL wel weer goed komt, niet dat we kampioen worden maar aansluiting zullen we wel weer vinden. Vorig seizoen verloren we in januari en februari ook te veel punten, maar uiteindelijk eindigen we toch tweede.

Je kunt de PL niet voorspellen, iedereen kan van iedereen winnen dus er is nog niks beslist. Ik heb vertrouwen in Liverpool als iedereen straks weer fit is komt het goed!

Chelsea is nu Terry, Lampard en Drogba kwijt, straks met de Afrika cup nog Essien en Kalou dit is zeker een gemis voor ze.

En sorry als ik je "heilige perfecte" Arsenal niet zo goed vind. Maar een hoog niveau??? omdat ze nu een paar weekjes goed voetballen? Arsenal voetbalt altijd een paar weken mooi en goed en laten voor de rest helemaal niks zien. Ik zou het leuk vinden als Arsenal dit jaar kampioen wordt met mooi voetbal, (liverpool wordt het inderdaad toch niet) maar dat zit er toch niet in. En niet bij dat niveau gekomen? Vorig jaar toen wij van Madrid (4-0) en Manchester (1-5) wonnen vond iedereen Liverpool nog zo geweldig en goed, en nu is het opeens niks meer? DAT Komt Puur Door Alle Blesures VAN NU! Dus dat niveau wat Arsenal nu heeft, komt niet eens in de buurt van het niveau dat Liverpool vorig jaar haalde.

Dat ik niks over Man-u zeg komt omdat ik die tot nu toe niet geweldig vind voetballen, alleen hebben zij het geluk nou net wel mee en scoren ze wel.

Tuurlijk gaat de titel dit jaar zoals het nu lijkt tussen Arsenal en Chelsea maar er kan nog alles gebeuren en er is nu nog niks beslist.

17 november 2009 om 12:38

Kijk in wat voor situatie Liverpool zit en nog durf je te praten over gebreken bij andere teams om zo jouw Liverpool er beter uit te laten zien. Met alle respect maar in mijn woordenboek zou ik het scharen onder de noemer arrogantie, hoewel ik bij jou sterk begin te twijfelen of het niet gewoon onwetendheid is.

Anyways, ik ga hier niet te veel op in. Misschien dat je mede fans je erop willen wijzen dat je door draaft.

17 november 2009 om 13:07

whaha lees is goed dan, ik heb het niet over gebreken bij andere teams. Ik zeg alleen dat als andere teams spelers gaan missen ze het ook moeilijk krijgen.

En als je verder goed leest zie je dat ik ook niks zeg over dat ik Liverpool goed vind voetballen ofzo. Het enige wat ik zeg is dat ze er wel weer boven op komen en doorgaan in de CL. Ik zie Lyon namelijk wel winnen van Fiorentina.

Het enige wat jij doet is Liverpool afzeiken, in de plaats dat je kijkt hoe Liverpool in die situatie terecht is gekomen kun je ook zeggen dat het gewoon jammer is, en dat ze er hopelijk weer uit komen.

Ik als Liverpool supporter heb liever dat Arsenal, Man -U en Chelsea sterk zijn dan zwak dat maakt de competitie een stuk mooier.

Ik denk dat jij hier diegene bent met ontwetendheid als jij nu al denk dat de competitie gespeeld is.

17 november 2009 om 15:03

Hoe je het wend of keert, je stelt zonder enig fatsoenlijk argument dat Arsenal geen kampioen kan worden. Arsenal scoort gemiddeld 3 goals per wedstrijd, met attractief voetbal, ik kan me niet herinneren dat Liverpool hierbij in de buurt is gekomen. Kan je wel leuk aankomen zetten met een paar uitschieters maar dat verhoogd je geloofwaardigheid niet. Overigens speelt dit Arsenal het huidige Real Madrid en het Real Madrid van vorig seizoen aan flarden, maar dat ter zijde.

Heb je dit artikel eigenlijk wel gelezen jongen? Jouw mede Liverpoolfans begrijpen dat vorig seizoen met alle ''magie (lees: geluk)'' het hoogst haalbare was, en dat met een sterkere selectie dan de huidige. De reden dat ik zo vaak kritiek heb op Liverpool is dit seizoen goed te zien. Zonder die blessures zijn jullie ook al jaren dramatisch. En vooral dit seizoen begon het slecht en toen was nog niemand geblesseerd. Stop met smoesjes bedenken en geef gewoon toe dat er wel wat meer mankeert aan dit Liverpool dan ''pech''.

17 november 2009 om 15:26

Hoho dat denk je dan toch verkeerd ... Arsenal speelt mooi maar om te zeggen dat ze Real van dit seizoen aan flarden spelen haha misschen op de PES maar in real life no F**** way dude...

17 november 2009 om 15:53

Nee man, weet je hoe gaar Arsenal is bij Pes.

17 november 2009 om 19:06

Wie zegt dat van de Afrika Cup dan Iraniangangster ? is dat nou jouw mening of ? haha
Ik zie namelijk niet staan dat lfc2 dat zegt , maar jouw voetbalkennis is goed genoeg om te snappen dat Chelsea ook zonder die spelers van iedereen kan winnen.

17 november 2009 om 19:26

Nee hij doet alsof de Afrikacup een enorme impact heeft op de resultaten van Chelsea, maar daar is de periode te kort voor en is de overgebleven kwaliteit te hoog.

Los daarvan moet hij niet zeuren over pech, want Arsenal heeft nu ook 11 blessures terwijl er morgen nog een hele hoop interlands gespeeld worden.

17 november 2009 om 21:39

Neej man Arsenal is dit jaar wel snel op de flanken bij pes =pmet Arsha en Theo van voor op de flankjes heb je toch heel wat snelheid =D

18 november 2009 om 14:33

@ lfc2:

Ik kan me, in een niet zo ver verleden, een seizoen herinneren van Arsenal waarin ze geen enkele Pl-wedstrijd verloren hadden (op zijn minst altijd gelijk gespeeld)...dus dat een topclub een goede reeks niet kan volhouden klopt helemaal niet (ok, het zal niet seizoen na seizoen lukken, maar het kan dus wel degelijk).

18 november 2009 om 15:15

Met alle respect voor jullie discussie, maar kunnen jullie deze aub afkappen.
Ik heb graag discussie op 'mijn' forum. Maar dan niet de eindeloze Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester discussie die je op elk voetbalforum tegenkomt. Daar was mijn stukje namelijk niet voor bedoeld.
Je hebt nou eenmaal fans van alle vier de clubs, met allen hun mooie en minder mooie dingen de een is voor Liverpool en de ander is voor Arsenal dat is een vrijheid die een mens heeft. Dan kan je discusseren wat je wilt maar 100% eens zal je het nooit worden.
Bij voorbaat dank
Kasper90

18 november 2009 om 15:33

Ik snap je, en lfc2 is inderdaad vrij voorbarig, maar jouw tekst is: First of all zijn jullie nooit bij het het niveau gekomen wat Arsenal bezit? Even een vergelijking opstellen:

PL: Liverpool 18x, Arsenal 13x
FA: Liverpool 7x, Arsenal 10x
LC: Liverpool 7x, Arsenal 2x
CS: Liverpool 15x, Arsenal 12x
Ecii: Liverpool 0x, Arsenal 1x
Eci: Liverpool 5x, Arsenal 0(!)x
UC: Liverpool 3x, Arsenal 0x
Esc: Liverpool 3x, Arsenal 0x

Precies een Europese prijs en dan nu al roepen dat jullie niveau zo hoog is dat wij het nog nooit gehaald hebben? Tuurlijk heb je gelijk in je argumentatie en is lfc2 een beetje blind, maar wat jij zei over het niveau was ook niet al te neutraal, en daarbij ook nog eens fout.

Arsenal mist natuurlijk Van Persie maar ze hebben goede vervangers. Manchester Chelsea en Arsenal gaan voor de titel. Liverpool ligt te ver achter!

Manchester speelde gewoon beter dan Chelsea hoor dus zo slecht spelen ze niet!

Geweldig stukje zeg! Hoe geef ik 5sterren? verdiend dit zeker!

Edit, heb het al gevonden, nieteens zo moeilijkxd

geweldig stuk man!
echt geweldig hoe je het samenstelt en heel nuchter gemaakt
duidelijk * * * * *

Ik denk dat Liverpool nog wel door gaan in de CL , het zou niet voor het eerst zijn maar van Debrceni moeten ze zowiezo winnen en als Lyon zijn plicht doet word het nog een heet avondje tegen Fiorentina.

Wel een goed verhaal , maar soms vind ik bepaalde voorbeelden iets teveel in de richting geduwd van de 5 factoren die je opnoemde.
Soms is het ook gewoon terecht , of gewoon kwaliteit , dat is niet altijd gewoon magie.
Maar verder wel een heel goed stuk , 4 sterren waard voor mij.
Misschien moet Benitez een nieuwe horloge kopen ?

17 november 2009 om 19:11

Ontsnappingen, comebacks, een beetje geluk met beslissingen van het arbitrale trio, vechtlust en onberekenbaarheid.
Deze factoren noemde ik en die laatste twee zijn volgens mij toch ook gewoon kwaliteit. Het vermogen omdat op te brengen is een voetbal kwaliteit. Want alleen Gerrard en Torres hebben echt de kwaliteit om ook tijdens hun mindere wedstrijden op pure voetbalkwaliteit een duel te beslissen. En comebacks zijn ook lang niet altijd onterecht, dat zeg ik ook helemaal nergens.
Enja het is een beetje die kant opgeduwd, maar goed iemand die zijn standpunt in een dergelijk stuk laat zien.
En dat horloge, dat is gewoon zijn kenmerk, bij elk shot van Benítez zie je hem minstens een keer naar zijn uurwerk kijken, dus vond het wel grappig omdat er in te verwerken.

Ik geef je vier sterren, vooral vanwege je schrijfstijl, die echt erg leuk is. De inhoud is niet geweldig (weinig tot geen analyse), maar dat probeer je waarschijnlijk ook niet bereiken met dit stuk. Vond namelijk aan het eind van vorig seizoen de ''powerplay" van Liverpool (thuis tegen Real) wel erg indrukwekkend. Helaas bleek dat maar tijdelijk te zijn, en Benitez lijkt nu niet een nieuw succesvol recept te hebben gevonden. Ik ben erg benieuwd hoe lang hij nog blijft zitten en hoe lang de supporters nog geduld met hebben.
De horloge is me trouwens ook wel eens opgevallen, erg leuk dat je dat erin verwerkt!

20 november 2009 om 10:26

Dat lag meer aan de onmaacht vam real dan het gewedlgie voetbal van Liverpool...real was totaal de weg kwijt in die fase...

Leuk stuk, met een beetje humor er in verwerkt. Was leuk om te lezen

‘here is Carragher, he’s trying to stay cool, Mellor lovely pushing header, for Gerrarrrd! Oooooh, it’s a beauty!!! What a hit son, what a hit!’

kreeg kippenvel toen ik las!

‘here is Carragher, he’s trying to stay cool, Mellor lovely pushing header, for Gerrarrrd! Oooooh, it’s a beauty!!! What a hit son, what a hit!’

kreeg kippenvel toen ik las!

Een heel goed stuk! Leuk om te lezen en het is ook waar.

Mooie analyse, leuk woordgebruik en een vrij duidelijke mening die je weergeeft over Benítez. Prima stuk. Je hebt een erg leuke manier van schrijven.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Actiefste Clubexperts

Naam Aantal Gemiddelde rating

Liverpool

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Chelsea3327
3.Liverpool3131
5.Arsenal23-2
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
V. van DijkVerdediger141
S. ManéAanvaller147
Mohamed SalahAanvaller1413
J. HendersonMiddenvelder132
AlissonKeeper130
Diogo JotaAanvaller138
FabinhoMiddenvelder101
Voor de complete selectie: Clubpagina Liverpool.

In de wandelgangen

Donderdag 2 december
Ronald Koeman had in januari zijn selectie bij Barcelona willen versterken met Fernando Reges. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren