'Ook NAC Breda heeft interesse in gewilde Versluis'

Vrijdag, 23 oktober 2009 om 20:54

FC Utrecht en Sparta Rotterdam zijn niet de enige geïnteresseerde Eredivisionisten in Johan Versluis. Volgens RTV Rijnmond mag de 26-jarige verdediger van FC Dordrecht zich vanaf nu ook verheugen op warme belangstelling van NAC Breda.

Geïnteresseerde clubs zullen wel een behoorlijk geldbedrag op tafel moeten leggen om de Dordtenaar over te nemen. Versluis tekende onlangs een verbintenis op de Krommedijk die hem tot de zomer van 2013 aan de Schapenkoppen bindt.

Dordrecht-directeur Marco Boogers liet recentelijk al weten dat één club de intentie heeft om Versluis in de winterstop over te nemen. Daarbij wilde hij echter niet onthullen om welke club het gaat. Versluis is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de Zuid-Hollanders.Gerelateerd

Meer sportnieuws

18 reacties (laatste reactie door ForzaDS79)

Hoe kan deze verdediger op zijn 26ste opeens zo goed in de markt komen te liggen?

23 oktober 2009 om 21:27

Laatbloeier?

Door goed te spelen?

Haha rijnmond komt er nu pas achter, de club waar meneer Boogers het over had, die zelfs een bod op hem had uitgebracht was ook Nac..

Goede verdediger hoor, je hoort alleen niet zoveel over hem. Ik kende hem ook alleen omdat hij bijna voor Olimpi Roestavi ging spelen, ging helaas niet door vanwege een gewapend conflict daar in de regio.

(dordrecht, 16 augustus 1983) Johan Versluis is een Nederlandse betaald voetballer. De verdediging staat sinds het seizoen 2005/06 onder contract bij Fc Dordrecht, waar hij in augustus 2009 bijtekende tot en met juli 2012.

Versluis begon in zijn jeugd bij Ssw (steeds Sterker Worden) in Dordrecht. Hierna ging hij naar de jeugd van Feyenoord om in het seizoen 2003/04 voor de jeugd van Willem Ii te gaan spelen. Vanaf 2004 speelt hij weer in zijn geboortestad: eerst voor de beloftes van Fc Dordrecht en vervolgens voor het eerste elftal. Op 30 september 2005 maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal. Na rust nam hij de plaats in van Bart van Muyen in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-1). Zijn eerste en tot nu toe enige doelpunt in het betaalde voetbal maakte Versluis op 11 augustus 2006 in de thuiswedstrijd tegen Fc Omniworld (3-0). In de 24e minuut schoot hij een vrije trap in het doel.

In het seizoen 2006/07 werkte Versluis zich op tot basisspeler. Dit leverde hem een contractaanbieding op van Fc Dordrecht, waar hij nog op amateurbasis speelde. Hij tekende voor vier seizoenen.

In juli 2008 was er sprake van dat Versluis naar Olimpi Roestavi in Georgi zou gaan. Door problemen bij het verkrijgen van de nodige papieren en het uitbreken van de oorlog in Zuid-osseti ketste deze transfer af.

2005/06 Fc Dordrecht 11 0 Eerste divisie
2006/07 Fc Dordrecht 23 1 Eerste divisie
2007/08 Fc Dordrecht 16 0 Eerste divisie
2008/09 Fc Dordrecht 16 3 Eerste divisie
2009/10 Fc Dordrecht - - Eerste divisie
Totaal 66 4

dit is alles over Johan Versluis.

23 oktober 2009 om 22:16

"zijn eerste en tot nu toe enige doelpunt in het betaalde voetbal maakte Versluis op 11 augustus 2006 in de thuiswedstrijd tegen Fc Omniworld (3-0). In de 24e minuut schoot hij een vrije trap in het doel."

Behoeft volges mij n update aangezien Versluis toch regelmatig een goaltje meepikt

Als hij net een nieuw contract heeft getekend denk ik niet dat Nac hem kan halen, aangezien Nac alleen kan kopen als er een speler is verkocht.

23 oktober 2009 om 23:59

Nac heeft 750.000 op hem geboden... (en dat bod is afgewezen)

24 oktober 2009 om 00:54

Je gelooft toch zelf niet dat een club als Dordrecht 750.000 euro afwijst? En een club die niet heel veel geld heeft 750.000 euro op een eerstedivisieverdediger gaat uitbrengen? Dordrecht mag al lang in de handjes wrijven als ze drie ton voor deze jongen krijgen. Voor 750.000 euro kun je bijna alle verdedigers van middenmoters en zelfs van een paar subtoppers krijgen. (luijkx, Koenders, Zomer, Kum, Sprockel)

24 oktober 2009 om 01:26

geloof het of niet, het is en blijft een feit, ik schud het ook niet uit mn mouw...
Het is natuurlijk ook zo dat Dordrecht niet zomaar een vervanger voor hem vindt, hij is voor een verdediger nog vrij jong, hij heeft nog een langlopend contract en het allerbelangrijkste: er is erg veel interesse uit de eredivisie voor hem!
Let maar op hoeveel Dordrecht voor hem zal vangen

24 oktober 2009 om 02:30

Die "interesse uit de eredivisie" lijkt me vooral door Dordrecht zelf in de wereld te zijn gegooid om de prijs op te drijven.

Sparta heeft niet de financiele mogelijkheden om Versluis te halen en intern bij Fc Utrecht heb ik de naam Versluis nog nooit horen vallen.
Nac lijkt me wel logisch, omdat die club veel dertigers in de verdediging heeft lopen.

Ik (als N A C-supporter) verwacht niet dat hij komt. We staan net 600.000euro in het groen, waarmee we een van de weinige gezonde clubs in Nederland zijn en dan ga je dit besteden aan een speler die nog vrij weinig gepresteerd heeft op het hoogste niveau. Snap dat N A C zich gaat concentreren op de verdediger (en dan vooral centraal) want kijk wie we er hebben rondlopen: Penders (33), Zwaanswijk (34), Feher (34) en Elshot (32). Loran (28), Snoyl (24) en Schilder (23) zijn de enige met ervaring die nog tijd mee kunnen en toch al wat ervaring hebben. De jongere moeten zich nog bewijzen, waar Tim Hofstede bij mij toch al een meer als goede indruk heeft achtergelaten: Hofstede (20), Gudelj (17) en van Wanrooy (19).

Ik reken er dus niet op, maar gun hem verder alle geluk bij zijn nieuwe club.

24 oktober 2009 om 02:26

gudelj ken ik niet zo goed nja zoon van Nebosj Gudelj en hij speelt al vanaf de D2 in de jeugd van Nac maar of hij door gaat breken weet ik niet... van Tim Hofstede weet ik het ook niet, ik ben bang dat het net zoals Aykut Demir loopt... uitlenen en vervolgens goedkoop deur uit lopen..
Bij Nac breekt er niks door qua jeugd alleen Gorter maar dat met een tussenstap via Psv, verder niemand laatste 10 jaar

eens met de focus op een verdediger, maar niet versluis ! Kijk om je heen, tracht een speler op huurbasis te krijgen met 1e optie koop ! Een gezonde hollandse club met potentie is uniek en dat mag Nac zien als een compliment, ook mede door de sportieve prestaties van de afgelopen jaren !!

Een verwente Arena Bezoeker

Dit is echt een aparte gast, ik heb nog met hem samen gewerkt toen hij een baan moest hebben omdat hij toen nog geen basisplaats had bij FC Dordrecht.

Goede verdediger voor FC Dordt. Kan misschien een stap hogerop maken als hij zich zo doorontwikkeld. Als er een bod ligt van e.750.000,-- zou ik zeggen, strik erom en verkopen. Voor dat geld kan je talentvolle spelers halen bij 2e elftallen van topclubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.FC Den Bosch25-11
11.VVV-Venlo23-3
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
R. SeuntjensAanvaller1810
Q. TavaresAanvaller10
R. KortsmitKeeper00
N. OlijKeeper180
R. LigeonVerdediger100
M. AdilehouVerdediger101
Voor de complete selectie: Clubpagina NAC Breda.

In de wandelgangen

Woensdag 8 december
Franco Antonucci mag komende winter waarschijnlijk worden verhuurd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren