Mondige Lokeren-preses schorst mondige verdediger

Vrijdag, 23 oktober 2009 om

Aan het gesteggel tussen Roger Lambrecht en Frédéric Dupré, respectievelijk voorzitter en verdediger van Lokeren, lijkt een einde te zijn gekomen. Dupré betaalt een dure prijs voor een interview in Het Laatste Nieuws waarin hij kritiek uit aan het adres van Lambrecht. De verdediger is namelijk voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet.

Na de nederlaag bij KV Mechelen vond Lambrecht dat Dupré niet snel genoeg meer was voor het hoogste niveau. "Het is altijd dezelfde speler die in de fout gaat", zei Lambrecht. "We spelen beter met tien man." De reactie van Dupré liet niet lang op zich wachten. "Wat ik dacht toen ik het hoorde? Dat hij niets van voetbal weet. De eerste dagen na die uitspraken heb ik ook niet getraind. Ik had er geen zin meer in."

"Als je maar elf punten hebt, moet je niet naar één speler kijken", vindt Dupré. "Er zijn verschillende redenen voor de tegengoals, maar ik kan moeilijk anderen beginnen te beschuldigen. Ik heb een gesprek met de voorzitter gevraagd, maar ik wacht nog altijd. In Lokeren zijn zoveel dingen raar. Ik zie hier dingen die je zelfs in tweede klasse niet ziet. Hoe Lokeren wordt bestuurd, dat is eigenlijk pas onprofessioneel."Gerelateerd

Meer sportnieuws

8 reacties (laatste reactie door Madeira)

omgedraaide wereld? ik vond het verweer van die verdediger vrij netjes als je bedenkt wat die voorzitter net had gezegd tegenover het hele land. zeer kinderachtig van Lambrecht om zijn macht zo te misbruiken om toch zijn gelijk te halen op zo'n manier.

Lokeren is een triestige club! Praktisch geen belgen in hun selectie, kopen laten ieder jaar 50 testers uit afrika komen om er dan enkele een contract aan te bieden. Een stadion zonder sfeer en het slechtste voetbal uit 1ste klasse.

Ik geloof dat dit al oud nieuws is? Hij was er vorige week toch al niet bij in de wedstrijd tegen Cercle Brugge. Ik vind het eigenlijk wel kinderachtig van die voorzitter en misbruikt hier eigenlijk zijn macht een beetje.

23 oktober 2009 om 20:09

Interview van Dupré is van vandaag, dus oud nieuws is het zeker niet.

23 oktober 2009 om 20:43

@ Petters: Ik had het over het feit dat de voorzitter vorige week al bekend maakte dat deze jongen niet meer bij de selectie zou horen. Hij was er vorig week niet bij bij Cercle en de voorzitter zei op de tv de reden zoals geen discipline en slecht spelen.

23 oktober 2009 om 21:07

Inderdaad voor de match van vorige week was hij er niet bij omwille van sportieve redenen. Of zo werd het toch aangehaald. :clown Voor de match tegen Genk zat hij wel terug bij de selectie, maar hij is dus omwille van disciplinaire redenen uit de selectie gezet. Als hij zijn mond had gehouden, dan had hij waarschijnlijk gewoon gespeeld. Maar ik geef hem gelijk, dat kan echt niet door de beugel wat die Lambrecht daar allemaal bazelde. Dupré is misschien niet de meest kordate speler en laat wel eens een steek vallen, maar hij smijt er zijn kop tenminste voor. Haal maar een nieuwe buitenlander, Lambrecht!

Trieste reactie van zon voorzitter..als ik die andere 10 spelers was ging ik staken..je wint met zn allen en je verliest met zn allen..wat een druif

woow deze voorzitter gedraagd zich heel onproffessioneel. Als dit in Nederland zou gebeuren wordt het 1 grote landelijke rel. Je weet hoe dat gaat. Maarja die voorzitter ligt er niet wakker van die haalt wel een nieuwe ivoriaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Lokeren

Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Woensdag 16 oktober
Lionel Messi is geen fan van Junior Firpo. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren