Advocaat wil klikkende keeperstrainer niet zien

Dinsdag, 6 oktober 2009 om

Francky Vandendriessche hoeft zich deze week niet te melden bij de Belgische nationale ploeg. De keeperstrainer zou de opstelling voor het duel met Turkije hebben gelekt naar doelman Stijn Stijnen, die mede hierdoor zijn afscheid aankondigde bij de R...

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

47 reacties (laatste reactie door stakkevdb)

Terecht. Als Belgie weer succes wil boeken moeten alle storende elementen weggesneden worden. Geef Bailly maar een kans op goal, die is jonger en kan zich ontwikkelen tot een veel betere keeper dan Stijnen, die ik bij tijd en wijle toch een zeer matige indruk vind maken.

Wie dit ook heeft besloten binnen de Kbvb is zeer goed bezig want lekken is wegwezen. Dit moeten ze overal invoeren want anders kan je nooit een persoonlijk gesprek voeren als staf of als directie. Dit soort stemmingmakerij ( lekken) is puur om eigen belange of vetes in de media uit te voeren

6 oktober 2009 om 14:30

Tsja, maar dan komt bij mij toch de vraag op: en wie heeft dit dan weer gelekt naar Dickie??

6 oktober 2009 om 14:44

Dit is een zaak voor de Hardy Brothers!

Advocaat zet de lijnen meteen goed uit. Duidelijkheid en de neuzen in dezelfde richting. Prima begin. Nou de wedstrijden nog winnen.

6 oktober 2009 om 15:42

Ben ik helemaal met je eens. Nu Advocaat begint moet hij eerst zorgen om alle neuzen dezelfde kant uit te krijgen. Voor Advocaat is dit een mooi moment om aan te tonen wat de regels zijn: lekken is wegwezen. En laten we eerlijk zijn, dit is ideaal want zo'n keeperstrainer is te missen. Voor hem 10 anderen.

oke dat is de eerste man die opgeruimd word door Dick,

Als hij zo doorgaat heeft Dick de belgische ploeg weer gauw op de rails!

Wa is da allemaal, hoe dom en boertig kun je wel niet zijn als die Franky Vandendriessche.
Ik snap ook al niet hoe hij keeperstrainer is kunnen worden van de nat ploeg van Belgie, hij was en is een super slechte keeper.

6 oktober 2009 om 15:38

Dat maakt hem toch niet direct een slechte keeperstrainer?

Ot: Advocaat maakt korte metten en gaat zorgen dat alle koppies dezelfde kant op staan, als je je niet kan gedragen moet je wegwezen!

Niet echt een verlies die Stijnen toch? Ken hem niet goed, heb hem 1x zien keepen toen ik naar de wedstrijd Belgie - Marokko was gegaan. Maakte toen niet een hele sterke indruk. 2 van de 4 doelpunten had hij met gemak kunnen hebben.

en idd, zo moet worden omgegaan met dat soort stafleden. Rotte appel lijkt het mij zo..

opgeruimd staat netjes zeker?

Als ik dit lees zit er toch veel mis bij de organisatie van de Kbvb, in ieder geval bij de technische staf van de Rode Duivels. Een keeperstrainer die de opstelling laat uitlekken? Schandalig, dat zie ik bij een ander land niet snel gebeuren. Goed dat Advocaat maatregelen neemt, want Belgie moet weer stappen voorwaarts gaan maken. Als Nederlander mis ik de Derby der Lage Landen uit de jaren '90. De groepswedstrijd in Amerika (94) was natuurlijk een van de mooiste, ondanks de nederlaag voor Oranje.

6 oktober 2009 om 13:12

nou dat zie je weldelijk ook in andere landen

kijk maar naar feyenoord vorige jaren daar werd van alle kantten gelekt en ik denk zelf dat de vi na elke training precies weet wat er in elke kleedkamer van de topclubs is gezegt. Nu meot men neit doen of belgie een bananenrepubliek is op dit gebied

6 oktober 2009 om 13:34

Wij hebben het hier over de nationale ploeg en niet over de clubs,relaxmacro.

Indien het klikverhaal waar is heeft Advocaat natuurlijke de enige juiste beslissing genomen.
Ik vraag me wel af hoe Advocaat aan die informatie komt.

6 oktober 2009 om 13:47

E.e.a. was gisteren op Canvas bij het programma Extra Time. Algemeen bekend was dat er gelekt was, maar uit het verhaal van Stijn Stijnen bleek dat het iemand uit de staf van Advocaat was. En die bestaat maar uit 4 mensen, inclusief Dick zelf, dus dan is afstrepen niet zo moeilijk.

Oh oh, kennelijk moet advocaat eerst beginnen met de structuur rondom het elftal voordat hij zich met de selectie kan bezighouden.

Ik ken de beste man niet. Misschien heeft hij per ongeluk iets laten doorschemeren of het is bewust geweest. Reden genoeg voor Advocaat om een goed gesprek aan te gaan.

Eigen schuld, wat een dommerik, wie gaat nou klikken, ik dacht dat de trainer alijd de opstelling door geeft. Wat wil hij daar nou mee bereiken? Snel opruimen die rotzooi om het belgisch elftal, komen de resultaten van zelf wel weer. Hopen op een goeie loting, zaten wel in een moeilijke poule

6 oktober 2009 om 13:36

Na de laatste nederlaag zijn alle pouls moeilijk,

Prima beslissing van Advocaat . Goed ook dat Stijnen niet meer gekozen kan worden.

Mischien dat Advocaat voor de Turkse keeper van Standard Luik gaan die een prima indruk maakte tegen Az en hij is jong ook. Al zie ik hem natuurlijk later liever bij het Turkse elftal.

6 oktober 2009 om 14:01

Je kan op je beide oren slapen. Bolat kiest, jammer genoeg (wã©l gelukkig voor jullie) niet voor Belgie maar voor Turkije.
Die heeft vaak in bij Belgische jeugd gekeept maar koos plots voor Turkije. Die is trouwens geselecteerd voor het duel tegen Belgie.
Ach ja, we zullen wel winnen

ot: Vandendriesche ontkent het verhaal. Ik vind het toch zeer eigenaardig. Dat Stijnen er nu niet bij is, vind ik niet zo jammer want hij is de laatste jaren minder en minder aan het presteren.

6 oktober 2009 om 14:02

Bolat is al opgeroepen voor Turkije, die zal niet meer voor België kiezen.

Die man kan best gemist worden. Zo goed hebben zijn trainingen kennelijk niet gewerkt want er presteert geen enkele keeper in de nationale ploeg. Waar is Dicky toch aan begonnen ?

Ik denk dat er veel rotte appels uit de selectie en uit de staf van Belgie zullen verdwijnen. Goede zet van Advocaat en ik denk dat er nog spelers en mensen zullen volgen. Hier kan Belgie alleen maar beter van worden want dan beseffen ze dat ze zich moeten geven en dat er niet valt te sollen met de Hollander

wat een puinzooi is het bij onze zuiderburen.
Moet nog zien dat Advocaat dat op de rails krijgt.

beste beslissing die stijnen kon maken, de koers en mentaliteit die nu heerst is ingezet door phillipe collin, ondervoorzitter kbvb en bestuurder anderlecht

hopelijk laat advocaat zich niet misleiden (het lijkt er wel op), simons en stijnen worden geslachtofferd terwijl het net modelprofs zijn, hopelijk neemt sonck ook dezelfde beslissing

als wet het met typetjes als pocognolli, bailly, legear etc moeten doen gaan we niet ver komen

hopelijk een walk over van turkije..

6 oktober 2009 om 14:43

Ja dat zou ik ook zeggen met 2 spelers van je club!;-) en 1 ex speler ik vind jou mening dan ook erg subjectief en neem die ook niet serieus! Daarbij zal ook meespelen dat de 3 waar jij het over hebt Vlamingen zijn en die andere 3 die jij vervloekt Walen! Of zullen we het houden op puur toeval?

Voor mij toch een bewijs dat Advocaat Stijnen toch als eerste keeper zag voor de Rode Duivels... Na Simons en Stijnen Sonck nog, en dan mogen de jonge 'super'talentvolle spelers het es gaan waarmaken... Wil dat wel eens zien.

ik geef advocaat uiteraard gelijk.
dom van die trainer.
zoiets moet je niet doen en kom op zeg als je een keer niet in de basis staat dan ga je maar meteen weg voor altijd.
overdreven reactie van die keeper, hij is dan ook een nationaal elftal gewoon niet waard.
arrogant ventje....

Advocaat zit midden in een slangennest Avocaat weet wel raad met slangen de eerste heeft hij al te pakken.volgens mij kruipen er ook op het bondsburo wat slangen rond.
Ezon voor de spelers groep geldt de volgende regel ; Niet Mee Werkegwezen,zo verkrijgt men een gezonde natonale team.

Dan rest de vraag hoe weet Dick wie de klikker was?rs ik vermoed dat er nog wel veel meer rotte appels zitten maar welke?poco schijnt nou ook niet zo populair te zijn binnen het team...

6 oktober 2009 om 15:16

Simpel: het staat in alle kranten...

6 oktober 2009 om 17:48

Sorry maar Steijnen of de keeperstrainer zullen toch niet zo dom zijn om dat in een interview te gaan zeggen!

7 oktober 2009 om 15:00

Zijzelf niet, maar allerlei bronnen schijnen het te bevestigen. Bovendien heeft Stijnen het wel heel duidelijk gesuggereerd. Hij zei letterlijk dat het ging om een lid van de technische staf, die bestaat uit vier mensen: Advocaat zelf, Van Lingen, Wilmots en Vandendriessche. Advocaat zegt dan weer: "slechts 2 mensen wisten van de keeperkeuze, ikzelf en Vandendriessche". Tja, ik neem aan dat Advocaat zichzelf uitsloot en op die manier bij de enige overgebleven kandidaat uitkwam

ik vind dit trouwens wel weer een mooi voorbeeld van het vedette gedrag waar ze bij de rode duivels last van hebben, stijnen krijgt te horen dat hij waarschijnlijk op de bank begint en het hoeft meteen niet meer voor hem, terwijl het juist een signaal voor hem zou moeten zijn dat hij meer moet knokken voor zijn stekkie bij de duivels

Goedzo Dickie schoon schip maken daar.
Die stynen kan Belgie toch wel missen als kiespijn.
Hij heeft altijd het hoogste woord, maar ballen tegenhouden ho maar.

Wat is er toch allemaal aan de hand in mijn vaderlandje. Maar als het waar is wat er in dit bericht staat groot gelijk dat deze man niet meer hoeft terug te komen! Wie stond er laast ook alweer in keeper van Stvv ofzo? Die heeft het niet heel slecht gedaan heb ik gehoort. Maarja laten we hopen dat Dick alles weer terug op de rails krijgt getrokken.

Van mij mag Stijn Stijnen voor altijd uit het doel van België blijven, als een keeper meteen
zo reageert is er iets mis.. Ook zijn er veel betere doelmannen beschikbaar voor de Rode Duivels.

6 oktober 2009 om 18:06

Er is wel meer mis bij het Belgische team helaas!rs

Zonet is er ook bekend gemaakt dat Francky Vandendriessche ontslagen is. De reactie van Advocaat: "vandendriessche en ik waren de enige twee die wisten wie er tussen de palen zou staan. Het vertrouwen is geschonden en dan houdt het op"

goed zo dickie,
opkuisen die rotte boel.
en nu die turken lekker afmaken. (euh niet letterlijk natuurlijk)

Hopelijk wint Belgie met 5-0 van ons zodat die Terim ontslag neemt. Ik sta liever 1 jaar voorschut dan dat we een trainer zoals Fatih Terim hebben.

On: Advocaat weet waar hij mee bezig is en ik geef hem groot gelijk dat ie niet meer met hem verder wilt.

6 oktober 2009 om 23:09

Word eerder omgekeerde uitslag vrees ik.

7 oktober 2009 om 09:04

Sorry ik ben niet bekend met Fatih Terim is deze trainer dan zo'n drama?

On: Advocaat doet hier goed zijn werk. Alle rotte appels uit de selectie of staff trappen want anders zal het niet gaan werken. Als dat gebeurt is zie ik een mooie toekomst voor Belgie.

Vandendriessche is intussen al ontslagen door de Belgische Voetbalbond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

België

FIFA ranking: 1
113 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Jan VertonghenVerdediger60
Axel WitselMiddenvelder61
Toby AlderweireldVerdediger51
Romelu LukakuAanvaller56
Dries MertensAanvaller54
Voor de complete selectie: Clubpagina België.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina België.

In de wandelgangen

Dinsdag 18 december
Adrien Rabiot heeft een akkoord bereikt met Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren