Afonso Alves tekent voor drie jaar bij Al-Sadd

Vrijdag, 4 september 2009 om

Afonso Alves verdwijnt als verwacht van de Europese velden en zet zijn loopbaan door bij Al-Sadd in Qatar. Middlesbrough is na een teleurstellende periode van achttien maanden verlost van de Braziliaanse aanvaller, die bij de club uit het Midden-Oosten een overeenkomst voor drie jaar heeft ondertekend. De transferperiode in Qatar loopt later af in dan in de Europese competities.

Alves (28) was nog geen anderhalf jaar geleden één van de meest felbegeerde spelers in Europa. De Zuid-Amerikaan maakte veel indruk in het shirt van SC Heerenveen en zou een contract tekenen bij AZ, maar Middlesbrough ging voor een bedrag van ongeveer vijftien miljoen euro met de gewilde spits aan de haal. Alves tekende voor 4,5 jaar.

In Engeland flopte de achtvoudig international echter volledig; hij kwam niet in de buurt van het ongelooflijke moyenne dat hij in de Eredivisie overlegde; 45 doelpunten in 39 wedstrijden. Middlesbrough kreeg voor haar investering, een clubrecord, slechts tien doelpunten in 42 officiële duels terug van de aanvaller.

Deze zomer stond Alves dan ook op de nominatie om te vertrekken. Ajax-trainer Martin Jol bevestigde dat hij de voormalig Eredivisiespeler in de gaten hield, maar van gesprekken tussen beide partijen kwam het niet. Geen andere club dan Al-Sadd was bereid te voldoen aan de flinke looneisen van de in ongenade gevallen voorhoedespeler.

De Qatarese club maakt inmiddels via de officiële kanalen bekend dat Alves een driejarig contract heeft ondertekend. Volgens Jassim al-Rumaihi, de technisch directeur van Al-Sadd, werden de onderhandelingen met de Braziliaan drie maanden geleden reeds gestart. Alves staat nu tot en met de zomer van 2012 op de loonlijst in de oliestaat.Gerelateerd

70 reacties (laatste reactie door Mackan68)

Duidelijk dat Alves alleen voor het geld gaat!

4 september 2009 om 11:15

Ik geef hem geen ongelijk. Ik weet dat het niet netjes is maar dit is misschien wel de laatste kans in zijn leven dat hij flink kan cashen.

4 september 2009 om 11:58

Wat is er niet netjes?

4 september 2009 om 17:46

Ja en dan ook nog eens voor het maximale, gezien ze al 3 maanden geleden het eerste contact hadden. De criminelen rondom hem zij natuurlijk weer best met hem aan het leuren geweest. Benfica?? Ajax?? Andere clubs?? Nee toch maar Al Sadd want die hebben oliedollars zat!! Ben blij dat hij ver weg is. Van mijn part presteert hij helemaal nooit weer wat. Onnozele gast. Had zo'n supercarriere kunnen hebben, alleen had hij eerst die zaakwaarnemers moeten dumpen!

Mooi was die vent lang geleden Al Sad... Gaat puur voor geld, zijn goedrecht natuurlijk.

4 september 2009 om 11:23

wereldse opmerking haha. maar kansloos figuurtje dit

4 september 2009 om 12:36

ik Vond het ook een wereldse opmerking, alleen jammer dat hij afgelopen week al op vi.nl stond...

Maar als ik hem was geweest was ik toch echt naar de Nederlandse velden gegaan en had geprobeerd om er nog iets van te maken. Het lijkt me leuker om hier geadoreerd te worden dan daar zo veel geld op te strijken, maar geld is toch ook wel makkelijk. Maar bij Ajax had hij En veel kunnen verdienen en misschien kampioen kunnen worden.

4 september 2009 om 12:38

Zo, duidelijk iemand die graag opmerkingen van vi copypaste.. He sodegrun?

On: wat een sterallures moet die kerel gekregen hebben na die heerlijke seizoenen bij Heerenveen zeg. Op je 28e naar Qatar, dan weet je het wel.

4 september 2009 om 14:54

Hmm beetje trieste reactie van je. Komt namelijk niet van vi.nl maar uit m'n grijze massa in m'n hoofd. Zo moeilijk is 't grapje ook niet te bedenken he?

4 september 2009 om 15:16

Vindt het allebei een beetje zielig, want je spreekt de naam van de club niet correct uit als je het zou uitspreken als "al Zat", zoals in jouw "grapje"... Het is fonetisch namelijk "al Sedd"....

On: Alves heeft groot gelijk, nog even lekker cashen voor dat geen enkele club je wil. Zal wel na 1,5 jaar weer moeten vertrekken daaro, en ja, dan wil je toch wel een dik belegde botherham hebben voor het geval je overal wordt afgeschreven...

Hahahaha, heerlijk is dit! Van mij mag het, zien we hier in ieder geval nog wat doelpunten. En wat Alves betreft, tja. We weten allemaal dat het een arrogant egoistisch mannetje is, dus dat hij in dit geval voor het geld gaat lijkt me logisch.

Ik kan hem geen ongelijk geven. Even flink cashen en dan rentenieren.

Kansloos...

Dat valt toch niet te begrijpen. Die jongen kan hier in Europa op een leuk niveau meevoetballen. Dan ga je toch niet daar in die zandbak voetballen... En dat op je 28e!
Voor veel teams in Europa is hij gewoon een versterking. Onbegrijpelijk ook dat niemand hem wil hebben, of hij moet weer van die belachelijke salariseisen hebben (wat ik wel verwacht).

Daar gaat je carriere dan. 3 jaar geld innen en dan stoppen lijkt me. Niemand gaat hem daarna oppikken uit quatar.

4 september 2009 om 15:18

Is niet nodig, hij heeft dan zoveel geld dat hij zelf wel komt aanvliegen bij een club...

Die 7 goals tegen Heracles hebben deze broodvoetballer een mooi spaarpotje opgeleverd.

Blij dat hij niet bij Ajax speelt. Deze move tekent Alves.

4 september 2009 om 15:21

Stel je voor:

depaul moet weg bij Middlesbrough, geen enkele andere club wil hem hebben, alleen Al Sadd. En die club wil hem zelfs een riant salaris bieden. Nog even afwachten, verder geen andere clubs, en het is al bijna einde transferwindow. Wat zou depaul doen? Blijven in Engeland met je modale salaris (voor voetballers!) en dagelijkse plens regen op je hoofd, of lekker veel verdienen in een warm land waar the sky the limit is....??

Vertel ons eens wat de voetballer depaul zou doen...

Ik kan je alvast zeggen dat Analyse rechtrecht zou vertrekken naar Qatar...

Idd Triest, zo arrogant zijn en doen. ik schop er ff ...... in. als hij die eigenschappen naast zich neer zou leggen. dan zouden er echt wel mooien clubs komen.

duidelijk is wel dat hij voor het geld kiest.

komt nooit niks meer van te recht. en terecht!!!!!!!!!!!!
maar goed dat hij niet naar Ajax gaat. gelukkig voor de club

4 september 2009 om 11:42

komt nooit niks meer van te recht. ?

Zodra hij daar uit gevoetbald is zou zelfs Dagobert Duck nog jaloers zijn op de inhoud van zijn bankrekening.

En toch blijf ik het een goede spits vinden.
Lijkt mij stug dat je opeens het spelletje verleerd bent

De enige winnaar in het hele verhaal Alves is uiteindelijk Heerenveen! Wel grappig dat clubs zoveel geld voor hem over hadden en dat het daarna helemaal niks meer is geworden met hem...
Misschien is ie wel niet zo goed als we dachten en is de eredivisie echt de Mickey Mouse competitie, haha!
Ben wel blij dat ie niet naar Ajax is gekomen, vond het al een beetje onbegrijpelijk dat Jol hem wilde halen. Als dat verhaal al echt waar was...

4 september 2009 om 11:26

Hij is inderdaad niet echt intelligent, als ik hem was zou ik ook voor het geld kiezen. Wat moet je anders nog na je carriere als je niet eens kan lezen en schrijven.

Hoe komt het dat hij zo onderuit is gegaan in Engeland? te hoge verwachtingen? andere competitie? niet goed genoeg? speler vindt zichzelf te goed?

Ben benieuwd of Middlesborough nog wat centjes voor hem heeft kunnen krijgen..

4 september 2009 om 12:15

Verschil in speelstijl. Vooral Middlesbrough, speelt nou niet echt het mooiste voetbal. Schoppen de bal naar voren, de spits moet 'em kunnen opvangen en bij zich kunnen houden tot de vleugelspelers aansluiten enzovoort. Je snapt het wel. In Nederland voetballen we echter veel anders. Vrijwel alles over de grond, en de steekpass is vaak beslissend. Alves is een technische voetballer met de bal aan z'n voeten. Die moet dus eigenlijk over de grond worden aangespeeld. Verder speelt natuurlijk ook mee dat er in Nederland doorgaans dramatisch verdedigd wordt. Dus zoveel scoren als in de Eredivisie zat er sowieso niet in, maar dat zag iedereen al aankomen. Die speelstijl verschillen, in combinatie met de kwaliteiten van Alves, zijn de belangrijkste reden dat hij daar niet geslaagd is.

Ik vind dit nog wel een vrij logische overstap, gezien de persoon Alves. Natuurlijk kennen wij hem niet echt, maar hier in Nederland hebben we toch een redelijke indruk gekregen hoe hij is. En dan kan ik deze transfer nog wel begrijpen.

Dit is nou een type speler die alleen maar alles doet om het geld.
Hij heeft ook geen goede instelling, denkt overal veel te makkelijk over en loopt daarom zicht zelf altijd tegen. Hij kan enorm goed voetballen dat weet iedereen, vooral in Heerenveen was hij daar de meester, maar door de transfer maar Middlesbrough is hij helemaal verdwenen als de spits die zoveel goals maakt. Dit is zonde van zo'n speler, je hebt er met de pet naar gegooid Afonso!
Nu ben je in het Verre Oosten bij Al Sadd en ga je daar je carriere uitvoetballen vanwege de hoge inkomsten die je krijgt? Wil je niet liever op het aller hoogste niveau van de wereld voetballen en daarmee ook maar iets minder verdienen, dan dat je nu bij die club speelt, waar geen hond te bekennen is en je je rijk voetbalt?
Zonde, zonde en nog maals zonde van deze talentvolle aanvaller..

4 september 2009 om 16:58

En toch Cancellara.. heeft hij een paar miljoen op de bank staan. En kan hij hierna lekker een biertje drinken met zn maten in de kroeg. Ik zou het ook wel weten, als je na middlesbrough toch niet meer aan de bak kan komen bij een topclub

4 september 2009 om 17:58

Het is niet zo moeilijk hoor. Hij was zo goed omdat echt iedere speler binnen het team van Heerenveen hem bediende. Hoefde niet mee te verdedigen of hij moest er zelf af en toe zin in hebben. Hij kreeg behoorlijk aanvoer van oa. Nilsson. Toen die weg ging en Alves speelde samen met Sibon was het helemaal kat in 't bakkie. Gerald groot en sterk, balletje vasthouden, breed leggen of doorkoppen op Alves. Die hoefde er alleen maar voor te zorgen dat hij goed stond. En die kwaliteit had hij wel. Maar dat is dan ook z'n enige positieve kwaliteit. Hij is analfabeet maar ook dom in z'n uitspraken. Dat hij niet voor de supporters speelde zei hij eens in een interview. Eerlijk is hij wel want hij bewijst wederom voor maar een ding te gaan: Poen. Gelukkig is hoogmoed voor de val gekomen bij Middlesbrough. Ik hoop dat hij daar in die zandduinen nog meer op z'n muil gaat!! Waardeloze vent is het...

Denk dat ook alleen een dergelijke club hem kan en wil betalen. Na zijn prestaties bij Boro was er niets meer over van het fenomeen Alves. Nu zal hij zijn salaris nog wel kunnen behouden. Dat was hem bij een Europese club nooit gelukt..

qatar hoeft niet per def het einde tezijn van je cariere, kijk naar spelers als zarate, abdel kader keita, rafaei sobis, fabiano, nashat akram en kalou. die zijn toch makkelijk weer terug gekeerd naar europa of zelfs een overstap gemaakt richting europa. dr lopen ook wel goede spelers rond en talenten over de hele wereld vandaan en naturrlijk ook dat je daar meer kan verdienen dan bij een club als ajax of psv, dus niet helemaal gek dat alves daar naar toe verkast, het leven is ook niet verkeerd daar heb ik f de boer een keer horen vertellen.

Nooit verwacht dat het de grootste miskoop van Middelsbrough ooit zou zijn. Ik ben benieuwd hoeveel de club heeft betaald Alves, hij kostte dacht ik een paar jaar geleden nog 17 miljoen.

hij verpest hiermee zijn hele carriere.
ik zag hem eerst als een nieuwe mario jardel.

4 september 2009 om 11:30

qatar hoeft niet per def het einde tezijn van je cariere, kijk naar spelers als zarate, abdel kader keita, rafaei sobis, fabiano, nashat akram en kalou. die zijn toch makkelijk weer terug gekeerd naar europa of zelfs een overstap gemaakt richting europa. dr lopen ook wel goede spelers rond en talenten over de hele wereld vandaan en naturrlijk ook dat je daar meer kan verdienen dan bij een club als ajax of psv, dus niet helemaal gek dat alves daar naar toe verkast, het leven is ook niet verkeerd daar heb ik f de boer een keer horen vertellen.

Veel mensen beweren dat deze stap van Alves vooral zijn Eigen carriã¨re geeft verkloot maar vergeet niet zijn (ex)werkgever Middlesbrough! Alves heeft zo'n gezonde club juist verziekt. Sinds de komst van Alves heeft Middlesbrough een pijnlijke periode beleefd. Hoe kan een club die al jaren simpel meedraait in de Premier League ineens zo hard naar beneden glijden en ontkomt zelfs niet aan degradatie? Ik wil niet zeggen dat deze afgang alleen te wijten is aan Alves, hij is ook maar een van de spelers van die club. Maar duidelijk is het wel dat die man een groot aandeel aan dit gehad heeft door totaal niks meer te presteren.

Om maar eens een positief voetbalgeluid over Alves af te geven, omdat al het nodige -hoewel publieksgeheim- over zijn karakter al is gezegd:

ik heb er nu het volste vertrouwen in dat Alves daar weer eredivisiewaardige aantallen gaat scoren. (goals dan, qua centen gezien scoort hij meer dan waardig)

Tsja zonde hoor. Een speler van deze kwaliteit zou een aanwinst voor elke nederlandse ploeg zijn. Maargoed daar zal hij waarschijnlijk ook in de basis staan elke wedstrijd en 10x zoveel kunnen verdienen.

Voetbal=werk, Alves heeft gekeken wie het beste salaris betaald en is daar naar toe gegaan. Als je als voetballer prof word, dan moet je een keuze maken. Of je gaat voetballen om zoveel mogelijk geld te verdienen, of je gaat voetballen voor een zo mooi mogelijke cariere. Alves heeft voor het eerste gekozen, wat ik overigens begrijpelijk vind. Alves is 28 jaar, zn pensioen komt in zicht en daarnaast is hij geen topspeler en heeft niet de topclubs voor het uitkiezen. Ten slotte wil ik nog melden dat je pas beseft hoe belangrijk geld is als je in een sloppenwijk in bijv Rio de Janeiro bent opgegroeid.

Alves werd gewoon heel erg verkeerd gebruikt bij Middlesbrough.. Je zag bij Heerenveen ze lieten hem zijn gang gaan en hij ramt 32 ofzo in ik weet niet meer precies.. Bij Middlesbrough moest ie waarschijnlijk dingen doen die die niet kan.. Ik had hem wel graag bij Aston Villa gezien.

hij zit er straks letterlijk en figuurlijk warmpjes bij, je moet er toch niet aan denken om in die bloedhitte te voetballen. blijft jammer dat hij niet naar Nederland komt, hij ging hier toch als een raket.
Sterkte daar Alves

Wat altijd zo frapant is, dat heren voetballers rond hun 30ste nog ff flink willen cashen omdat het daarna niet meer gaat. en hun carriere dan voorbij is.

Echter wanneer men ongv 35 is en stopt met prof. voetbal kan men nog tot 65 jaar werken in een maatschappelijke carriere. Dus de redenen slaan werkelijk nergens op, en mensen die voetballers hierin gelijk geven moeten snel terug naar school om hun realiteitszin terug te krijgen...

4 september 2009 om 13:43

ik kan best begrijpen dat spelers die aan het einde van hun cariere een jaartje willen spelen in het midden oosten om nog een mooi bedrag te verdienen, zou ik ook doen en jij vast ook.

waar ik je helemaal gelijk in geef, zijn de idiote opmerkingen van spelers en liefhebbers dat een speler maar tot zijn 30e de tijd heeft om zijn pesioen bij elkaar te sparen... alsof ze na hun 30e geen baan kunnen krijgen buiten voetbal om. spelers in de jupiler league zullen niet financieel onafhankelijk worden, maar in de eredivisie en vergelijkbare europese competities is dit echt een loosargument.

Zo zonde is dit , hij had een fantastische speler kunnen worden.
Ik blijf het zeggen , Alves had fantastische kwaliteiten , een fantastische afmaker , een hele goede voetballer , met een vrije trap die heel erg leek op de trap van Juninho.
Zijn mentaliteit heeft het verpest , want hoe hij was bij Heerenveen was zelfs een garantie dat hij het hoogste niveau aankon.
Ook die wedstrijd tegen United dat hij 2 keer scoorde was briljant , daarin zag je wat hij echt kon.
Maargoed ook je mentaliteit is gewoon een kwaliteit en als je die niet hebt , dan word het ook nooit wat.
Erg jammer , Al-sadd is natuurlijk sportief gezien nauwelijks een uitdaging , maargoed welke club wou deze speler nou nog hebben.

Toch denk ik dat hij met een betere begeleiding bij een beter (lees: voetballend) team terecht had kunnen komen en wél succesvol was geweest.

En dan zou hij evengoed een lekker zakcentje verdienen.. maar weliswaar de helft van wat hij nu heeft verdiend en gaat opstrijken bij zn volgende club??

Bij Az en Ajax had ik hem zien slagen.. (als er maar een goede zaakwaarnemer naast staat)...

Ach ja.. als als als.. als telt niet

die gaat wel heel vroeg al naar een olieland :s meestal doen ze het de laatste jaren van hun carrieres, maar Alves heeft blijkbaar geen zin om in topcompetities te spelen

45 doelpunten in 39 wedstrijden bij Heerenveen.
10 doelpunten in 42 wedstrijden bij middelsbourgh.

Wat een slecht prestatie is dat zeg, Ik zou als eigenaar van Middelsbourgh slapenloze nachten krijgen. 15 Miljoen voor een speler die helemaal niks opbrengt is in mijn ogen samen met Shevchenko de grootste misaankopen ooit.

hoewel hij in 81 wedstrijden 55 goals heeft gemaakt is niet slecht maar 10 daarvan bij Middelsbourgh is wel heeeel slecht.

Zegt veel over zijn doorzettingsvermogen en motivatie. Iemand met ambitie had geprobeerd het maximale eruit te halen en dan op zijn 34e of zo voor het geld in Qatar gaan. Als je op je 28e al niet meer ambieert om een topper te worden, tja.
Achteraf zal Az blij zijn dat ze hem niet hebben, een ongemotiveerde speler heb je niks aan.

Geldwolf.. Ook leuk dat geld, maar hij had nog wel wat jaartjes goed mee kunnen draaien ergens bij een middenmoter of topper in een minder land.

Zou ik ook doen. Kun je tenminste nog wat verdienen.

Onderschat de competitie van Qatar:clown niet he

Money money money
Ach ja eigen keus... ik ben iig blij dat ie niet naar ajax gekomen is!!
Te duur, hoog salaris en ook niet echt een makkelijk mannetje..
Maja succes daar met 40graden voetballen in de woestijn!!

ik snap niet dat je naar zo'n land gaat je ''verneukt'' jje eigen voetbalcariere net zoals rafael sobis

4 september 2009 om 15:06

Volgens mij is zijn voetbalcarriere (en die duurt nog maar ee njaar of 5) er om hem de rest van zijn leven een onbezorgd leventje te kunnen geven. Vanuit dat standpunt bekeken doet hij het niet slecht hoor. Dik salaris bij Al Sad (of zoiets) en minder kans dat zn enkels kapot geschopt worden zoals bij een Van Basten gebeurt is. Tja, wie is er dan over 20 jaar beter af .... Ik wist het wel hoor, ik werk tenslotte ook voor mn centen en ik neem aan 99 % van de voetballers ook.

4 september 2009 om 15:57

Denk je dat hij wél kan budgetteren? Zijn miljoenen goed beleggen, niet te hoge uitgaven doen en slim dat geld nu verdienen om nog 50 jaar van te leven?

Ik geloof er niks van. Hij gaat keihard verdienen, daarna terug naar Brazilië, z'n geld verbrassen en daarna eindigen in Rio(ol) met dikke ellende.

Waarom ik dat denk? Puur z'n karakter laat dat zien. Laat zich alleen beïnvloeden door slechte mensen en niet door wijze en verstandigere mensen. Gaat 'm vast ook nog wel een echtscheiding of meer opleveren...

4 september 2009 om 18:13

Ik zie het heel anders voor me. Alves stopt straks een keer met voetballen en dan zijn plots al die miljoenen die hij bij elkaar gevoetbald heeft als sneeuw voor de zon verdwenen. Voor de duidelijkheid: Die zaakwaarnemers van hem deugen niet. En er zwermen nogal wat van die str#ntvliegen rondom hem. Ik ben geen Ajaxsupporter, maar ik ben blij voor degenen die dat wel zijn dat deze profiteurs via Alves bij Ajax niet de boel op stelten hebben kunnen zetten. Wees er maar blij om!!!

Hij heeft niet kunnen bewijzen dat hij een goede spits is buiten Nederland en kiest er nu voor om helemaal niets te kunnen bewijzen maarja ik vraag mezelf af wat ik in deze situatie zou doen.

Kan sparta gelijk ff het laatste deel van het transferbedrag van Emnes innen.

4 september 2009 om 18:14

Ik denk dat er eerst nog even een ander bedrag richting Heerenveen overgemaakt dient te worden. Maar Yme Kuiper heeft aangegeven dat het met de financiele afwikkeling van de transfers van Boro wel goed komt door de bankgaranties. Dus met het geld voor onze Rotterdamse vrienden zal het ook wel goed zitten.

Stom dit... Alves zou beter terug moeten gaan naar Ajax ofzo. Daar wordt hij beter en krijgt hij ook een goed salaris. Dan kan die na twee jaaryjes naar een andere club in engeland weer ozo en dan pas naar al sadd Want daar kom je alleen maar om af te bouwen en geld krijgen. Hij wil het geld, maar ik denk dat hij ook nog beter wil worden en dan moet je niet naar zo'n club gaan....

Mooi, ga zo ver mogelijk weg en kom nooit meer terug.
Respectloze speler die het dus totaal niet heeft kunnen waarmaken in het buitenland.

Ach, was toch van het begin duidelijk dat deze knakker alleen dollar tekensziet. Pure broodvoetballer en geef hem geen ongelijk. Als rijke is het niet verkeerd leven in het Midden-oosten.

Toch best treurig hoe het met hem is afgelopen. Was zo'n enorm goeie speler bij Heerenveen en dan eindigt het zo.

nou yme weer 6 miljoen in de poket ik denk dat het bedrag in 1 keer op de rekening komt,want in qutar hebben ze geld als water.

Krijgt Heerenveen nog wat geld op de bankrekening erbij gestort?

hoe ging dat liedje ook al weer.....mmm oja

Die zien we nooit meer... terug

Denk dat zowel Az als ajax achteraf blij mogen zijn dat transfer niet is doorgegaan.
Alves heeft geweldig gedaan bij Heerenveen maar wordt teveel omringd door allerlei schimmige figuren die enorm van hem mee profiteren. Zelf heeft ie geloof ik alleen lagere school opleiding dus hij is ook afhankelijk van deze schimmige lui. Heeft ergens ook ietst triests..als ie goed begeleid zou worden en vrij in zijn hoofd zou ie voor meeste clubs echt versterking zijn.
Maar goed...financieel hoeven we ook geen medelijden met hem te hebben maar alles bij elkaar jammer dat ie ergens in Qatar uit beeld verdwijnt

Hopelijk komt ie ooit nog terug in de Eredivisie en scoort hij weer
even zoveel doelpunten.

hahaha wat een figuur!!!
suc6 in die zandbak.
dit gaat duidelijk alleen om het geld.
of zou hij nou denken, had ik toch alleen maar voor Az getekend!

Haha iedereen direct weer met die standaard reacties..
In mijn ogen gaat Iedereen die naar Qatar of daar in het Midden-oosten gaat, voor het geld. En hij is inderdaad een geldwolf, maarja.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Al-Sadd

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Al-Sadd3851
2.Al Duhail3624
5.Al Ahli263
Voor de complete stand: League
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Al-Sadd.

In de wandelgangen

Woensdag 12 december
Juventus is van plan om concreet actie te ondernemen om Paul Pogba over te nemen van Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren