Sneijder voor vier jaar naar Inter

Donderdag, 27 augustus 2009 om

Wesley Sneijder rondt binnenkort definitief zijn transfer naar Internazionale af. De middenvelder van Real Madrid zag een overgang in eerste instantie niet zitten, maar heeft met het oog op het aankomende WK toch besloten om naar Milaan te verkassen....

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

113 reacties (laatste reactie door listo)

Veel succes in milaan!
yolanthe mee!
misschien gaat hij naast klaas jan wonen

27 augustus 2009 om 08:06

Wens sneijder succes in Italie.
Ik heb sneijder al in mijn pes opstelling van Inter...samen met Eto'o...
Goed voor ut Nederlands voetbal, dat de basisspelers van ut Nederlandse elftal meer speelminuten krijgen...incl klaas...

27 augustus 2009 om 09:08

Als 'ie slim is, vraagt ' ie aan Clarence waar hij het beste kan gaan wonen!! Lago di Como. Binnenkort Yolanthe op Rai Uno

Sneijder voegt een hoop toe aan het wat trage middenveld van Inter. Veel suc6 Wesley!

27 augustus 2009 om 19:55

werd tijd.. ik begon hem al een beetje een zielige zeurpiet worden. sneijder heeft kwaleit dat weten we allemaal. maar als het bestuur van real je niet moet dan ga je toch gewoon weg. simpel.. dat hij kwaliteiten bezit mag duidelijk zijn. ik zou zegge bewijs real maar het tegendeel in de champions league

een goede keuze want zo maakt hij ook meer kans om te spelen in oranje

Ik wil graag spelen??
In een selectie van 40 man heb je echt meer kans.
Om er naast te staan, ja dat zeker.
Man wat een domme keuze.
Bewijs asjeblieft mijn ongelijk, maar ik vrees het ergste.
Ook omdat je geen 1,2 of 3 keuzen was van de trainer.

27 augustus 2009 om 08:16

Mourinho is gecharmeerd van hem, is op zoek naar een centrale aanvallende middenvelder en heeft meerdere malen uitgesproken Sneijder graag te willen hebben. Wat is dan een domme keuze?

27 augustus 2009 om 13:29

@tuins045:
Pelegrini was ook gecharmeerd van Sneijder dus dat zegt helemaal niets.

on: Ik vind de keus slecht voor Sneijder, en goed voor Inter. Voor Inter is het goed dat er eindelijk wat creativiteit op het middenveld komt en voor Sneijder is het slecht omdat Inter een beetje anti-voetbal speelt in mijn ogen. Hopen dat Sneijder een mooie ploeg van kan maken. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in!

27 augustus 2009 om 08:17

Wat bedoel je hiermee? Volgens mij wilde Mourinho Sneijder graag hebben.

27 augustus 2009 om 08:23

Simpel mannen.

Mourinho is gecharmeerd van hem.
Zou ik ook roepen als je eerst andere spelers in je hooft had.
Je moet toch geloof waardig overkomen.

27 augustus 2009 om 09:23

Hij is de enige echte nummer 10 in de selectie van Inter, en aangezien Mourinho met een vooruitgeschoven middenvelder wil spelen, zal Sneijder genoeg aan spelen toekomen...

27 augustus 2009 om 10:05

Mourinho was idd gecharmeerd van hem en wees daarvoor zelfs cassano af, moratti wou cassano weer graag!

ot: Mooiee transfer voor hem en inter, en de serie a word ook weer wat leuker met 2 nederlanders erbij ( en niet de minsten)

27 augustus 2009 om 12:08

Hoe kom je daarbij!!! Sneijder was keuze 1 van Mourinho en zei het afgelopen weekend nog in de verloren wedstrijd dat ze een creatieve speler missen op het middenveld zoals Sneijder dat is.

27 augustus 2009 om 15:38

@ feyesun
Sneijder heeft een zeer goede keuze gemaakt. Bij inter is de concurentie minder zwaar dan bij real! Als je het middenveld van inter ziet zie je dat er best oudjes in rond lopen dus sneijder kan zkr wel een dragende speler daar worden binnen een paar jaar!

27 augustus 2009 om 15:42

@mrk86rm
niet appels met peren gaan vergelijken! Quaresma heeft bijna niets gepresteerd. Behalve paar leuke seizoenen bij porto gedriaad bij chelsea is hij ook slecht dus het ligt echter aan Quaresma zelf. Sneijder liet gewoon zien dat hij het niveau van real wel aan kon. Maar real heeft andere plannen ze willen de beste spelers van de wereld opstellen zoals kaka, c ronaldo etc, en sneijder hoort nog niet bij dat rijtje. Al hoewel hij een zeer goede back-up zou zijn.

27 augustus 2009 om 08:38

Sneijder is een slimme kerel. Ik ga er van uit dat hij wel een aantal garanties heeft ge-eist voordat ie zn ja-woord gaf.

27 augustus 2009 om 08:42

@ feyesun
Wie waren Mourinho's 1e 2e en 3e keus dan?

27 augustus 2009 om 09:07

@ feyesun

Wat is je punt nu? Wat moet je anders zeggen :s dat je de desbetreffende speler lieverd niet wilt? Sneijder is in mijn optiek wereldklasse, zelfs R. Madrid kan dat niet zeggen. Als ze afgelopen zomer niet met zoveel geld hadden gesmeten zouden ze Wesley nooit weg durven doen.

Goeie deal van Inter!

27 augustus 2009 om 10:13

mourinho wilde ook quaresma hebben/ was ook gecharmeerd van quaresma en kijk waar die nu zit

27 augustus 2009 om 12:32

Mourinho heeft zoals Sneijder het noemt hem ''plat gesmst' dat hij hem zo graag wilde hebben. Dit zei Sneijder althans in De Telegraaf. Denk niet dat een man met de trots van Mourinho bij een speler gaat smeken als die hem niet heel graag wilt..

27 augustus 2009 om 12:40

Sneijder is gewoon is een topvoetballer die veel creativiteit biedt aan het saaie Inter (zonder Zlatan).

27 augustus 2009 om 12:48

Mourinho heeft in zijn Chelsea tijd al aangegeven Sneijder een hele interessante optie te vinden, en aangezien hij nu allemaal mooiboys als aanvallende middenvelders heeft was het voor hem belangerijk om een pitbull aan te trekken. Daar is hij in geslaagd met het aantrekken van Sneijder.

Je moet ook de Gazetta maar eens op een willekeurige dag doornemen, staat veel meer informatie in dan een artikel op Vz...

Sneijder en Huntelaar naar serie A , Rvn , Robben en Drenthe blijven in Madrid , nu nog Vdv een mooie club

27 augustus 2009 om 08:27

Valencia had intresse in de Guzman maar kunnen natuurlijk ook proberen vd Vaart te halen maar hij zal wel te duur zijn aangezien ze de Guzman voor niks willen hebben.

denk wel dat hij er tussen past bij valencia

Goeie keuze, al had ik hem graag in Madrid blijven zien. Met het oog op de toekomst en speelminuten heeft hij groot gelijk. De trainer bij madrid gunde het hem wel, maar je hebt daar weer de beleidsbepalers die het grote geld ruiken met Cr en Kaka, dus word zo'n goede speler als o.a. sneijder maar aan de kant gezet.

Top beleid daar in Madrid

Goed bezig Sneijder, hoop dat je daar wel een beetje aan spelen toe komt!

Ik wens Sneijder succes bij Inter. Is en blijft ook een mooie club. Bovendien een weerzien met Chivu!

Ben benieuwd of hij het zal redden in Italiã« het is toch en competitie waar je vooral lengte nodig hebt maar hij kan dat natuurlijk ook compenseren met zijn goede techniek. Voor Sneijder is het vooral erg belangrijk dat hij aan spelen toe komt want we kunnen hem goed gebruiken in 2010.

Ookal had hij graag willen blijven in Spanje, dit is wel het beste voor zijn carierre.
Hij komt nu tenminste weer aan voetballen toe en kan zich weer gaan richten op voetbal!

Overgens wel een leuke winkelstad voor Yolante

Hij komt wel bij een mooie club binnen zo ! Ze zijn al 4 jaar op rij kampioen in Italie. Hopelijk kunnen ze dit jaar ook een prominente rol in de Cl spelen.

Met zijn korte en snelle schoten met links en rechts kan hij daar weleens gaan verrassen. Mooi het ongelijk van Real bewijzen.
Verder heeft Inter zich versterkt met Eto'o, dus ze zijn lekker bezig daar.

27 augustus 2009 om 10:09

Niet alleen Eto'o, maar ook Lucio,motta,milito en ze hebben Kerlon teruggehaald die zijn ook niet mis

Ja ik hoop dat hij tegen Ac Milan er gelijk een vrije trap inknalt

eindelijk die hele transfer soap rond wesley sneijder afgelopen.
is een goede club voor sneijder succes!!

Goed dat hij weggaat want ik heb zo'n gevoel dat Madrid er helemaal niets van gaat bakken voorlopig, het wordt 1 grote circus-act.

Maar Inter is gewoon geen goeie club voor hem, wellicht excelleert hij er wel maar als er 1 ploeg is (buiten Nederland) waar ik anti-voetbal mee asocieer dan is het Inter wel.

Kan me een paar jaar geleden nog die wedstrijd tegen Valencia herinneren, verschrikkelijk.

Waarom zal hij het wel goed gaan doen bij Inter? Deze jongen heeft een hoop talent maar mentaal zit alles niet op een rijtje. Hij heeft geen potten kunnen breken in Madrid, ik hoop voor het Nederlandse voetbal dat hij het goed zal doen in Italie maar denk niet dat het wat gaat worden. Schop wat Sense in die jongen materazzi zoals alleen jij dat kan doen!

ow nog wat anders, voel je Aub niet gevleid want je bent op 27-08-2009 aangetrokken door Inter, let wel, 4 dagen voor het eind van de deadline. Wat dit zeggen wil is dat jij nummer 16 op de lijst van gewilde middenvelders was

27 augustus 2009 om 09:25

Dat maakt hem nog niet minder dan de andere middenvelders van Inter. Sneijder is voor Inter en de Serie A een topaanwinst.

27 augustus 2009 om 10:01

Eerst zien dan geloven Iedereen die bij Real Madrid onder contract staat of heeft gestaan in de laatste paar jaar is alleen maar bezig met geld. Prioriteit is bij hen niet voetbal, nu zijn dezelfde spelers alleen maar gemotiveerd vanwege het Wk in Zuid-afrika. Anders had hij daar rustig nog een jaartje op de bank plaats genomen. Ik denk dat ze in de Ajax jeugd-opleiding wat meer nadruk moeten leggen op Karakter training.

Goeie club voor hem, Inter is gewoon een hele goeie club.

Met de komst van Huntelaar en Snijder is de Serie A misschien toch weer de moeite waard om te kijken.
Wellicht dat ik Sport 1 weer aanvraag.

Dit zijn de slimme Nederlanders die van Madrid komen! Kjh naar Ac Milan.
Sneijder naar Inter Milan! Hopen dat ze allebij veel speelminuten krijgen en niet weer zoiets mee maken wat de daar in Madrid hadden. Succes Wesley en ik hoop dat je ooit nog naar Ajax gaat om af te bouwen !
Nu Van der Vaart nog

Veel succes in Milaan! Ik denk dat hij wel een goede kans maakt omdat ze zo specifiek op zoek te zijn naar een spelverdeler met de capaciteiten van Wesley!

Serie A toch weer 2 nederlanders erbij, toch ongelofelijk dat sneijder weg moest. Aangezien hij zijn 1e jaar vergeleken werd met 1 van helden van Real Madrid. Ik hoop dat deze 2 ongelijk bewijzen van Real Madrid en spijt krijgen dat ze deze 2 laten vertrekken.

Daarnaast vindt ik Inter weer zeker versterkt. Met Etoo,milito, Lucio en nu ook Sneijder!

Ceasar
Maicon
Lucio
Chicu
Santon
Muntari
Zanetti
cambisso
Sneijder
Milito
Etoo

wat vangen wij in amsterdam aan deze transfer? aan de rest al 2 miljoen binnengehaald , centjes zijn welkom, van der vaart een mooie club zoeken en weer wat opstrijken, die 7 miljoen nog hopen van huntelaar en dan de overbodige spelers : kennedy, sno, lindgren e,d lekker verkopen, moet de 22 miljoen totaal wel haalbaar zijn,. aangezien we vermaelen ook hebben verkocht. hoezo geen geld in amsterdam!

Yes! Ben echt blij met deze transfer. Inter heeft deze zomer erg goede zaken gedaan maar het enige wat er nog aan schortte was een centraal aanvallende middenvelder a la Wesley Sneijder. Inter goed gedaan!
Wat een droomploeg, ik denk dat ze zonder Ibra maar met al die nieuwe spelers toch sterker zijn dan de vorige seizoenen. Inter moet nu zonder Ibra ook meer gaan voetballen wat alleen maar beter is.
Forza Inter

Mmm ik kijk al uit naar de wedstrijd van Ac tegen Inter.

Dit zou wel een mooie uitslag zijn:

Ac Milan 3-3 Internazionale
1-0 Huntelaar
1-1 Sneijder
1-2 Sneijder
2-2 Huntelaar
2-3 Sneijder
3-3 Huntelaar

Een lange neus naar Madrid, waar ze niet weten hoe je normaal met werknemers om moet gaan.

On: Ik hoop voor Sneijder dat hij het helemaal gaat maken in Milaan. Ik verwacht het wel, hij is ook de beste nummer 10 die ze hebben, met een geweldige trap natuurlijk. Suc6 Wesley!

27 augustus 2009 om 11:56

ajaxxx ga maar verder dromen, want dat zal de uitslag nooit worden (in ieder geval niet de doelpuntenmakers).

On: Mooi dat Sneijder naar Inter gaat! Nu moet van der Vaart nog een goede club vinden.

Eindelijk komt er een einde aan deze soap. Toch maar een matig bedrag voor Madrid ze maken bijna evenveel verlies dan dat ze binnenkrijgen.
Wesley zal het zeker maken bij Madrid en ik hoop dat hij het ongelijk van Madrid bewijst door ze uit te schakelen in de 1/8 finales van de Cl

Goede aankoop van Inter! Ik vind Sneijder een fantastische speler. Dom van Real om hem te laten vertrekken. Hier heeft Inter heel veel aan. Sneijder is een spelmaker en dat heeft Inter volgens mij wel nodig op het middenveld. Ik kijk uit naar zijn debuut. Hopelijk knalt die er gelijk 1 in tegen Ac Milan. Die wedstrijd moet ik zeker zien!

“ik heb bepaalde ook financiële eisen gesteld, waarmee de club eerst niet akkoord ging, maar nu wel. Het was niet het belangrijkste in de deal, maar ik heb er wel voor gezorgd dat ik er qua salaris niet op achteruit ga."

Ben toch blij dat die arme jongen nog weer redelijk terecht is gekomen nadat Madrid hem niet meer nodig had! Daar heeft Wesley het toch heel moeilijk mee gehad.....

Tevens is het fijn dat, al is het niet het belangrijkste...., dat hij ook geen geld hoeft in te leveren bij Inter en hij dus ook in Milaan "maar" 4 miljoen per jaar zal verdienen.....!

Hoe dan ook Wesley, je belangrijkste overwinning is nu (b)innen... Kun je je weer richten op het voetbal!

27 augustus 2009 om 12:04

wat een hypocriet ben je zeg! Bij Bogarde vond je het maar een geldwolf en nu bij Sneijder is het allemaal goed
bah!

27 augustus 2009 om 12:44

Bogarde was bankzitter.................... dat word Sneijder niet...

27 augustus 2009 om 12:56

@zizoufan

wel eens van sarcasme of cynisme gehoord :clown

Natuurlijk vindt ik het gelul van Sneijder dat zijn salaris niet het belangrijkste is! Inter ging eerst niet akkoord met zijn salariseis en dus leek de transfer af te ketsen. Toen Inter wel akkoord ging tekende Sneijder direct.

Ik schrijf ook dat de belangrijkste overwinning van Sneijder nu (b) innen is! Snap je het nu wel?

ik vind het goed voor sneijder dat hij een basisplek krijgt en zo meschien nog veel beter wordt net als huntelaar ook naar een grote club in de serie a is gegaan

ongelooflijk hoe dat real maar dor gaat,
ik hoop met recht dat ze volgend jaar helemaal niks winnen,dat ze weer thuis verliezen van Barca met 2-5...en in de Cl weer helemaal worden vernederd...net als op Anfield vorig jaar.

ik had het pas stoer gevonden van een paar van onze jongens als ze naar Atletico Madrid hadden gegaan...al zie ik Raf daar wel heen gaan eerlijk gezegt...en dan de sterren van de hemel spelen...

27 augustus 2009 om 11:58

Het was 2-6 :clown

“ik heb de knop omgezet, omdat ik zonder arrogant te willen zijn denk, dat ik te goed ben om een heel jaar op de bank te zitten.

hij heeft groot gelijk met wat hij hiermee zegt, lekker in de basis spelen bij inter. Real komt er nog wel achter.

persoonlijk vind ik dat bijna iedere club mooier is dan real en zie dit dus als een verbetering.

als madrid fan vind ik het echt jammer dat die wegt gaat had makkelijk nog kunnen blijven bij madrid die valdano is beetje dom bezig het blijft toch een topper sneijder en dan nog verkopen voor 15 miljoen plus 3 miljoen als die iets wint met inter veel te weinig mucha suerte sneijder had toch je liever in het maagdelijk wit gezien hala madrid

spiderman en de rest die hier steeds onzin lult er is maar een mooie club en dat is real madrid de grootste van alle qua geschiedenis qua uitsraling wereldwijd en dan heb ik het niet over die nepsuporters hier die als die cono catalanen eens een x wat winnen in een x voor barca zijn maar echte suporters in de gehele wereld en hoef geen onzin reactie op want wat hier de meeste lullen is bulshit en hebben absoluut geen verstand van hala madrid

27 augustus 2009 om 12:15

Daar denk jij dan als 1 van de weinigen zo over haha...real verschrikkelijk club. En mooie supporters??? Ik ben 4 jaar terug naar een thuiswedstrijd van Real geweest jezus wat een Grafsfeer. Je kunt zien dat ze bij Real alleen denken aan geld want echte supporters laten ze daar volgens mij niet binnen. Dan zitten daar 80.000 man en serieus bij Vvv word met 9000 man nog meer herrie en sfeer gemaakt......het enige wat Real nog heeft zijn hun mooie shirtjes. Verder hebben ze voor heel veel mensen in de wereld denk ik heeeel fout gehandeld dit jaar waarmee ze een marktpositie verloren hebben.

Moeten we de Seriea ook maar gaan volgen! In ieder geval Ac tegen Inter! Ik dacht even kijken wanneer die 2 tegen elkaar spelen! Komende zaterdag!!! 20.45 op Sport1!! Huntelaar vs Sneijder!

Mourinho krijgt dan toch zijn gewenste spelverdeler. Wel blij dat de soap Sneijder afgelopen is. Werd langzamerhand moe van al die geruchten.

Ik ben benieuwd hoe Sneijder gaat presteren bij Inter. Ze hebben daar geen onaardige ploeg en een speler zoals hem kunnen ze daar wel gebruiken. Hij is een goede spelverdeler die Inter nodig heeft maar hij is toch een iets mindere spelverdeler dan Diego of Ronaldinho.

Even wat duidelijkheid:
Branca en Oriali hebben van Moratti opdracht gekregen om een nr 10 te kopen maar niet te veel te betalen.
Reden:
Volgende jaar komt het grootste talent voor de positie nr 10 Coutinho. Al gekocht door inter toen hij 16 was en mag voor Inter uitkomen als hij 18 is.pato geval
Vandaar dat ze ook geen bod wilden uitbrengen op Eden Hazard van Lille om Coutinho niet gelijk opde bankte dumpen terwijldie zoveelpotentie heeft.

Daarom gingen ze voor spelers als Deco omdat ze al anticiperen dat hij het nog maar een jaartje volhoudt.ancelotti stribbelde tegen en liet hem niet gaan.

Sneijder is de beste optie omdat hij volgende jaar een linie terugschuift en ben je weer een oudje(viera) kwijt.--------------------------------------------.

gr him10

Cesar
Maicon
Lucio
Chivu
Santon
T.Motta
Cambiasso
Sneijder
Coutinho
Etoo
Milito

Ik denk dat Inter nu voor het eerst echt kans maakt om door te gaan naar de kwartfinales. Ze zijn nooit verder gekomen dan de 2de ronde maar ik acht de kans met sneijder en eto'o nu erg hoog in..

Nee Sneijder is geen Diego of Ronaldinho, maar dat zijn stilisten. Sneijder is mentaal weer een stuk sterker en weerbaarder dan die 2. .

Hij had allang de eer aan zichzelf moeten houden en realiseren dat hij daar niets te zoeken heeft naast de spelers die gehaald zijn. Of denkt hij nou echt dat hij Kaka, Alonso eruit kan voetballen? Droom verder Aub
Sinds de aankopen waren Hij, Huntelaar, Vdv al overbodig. Robben mocht blijven omdat Ribery is niet gehaald en Drenthe is gewoon altijd tevreden met een plaats op de bank en wil zich rustig ontwikkelen gezien zijn leeftijd

Sneijder is een arrogante kwal die onder een arrogante kwal van een trainer komt te voetballen. Soort zoekt Soort

En beiden hebben het beter gedaan dan iemand hier die erg jaloers lijkt te zijn.

de groeten

Je krijgt daar gewoon geen eerlijke kans....
Moet je een Ryan Babel zien die al jaren bij Liverpool de kans krijgt en telkens faalt.
Bij Real Madrid kun je het zo goed doen als je wilt , als je de naam niet meehebt is het
adios !
Ik vraag me dan ook echt af waarom jij Sneijder de schuld geeft Zizoufan.........
''of denkt hij nou echt dat hij Kaka, Alonso eruit kan voetballen?'' zeg jij...
Waar slaat zo'n opmerking op? , Had je ook kunnen zeggen alsof een Salomon Kalou een Shevchenko bij Chelsea voorbij gaat streven.......
En ja dat heeft hij gewoon gedaan...... , als jij denkt dat je niet voor je kansen mag gaan puur omdat je de naam niet mee hebt...............

Kon wel eens een mooi en supersterk tandem worden Sneijder met daarvoor Eto' O. Tuurlijk is Sneijder sterk in de steekpassjes, maar ook wel in de afstandschoten, waarop een Eto' O als geen ander doorgaans weet te anticiperen. Want dat heeft ie vaak genoeg bewezen bij Barça, dat hij snel reageert bij eventuele afvallende ballen, ter nauwernood door de keeper gekeerd, die hij dan alsnog promoveert tot een doelpunt.

27 augustus 2009 om 12:15

Inderdaad rodenski een hele goede analyse ( of hoe ik dat moet noemen ).
Kijken of ze van het zelfde niveau worden als Lampard-drogba en Gerrard-torres haha

Internationale is gewoon een prachtige club voor een speler als Sneijder. Het leven in Milaan is ook goed. Noord Italie is enorm welvarend en Milaan is een prachtige stad.

Natuurlijk is het wel een stapje terug van de top van Spanje naar de top van Italie. Het Italiaanse voetbal is de afgelopen jaren toch haar glans verloren. De echte grote jongens spelen in Engeland of Spanje. Maar goed, Sneijder gaat het redden bij Internationale, daar ben ik van overtuigd.

27 augustus 2009 om 12:17

Dat klopt , maar met Inter heb je meer kans op de titel dan met Real Madrid die in mijn ogen nog steeds nauwelijks een beter team hebben als Barcelona en ook nog waarschijnlijk als los zand functioneren.
Maar goed ik ben het wel met je eens

27 augustus 2009 om 12:18

Italiaanse voetbal is de laatste jaren idd zijn glans verloren maar dat geld ook voor Real op dit moment. Ik zou op dit moment liever bij elke topclub in de Serie A spelen dan bij Real.

Heel erg jammer dat hij weg is, maar toch mooi dat hij een andere mooie club heeft gevonden

hoop echt dat Inter of milan real uitschakelt in de Champions League, en dat Sneijder of Huntelaar dan het beslissende doelpunt maakt... de ultieme wraak
Hij gaat het wel maken bij Inter, Mourinho wilde een spelmaker en die heeft hij nu. Dus op de bank zal hij niet gaan belanden denk ik

Mooi dat een coach als Morinho hem zo graag wilt hebben.

Het wordt alleen ontzettend moeilijk om al die goeie spelers op te stellen inclusief de aankopen van de laaste tijd. Er is veel mogelijk en er kunnen veel verschillende systemen gespeeld worden. Hierbij mijn aanvallende 3-5-2 opstelling en bedenk Quaresma en Mancini even naast Schneider (1 linie naar voren dus)

Cesar
Maicon
Lucio
Chivu
Quaresma
Zambrotta
Cambioaso
Mancini
Eto.o
Schneider
Milito
27 augustus 2009 om 12:49

Quaresma heeft geen basisplaats bij Inter en Mancini doet het ook niet super de laatste tijd dus denk ik dat ze zo gaan spelen.

Cesar
Maicon
Lucio
Chivu
Santon
Zanetti
Muntari
Cambiasso
Sneijder
Eto`o
Milito
27 augustus 2009 om 13:32

Cambiasso heeft blessure...
Muntari heeft Ramadan.
Mourinho heeft aangegeven dan Muntari niet de helewedstrijd zal spelen en waarschijnlijk op zijn plek Zanetti zet en Lb Santon
zie opstelling

Cesar
Maicon
Lucio
Samuel
Santon
Zanetti
Stankovic
MOtta
Sneijder
Eto`Gol
MIlito

Eindelijk zeg, nu kan hij eto'o van ballen voorzien
Aanstaande Zaterdag gelijk tegen Huntelaar in de mooiste italiaanse wedstrijd van het jaar: Ac Milan-internazionale

succes daar

Hoe kom jij bij zambrotta ls ik vragen mag ?

Zo Inter doet goede zaken, ik zie ze wel weer kampioen worden in Italië, met spelers als Eto'o, Sneijder, Cesar, Chivu, etc.

Vind het echt jammer als real madrid fan dat hij vertrekt (en ik ben gaan Hollander) --> Had hem veel liever gezien als M. Diarra (die is echt overschat en mocht echt vertrekken van mij)
Veel succes Wesley Sneijder...!!

Spijtig, maar Inter begint wel een erg goed team te krijgen zo, zeker met Mourinho aan het roer.

15 Miljoen, een koopje voor Inter en ook best vreemd. Ajax betaalde meer voor Sulejmani dan Inter voor Sneijder... vreemd vreemd.

Volgens het duitse tranfermarkt.de is hij voor 18 miljoen gegaan, anderhalf miljoen meer dan Sulejmani. Nog te weinig voor Sneijder en teveel voor Sulejmani...

1ding is zkr sneijder wordt basis speler.
het elftal wordt om hem gebouwd.
de vrijetreppen neemt hij in plaats van chivu.
het komt er op neer dat sneijder een goed club heeft gekozen!

27 augustus 2009 om 13:28

Ik neem aan dat je pes speelt? Balotelli neemt de vrijetrappen en dat doet die netjes.

Zeer goede keus van Wesley. Ben van mening dat hij daar zeer bruikbaar is. Snel en creatief voetbal, met een fantastisch schot. Gaat helemaal goedkomen daar.

Off-topic: Is het wel zeker dat Sneijder naar Inter gaat en niet Rooney? (zie foto voorpagina). Of komen Wesley en Wayne uitdezelfde kweekvijver?

Mooie club voor Wesley, nu maar hopen dat hij en Huntelaar de Serie A naar een hoger niveau tillen ook wat betreft Cl-voetbal! Ik hoop dat ze de Engelse hegemonie gaan doorbreken en dat er tenminste 1 Italiaanse club bij de halve eindstrijd staat. Dat wordt wel weer een keertje tijd .

mooie club met veel speeltijd voor hem

Quaresma krijgt een tweede kans bij Inter en heeft Genoa 2 dagen geleden voor de 2de keer afgewezen.obinna is vertrokken op huurbasis naar Malaga.daarom wil voorzitter Preziosi van Genoa Mancini maar wacht af op het kwalificeren voor europa league.morgen wordt er verwacht dat Inter s Branca Genoa s officials ontmoet om Mancini te bespreken.inter gaat zelfs half miljoen meebetalen aan de salaris van Mancini.

gr him10

Nou hoop voor hem dat die echt op 10 wordt neergezet en dat door zijn komst ook het spel van inter wat beter wordt want wat ze laten zien is nou niet echt spectaculair, eigenlijk nooit geweest ook. Hoopte dat mourinho vorig jaar het spel wat zou vebeteren maatr ook vorig jaar vond ik het niet al te best om het zacht uit te drukken. Maar goed wens hem het beste sneijder topspeler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4231 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona4333
3.Sevilla3311
5.Alavés323
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Karim BenzemaAanvaller325
IscoMiddenvelder307
CasemiroMiddenvelder305
MarceloVerdediger282
Raphaël VaraneVerdediger270
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

In de wandelgangen

Woensdag 16 januari
Bayern München is van plan om de optie tot koop in het huurcontract van James Rodriguez te lichten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren