Nieuwkomer Cufré wil geen bijrol en ontbindt contract

Dinsdag, 11 augustus 2009 om

De terugkeer van Leandro Cufré in het Argentijnse voetbal is van korte duur geweest. De verdediger heeft nog geen drie weken na zijn jawoord aan Gimnasia y Esgrima la Plata de contractuele samenwerking laten ontbinden. De Argentijn had moeite met het feit dat hij in de pikorde van coach Leandro Madelón achteraan moest aansluiten.

Cufré (31) startte zijn loopbaan bij de club uit Buenos Aires en begon in 2001 met zijn trektocht over de Europese velden. AS Roma, Siena, AS Monaco en Hertha BSC waren zijn werkgevers op Europese bodem. In Berlijn kwam hij mede door blessures maar tot een handvol wedstrijden en kreeg hij geen vaste verbintenis aangeboden.

Met zijn terugkeer bij Gimnasia leek de cirkel rond maar alles veranderde na een gesprek met Madelón. De coach gaf Ariel Agüero en Rubén Maldonado de voorkeur boven de viervoudig international. Volgens diverse Argentijnse media staat Cufré in de belangstelling van Real Zaragoza, dat bijzonder actief is op de transfermarkt.Gerelateerd

5 reacties (laatste reactie door TottiASRoma)

naar zaragoza gaan zou ik zeggen, een prima club die je wel het vertrouwen zal gaan geven wat je zo graag wilt hebben. en misschien europees voetbal.

Vreemde zin: In Berlijn kwam hij mede door blessures maar tot een handvol wedstrijden en kreeg hij geen vaste verbintenis aangeboden.

Was de bedoeling dat ze hem een contract voor onbepaalde tijd zouden geven? vast contract? hij is er in dienst geweest want heeft wedstrijden gespeeld.. de zin klopt niet...

11 augustus 2009 om 10:01

Als hij daar op huurbasis speelde dan krijgt ie geen vast contract, lijkt me duidelijk.

Leandro Cufré, ook zo'n speler die op jonge leeftijd de wereld werd in geprezen, maar het uiteindelijk (net) niet gered heeft. Zal voor een Spaanse degradatie kandidaat toch nog een leuke ervaren kracht kunnen zijn.

Ik vond hem destijds bij Roma echt een goeie degelijke verdediger die er altijd stond als die er moest staan. Een echt bijtertje was het, vond het jammer dat hij vertrok en daarna heb ik hem eigenlijk nooit meer in actie gezien. Jammer dat zijn carriere zo verlopen is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Gimnasia La Plata

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Maandag 17 december
Internazionale is van plan om José Mourinho een uitweg te bieden bij Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren