Fortuna krijgt in extremis witte rook over Traoré

Vrijdag, 7 augustus 2009 om

Fortuna Sittard heeft aanvaller Demba Traoré definitief binnen. De aanvaller startte vrijdagavond in de basis in het thuisduel tegen Helmond Sport. De 27-jarige Zweed was deze week nog niet vrijgegeven door de wereldvoetbalbond FIFA.

Lange tijd was onduidelijk of Traoré kon spelen. Zijn vorige club Apollon Kalamaria had de Scandinaviër al maanden geen salaris meer betaald, waarop hij een klacht indiende bij de FIFA. Pas vandaag was er witte rook van de mondiale organisatie.

Traore maakte tijdens een proefperiode indruk op hoofdtrainer Roger Reijners en diens consorten. Afgelopen week werd duidelijk dat Iwan Redan niet in Sittard aan de slag gaat. De transfervrije aanvaller kwam niet tot een akkoord met de Limburgers.Gerelateerd

8 reacties (laatste reactie door VIfreak)

[zijn vorige club Apollon Kalamaria had de Scandinaviër al maanden geen salaris meer betaald, ]

was fortuna ook niet degene die 2 seizoenen geleden geen salarissen meer kon betalen?

klopt, en heeft ze niet geholpen vandaag. De selcectie is te laat bij elkaar gekomen om een hechte eenheid te worden dus sta er niet van te kijken dat ze achter staan. Daar veranderd de komst van traore niets aan.

Voor hoe lang heeft hij getekend.?

gelukkig.. hoop dat fortuna sittard dit jaar wat gaat doen

De oorlog is begonnen Knvb - fortuna scheidsrechter van Egmond werd gestuurd en overwon ,twee zuivere penalties fortuna onthouden en gele kaarten waren ook overdreven ,hierdoor heeft fortuna niet de wedsrtijd verloren ,helmond was beter maar weet wel zeker dat van egmond gestuurd is om de boel te naaien in sittard was duidelijk te zien ,de hand van kessler want die kunnen namelijk geen tegenspraak dulden ,ik heb dit voorspeld en let maar op word moeilijk met fortuna dit jaar ,want ze voetballen zeker tegen 12 man ,van egmond stond met z,n neus erop maar rende gauw andere kant op en deed of z,n neus bloede ,het was gewoon schandalig wat hij in sittard liet zien met fluiten ,dit moest bestraft worden bedankt scheids je was super in je wraak kessler bedankt

Ik vertrouw de Knvb standaard niet of het nu bij Fortuna Sittard, Mvv, Psv of wie dan ook is. Iedere week komen loepzuivere dwalingen weer aan het licht die makkelijk gezien hadden kunnen worden/gezien zijn.

On: Fortuna Sittard komt er wel boven op, het heeft alleen tijd nodig.

Het is idd altijd hetzelfd verhaal met die scheidsrechters, elke week gebeurt het weer, overal, op elk tijdstip. Vorige week Wiedemeijer d8 ik, Nijhuis in de play-off's, Van Egmond gister, Gozoboyuk, meerdere keren.

On: Idd, fortuna heeft gwn even tijd nodig ook met nieuwe spelers halen en alles. Het seizoen duurt nog 37 wedstrijden en vorig seizoen vond Fortuna zich in een bepaalde opstelling met sommige spelers, dat moet nu ook nog gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fortuna Sittard

Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Woensdag 16 januari
Bayern München is van plan om de optie tot koop in het huurcontract van James Rodriguez te lichten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren