Honda wil in Nederland blijven

Zaterdag, 11 juli 2009 om 19:39 • Laatste update: 12:28

Keisuke Honda heeft zaterdag na afloop van het oefenduel tussen VVV Venlo en Feyenoord (2-2) andermaal benadrukt dat hij liever op een hoger niveau aan de slag gaat. De voorkeur van de Japanse middenvelder gaat uit naar een langer verblijf in Nederland. Pas over twee jaar ziet Honda zich de stap naar het buitenland maken.

"Ik wil het een niveau hoger gaan proberen, dat heb ik iedereen ook laten weten", vertelde Honda aan Eredivisie Live. "Ik wil het liefst in Nederland blijven, dus Ajax en PSV mogen me bellen. Ik denk dat het voor mij het beste is om nog twee jaar in Nederland te blijven, daarna wil ik het wel gaan proberen in het buitenland."

Hai Berden, voorzitter van de Venlose club, liet eerder al doorschemeren dat de vraagprijs voor zijn Japanse oogappel rond de tien miljoen euro ligt. "VVV vraagt teveel geld", reageerde Honda toentertijd. "Als ik hier volgend seizoen nog speel, zou dat niet gemakkelijk voor mij zijn." Zijn contract loopt nog twee seizoenen door.

Honda speelde in anderhalf seizoen vijftig wedstrijden voor VVV. De 23-jarige middenvelder scoorde tot dusverre achttien keer. Zestien van die goals maakte hij afgelopen seizoen in de Jupiler League. Daarmee droeg hij ruim bij aan de titel van VVV. Honda werd uitgeroepen tot de beste speler van de Jupiler League.Gerelateerd

Meer sportnieuws

143 reacties (laatste reactie door Kakaforza)

Ben er bang voor dat hij bij Vvv blijft. 10 miljoen is veel te veel voor hem. Hij is ongeveer 3 miljoen waard. Wat denkt Vvv wel niet. Ik snap wel dat ze de hoofdprijs willen, maar 10 miljoen gaat echt niemand betalen. Daar heb je de hele Vvv selectie voor. Wel een goeie voetballers trouwens, maar we hebben Aissati al en Siem de Jong speelt goed in de voorbereiding dus.

11 juli 2009 om 22:32

Als Aissati straks geblesseerd raakt hebben we alleen Siem de Jong als aanvallende middenvelder.. Stel dat je een keer 4-4-2 wilt gaan spelen, is het dan toch handig dat je een extra aanv middenvelder hebt.. 3 goede aanvallende middenvelders in de selectie is niet te veel vind ik.

12 juli 2009 om 21:29

jonge kijk naar de selectie van Ajax, Lindgren,enoh,blind,donald,anita,sarpong,sno,van der heijden,aisatti,gabri

dit zijn allemaal middenvelders(www.ajax.nl, Ajax 1) dus Honda hoeft niet te komen.

12 juli 2009 om 00:27

Ik was vandaag in De Koel in Venlo en heb eens goed op Honda gelet. Een uitstekende voetballer, die vanavond weer twee keer scoorde. Maar ik denk dat hij voor de echte Nederlandse top nog niet dominant genoeg is. Hij had vandaag een paar goede acties maar ook minimaal net zoveel verkeerd. Ik ben het helemaal eens met Afcaremcoo. Drie miljoen is dik betaald.

12 juli 2009 om 15:38

10 mlj is teveel maar om te zeggen dat ie maar 3 mlj waard is.

Ik hoop dat hij naar Ajax komt, maar Vvv vraagt veel te veel. Ik denk dat 4 miljoen genoeg voor hem is

11 juli 2009 om 21:03

Hij wil een niveau hoger, niet zes. Ajax kan hem best overnemen en nog een jaar stallen bij een middenmoter. Nooit meer dan 3 mln betalen voor een speler die zich alleen in de eerste divisie heeft bewezen.

12 juli 2009 om 06:06

uiteraard vraagt vvv teveel.
zoals iedere verkopende partij die verstandig is probeert ook de vvv voorzitter het maximale te halen uit de verkoop van deze speler.
hij is overtuigend de beste speler van de jupiler league geworden en heeft de leeftij om veel geld op te brengen.
3 miljoen is te weinig maar 10 zal hij natuurlijk ook niet opbrengen.
het kon wel eens op 5 uitkomen als iemand echt zit te springen om een talent op die positie

ik vindt het persoonlijk ook een beetje veel voor een speler als Honda, hij kan inderdaad een aardig balletje trappen maar 10 mil.. nee..

11 juli 2009 om 19:48

Honda is dè man bij Vvv Venlo. Bij hem begint elke aanval. Vaak levert hij een assist, of maakt hij zelf het doelpunt. Daarnaast heeft hij nog een doorlopend contract. Het is gewoon het goed recht van Vvv Venlo, om deze vraagprijs aan te houden.
Hiermee geven zij een signaal af; wil je Honda overnemen, kom dan met een serieus bod.

12 juli 2009 om 12:00

Een serieus bod? Is 3 a 4 miljoen geen serieus bod? Honda is er nog lang niet en voor 10 miljoen haal je 2 a 3 middevelders.....

laat Honda maar lekker bij Vvv blijven en zolang zij 10 miljoen vragen, kunnen de Vvv fans heel lang van Honda genieten

dat hij maar bij ons blijft, we kunnen niet zonder hem, dan gaat hij volgend jaar maar weg

maar toch wel een ego, hij zegt dat ajax en psv hem mogen bellen,
ja en mij mogen ze ook wel bellen

11 juli 2009 om 21:01

Ik was vanmiddag bij Vvv- Feyenoord.
Zonder Honda blijft er niet veel over van deze club.
Dus 10 miljoen lijkt me een goede prijs, beter niet laten gaan natuurlijk en over twee jaar voor de hoofdprijs richting Engeland of zo.

11 juli 2009 om 22:15

Over 2 jaar voor de hoofdprijs richting Engeland?? Vind je nul euro de hoofdprijs? Ze contract is dan nl. afgelopen en Honda gaat nu sowieso zn contract niet meer verlengen natuurlijk..

12 juli 2009 om 10:58

10 miljoen een gode prijs??? Dat kan en wil geen enkele club voor hem betalen. Hooguit 4 miljoen is hij waard. Voor 10 miljoen koop je de hele club.

10 mil is ook veelste veel, ik geef toe het is een hele goede speler maar hij heeft nog niets laten zien op hoger niveau ik zou zeggen maximaal 5 miljoen en dat is al behoorlijk veel voor een speler uit de jupiler! toch hoop ik dat die volgend jaar bij een ajax, psv, twente, feyenoord of heereveen zit.

12 juli 2009 om 06:09

zal je net zien dat het az wordt.

12 juli 2009 om 14:10

prima honda hoeft van mij ook niet naar ajax geen toegevoegde waarde leuk voor nac ofzo maar niet voor ajax

Honda heeft zich alleen in de Jupiler League en vandaag tegen Feyenoord laten zien. Toen in de eredivisie was het ook niks. Ik vind 3.5 mil voldoende voor Honda.

12 juli 2009 om 06:28

'toen in de eredivisie was het ook niks'... naast het feit dat dit niet waar is, is het een oliedomme redenering. alsof het uitgesloten is dat spelers die zich in de jupiler league bewezen hebben het op hoger niveau ook kunnen waarmaken. als je zo redeneert zou az er ook slecht aan gedaan hebben moisander luyckx de zeeuw en van der velden te halen?

spelers leren bij tijdens hun carriere. zo kon het bijvoorbeeld dat nistelrooy van fc den bosch naar heerenveen naar psv naar manchester united ging. steeds betere clubs, steeds betere spelers om zich heen, steeds hoger niveau. zo zal het met honda ook gaan.

wat me verder opvalt is dat in de reactie van honda weer even mooi de strijd wordt samengevat die hier al maandenlang wordt uitgevochten: de voorszitters van provincieclubs leven in het sprookjesbos & voor talentvolle buitenlandse spelers zijn ajax en psv toch geregeld net nog ff wat interessanter dan az en twente. toch wel leuk dat az geinteresseerd schijnt te zijn en dat honda die niet noemt.

overigens lijkt honda me voor de meeste clubs een verstandige aankoop. talentvolle, jonge, gedisciplineerde speler die als veel aziaten fit is en onderhoudsvrij (nooit geblesseerd).

Lijkt me ook het beste voor zijn carrière als hij in Nederland verder gaat, als hij maar de goede club uitkiest. Az is een mooie optie voor hem, had zeker onder Louis van Gaal door kunnen groeien. Ik ben alleen bang dat geen enkele Nederlandse club 10 miljoen wil gaan betalen...

Vvv moet deze speler die met tegenzin bij Vvv zit laten vertrekken. Zijn motivatie is helemaal verdwenen en dan kan je beter nog enkele miljoenen vangen dan zo,n speler dwars te zitten. Vvv-venlo heeft wel heel veel te danke aan deze japaner. Vvv doe water bij de wijn en verkoop deze speler voor 6ã¡7 miljoen.

11 juli 2009 om 19:50

Honda heeft net zoals vele andere spelers gewoon nog een contract bij vvv en dat dient hij gewoon uit te dienen. Hij moet eens stoppen met zaniken en gewoon zijn werk doen. (en dat deed hij vandaag) Als alle clubs spelers moeten weg laten gaan die zogenaamd niet meer gemotiveerd zijn dan kun je bezig blijven. En Hai Berden heeft dus gewoon gelijk dat mocht Honda toch weggaan dat hij de hoofdprijs vraagd. En vandaag hebben we weer gezien dat Honda bij een goede club zit want feyenoord zat op ongeveer 10 minuten na in de tang en dat was de verdienste van vvv.

ik weet niet of hij al goed genoeg is voor psv of ajax psv heeft afellay die ik toch een klasse beter vind en bij ajax heeft die ook veel concurrentie ik denk dat het beter is voor hem om naar een subtopper te gaan

Als je echt aan 10 milj denkt ben je erger dan nijland, munsterman en scheringa bij elkaar. We hebben het over een speler die uit de Jl komt meneer berden en nog niet veel heeft bewezen op t hoogste niveau in nederland. Dus met max 4 milj zou ik mijn handen dichtknijpen.

11 juli 2009 om 20:04

Die mannen die zijn niet erg! Dat zijn topzakenmannen. Hetzelfde geld voor kuiper! haalt 16,25 uit de kassa van ajax!! Dan ben je toch een topzakenman? Als blind bijv. 35 miljoen kon los weken voor huntelaar vond jij het ook een topper!

Ot: zou hem graag zien naar Psv. Affelay verkopen en honda overnemen, Ook heb je nog bakkal voor die positie dus 1 van de 2 zal affelay moeiteloos overnemen

11 juli 2009 om 20:07

Dan hoop ik voor je dat psv gewoon 10 milj betaald...das erger dan 16 voor sulejmani, die had tenminste nog een jaar op eredivisieniveau geschitterd.

12 juli 2009 om 09:51

O ja bekijken we de definitie van top. Heeft ajax nog daadwerkelijk iets gekocht bij een van die drie clubs, of beginnen ze hun hakken in het zand te zetten. Volgens mij is het het laatste en niet het eerste.

Een top zakenman zorgt dat mensen terug blijven komen, en niet dat clubs een nare bijsmaak er aan over houden. Een of twee deals waar je veel geld aan over houd is leuk. Maar tien deals waar je wat minder geld aan over houd is leuker. Dus wat is een top zaken man??

12 juli 2009 om 23:39

@[email protected]
ik ben het eigenlijk met je eens, als Honda nog amper Eredivisie ervaring heeft kun je toch niet verwachten dat Honda voor 10 mil verkocht zal raken,
neem nu die Duitse site die de marktwaarde van spelers berekent (die site is niet te vertrouwen hoor) daarop staat Honda voor 1 mil als je dat getal verdrievoudigd ben je nog mijlen ver van die 10 mil (ik denk niet dat die site er 9 mil naast zal zitten hoor).

Heb hem wel zien spelen een paar keer zelfs en hij is volgens mij wel klaar voor de Nederlandse subtop. Maar als je een Porsche (bijvoorbeeld) koopt die je normaal voor 1 ton koopt zal je die niet kopen voor 3 ton

Dus hij wil alleen naar Ajax of Psv? Denk dat Twente ook best een mooie club voor hem is hoor. Als we Aissati niet hadden had ik hem graag bij Ajax gezien. Maar er gaat geen club komen die 10 miljoen betaald hoor. Belachelijk bedrag.

allemaal leuk en aardig, maar ajax en psv zijn wel redelijk voorzien in hun aanvallende middenveld. Daarbij zijn deze topclubs niet echt bij machte om veel geld neer te leggen. Misschien een subtopper, maar ook die hebben niet veel centen.

prima speler maar 10 mil is toch echt te veel

Vergeet niet dat wanneer je deze speler koopt zijn transfersom terugverdient door merchandising in Japan en omstreken. Net zoals bij Ono bij Feyenoord destijds zal er een hele horde journalisten zijn carriere volgen.

Honda is een aardige voetballer maar denk niet dat hij "nodig" is op dit moment bij psv, ajax,twente die zijn allemaal ruim voorzien. Daarbij is hij zeker geen 10 miljoen waard. Bijna lachwekkend. Waarom speelde el ahmadi niet vandaag?

Vvv is Honda, ik snap dat ze veel voor hem vragen, maar 10 miljoen is echt teveel meneer Berden. U mag blij zijn met maximaal 5 miljoen!

Als Psv zijnde zou ik hem kopen en hem terug verhuren aan Vvv. Affelay blijft, zoals het nu lijkt, bij Psv maar zal volgend jaar dan toch wel weggaan. Honda heeft dan een jaar Eredivisie in de benen. Kun je meteen regelen dat die prijs zakt omdat je hem terugverhuurt hebt.
Maar 10 miljoen is gwn gekke werk mocht dat echt de vraagprijs zijn.

denk ik juist wel. met simons en engelaar en mendez. heb je 3 dezelfde types. waarvan ik engelaar het beste vind. maar honda komt toch niet want psv heeft geen geld.

slim
goed naar zijn toekomst gekeken nog niet klaar voor de top

Honda is een goede voetballer, klaar.
P S V en Ajax zouden goede clubs zijn voor hem om een niveautje hogerop te gaan.
Hij is slim dat hij niet gelijk van V V V naar het buitenland gaat, maar in Nederland blijft zoals hij zegt.
Ben benieuwd waar hij aakomend seizoen voetbalt.

Ik heb hem vanmiddag via eredivisie live zien spelen tegen feyenoord, maar ik vind het echt een goede speler hoor.. Sterk, best snel, technisch, slim en een mooie trap,,.een hele gode conditie en een goede mentalteit... Ik zou zeggen kopen Ajax voor 5 miljoen..

Denk zelf dat hij nog een jaartje gaat blijven bij vvv en dan weggaat .want niemand zal hem voor 10 miljoen willen kopen en hij zal dan wel goedkoper worden omdat zijn contract nog maar 1 jaar duurt .

Amrabat was Vvv's smaakmaker vorig jaar en kostte slechts 3 miljoen. Ik verwacht dat Honda hooguit 4 miljoen waard is, en de spekkopende club kan dan ook op een commerciele meerwaarde rekenen. Ik zie Honda graag naar Psv komen, hoewel hij niet direct moet verwachten in de basis te staan. Afellay en Engelaar dragen het middenveld, terwijl ik ook niet verwacht dat Simons ineens een stap terugdoet. Maar omdat Psv zwak in de middenvelders zit - Afellay, Engelaar, Bakkal, Mendez (haibin neem ik niet serieus) - zou Honda een prima versterking zijn. Zeker als Afellay weg zou gaan.

Niettemin moet Vvv wel normaal doen. Met 10 miljoen zitten ze echt veel te hoog in de boom.

Speler die vorig seizoen speelde in Gouden Gids divisie.
Belangrijk is het dat team en nu gepromoveert is , moet 10 miljoen kostten.
Dat bedrag is absurt zeg.
Als hij 10 miljoen moet kosten ken Groningen Marcus Berg voor 20 miljoen verkopen.
Honda.. topspeler vanuit de eerste divisie.
Berg .. topspeler uit Ere divisie .. international.

Dus Honda.... no way... 10 miljoen.
Enne als je 10 miljoen wil kostten , belt ajax sowieso niet.
( geen enkele speler is meer dan 8 miljoen )

11 juli 2009 om 20:28

hij zegt toch niet dat hij vindt dat hij 10 miljoen waard is?

10 miljoen is wel erg veel, engelaar is voor rond de 4miljoen verkocht en Honda is zeker niet beter dan Engelaar en dus ook niet duurder.
Honda is zeker goed en dan mag hij wel 3miljoen kosten meer ook niet.
Honda mag zeker naar een hoger niveau, en daarbij zie ik hem spelen bij Psv.
Ik denk dat Honda straks uit veel keuzes heeft om naar een team te gaan, Psv is voor hem de perfecte kanidaat.

12 juli 2009 om 12:30

toevallig omdat jij psv supporter bent zeker. blijkt wel uit dat je engelaar beter vind. kijk eens goed. engelaar is een miskoop. overal mislukt. technisch en tactisch kan je meer van honda verwachten.

12 juli 2009 om 12:42

Engelaar heeft uitstekend gevoetbald bij Fc Twente dus ik weet niet waar jij het over hebt maar volgens mij draai je een beetje door.

ont. Honda goede speler 3/4 miljoen is genoeg, 10 miljoen is uiteraard te hoog gegrepen.

12 juli 2009 om 12:59

@ Aroe,

Volg jij maar meer voetbal, jij denk als hij het seizoen slecht heeft gemaakt bij een andere club dat het dan ook gebeurd bij de nieuwe club.

En Engelaar heeft meer inzich dan Honda.

10 miljoen?
dat is wel heeel erg veel!
Marcus berg van Fc Groningen vragen ze 10 miljoen voor,
ik denk tussen 3/4 miljoen, dat dat al een aardig bedrag is!
Vvv Venlo moet niet te hebberig zijn!

waarom dat gezeur over een transferbedrag. Als Vvv 6 miljoen krijgt met een aantrekkelijke clausule bij doorverkoop doen ze het ook.

Alleen veel mensen moeten zich realiseren dat hij gewoon ontzettend belangrijk is en dat ze hem nu nog niet kwijt willen. Eerlijk gezegd zou ik zeggen 20 miljoen euro, zodat hij nog minimaal een jaar blijft. Bij Vvv is hij iig verzekerd van speeltijd.

Laten we hopen dat hij blijft, met de huidige selectie kan Vvv bij de beste 12 komen.

ps: Wordt wel moe dat de media telkens dezelfde reactie van Hona vermeld. We weten dat hij weg wil. Ik hoor dat nu al week in week uit.

honda moet ook man genoeg zijn en nu even zijn mond houden en afwachten wat er gebeurt. Open solliciteren is nooit slim. Hai Berden laat hem niet voor een schijntje weggaan. Zeker niet een speler van deze kwaliteit. Ook tegen Feyenoord was hij de beste man van het veld.

11 juli 2009 om 20:12

Jij snapt het volgens mij niet echt he

12 juli 2009 om 12:15

@ steven 1230 Hij snapt het juist helemaal.

Kijk Honda is echt dé vedette in Venlo en dus laten ze hem niet gaan. Die 10 miljoen is om clubs die voor een habbekrats een speler op willen pikken af te schrikken. Dus dat alleen echt geïnteresseerde clubs een bod mogen doen.
Persoonlijk vind ik hem wel geschikt als vervanger van Affelay hij heeft er de kwaliteiten in ieder geval zeker voor.hopen dat Psv hem haalt.

Vvv houd Honda het liefst nog één seizoen en die prijs die daalt ook wel hoor. Denk dat Honda voor een prijs tussen de 5 á 7 miljoen zal vertrekken. Of goedkoper met een bepaald percentage bij doorverkoop. Vergeet ook niet z' n commerciele waarde he, er is ten slotte bijna elke dag wel een cameraploeg uit Japan in Venlo. En die Japanners zijn wat dat betreft toch echt helemaal voetbalgek en kan de club dus cashe.

Nee ik geef Vvv groot gelijk, en niet alleen omdat het mijn club is. Gewoon onderste uit de kan halen voor dit toch wel uitzonderlijke talent(voor Vvv maatstaven)


Honda is een speler met veel talent, maar 10 miljoen euro is te veel. Tussen de 5 en de 6 miljoen zou ik heb inschatten. Daarom denk ik dat Honda bij Vvv zal blijven. Jammer voor Honda want bij een ploeg als Vittese, Nec, Nac en ik denk Fc Groningen ook wel zou Honda makkelijk mee kunnen draaien

Goeie vraagprijs, want 6-8 miljoen vind ik wel een mooi bedrag om op uit te komen. 23-jarige kanjer met nog 2 jaar contract doe je niet weg voor 3 of 4 miljoen. Zeker niet als hij bij kan dragen aan lijfsbehoud in de Eredivisie. Met een Heerenveen of Twente zou hij echter ook in zijn handjes mogen knijpen. Hij lijkt er rijp voor.

Tuurlijk weet Vvv ook wel dat 10 miljoen te veel voor hem is, maar dat is nou juist het punt. Vvv wil hem niet laten gaan. Als een club hem toch wil kopen ondanks dat Vvv al heeft aangegeven dat Honda niet weg mag, dan moet die club maar met flink wat geld komen. Honda heeft gewoon een contract dus Vvv heeft alle recht om zoveel geld te vragen. Het is een beetje het zelfde principe als met Ribery bij Bayern. Bayern wil Ribery nog een jaar houden dus als clubs Ribery willen kopen, dan moet de absolute hoofdprijs betaald worden.

Hai Berden is sluw slim en tactisch. Zonder Honda is Vvv niets,dus zeer slim om vast te houden aan die 10 Miljoen,zo hou je de kopers weg. en mochten kopers toehappen,dan maakt Berden een grote financiele klapper. Dit alles over de rug van Honda die geen kant uit kan.


11 juli 2009 om 20:47

@ futballer
Gaat het nieuwe stadion van de Graafschap er zo uitzien als in dat filmpje van jou?

11 juli 2009 om 22:31

Livertom . Pas over 2/3 jaar gaan de architecten aan de slag,en dat wordt niet het droomstadion met schuifdak uit het filmpje ,maar iets veel simpelers. ik hoop wel dat tractorbandprofiel rondom..zou geweldig zijn, maar nu zijn ze nog nergens mee bezig. Het filmpje is gewoon om lekker weg te dromen.

on : Berden heeft echt veel moeite gedaan om Honda naar Nederland te halen,petje af voor deze prestatie.

Die meneer Berden is niet goed bij zijn hoofd joh. Honda is een hele aardige speler maar heeft zich Nog niet bewezen op het hoogste niveau in Nederland. 10 Miljoen is dus een belachelijk bedrag dat geen enkele club voor hem zal betalen. Als Vvv 3/4 miljoen voor Honda vangt mogen ze hun handjes dichtknijpen.

Ajax zou hier heel wat mee kunnen...
Aisatti schuift wat meer naar voren. De Zeeuw en Enoh controleurs. Scs is heel sterk dus reageer wat je er vind. Enoh kan altijd op plek van Honda

Stekelenburg
Van der Wiel
Alderweireld
Wielaert
Atouba
De Zeeuw
Aisatti
Honda
Sulejmani
Cvitanich
Suarez

Wat een onzin zeg dat iedereen hier gaat liggen roepen wat men denkt dat Honda waard is. Dit is gewoon de beste speler van Vvv met nog een 2-jarig contract en een enorme commerciã«le waarde voor de club. Je zou toch enorm dom zijn om hem voor een schijntje te verkopen? Hij verdient ruim een half miljoen euro en tel daarbij het tweejarig contract op en de commerciã«le waarde vindt ik hem meer dan terecht dat ze 10 miljoen vragen. En als hij niet verkocht wordt, is hij straks van enorme waarde op het veld.

Voor vvv dus altijd een win-win situatie.

11 juli 2009 om 20:51

@lechoz
precies wat ik bedoel. Honda heeft een contract bij Vvv dus mag Vvv ook eisen stellen.

11 juli 2009 om 22:48

Gelijk heeft Vvv maar denk gewoon dat niemand dat voor honda gaat betalen.
Tja laat hem nog maar een jaartje rijpen misschien kan hij dan volgend jaar een stapje omhoog maken want dat komt voor hem nu ook te vroeg.

Lechoz? jij bent een Vvv fan, maar als je voor een andere club was, vond je 10 mil ook te veel.
goeie speler, 3 tot 5 mil kan ik nog aanzien, maar, 10 is echt te veel, hij is lang niet zogoed als elia, die voor het zelfde bedrag naar Hsv is gegaan

Honda verkopen aan Ajax voor een miljoen of 5-7(voor Vvv 10% op doorverkoop)
En verhuur van spelers van ajax aan Vvv
(sarpong?anita?)

laat maar naar Ajax komen....... ik was net bij de wedstrijd vvv-feyenoord en hij maakte er 2!!!!!!! 1 vrije trap zoals sneijder het ook altijd deed!!!!!!!!!!!!!!!

psv moet deze geweldige speler halen. 6 miljoen plus zou haibin verhuren aan vvv voor een seizoen. Dat zou toch een geweldige deal zijn. Dan heeft Psv echt een geweldig team en vooral het middeveld is uitermate sterk. otman bakkal een jaartje verhuren aan groningen/twente om zich beter te ontwikkelen. Graag reacties

isakkson
Marcellis
ooijer
Salcido
Pieters
Honda
Engelaar
Affelay
Dzudzszak
Toivonen
Amrabat
11 juli 2009 om 20:58

Je hebt toch bij Psv al genoeg middenvelders. Of moeten Simons en Mendez enz. op de bank komen te zitten?

11 juli 2009 om 21:01

Ik verwacht dat mendez word verkocht omdat hij graag weg wil. Laatst was er een club uit het midden-oosten geinteresseerd dus ik hoop voor mendez dat hij weg mag. Als honda komt is er ook geen plek meer voor simons. Hij is een zelfde type speler als Engelaar. Dan vind ik Engelaar toch beter, en Simons viel echt tegen afgelopen seizoen.

11 juli 2009 om 21:09

Ja oke, maar tegen ploegen als Sparta, Vvv en Heracles, kunnen ze wel wat aanvallender spelen. Vooral in thuiswedstrijden. En als Rutten er voor zorgt dat Dzudzszak en Amrabat goed meeverdedigen dan samen met honda en engelaar, dan vind ik het wel mogelijk om zo te spelen tegen de wat mindere ploegen.
deze reactie is bedoeld voor Alive

11 juli 2009 om 21:04

Ik vind Honda een leuke speler maar jouw suggestie voor het elftal is me te aanvallend. Engelaar zal in zijn eentje nooit de gaten dicht kunnen lopen die de 5 pure aanvallers voor hem laten vallen. Gevolg is dat je elke wedstrijd 3-4 tegendoelpunten zult gaan krijgen.

12 juli 2009 om 13:01

@ psv777,

Jouw opstelling is niet helemaal correct, Simons moet voor jouw op de bank zitten, Simons is wel degelijk de beste speler van Psv.
En je hebt Marcellis Rechts-buiten staan, Marcellis is geen speler voor aan de buitenkant, hij moet rechts-centraal staan.

Volg de spelers is meer.

12 juli 2009 om 16:25

Ik weet ook wel dat Marcellis eigenlijk een centrale verdediger is maar hij kan ook op de rechtsback positie. Een centrum met ooijer en salcido lijkt me het sterkst want Salcido was toch echt een goede verdediger en ik weet zeker dat als Rutten hem vertrouwen geeft dat hij dan weer zoals een paar jaar terug gaat spelen. Als je dan Pieters en Marcellis als backs gebruikt, dan heb je toch een zeer degelijke verdediging. En over Simons, Hij is zeker niet de beste speler van psv want dat is Ibrahim Affelay. En zelfs na Affelay is hij bij lange na niet de beste.

Zucht... Waarom worden spelers toch altijd aan Ajax gelinkt? Ajax heeft middenvelders genoeg, dus waarom heb je een speler als Honda nodig? Laat hem nou niet naar Ajax gaan, anders krijg je net zo'n Kennedy-situatie. Speelt een paar wedstrijden slecht, geen basisplaats meer, wil weer weg en uiteindelijk zal hij wel weer in Japan ofzo gaan voetballen.

11 juli 2009 om 21:14

Zucht Denhamb2,

Simpel, omdat Ajax al 4 weken contact heeft met Berden om Honda te kopen.

10 miljoen is wel erg veel geld voor een speler die afgelopen seizoen in juliler leaugue heeft gevoetbald. Maargoed, Honda is erg belangrijk voor Vvv, mocht je die gast behouden dan heb je toch gegarandeerd creativiteit in je ploeg.

Spelers zoals Honda, Aissatie en Affelay zijn heel schaars in nederland. Ik denk dat Honda voor elke nederlandse club toch een directe aanwinst is. Ik hoop dat Az hem koopt.

Misschien is het overdreven om hem in dit rijtje te noemen, maar de die potentie heeft hij absoluut.

Hmm waarom aan ajax linken?
Omdat Ajax opzoek is naar verbetering!
Deze speler is een speler die het kan gaan maken!
Hij is eigenlijk een versterking voor Psv,az of Ajax
een creatieve speler die speelt met inzet!
En kennedy is wel wat anders..
die speelde in een goed draaiend elftal!
En ik vind Hond de gangmaker bij Vvv
speler waar eigenlijk alles om draait
dus snap wel de 10 miljoen die ze vragen

Nu verkopen voor 6 miljoen euro.

Anders loopt ie strak voor niks de deur uit.

laat Honda zich eerst nog maar een zien in de Eredivisie
10 miljoen is wel heel erg veel
ik denk dat 6 miljoen de goede prijs is
als Honda het goed doet in de Eredivisie met vvv-venlo staan de clubs in de rij

moderator : offtopic opstelling verwijderd.

@ Niekie60, ik zie Honda als een tijdje elke week spelen. Ik zou hem sowieso niet verdedigend op het middenveld zetten. Dit is een echte nummer 10, samen met Affelay en Perez trouwens de enige in Nederland.

11 juli 2009 om 22:20

De enige in Nl?? Pfff.. Knopper, Aissati, Siem de Jong, Wijnaldum, Schöne, Reuser, Hofs, Bruins, en vast nog wel 100 die ik vergeten ben. Affelay staat net als veel middenvelders ook niet altijd centraal achter de spitsen...

Keisuke Honda heeft nog gewoon een contract,dus heeft Berden gelijk dat hij de hoofdprijs vraagt!heb hem vanmiddag weer aan 't werk gezien,maar dit word echt een hele grote!!heeft echt alles..verdeelt z'n krachten ook zeer goed,om dan ineens weer zo explosief en gevaarlijk te zijn.
10 miljoen teveel,nee vind ik niet.was er ook niet ene Drenthe die na Niks gepresteerd te hebben(een leuk toernooi)ook voor een bedrag wegging en dan hebben we ;t over een middelmatige speler.
Als Honda toch nog vertrekt heeft Vvv echt een Groot probleem

11 juli 2009 om 23:01

Hoezo een groot probleem?

Met Honda hebben ze een geweldige speler, een absolute meerwaarde.

Vetrekt Honda, hebben ze een grote zak met geld om nieuwe spelers binnen te halen. En natuurlijk koop je nooit meer een Honda, maar dit geld maakt het wel mogelijk om 3 nieuwe spelers te halen die in vvv in z'n geheel beter zullen maken.

Dus men raakt in Venlo niet in paniek mocht Honda vertrekken. Trouwens in de winterstop komen 1 of 2 nieuwe Japanners en een Braziliaan naar Venlo.

Dus maakt u allen geen zorgen om ons vvv!!!

11 juli 2009 om 23:10

Waarom halen ze nooit meer een Honda? Dat hebben ze toch ook al een keer eerder gedaan?

Ik denk dat Ajax een poging gaat wagen, of zich al gemeld heeft. Als dat zo is dan halen ze hem eerder om commerciële dan om voetbaltechnische redenen.

Ik vind zelf dat Ajax op dit moment (op De Zeeuw of Prediger na) geen middenvelder moet halen. Voor Feyenoord lijkt Honda me overigens wel een versterking gezien hun kennelijke gebrek aan creativiteit en daadkracht op het middenveld. Maar zoveel geld ....... pfffffff....

Is Honda trouwens links- of rechtsbening?

11 juli 2009 om 23:37

Uuhhh volgens mij tweebenig maar zijn sterkste been is links

Goede speler voor F.c. Twente dan kunnen ze Elia en misschien Arnautovic goed vervangen. Maar ik denk toch dat de vraagprijs te hoog zal zijn. Ze wilden er toch €10miljoen voor? of heb ik het verkeerd?

Ach ja.. Dan verkoopt az De Zeeuw aan Ajax en koopt Az Honda voor 6miljoen.
Het zijn niet dezelfde type spelers, maar deze Honda kan je altijd gebruiken.
Een enorm inzicht en geweldige traptechniek.
Dat leverd Az dan over een paar jaar alleen maar geld op.
Ik denk dat hij nu dat niveau al aan kan!! Maar meer dan 6 miljoen?? Nee!

12 juli 2009 om 00:59

Ik wil hem toch eerst op eredivisie niveau zien.

Tsja, geen club wil 10 miljoen betalen voor een speler die geen eredivisie ervaring heeft. Nou dat is geen probleem, laat hem nog een jaartje bij Vvv spelen zou ik zeggen, kun je hem dan op komen halen voor 15 miljoen!

Iedereen vind die 10 miljoen teveel, dit bedrag heeft Haike vastgesteld, zoals men dat ook bij Ribery heeft gedaan. Betaal je dat bedrag niet, dan blijft hij gewoon waar hij is.

Voor de ontwikkeling van Honda denk ik niet dat het erg is om een extra jaartje in Venlo door te brengen. Bij Vvv is hij de belangrijkste speler, de spil in het team, in deze rol leer je meer dan door een dienende speler te zijn bij een topclub.

Goede speler, maar om nou gelijk naar ajax of psv te gaan hoeft ook niet perse, clubs als fc twente of az zijn ook zeker een optie omdat er belangstelling voor de zeeuw (az) en Brama (twente) bestaat.

Ben benieuwd of Vvv Honda ook aan een "concurrent" wil verkopen of laten ze hem toch liever naar het buitenland gaan zoals Az en Fc Twente

Ze kunnen hem beter nu verkopen. Honda zal absoluut niet bij tekenen. Volgend seizoen staat hij nog maar 1 jaar onder contract en dan vangen ze al bijna niks meer voor hem. Vvv snijdt zich in de vingers om hem nu niet te laten gaan.

Elleboogje ... welke (concurrent) moet nu honda kopen. Ik zie az en twente niet echt in de catogorie concurrenten van Vvv. 10 Miljoen kan geen enkele nederlandse club betalen dus Honda zal bij Vvv blijven of een buitenlandse middenmoter moet het in hem zien zitten.ik denk dat hij uitstekend bij een club als heerenveen/ twente of feyenoord zou passen(de kuip zal volstromen) maar of hun 10 miljoen willen neerleggen betwijfel ik. Ik denk dat vvv voor de elia oplossing moet gaat. bijv 5 miljoen Euro en 20% van de volgende transfersom aan een topclub.

12 juli 2009 om 02:51

Koos_w,

Dat van elleboogje was meer sarcastisch bedoelt

10 miljoen is niet realistisch voor een speler die alleen nog maar in de Jupiler League goed gepresteerd heeft. Dat hij uitzonderlijk talent heeft, dat moge duidelijk zijn, maar meer als 3,5 miljoen zit er niet in voor v.v.v. Helemaal omdat Honda zelf zijn contract niet gaat verlengen, en v.v.v. misschien helemaal niets krijgt als ze hem niet laten gaan.

Deze spelers is absoluut niet meer waard dan €5miljoen. Hij heeft zich niet bewezen in de Eredivisie ofzo. Als je een Hofs daar zet presteert hij ook wel goed. rs

10 Miljoen? Heeft die jongen goeden voeten of zo? Serieus zeg heeft Berden te veel gedronken? Morgen komt een club en die wil Suarez of Afellay. Hoeveel zouden die dan kosten? 50 miljoen of zo?

Honda was een goede speler in de jupiler league dus meer dan 3 miljoen is hij niet waard. Amrabat koste psv 3 miljoen euro en dat was na een seizoen dat vvv in de eredivisie speelde. Hoe kan je in godsnaam 10 miljoen vragen voor een speler die een goed seizoen heeft gehad in de Jupiler league!?!

Ik zou zeggen dat als Berden 10 miljoen voor Honda vraagt dat Ajax of psv de hele selectie mogen hebben...

ik ken hem niet iemand meer info voor me lijkt me een interessante speler zoals ik het lees

Come on, als honda 10 milj waard is, die nog niks heeft bewezen op t hoogste niveau, wat zijn spelers als affelay en suarez dan waard? 70 milj? Als die jongen serieus weg wil is hij zo weg, hij kan 3x meer verdienen en speelt dan bij een ajax of psv om kampioen te worden ipv tegen degradatie. Dus die kan gewoon voor 4 milj weg of misschien 5, maar zeker niet voor 10

over een jaar hoor je niks meer van hem..
Typetje alves

12 juli 2009 om 12:27

Hier ben ik het niet mee eens. Ik denk dat we juist nog veel van hem gaan horen. Hij heeft er de kwaliteiten en de instelling voor.

Vind alleen niet dat hij nu á la Elia beetje gaat zitten stoken dat hij per se weg wilt. Hij moet niet vergeten dat hij ook enorm veel aan Vvv te danken heeft. Deze club heeft veel moeite gedaan om hem te halen en toch zn salaris van een half miljoen per jaar opgehoest. Tevens heeft hij zich wel enorm ontwikkelt natuurlijk en is hij ontzettend belangrijk. Vergeet ook niet zn commerciële waarde!

En om deze redenen vind ik die 10 miljoen wel terecht. Vvv wil hem niet kwijt dus waarom geen hoge prijs vragen? En ik snap wel dat hij hogerop wilt, maar de intresse in zijn persoon zal na een goed jaar Ed wel toenemen. Daarom is Ajax nu ook druk aant onderhandelen over hem. Want volgend jaar zullen er wel buitenlands subtopclubs aan de deur staan bij Hai.
Ik hoop persoonlijk dat hij naar Psv gaat. Als vervanger van Affelay, want de kwaliteiten heeft ie wel. daar twijfel ik niet aan.

Hai Berden doet nu stoer maar straks zit hij te kijken...als hij Honda nu voor een normaal bedrag laat vertrekken (3/4mln) kan hij zijn selectie aanvullen met 2 of drie eredivisiewaardige spelers. Als de competitie eenmaal loopt en Vvv staat ergens onderaan en Honda kan niet schitteren is die jongen en Vvv er ook niks mee opgeschoten. Dan loopt hij uiteindelijk gratis de deur uit. Roda Jc liet Meeuwis voor 1,5 mln en Cisse voor 3mln vertrekken. Er loopt daar ook nog Hadouir rond die (afgezien van wat mentale zwakheden) misschien even goed of zelfs beter is dan Honda, hij scoorde gisteren 6 maal in de voorbereiding en ook in Rotterdam redde hij zijn ploeg door zijn pure kwaliteit van rechtstreekse degradatie. Deze speler mag voor 2mln vertrekken omdat hij weg wil en ruzie gemaakt heeft. Lijkt mij een veel slimmere keuze voor Feyenoord

Best een aardige speler, maar het is nog maar de vraag of hij in de eredivisie zal slagen. Daar komt bij dat Vvv in de eredivisie veel verdedigender zal gaan spelen dan vorig seizoen, enkel en alleen omdat men de punten nodig heeft. Ik verwacht dan ook dat het rendement van Honda in dit team veel lager zal zijn dan voorheen, met alle gevolgen van dien. De vraagprijs van 10 miljoen euro vind ik in dit licht dan ook absurd en veel en veel te hoog. Een speler die zijn kunsten nog niet op het hoogste niveau heeft laten zien, is naar mijn idee geen 10 miljoen euro waard. Daar komt nog bij veel clubs de vinger op de knip houden. Ook een lagere prijs -ik denk dan aan bedragen tussen 6 en 8 miljoen euro- is te fors. Met 3 miljoen moet het wel ophouden voor deze speler. De vergelijking van Alves gaat mank; Alves heeft zich meer dan bewezen in de eredivisie en dat moeten we van Honda nog maar afwachten.

Vvv staat in zijn recht om 10 miljoen te vragen, geweldige voetballer, van bronckhorst was de 1e helft nergerns te zien, nou ja hij rende alleen achter honda aan.

zonder Honda heeft Vvv geen leider en gaan ze het erg moeilijk krijgen komend seizoen.
ohja Vvv nog een tip verkoop hem ook niet op 31 aug. want dan krijg je helemaal niemand meer

Honda is een goede voetballer die ver kan komen , maar om daar 10miljoen voor te vragen is overdreven!
Ik zou zijn waarde rond de 4-5 miljoen schatten maar niet hoger, hij heeft tenslotte zich alleen bewezen in Jl ik moet nog zien hoe hij het in de eredivisie doet.

Hij moet zich bij Vvv maar bewijzen dit jaar, in de winterstop kan hij ook nog weg!
Als hij zich een half jaar bewijst in Venlo, dan zal Vvv ook water bij de wijn doen.

Ik zou, als ik Az, Heerenveen, Twente, Ajax of Psv was wachten tot de wnsterstop. presteert hij goed dan kun je altijd nog 3 tot 4 miln voor hem neertellen. He is en blijft een grote gok voor dat geld,

"ik wil het liefst in Nederland blijven, dus Ajax en Psv mogen me bellen."

Altijd even bescheiden he die Aziaten..........

Laat 'm dit seizoen nog maar eens zo'n seizoen draaien in de Eredivisie zolas vorig jaar Jupilerleague! Als dat lukt praten we verder! Blaaskaak!

1 Jaar jupilerleague en meneer denkt meteen mee te kunnen met Ajax en P S V... Deze clubs hebben daar spelers staan die ik hoger aansla als de ster van de Jupilerleague 2008-2009.

12 juli 2009 om 12:40

Kijk daar zeg je het al. Aziaten zijn over het algemeen heel bescheiden. Daarom zie er ook zo weinig in het absolute topvoetbal. Daar moet je een groot ego voor hebben en op je strepen durven te staan. Honda daarentegen is voor een Aziaat best 'vrijgevochten' en wil zich aanpassen. Vandaar dat deze jong presteert.

ik ben gister bij vvv geweest en hij was veruit de beste man op het veld. en, Leipeling
hij kan het niveau van ajax en psv makkelijk aan.
2 mooie goals. en een prachtige penalty.

12 juli 2009 om 12:12

Ik moet die Leiepeling toch gelijk geven! Ajax of psv mogen me bellen, hij mag blij zijn dat fc twente az heerenveen en zelfs feyenoord hem willen, eerst zijn eigen bewijzen op eredivisie niveau.

12 juli 2009 om 12:46

reageer nou niet om wat je leest. als je moeite had genomen dat interview terug te kijken had je kunnen horen dat hij zei het liefst nog 2 jaar in nederland te blijven, en dat de journalist vroeg: dus ajax en psv mogen je bellen. zou trouwens wel een goeie zijn voor ajax. snel en goed technisch inzicht. en sterk... dat is zeker iets wat we missen op het middeveld. ***

tien miljoen euro die geken uit venlo vragen Bijna het zelfde als arnoutovic of elia

Vvv heeft het volste recht om de hoodprijs te vragen voor Honda. Let wel: Vvv wil Honda helemaal niet kwijt en hoeft hem ook niet te verkopen omdat Vvv financieel gezond is. Voor komend seizoen is Honda heel belangrijk voor Vvv. Het is echt de speler die het verschil zal maken tussen degradatie voetbal en net veilig boven de streep! Dus als iemand Honda echt wil hebben moet hij daar maar flink voor betalen!
Wat dacht je trouwens van de commericieele waarde? Nu Honda ook in het nationale team van Japan zit wordt -ie op de voet gevolgt door de media in Japan!

Ze mogen vragen wat ze willen. Al dat gejammer van die Calimero's hier. Als een speler van hun eigen favo clubje in de belangstelling staat dan zijn de vraagprijzen nooit hoog genoeg. Ik vind het juist top dat die Berden er alles aan doet om Honda te behouden en zo uiteindelijk straks meer geld kan vangen. Natuurlijk zal hij uiteindelijk wel voor een 5 miljoen weg gaan, gewoon goede politiek van Berden.

Op dit moment is 10 miljoen teveel voor Honda. Als een Ned. top club hem nu voor 3 miljoen koopt is dat het juiste bedrag. Toch, als hij het dan goed doet, is hij volgend jaar wel 10 miljoen waard. En dat is wat Vvv probeert te voorkomen...

Ajax ?? maar dan max 8 miljoen volgens Jol

12 juli 2009 om 13:30

8 miljoen ging over de eredivisie. Honda komt rechtstreeks uit de jupiler league. 2-3 miljoen is meer dan genoeg. Aissati ging voor 4 miljoen naar ajax, die heeft toch wel meer talent. Geen enkele jupiler league speler is meer dan 3 miljoen waard, om Jols woorden te gebruiken. Bovendien zie ik de toegevoegde waarde van Honda voor Ajax nog niet echt in.

Moet wel zeggen hij doet wel een beetje te wijs die jongen krijgt nu al vedette neigingen terwijl hij bij een degradatie ploeg speelt die moet het hebben van de punten die ploegen laten vallen. Hij moet eerst nu maar is een Jaartje zich zelf laten zien in de eredivsie en het is redelijk makkelijk te spelen bij een ploeg als Venlo je hebt alle vrijheid je hebt geen echte rol dat krijgt hij meer als je bij een andere club die hoger is.

Voor 10 miljoen kun je twee keer Ruiz halen, en die is ook nog eens van een groter kaliber volgens mij

Als deze jongen Ajax en Psv als het hoogste haalbare niveau ban Nederland ziet is deze speler zeer beperkt in zijn voetbalvisie en niet geschikt voor een hoger niveau.

12 juli 2009 om 13:46

??

Ajax en Psv zijn, of je het nu wilt accepteren of niet, nog steeds de grootste clubs van Nederland. Bovendien zal hij ook wel akkoord gaan als Az of Twente afkomt, maar zie je hen 10 miljoen betalen?

12 juli 2009 om 20:21

Ten eerste beperkt deze jongen zich tot Ajax en/of Psv.
Ten tweede Psv behoort zeker niet tot de twee grootste clubs van Nederland. Alleen op sportief gebied hebben ze van zich laten spreken.
Ten derde denk ik als de groei zo doorgaat Nederland voortaan 5 topclubs heeft met Twente en Az erbij.

Dit niet meenemend in zijn uitspraken denk ik inderdaad dat deze speler niet geschikt is voor topvoetbal. Althans nog niet!

12 juli 2009 om 22:41

waarom behoort psv dan niet bij de twee grootste????.

ik ga er nu even van uit dat jij Feyenoord bedoeld als 2e (of 1e)
en op alle gebieden (en ja ook sportief) is psv feyenoord de baas)

Deze jongen eeft juist geen vedette neigingen. Gaat elke wedstrijd 100% vooropcin de strijd.klaagt niet over schoppen die hij krijgt. Hij heeft alleen ambities...als dat al niet meer mag.

Galatasary zat vandaag ook op de tribune voor hem Honda is echt een goede speler tussen 7 en de 9 miljoen moet vvv er zeker voor krijgen - Honda heeft tegen de televiesie zender L1 gezegt dat hij graag Hoger wilt spelen en kampioen van nederland wilt worden maar hij heeft het in venlo ook naar zijn zin dus wilt niet perse weg Honda gaat altijd volop in de strijd zou vvv goed kunnen gebruiken hij zou het verschil voor vvv kunnen maken

Gentenaar
Timisela
Van kouwen
Paauwe
Fleuren
Leemans
Drost
Schaken
Honda
Ahahoui
Calabro

10 miljoen is idd veel, maar toch niet abnormaal.

Stel dat ze hem voor 3 miljoen verkopen aan pakweg Ajax. Hij speelt top in de Uefa Cup en stel dat Man Utd hem het jaar erna wil kopen voor 15 miljoen. Dan is Vvv hun beste speler, een absolute topper, kwijt. Ze kunnen 'm onmogelijk waardig vervangen voor 3 miljoen en volgend jaar spelen ze weer in tweede klas. Dan hebben ze niets gehad aan het feit dat ze een topper in hun rangen hadden.

Misschien is het goed dat Honda bij een sub-topper rijpt om daarna naar de nederlandse top te gaan Psv, Az of Twente

ik zou hem graag bij ajax zien voetballen, of mss is het iets voor Az,als demy naar ajax gaat =)

Het lijkt een beetje een 'hype' te worden om spelers tegenwoordig voor meer dan 10 miljoen in de etalage te zetten..maar in veel gevallen zijn ze nog niet eens de helft waard..laat die Honda nou maar lekker een seizoen in de eredivisie spelen bij Vvv, en dan kijken wat ie er van bakt. Daarna moet Vvv hem lekker voor een normale prijs verkopen(denk tussen de 1 miljoen en 5 miljoen of zo) aan een structurele subtopper als Heerenveen, Groningen of Twente..vandaar uit zou die dan misschien naar Ajax of Psv kunnen gaan..mogelijk dat ie dan 10 miljoen waard wordt, maar nu nog zeker niet.

ajax wou al geen 8 miljoen betalen voor elia laat staan 10 voor honda

Groot gelijk dat Vvv 10 mln inzet. Zo willen hem gewoon niet kwijt, dus dan vraag je een (te) hoog bedrag. Kijken wat een gek ervoor wil geven.... Kom uiteinlijk op 6 mln uit en Vvv heeft een topdeal gemaakt.

Wij heten Honda van harte welkom bij onze club!!!

Jol: "geen enkele speler in de Eredivisie is meer dan 8 miljoen waard." Daar valt over te discussiëren natuurlijk, maar dan 10 miljoen voor een speler die vooralsnog alleen in de Jupiler League zich heeft bewezen?
Lijkt mij veel te veel. Wel een groot talent, maar bij de kleinere clubs worden de talenten meestal overschat vanwege het contrast met de rest van de selectie en spelers van andere clubs. Ik denk dat het maximum voor Honda momenteel op 4 miljoen ligt!
Jammer van de instelling van deze voorzitter, zo vertrekt Honda over 2 jaar naar het buitenland. Zie hem liever bij een topclub in Nl spelen en daar beter worden. Zij krijgen dan ook meer transfergeld waardoor de kans dat het Nederlandse voetbal sterker wordt weer vergroot wordt!

12 juli 2009 om 20:24

Helemaal gelijk laat deze man zich eigen eerst nog maar eens zien te bewijzen op eredivisie niveau en vervolgens een constante lijn daarin aanhouden.

voor psv en vvv zou een verhuur constructie een mooie oplossing zijn. psv betaaldt een transfer bedrag van 5-6 miljoen, maar (mede door drukke bezetting op het middenveld) honda speelt dit seizoen af bij vvv. loon wordt door psv betaald.

vvv kan nog een jaar gebruik maken van honda zonder loonkosten. honda kan ervaring in de eredivisie met minder druk op de schouders als bij psv.

psv heeft dan een goede vervanger van affelay die volgend seizoen zeker weg gaat/moet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.NAC Breda293
11.VVV-Venlo26-9
12.Telstar26-16
13.FC Den Bosch26-17
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
B. KoglinVerdediger224
T. PachonikVerdediger220
S. JanssenMiddenvelder220
Y. RoemerAanvaller222
L. SmansMiddenvelder201
K. de BoerMiddenvelder190
J. SchroijenAanvaller190
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.

In de wandelgangen

Maandag 24 januari
Manchester City is dicht bij de komst van Julián Álvarez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren