Den Ouden en Lopes in gesprek met Maltezer club

Woensdag, 17 juni 2009 om

Geert den Ouden (De Graafschap) en Cecilio Lopes (FC Dordrecht) zijn in gesprek met FC Valletta. De topclub van Malta, die getraind wordt door Tom Caanen en Jordi Cruijff, richt zich voor komend seizoen op de Nederlandse transfermarkt.

Caanen wil volgens AD/Sportwereld één Nederlandse spits aantrekken. Ook met Rick Hoogendorp en Kevin Vink (RKC Waalwijk) is dinsdag contact gelegd. Leon Kantelberg (VVV-Venlo) en oud-Spartaan Sidney Sendley Bito zijn al op proef. Volgens Caanen krijgen zij waarschijnlijk een contract aangeboden op het eiland.

Caanen en Cruijff tekenden begin juni voor drie jaar. Caanen wordt hoofdtrainer, terwijl assistent Cruijff in het eerste seizoen ook nog op het veld actief zal zijn. Het tweetal werkte in Oekraïne bij Metalurg Donetsk al samen. Caanen was eerder in beeld in Rusland bij bij een van de door Guus Hiddink geïnitieerde voetbalcentra.21 reacties (laatste reactie door Lizarazu)

Geweldig toch om daar je carierre af te kunnen sluiten. Bijna altijd mooi weer en toch nog een keer je buitenlands avontuur te pakken zonder dat je in een 'bananenrepubliek of een veredelde zandbak' beland. Zou die kans direct grijpen als ik van den Ouden en Lopez was!

17 juni 2009 om 10:20

Geweldig? Het land Malta heeft minder inwoners dan de stad Den Haag. De competitie is waarschijnlijk lager dan het niveau van onze Hoofdklasse en de club waar we het over hebben, Valletta, heeft in haar hele geschiedenis slechts één maal een ronde overleeft in Europa, terwijl het nagenoeg ieder jaar meedoet. Hun beste prestatie is de 2e kwalificatieronde van de Champions League

Nee, ik kan niet begrijpen waarom een speler die met De Graafschap dit jaar alle kans heeft kampioen te worden en daar belangrijk voor te zijn, naar zo'n club gaat.

17 juni 2009 om 11:24

Haha het is dan toch juist een geweldige ervaring voor deze jongens die zouden nooit ergens anders kans hebben om europees voetbal te spelen! en hij speelt in malta ook om het kampioenschap en misschien hebben ze wel een heel mooi aanbod klaar liggen voor deze spelers.

En het land malta is super mooi en de mensen zijn heel vriendelijk en het eten is lekker en klimaat is ook super dus zou zeggen waarom niet de uitdaging aangaan!

17 juni 2009 om 16:26

Je kent je eigen club duidelijk niet Appelflapj. Geert mag transfervrij weg omdat hij te hoog salaris heeft, hij krijgt dus helemaal geen kans om belangrijk te worden.

Leuke uitdaging voor deze spelers. Het nivo is niet te hoog, maar ze kunnen wel voor het eerst in hun carriere landskampioen worden.

Rick Hoogendorp speelt niet meer bij Rkc he, hoort Ado te zijn

Wel mooi dat Ricky nog een club heeft.
Lopes kan toch nog prima mee in de onderste regionen van de Eredivisie? Vind het te vroeg voor hem

17 juni 2009 om 13:49

Rick Hoogendorp heeft toch geen contract meer bij ado?
Verder zal deze hagenees altijd eerder met rkc geassocieerd worden, dan met ado. Hier speelde hij de meeste en de beste wedstrijden en scoorde hij ook het meest voor het brabantse cluppie!

Gewoon gaan, maar lopes moet niet weggaan want hij doet het heel erg goed bij Fc Dordrecht. Maar die den Ouden die mag wel gaan voetballen in een ander land, want hier presteert hij ook nou niet echt veel

Ik snap werkelijk niet waar die belangstellig voor Den Ouden op gebaseerd is!!!

Op zijn gigantisch scorende vermogen????? Of brengt ie geld mee?????

Toch vind ik het voor hem wel mooi. Lekker ballen onder de zon in de Middellandse Zee, wat wil een mens nog meer.

Meteen doen Geert

17 juni 2009 om 09:29

Ik vind Den Ouden ook een spits van niks, maar bedenk wel dat het niveau op Malta niet al te hoog zal zijn he. Voor hem is het natuurlijk leuk, je carrière afsluiten in een mooi land en je bankrekening nog aardig spekken. Maar voetballend is hij al nooit bijzonder geweest, dus om z'n kwaliteiten zal Valletta hem niet hoeven te halen.

17 juni 2009 om 16:29

op Malta worden geen topsalarissen uitgekeerd. Ik denk dat je bij een hoofdklasser al bijna meer kan verdienen dan daarzo. Het klimaat en het sportieve aspect zijn wel weer positief (matige spelers kunnen toch nog eens landskampioen worden).

Iemand als Kantelberg kan 1 van de toppers worden in Malta...misschien ben je dat al snel daar maar toch

2 jaartjes Malta...ik zou het doen, mooi weer en werken aan mijn banksaldo

Misschien dat Theo Lucius en Henk Timmer ook op gesprek kunnen bij Caanen. Lijkt me een mooie kans voor ze om zo hun carriere nog wat glans te geven. Maar ja, Fc Valetta moet natuurlijk wel geintresseerd zijn.

Altijd handig zon buitenlands avontuurtje. Als je toch betaald voetbal speelt zou ik het toch proberen!
Jongens Succes daar en geniet van de zon!

Waarom niet? Denk wel dat ze wel goed geld zullen vangen. Aan de andere kant is het wel een mooie uitdaging Elke jaar Europees Voetbal

Den Ouden Vaarwel! Fc Valetta veel plezier ermee... Dan is Graafschap is er gelukkig vanaf... Hoog salaris, weinig doelpunten. En als "steunpilaar" voor het elftal hoef je hem ook niet te houden.

Als ik lopez was was ik nog even bij dordrecht gebleven daar mooi in kijkers spelen en uiteindlijk op je 36e ofzo naar buitenland voor geld

Volgens mij heeft Vink vorig seizoen nog een contract getekend bij Rkc voor 3 jaar. Kan me niet voorstellen dat zo'n speler naar Malta wil verhuizen en kan me ook niet voorstellen dat Rkc van hem afwil. En de club moet toch eerst toestemming geven voordat er met de speler gesproken mag worden?

Het gaat allemaal om geld den ouden en lopes zullen daarwel meer verdienen dan ze by hun oude club hebben verdient zo iets de voetballerij iedereen maakt keus voor meer salaris kyk naar ronaldo die gaat ook naar real en gaat ook vele male beter verdienenn dan by manchester

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zondag 17 november
Manchester City wil Dani Olmo overnemen van Dinamo Zagreb. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren