AC Milan heeft linksachter Cissokho binnen

Zondag, 14 juni 2009 om

AC Milan heeft de eerste versterking na het pijnlijke vertrek van de Braziliaan Kaká binnen. De club van president Silvio Berlusconi neemt Aly Cissokho over van FC Porto, zo meldt de Italiaanse grootmacht op haar officiële website. De linkerverdediger zal maandag zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract in Milaan.

De 21-jarige Fransman ondergaat na het weekend de medische keuring, waarna de overgang naar de Rossoneri nog slechts een formaliteit zal zijn. Naar verluidt is er zo’n vijftien miljoen euro gemoeid met de transfer van de jonge verdediger. Cissokho gaat in Milaan vier maal zoveel verdienen dan bij FC Porto. De Italianen troeven met de overgang Olympique Lyon af, dat ook hengelde naar de diensten van de Franse verdediger.

Cissokho begon zijn carrière bij Guegnon, een club uitkomend in de Franse tweede divisie. In de zomer van 2008 vertrok de linksachter naar Portugal om te gaan spelen voor Vitória Setúbal. Na slechts dertien duels wist FC Porto genoeg en zij namen Cissokho in december 2008 voor drie ton alweer over van Setúbal. Nu vervolgt de Fransman met Senegalees bloed zijn bliksemcarrière dus bij de ploeg van Clarence Seedorf.Gerelateerd

108 reacties (laatste reactie door AC_Milann)

Goede speler. Goede aankoop. Die kan het wel gaan maken daar.

Dat is nog eens lekker ingekocht van Porto... Half jaar terug voor 3 ton gekocht. Nu verkopen voor 15 miljoen.... Gewoon 50 keer zoveel!

14 juni 2009 om 12:02

Een hele goede speler idd. En zeker voor een Italiaanse ploeg.
Al had ik hem lieveer bij een wat snellere ploeg gezien. Bij Ac Miln is de balcirculatie iets te traag. Dit is een speler met onwijs veel dynamiek

14 juni 2009 om 13:29

misschien gaat Ac Milan het wel anders doen komend seizoen met spelers zoals Sisocko die wat dynamischer zijn en dus het balcirculatie verhogen.

14 juni 2009 om 14:30

deden ze ook met pepe, 2mil en 30mil gevangen van real.

Dat is inderdaad goed ingekocht.
Ik denk dat hij het daar wel kan maken. Goede linksbach

Wat is dit nu weer voor een aankoop ? Zo gaat Milan nooit Inter kunnen volgen. Die jongen komt pas kijken en Milan koopt hem al .. ik vind hem niet zo goed.

14 juni 2009 om 11:52

dat is het punt nou juist. Hij komt net kijken maar is nu al zo goed en daarom hebben ze hem gekocht. Als je 15 miljoen betaalt is het echt geen gok en hebben ze hem meerdere malen bekeken. 21 jaar is een mooie leeftijd om zich verder te ontwikkelen in de top

14 juni 2009 om 15:26

Kijk dit vind ik nou zo vaag van al deze mensen
Net als bijv: Elia die jongen is nog geen eens gekocht en wordt nu al een miskoop genoemt, En die siss nog wat die wordt voor 15 milj gekocht en dat is een top aankoop , @ajaxstars, Sulejmani werd ook voor rond de 16 mio gekocht en dat was zeker een gok het is altijd een gok, Ronaldo kan bij man u topper zijn geweest, bij Real Madrid kan die zeer hard gaan floppen , Al ga ik daar niet van uit maar je weet nooit of een speler zich aan de cultuur kan aanpassen.

15 juni 2009 om 00:06

gelukkig is deze speler wel goedkoper als sulejmani

14 juni 2009 om 11:55

Je trekt te snel een conclusie, je hebt hem nooit in een Milan tenue zien spelen, dus dat kan je nooit vantevoren zeggen dat het een miskoop is of dat ze niet Inter kunnen catchen.

deze jongen speelde bovendien op Champions League niveau behoorlijk goed tegen Manchester United.

hij is jong en kan zich uitstekend ontwikkelen in Milan bezit de juiste verdedigende kwaliteiten en kan goed opbouwen, maar waarschijnlijk draait dus bij jouw om namen als ze Vidic hadden gekocht zou het een goeie koop zijn en dan zouden ze wel Inter kunnen volgen?

14 juni 2009 om 12:58

dan heb jij hem toch niet veel zien spelen ! hij is een schitterende verdediger , heel goede aankoop van milan.

Mocht deze berichtgeving kloppen dan is hij zeker een versterking voor op de linksachter want Jankulovski is niet meer wat het is geweest is. 15 Miljoen euro is wel zeer veel voor een speler die een aantal jaren geleden niet eens bekend was. Hij speelde bij Porto vooral sterk tegen Manchester United maar voor de rest heb ik deze speler niet echt gevolgt.

Verder is het nog maar afwachten of deze berichtgeving klopt want op de site van Porto vind ik niets terug over een transfer van de linksachter naar Ac Milan. Verder denk ik dat Milan een vervanger moet zoeken voor Kaka want op aanvallend gebied vind ik toch dat ze kwaliteit hebben ingeleverd.

14 juni 2009 om 11:55

ze hadden gewoon gourcuff terug moeten halen en niet verkopen aan bordeaux. Hij lijkt me een meer dan geschikte opvolger voor kaka en hij is ook nog jong.

14 juni 2009 om 12:39

Het vertrek van Johann Gourcuff was inderdaad een sterkt staaltje wanbeleid. Terwijl nagenoeg de gehele selectie tegen de dertig aanloopt of al in de 30 is wordt een van grootste franse talent voor naar mijn mening een spotprijs verkocht.
De komt van Cissokho vind ik daarintegen wel weer erg positief. Een jonge getalenteerde verdediger die naar mijn mening weleens de verassing van de serie A kan worden.
Voor Ac Milan is het denk erg belangrijk dat ze op deze manier door scouten. Er moeten nu eindelijk eens een heel aantal jonge getalenteerde voetballer die nog door kunnen groeien en niet al op hun top zitten. Als dit niet gebeurt vrees ik dat Ac Milan over een aantal jaar de prijs van jarenlang wanbeleid betaald...

14 juni 2009 om 15:23

@c107: Ik zou het wanbeleid van Milan niet beter kunnen verwoorden als jij gedaan hebt!

14 juni 2009 om 23:03

Ik had begrepen dat er een clausule in het huurcontract van gourcuff stond dat hij voor 15 miljoen mocht worden overgenomen door Bordeaux. Als hij dat graag wil en Bordeaux wil het graag en legt dat bedrag op tafel is er niets aan te doen voor Milan. Het wanbeleid is dus totaal niet het verkopen van de speler voor 15 miljoen, het is slechts een inschattingsfout geweest van milan op het moment dat gourcuff verhuurd werd. Milan had gourcuff natuurlijk wel een mooie aanbieding kunnen doen in en poging om hem bij milan te houden. Daar zijn ze in mijn ogen iets te laks mee omgespongen. En kaka liep natuurlijk ook toendertijd nog te roepen dat hij bij milan zou blijven.

14 juni 2009 om 23:35

Het klopt inderdaad dat er in het huurcontract een optie tot koop stond.
Mar het opnemen van zo'n optie in een huurcontract van een jongen getalenteerde speler noem ik ook wanbeleid. Deze laksheid heeft Ac Milan veel centen gekost.
Ik ben heel benieuwd hoe Gourcuff zich doorontwikkelt. Voor het hetzelfde geld breek hij morgen zijn been en heeft Milan een wereld deal gesloten. Al ga i kdaar neit vanuit

Dat zijn nog eens goede zaken voor Porto! Maken ze lekker wat winst op. Lijkt me ook een goede back, zeker met het oog op de toekomst. Ik heb 'm niet veel zien spelen, maar in de dubbele confrontatie met Manchester vond ik 'm wel opvallen, in positieve zin.

14 juni 2009 om 11:59

je hebt gelijk hilario hij is goed ik heb he ook een keer gevolg in de 2e divise van het franse voetbal weet niet hoe je die noemt maar daar was hij ook al gied dus ik zeg wat een aankoop en hij kan zich doorontwikkelen want hij is maar 21 jaar

Porto heeft goeie zaken gedaan gewooon 50 keer zoveel verdient aan die Cissokho

en ja ze moeten nog versterking zien te vinden voorin want kaka is weg alleeen ik begrijp niet waarom gilardino naar fiorentina is gegaan best wel raar

14 juni 2009 om 12:24

Porto ontvangt 9 van de 15 miljoen euro, aangezien ze niet volledig eigenaar zijn van het pasje van Cissokho. Al met al een hele snelle en goede deal.

Goeie zaak voor milan, een jonge back kopen. Gezien de leeftijd daar mogen ze ook wel wat jonge spelers halen voor achterin

Oeh, dit vind ik een hele goede aankoop. Zoveel goede en jonge linksbacks lopen er niet rond in de top en deze gozer is echt een topper. Milan moet sowieso verjongen in alle linies, dit is een mooie start. Wat Porto betreft: lekker zaken doen natuurlijk. Die kopen al jaren minder bekende spelers om ze later voor een meervoudig bedrag weg te brengen bij de Europese top. Klasse.

mooie nieuwe aanwint voor hun. alleen vind ik het raar: ze hebben toch nog steeds geen nieuwe trainer of heb ik iets gemist? die moet toch helpen bij het kiezen van versterkingen. straks komt bijv. van basten en is ie niet onder de indruk van deze jongen, dan hebben ze hem voor niks gehaald

14 juni 2009 om 12:05

hun nieuwe trainer is de braziliaan leonardo die al een tijd actief was binnen de club en de meest logische vervanger was

14 juni 2009 om 12:06

dat was toch alleen een gerucht? op google vind ik alleen maar geruchten van gazetta en andere nieuwsbronnen die gazetta kopieren

14 juni 2009 om 12:05

Leonardo is de trainer van Milan, en die heeft het wel voor de jeugd

Vind hem een zeer sterke speler dat ook sterk in z'n schoenen staat, ik vind dat Ac Milan toch weer de goede weg neemt om versterking te zoeken aangezien Kaka de topper uit Italie verlaten heeft.

14 juni 2009 om 12:17

Ac Milan neemt weer de goede weg? Sorry maar ik sluit mij totaal niet aan bij jouw mening. Na het verkopen van Kaka zijn ze heel erg dom geweest door ook Gourcuff te laten vertrekken naar Bordeaux. Het beleid van Milan snap ik langs geen kanten, ze verkopen gewoon op basis van het bedrag en denken niet na wat voor sportieve gevolgen het kan hebben.

Deze aankoop is misschien wel een redelijke aankoop maar het is nog maar afwachten of deze jonge speler kan slagen bij Milan want hij moet nog veel leren. Bij Porto vond ik hem vooral een goede indruk maken tegen Manchester United, maar dit wil niet zeggen dat hij een speler is die de top aan kan. Misschien had hij juist een goede periode, dit valt nog af te wachten. Het bedrag wat Milan geeft voor deze speler vind ik eigenlijk ook zeer hoog.

14 juni 2009 om 12:27

Inderdaad on-be-grijpelijk dat Gourcuff zo eenvoudig is verkocht. Absolute topper, had Kaka kunnen opvolgen. Raar beleid wat dat betreft.

14 juni 2009 om 12:54

Wat ik de laatste tijd steeds merk van jou is dat je meestal een hele lange zinnen gaat maken wat 0,0 kilo informatie zit, ja het waren inderdaad domme fouten wat Ac Milan nou eenmaal gedaan heeft maar Kaka had zelf die beslissing genomen, al zou de voorzitter en de trainer het niet gehad willen hebben om Kaka te sturen naar Real Madrid zou het toch op niks uitlopen, Perez heeft hem in gedachten gebracht door een grote bedrag.

14 juni 2009 om 13:20

Perfecte opmerking van jou Sa2sa. Ik kan jou ook garanderen dat Ac Milan geen super aankoop gaat doen.

Gourcuff had de rol van Kaka nu perfect over kunnen nemen. Dat was echt een hele domme blunder van Ac Milan.

14 juni 2009 om 13:43

Perfecte opmerking van wat?

Als je heel diep gaat denken dan sta je gewoon machteloos, waar waren die uitspraken van Kaka dat hij in de media liet weten dat hij graag bij Ac Milan zou willen blijven, die clubliefde die hij toonde is nou eenmaal verdwenen, dit is nou jammer en zo zie je het maar weer dat je met geld alles kan, als je hem nu zou vragen over die uitspraken die hij gezegd heeft dat hij bij Milan zou blijven, dan doet hij alsof hij er niks van kan herrineren tja Perez heeft hem gewoon makkelijk in controle gehouden, 65 miljoen daar zegt niemand nee tegen natuurlijk.

14 juni 2009 om 14:02

Ik ben het wel met je eens. Maar Milan heeft met Pato ook een jongen die op de positie van Kaka kan spelen. Vele zeggen dat Pato een spits is maar ik zie hem vele malen liever daar achter in een vrije rol. Echter, Milan moet gaan verjongen en dan verkopen ze twee van hun jongste spelers. Nu halen ze er in ieder geval weer een jonge speler bij, maar voor 15 miljoen? Milan moet zuiniger zijn, hier zijn ze gewoon gefopt door Porto. Ik geloof best dat deze jongen een grote kan worden maar een half jaar geleden kostte hij nog geen half miljoen en nu kost hij er 15? Milan is ook niet meer echt wat het geweest is.

14 juni 2009 om 14:04

Wat ik hierboven lees klopt van geen kanten:
Ik zal even de feiten op een rij zetten.

- Gourcuff is verkocht voordat real madrid ook maar aanstallen maakte om een bod uit te brengen op Kaka.
- Niemand had de verkoop van Gourcuff kunnen tegenhouden behalve hij zelf. Bordeaux huurde Gourcuff met optie tot koop. Alleen als de speler weigerde om te blijven dan kon hij weg, Dus Milan had niks in te brengen.
-de Clubliefde die Kaka toont, die bestaat nog. Dat kan ik je verzekeren. Welke speler offert zichzelf op om een club uit de schulden te helpen. Want Financieel gaat hij er niet vooruit. En Sportief blijft hij het zelfde aangezien beide clubs niet echt veel hebben gewonnen afgelopen jaren.

Ik kan je verzekeren dat Milan 2 topaankopen gaat doen. 1 keeper en 1 vleugelspits/schaduwspits.

15 juni 2009 om 10:55

@acmln01
Je haalt de woorden uit mijn mond! Milan keek machteloos toe naar het Gourcouff gebeuren. Achteraf zullen ze wel spijt hebben, maar 2 seizoenen geleden leek hij niet de grootste talent van Milan te gaan worden. Met de komst van Ronaldinho leek hij totaal overbodig. Vandaar de verhuur, maar ze zullen nog wel spijt hebben dat ze de optie tot koop erbij hebben gezet.

Over je laatste zin: Dat jij dat ons verzekerd is leuk maar volgens mij is dat niet wat er gaat gebeuren Als ik mijn geld in zou moeten zetten denk ik dat er nog een centrale verdediger komt Of een talentvolle middenvelder en een diepe, sterke spits. Schaduwspits loopt er al rond: Pato.

hele goede aankoop. Vond hem tegen Man Utd erg goed spelen. Eindelijk een keer een jonge verdediger voor Milan

Ac Milaan doet er goed aan om hun verdediging te verjongen!
En de opvolger van Kaka hebben ze al in huis: let op, Ronaldinho zal nu de man op die positie worden, geef die man vertrouwen en die gaat weer top spelen!

14 juni 2009 om 12:10

Hij heeft het ooit gekunt, komt hij weer in die vorm lijd Ac Milan amper verlies

Cissoko tekent voor 4 seizoenen en gaat 1 miljoen per seizoen verdienen.

Deze linksback gaat op de plek van Jankulovski spelen, omdat de tjech verdedigend niet zo goed is, zal de tjech een linie naar voren schuiven als linkermiddenvelder.

Ronaldinho zal dan op de 10 positie of anders als linkerwinger spelen.

Goede aankoop van Milan, gericht op de toekomst. Milan heeft al een andere jongeling genaamd Thiago Silva, hij zal als centraal verdediger fungeren.

Wolffburg staat open om met Milan te onderhandelen over de bosnische spits.

Ik vind dat Milan met 68+15 die ze hebben ontvagen met de verkoop van Kaka en Gourcuff de portmonee nog meer mag trekken. Nog 2 spelers aantrekken om andere linies die wat vers bloed kunnen gebruiken.

14 juni 2009 om 12:19

Inderdaad. Vela van Arsenal is een goeie spits om naast Pato te zetten. Vela zal toch niet veel spelen als Van Persie, Adebayor en Eduardo fit zijn.

Dan zouden ze zoiets hebben als onderstaande opstelling. Niet meteen het sterkste denk ik. Zeker Jakulovski als linkermid mag nog veranderen en met 68 miljoen valt echt wel wat te doen. Flamini is wel goed als hij zijn vorm heeft maar ook daar kan je wat anders zetten.

Dida
?
Silva
Bonera
Cissohko
Pirlo
Flamini
Jankulovski
Ronaldinho
Pato
Vela
14 juni 2009 om 12:50

Ik vind Vela ook een fantastisch talent ik denk alleen niet dat de combinatie met Pato erg succesvol zal zijn. Bij zijn nu niet de meest fysiek sterke aanvallers die er zijn. Mijn mening is dat je altijd een fysiek sterke en lange aanvaller nodig hebt. een type zoals Amauri bij Juventus is. De aankoop van adebayor zou ik dan verstandiger vinden.

@
realsocio: het contract van Dida word niet verlengt. dus die zal volgen jaar niet meer on de Ac Milan-lat staan.

14 juni 2009 om 13:27

Ik denk dat Ac Milan eindelijk een drastisch moet gaan verjongen. Jongens als Ronaldinho, Zambrotta, Inzaghi, Shevchenko, Beckham, Jankulofski, Nesta, Kaladze en Ambrosini daar heb je over een aantal jaren helemaal niets meer aan. Shevchenko en Beckham zijn dan gelukkig gehuurd maar die jongens teren al jaren op hun reputatie terwijl zij steeds minder toevoegen. Als Ac Milan niet drastisch gaat verjongen de komende jaren zullen ze uiteindelijk verschikkelijk tegen de lamp lopen

Handanovic
da Silva
Bonera
Silva
Cissokho
Gattuso
Pirlo
Seedorf
Anderson
Pato
Adebayor

Lol iedereen is lyrisch over verkoop van 15 miljoen. Terwijl de competitie van Portugal zwakker is dan Nederland. Als we Arnautovic voor 15 miljoen verkopen gaat iedereen zeuren dat het teveel is... waarom zeuren wij als nederlanders dan zoveel?

14 juni 2009 om 12:37

nou sorry hoor maar als je kijkt naar de sterkste competities staat nederland 15 turkije portugal griekenland staan allemaal hoger. dat arnoutovich voor 15 word verkocht is alleen omdat er vroeger top voetballers uit nederland kwamen. de topclubs hopen bij elk talent dat er een van basten opstaat maar dat gebeurd niet en na een paar jaar kan je nooit meer zulke bedragen van middelmatige spelers krijgen.

14 juni 2009 om 13:21

Omdat Portugal in Europa een veel hoger aanzien heeft, lijkt me duidelijk en ook niet echt zo moeilijk trouwens!

14 juni 2009 om 14:23

Turkije en Griekenland haha, bedankt dat je aan het lachen hebt gemaakt op deze voor mij vrij treurige dag

Ah, balen, Ik hoopte dat hij naar Juve zou gaan, het is een goede speler, en bovendien nog jong. Ik zie hem wel uitgroeien tot een toppertje.

Veel aanvallers zullen het moelijk krijgen tegen hem

Als deze jongen zich zo doorontwikkeld heeft Frankrijk echt veel goede linksbacks. Allemaal redelijk aanvallend ingestelde atletische backs: Evra, Clichy, Abidal en nu ook nog Cissokho. Misschien heeft Milan nu zijn eigen Evra binnen. Goede aankoop, verdediging is immers aan verjonging toe. Eindelijk leren ze het! Geen Serginho, Jankulovski of Maldini meer.. Is wel even wennen natuurlijk. Maar Milan heeft nog geld over, kijken wat ze nog meer gaan halen...

Ik denk dat we dit team aan de start van het nieuwe jaar kunnen verwachten. Helaas geen plek meer voor Ambrosini...

?Frey?
Zambrotta
Nesta
Kaladze
Cissokho
Gattuso
Pirlo
Seedorf
Pato
Ronaldinho
?Dzeko*vt

In ieder geval geen Clichy van Arsenal dus

Een kwaliteit van Porto om spelers heel goedkoop te kopen èn daarna voor veel geld door te verkopen.dat doen ze al jaren.
Cissokho vind ik trouwens een erg goede linksback.

Ik ken hem niet zo goed, maar zoals ik jullie reacties hier zie is het een goede speler, naja hopelijk slaagt hij bij Milan.

Ac Milan moet nog 2/3 aankopen doen met dat geld wat ze ontvangen hebben.
een keeper (de contracten van Dida en Kalac zijn niet verlengt en Abbiati is momenteel geblesseerd)
een middenvelder (opvolger Kaka??)
een aanvaller (inzaghi is 36, Borrielo is geblesseerd, heb je alleen Pato)

goeie deal van porto 300.000 en verkopen van 15 miljoen
en op zijn berut nuno valente terug halen die transfervrij is

Dzeko en Mexes moeten gehaald worden, deze twee willen allebei wel naar Milan komen dus daar moet niet te lang over gedaan worden. Verder zou ik Dinho en Flamini laten spelen, en Thiago Silva zeker ook! Verder mss nog als versterking voor het middenveld Arda Turan? Geweldige speler.

Abbiati
Silva
Nesta
Mexes
Cissokho
Flamini
Ronaldinho
Turan
Pirlo
Pato
Dzeko
14 juni 2009 om 12:55

ik vind niet dat mexes moet worden gehaald.
Het is een fantastisch verdediger maar inmiddels ook al weer 27 jaar oud. Dan wordt hij nu voor de hoofdprijs gehaald maar hij zal geen euro meer opleveren voor Ac Milan. met andere woorden; ze gaan op gelijke voet verder die ervoor gezorgd heeft dat ze dit jaar een absoluut dieptepunt hebben gehaald zonder prijzen of zelfs dat ze om de prijzen meededen.
Voor mexes zou ik dan liever een jonge getalenteerde speler halen. Sakho van Psg bijvoorbeeld in potentie misschien nog wle beter dan Mexes en bovendien nog slechts 21 jaar oud.

@ Niekie60. Milan heeft de diensten van Senderos niet meer nodig. Wat ik een treurige zaak vind.
Met alle respect voor Seedorf en Shevchenko, 2 grote namen nog in de voetballerij. Maar ik vind dat deze 2 niets meer extra's kunnen toevoegen zoals een paar jaar geleden. Dat geldt overigens ook voor Jankulovski, Favalli, Zambrotta, Ambrosini, Inzaghi en 2e en 3e keeper, Kalac/abbiati. Een klasbak keeper halen: Amelia. Na Buffon en Frey overigens de beste keeper van Serie A. (in mijn ogen). En wie mij ogen altijd verbaast ondanks zijn leeftijd: Edison Cavani (palermo)

Amelia
Bonera
Nesta
Silva
Cissokho
Pirlo
Gatusso
Flamini
Ronaldinho
Pato
Cavani
14 juni 2009 om 12:54

Amelia is absoluut niet goed genoeg voor een topclub! Ik zou ook erg graag een jonge italiaanse keepr bij milan zien maar Amelia is gewoon knudde! Liever federico Marchetti dan.

14 juni 2009 om 14:45

Inderdaad, Federico Marchetti is een geweldige doelman die ik graag tussen de palen in het San Siro wil zien. Dida is erg duur, en zal vertrekken. Christian Abbiati en Zeljko Kalac missen gewoon kwaliteit om bij A C Milan tussen de palen te staan. Marchetti heeft ook pas zijn debuut gemaakt voor Italië. Philippe Senderos keert overigens wel terug naar Arsenal, althans, hij moet weg bij A C Milan. In de defensie staan bij mij Gianluca Zambrotta, Thiago Silva, Alessandro Nesta en Aly Cissokho. Op de bank zitten Daniele Bonera, Marek Jankulovski, Felipe Mattioni en Matteo Darmian. Aanvoerder Paolo Maldini is gestopt. Kakha Kaladze en Giuseppe Favalli acht ik niet goed genoeg voor Milan. Voor hen zou ik Salvatore Bocchetti kopen van Genoa, die dit seizoen erg goed heeft gespeeld. Ook is hij pas 22 jaar. Ook Andrea Coda (24) van Udinese zou een welkome versterking zijn. Zij zitten tussen basis en bank in, en kunnen Cissokho en/of Silva vervangen als zij niet goed presteren. Ook Nesta is wel eens geblesseerd, en dan mag je niet veel kwaliteit inleveren. A C Milan moet gewoon weer kampioen worden. Cissokho en Silva zijn nog erg jong, dus die zullen er wellicht niet gelijk staan.

Op het middenveld staat bij mij de onomstreden Andrea Pirlo voor de verdediging. Hem zou ik als trainer Leonardo zijnde wel wat meer naar voren laten spelen. Hij loopt vaak tussen de achterste en de middenlinie in, maar als hij zich offensief met het spel bemoeid zal dat vaak tot dreiging komen door zijn genialiteit in passen betreft. Daarvoor spelen weer Clarence Seedorf en Mathieu Flamini. Centraal zou ik Angelo Palombo zetten van Sampdoria. Hij is een erg goede middenvelder en kan Andra Pirlo ondersteunen. Beiden zijn goede passers, spelverplaatsers, hebben goed overzicht, coachend vermogen en kunnen een goal maken. Palombo zou een ideale schakel zijn. Nu vraag ik mij echter af of het middenveld niet te defensief is. Seedorf is ook om te ruilen met Massimo Ambrosini, maar hij is ook een speler die de accenten op het verdedigen legt. Niet dat hij aanvallend niets wil bijdragen, nee, daar liggen zijn krachten niet. Gennaro Gattuso vindt ik een speler die momenteel Milan niet kan helpen in de strijd om het kampioenschap. Een goede invaller dat wel, bijvoorbeeld bij onderdrukking of achterstand. Verder beschikt Leonardo alleen nog over Luca Antonini, een jonge middenvelder. A C Milan moet eens proberen Alessandro Rosina van Torino los te weken. Hij was de aanvoerder van Jong- Italië, en met 25 jaar in de bloei van zijn carriere. Hij kan centraal, maar ook op de flanken spelen. Voor versterkingen in de middenlinie mag Milan wat mij betreft vragen naar Antonio Nocerino ( Palermo) en Luca Cigarini ( Atalanta Bergamo).

Voor in de aanval zou ik met het te beschikken materiaal kiezen voor Ronaldinho net achter Alexandre Pato. Andriy Shevchenko zal waarschijnlijk vertrekken. Filippo Inzaghi is een goede speler tussen bank en basis en, datzelfde geldt voor Marco Borrielo. Leonardo beschikt met Tabare Viudez over een groot talent in de aanval. Wel zou ik nog een speler erbij kopen voorin. Miguel Nene van Nacional de Madeiro is een goede aanvaller voor de breedte. Hiermee ben ik aan het einde van mijn toelichting.

Verwachte inkomsten (kaka, Favalli, Kaladze, Shevchenko, Dida).
circa 80-85 miljoen euro
Verwachte uitgaven (palombo, Rosina, Marchetti, Nene, Cissokho, Nocerino, Cigarini, Coda, Bochetti)
circa 75-85 miljoen euro

Marchetti
Zambrotta
Thiago Silva
Nesta
Cissokho
Rosina
Palombo
Flamini
Pirlo
Pato
Ronaldinho

@niekie60
Ging Senderos niet terug naar Arsenal?
En is er geen plek voor Pato? lijkt me toch dat hij moet spelen, als hij veel ervaring opdoet kan het een hele grote gaan worden! (voor zover hij nu nog niet kan voetballen)

Een absolute versterking!, speelde in de champions league erg goed, en ook in de competitie heeft hij zeer constant gepresteert. Hij is fysiek sterk, snel en aanvallend ingesteld, maar is verdedigent ook erg goed. Ontwikkelt zich nogsteeds, en is nog ontzettend jong. Kortom, dit is de lijn die Milan door moet trekken, met deze aankopen bereik je sowieso wat, is het niet aankomend jaar, dan wel op de lange termijn. Ben ook blij dat het geen Grosso is geworden, want dan was er weer een oude speler terug gekomen, ik vind dit een erg goede en verstandige keuze,.

er is nog twijfel dat nesta nog door gaat met voetballen en ze willen helguera halen
Onder meer Iván Helguera werd met het San Siro in verband gebracht. De verdediger, wiens contract bij Valencia onlangs ontbonden werd,

goede linksback vind jankuolski niet meer zo goed
eindelijk weer een jonge speler bij milan
jammer dat ze Gourcouff hebben verkocht erg erg dom na de verkoop van Kaka
agjah
denk dat ze Dzeko halen dat is wel een goeie
verder denk ik dat ze Mexes halen ook een goede verdediger
Een goede keeper is ook welkom denk aan Frey of Adler groot talent
Ik weet niet of Nesta herstelt zou erg mooi zijn maar ze hebben thiago silva gekocht die is ook erg goed.

Frey/Adl
Zambrotta
Silva/Ne
Mexes
Cissokho
Pirlo
Gattuso
Seedorf
Ronaldinho
Dzeko
Pato
14 juni 2009 om 13:25

Raulvilla
goede opstelling alleen zou ik ronaldinho vervangen door een andere nummer 10(denk aan Hamsik) en zou ik Marchetti in het doel zetten want Frey wil graag bij fiorentian blijven

Zou de grote renovatie nu dan eindelijk ingezet worden of ondergaat deze speler eenzelfde lot als Leandro Grimi. Toen die kwam was die net verkozen tot beste jeugdspeler van Zuid Amerika!! Maar is al weer compleet uit beeld verdwenen.

Ik als Milan fan vind dat Milan nu door moet zetten met verjongen. Helaas was daar de verkoop van Kaka voor nodig, want financieel gaat het Milan niet voor de wind.

Milan moet altijd voor de prijzen gaan, en verjongen, en dat gaat niet altijd even goed samen. Jong team is leuk, maar wisselvallig. En met wisselvalligheid win je niet veel.
Mocht Milan ervoor kiezen om te verjongen, kun je er als supporter nog een beetje begrip voor opbrengen als er geen prijzen gepakt worden.

Maar goed, het begin is gemaakt en een goeie ook nog eens. Hou vol Rossoneri!!!!

Groetjes Ed

Goede speler denk wel dat hij het redt bij Ac milan vind hem echt zo een club bij hem passen in de Cl speelde hij goed tegen united waar ronaldo tegenover hem stond.

Echt ongelooflijk welke evolutie Cissokho heeft doorgemaakt in zijn eerste seizoen. Nu al een van de beste linksbacks van Europa naar mijn mening en heeft nog erg veel groeimarge. Zeer goeie aankoop van Ac Milan toch wel.

Haha, heerlijk! Porto maakt 50x zoveel winst in een half jaar. En dat allemaal terwijl ze al een waardige opvolger binnen hebben gehaald.. Ik wil het wel is zien, als Cissokho zijn niveau houdt bij Ac Milan. Vind het wel een prachtige speler! Overigens bij elke landstitel of Europese titel krijgt Fc Porto 1miljoen erbij steeds.

Waarom kijken ze gewoon niet ene clichy voor ong hetzelfde geld en een echte vervanger voor kaka

goede aankoop van Milaan! Jonge spelers hebben ze nodig!! Is Gilardinho fso ook niet wat voor Milaan?

14 juni 2009 om 13:32

Ik neem aan dat je alberto gilardino bedoelt. die hebben ze toen verkocht aan fiorentina omdat hij blijkbaar niet voldeed. Lijkt me vreemd om hem terug te halen maar je weet maar nooit. Kijk maar naar perez bij ajax

Zeer goede aankoop, heeft in een snelvaart zich kunnen meespelen met de top en is nog behoorlijk jong dus ik denk dat het een goede aankoop is, maar we zullen volgend seizoen wel zien wat zijn rol zal zijn bij Milan.

een van de beste linksbacks van nu
deze speler gaat een grote worden

Goeie speler kan een grote worden als ie zich blijft ontwikkelen.

Eindelijk een jonge verdediger voor Ac Milan.

Milan haalt bij voorkeur ervaren spelers, zeker ervaren verdedigers. Het is van belang dat Milan gaat verjongen. Dit om te voorkomen dat ze weer een terugval krijgen. Met Cissokho hebben ze een potentiele topper in huis gehaald. Ontzettend sterke en snelle verdediger. Daarnaast is er in het voetbal meestal een te kort aan sterke linksbacks. Milan hoeft zich daar geen zorgen over te maken de komende tijd.

Dit is een goede aankoop gezien de toekomst van Ac Milan. De ploeg moest duidelijk verjongen en hiermee hebben ze een goede vleugelverdediger vastliggen voor de komende jaren. Hij zal zich zeker goed ontwikkelen want deze speler is een snelle jongen en dat is met de speelstijl van veel Italiaanse ploegen als 'counter' zeer handig lijkt mij.
Mike.

Nu nog mexes,dzeko,lulinha en nog een jonge talentvolle middenvelder dan is het perfect.
Forza Milan!

14 juni 2009 om 16:07

Kom op nou zeg!
Ongeveer iedere Ac Milan aanhanger roept altijd maar dat alles goed en perfect is.
Spelers worden al jaren gekocht terwijl ze al net over hun hoogtepunt heen zijn. Kosten de hoofdprijs, krijgen een vorstelijk salaris maar leveren Ac Milan geen stuiver op.
Want welke speler die de afgelopen 5 jaar is gekocht door Milan is nu bij Milan egt doorgegroeid en vervolgens met winst verkocht.
Om een idee te krijgen van het wanbeleid dat men bij Ac Milan de afgelopen 5 jaar voerde. Dan mag jij vertellen wie er nog iets gaat opleveren voor Milan!

Zambrotta 8 miljoen
Boereillo 7
Antonini 3.5
Ronaldinho 21.5
Thiago Silva 10
Emerson 5
Pato 20
Oddo 7
Ronaldo 7
Bonera 2.5
Grimi 2.5
Oliviera 18
Jankulofski 8.5
Gilardino 24
Stam 10
Gourcuff 5

Op Gourcuff, Pato en Silva na zijn al deze spelers niets meer waard of inmiddels al weer voor niets of bijna niets de deur uitgelopen.
Dit noem ik wanbeleid acmilano1.
Dan kun jij alles perfect vinden maar dat is niet de (harde) realiteit.
Nu drijgen ze bij Milan met Mexes dezelfde fout te maken. Die jongne is inmiddels al 27 en zal de hoofdprijs kosten, een vorstelijk salaris krijgen en over 4-5-6 jaar keurig met voetbalpensioen gaan.
Het enige dat Ac Milan op dit moment nodig heeft is een schoon schip. Jonge talentvolle door laten stromen of aankopen en nieuwe beleidsbepalers deze falen op dit moment hopeloos en daar bedoel ik Berlusconi en Galliani mee.
Reacties graag.


Handanovic
da Silva
Bonera
Silva
Cissokho
Gattuso
Pirlo
Seedorf
Anderson
Pato
Adebayor
14 juni 2009 om 17:32

2 dingen dat grappig zijn uit jouw comment:
- Je vind Bonera voor 2,5 miljoen euro een domme aankoop maar hij krijgt in jouw opstelling wel de voorkeur boven wereldverdediger Nesta.
- Je noemt de transfers van de afgelopen 5 jaar maar als je er 6 jaar van maakt kan je Kaka meerekenen dat voor 8 miljoen is gekocht en met een winstmarge van 60 miljoen euro is verkocht.

Verder:
Borrielo: is vorig seizoen nog topscorer geweest van de Serie A. Dit seizoen spijtig genoeg voornamelijk blessures gehad maar hij is een geweldige spits.
Ronaldinho: Is na een goeie eerste seizoenshelft zijn vorm kwijtgeraakt; maar ik zal ook niet ontkennen dat hij mogelijk ook is gehaald voor commerciele belangen.
Oddo: zeker geen slechte back
Ronaldo: Deed het tot zijn pijnlijke blessure vrij aardig bij Milan. Pakte regelmatig zijn goals.
Oliveira: Ik geef je hierbij gelijk, dit is een flop geweest.
Gilardinho: Deed het het eerste seizoen geweldig! Daarna is hij weliswaar zijn vorm weer kwijtgeraakt maar is voor ruim 15 miljoen weer verkocht aan La Viola.
Stam: Was voor ons een geweldige verdediger door de jaren heen.

Het valt allemaal reuze mee C107. Daarnaast moet ik ook zeggen dat Ancelotti vaak ook verantwoordelijk was voor aankopen.

14 juni 2009 om 19:44

punt 1:
Bonera vind ik geen miskoop maar hij zal Ac Milan weinig tot niets meer gaan opleveren in de toekomst. Daarnaast verkies ik hem inderdaad boven Nesta omdat Nesta zowat chronisch geblesseerd is en de afgelopen jaren. Daarom verkies ik hem boven Nesta omdat er op Nesta, ondanks dat het een verschrikkelijk goede verdediger was, niet meer te bouwen valt.
punt 2:
Klopt maar als je dr 6,7,8 of 9 jaar van maakt kom je ook telkens weer miskopen tegen. Ken jij Victor Kutuzov nog? Nee ik ook niet.
Kaka was inderdaad een goede aankoop maar daar hoefde je niet voor te scouten. Stevie Wonder kon op dat moment nog zien dat hij een heel grote voetballer zou gaan worden. .

Om jou 'het valt allemaal reuze mee C107' vanuit een ander perspectief te bekijken:
Borreillo 7miljoen. Dit seizoen heeft hij Ac Milan verblijd met 8 optreden en 2 doelpunten.
De rest van zijn (voor het gemak maar getypeerd als eerste periode bij Ac Milan is hij steeds verhuurt aan relatief kleine clubs in de serie A ook daar heeft hij geen potten kunne breken. Na 1 goed seizoen Genoa (35 wedstrijden 19 doelpunten) weer terug naar Ac Milan waar hij zoals ik al zei amper heeft gespeeld mede door blessures.
Ronaldo heeft dr in zijn Milan-tijd 7 ingelegt. Dat is een miljoen per doelpunt en dan reken ik zijn salaris nog niet meer. Dat vidn ik dan wel erg dure doelpuntjes.
Verder heeft Gilardino in 2 seizoen een verlies van 9 miljoen veroorzaakt. Lijkt mij ook geen goede manier van handelen.
en laten we maar niet beginne over Oddo, Emerson, Antonini of Grimi want zij zijn me toch een partij geldverspilling geweest..

En je laatste uitspraak.
Pfoe.
Typerend.
Iemand is vertrokken en hij was gelijk de schuldige van alles dat mis is gegaan.
Nogmaals erg typerend.

14 juni 2009 om 20:59

C107
Zeg ik dat hij Ancelotti de schudige is?? Ik zeg dat hij mede verantwoordelijk is voor de aankopen. Berlusconi is iemand die geld investeerd, hij bepaald de aankopen niet, hij geeft de 'ok' en financiert ze. Galliani en Ancelotti zijn meer aansprakelijk, evenals Leonardo die hoofd van de scout was en talenten als Pato inlijfde.

Gilardinho heeft 3 seizoenen gespeeld. Dat iemand na 1-2 seizoenen uit vorm raakt kan je ook niet voorspellen.

Om nogmaals terug te komen op Ronado, ja hij heeft er slechts 7 inliggen in zijn Milan tijdperk maar zijn blessure hou je buiten beschouwing. Niemand kan voorspellen dat iemand zodanig blesseert raakt als Ronaldo. Dit is geen misaankoop geweest, pech was aan zijn en Milan's zijde.

"punt 2:
Klopt maar als je dr 6,7,8 of 9 jaar van maakt kom je ook telkens weer miskopen tegen."
En als we nog verder terug in de tijd gaan komen we tot de conclusie dat Milan officieel het meest succesvolle club is!

14 juni 2009 om 21:38

Ik heb bij Ac Milan heel erg het gevoel dat Ancelotti ene heel aantal aankopen door zijn strot gekregen heeft of hij ze wilde of niet. Een goed voorbeeld hiervan is de komt van Ronaldinho. Ancelotti schreeuwde bijna om een goede spits, een aanspeelpunt. Wie kreeg hij? Juist Ronaldinho.. Terwijl je voetballers als Kaká en Seedorf hebt.
Daarom vind ik dat Berlusconi en Galliani verantwoordelijk zijn voor het wanbeleid ik denk dat Ancelotti maar erg weinig inspraakt had in de gedane transfers.
Om dan ógmaals terug te komen op Ronaldo... Dus niemand kon bij Ac Milan voorspellen dat Ronaldo zwaargeblesseerd zou gaan raken aan één van zijn toch vrij kwetsbare knietjes?
Dan zou ik als club zijnde toch ook eens grondig de bezem door de stoffige bende halen die de medische staf heet.
Een speler met zo'n blessure gevoelig verleden. Daar kon je donder op zeggen dat het opnieuw bij zou gaan gebeuren.

Dit is wijsheid achteraf. Maar stel dat je nu óf Robben óf Kuijt koopt dan weet je ook dat Robben ongetwijfeld eerder en zwaarder geblesseerd zal raken dan Kuijt. Slechts een vergelijking. Ik hoop dat je mijn punt snapt en niet te hard trekt aan de vergelijking tussen Kuijt en Robben.

Zal ongetwijfeld kloppen dat Ac Milan een van de meest succesvolle clubs uit de historie is maar ik kan je wel een heel aantal voorbeelden noemen waar dat geen garantie voor de toekomst was.

Ook een club met een prachtige historie als Ac Milan moet zich richten op het heden en op de toekomst en niet blijven teren op het verleden zoals nu wordt gedaan.

Mexes zal nu wel niet meer komen, jammer. Maar Cissocko is toch echt wel een goeie back. Hoop dat hij Jankulovski op de bank houd want die speelt onder niveau.

Nu nog een goeie spits (zal wel Dzeko worden), en een paar talentjes in de breedte en ik denk dat Milan zich niet meer gaat verdiepen in de transfermarkt.
zou het echter niet erg vinden als Milan ploeggenoot Hulk ook meeneemt naar Milan. Een technische, snelle en sterke spits is altijd welkom!

ps: "de 21-jarige Fransman" is dus niet 21 jaar, want hij is geboren in september 1986. Zodra de competitie weer begint is hij dus 23. Met Thiago Silva die bijna 25 jaar is hebben we weer een op leeftijd geraakte verdediging, met de nodige ervaring en routine van Zambrotta en Nesta.

Goede speler.. Vond hem in de Champions League wedstrijd op Old trafford goed spelen tegen Manchester United, Dat doet Ac Milan goed.

Ik ben niet overtuigd ik heb zo net nog even de samenvatting van Heerenveen-setubal terug gezien en daar werd deze jongen helemaal weg gespeeld door Beerens. maar dat ligt naruurlijk ook aan de kwaliteiten van beerenvs

14 juni 2009 om 18:37

Uhu, kwaliteiten van Beerens zijn ook beduindend beter als die van Rooney & Ronaldo die er maar niet of nauwelijks langs kwamen... Heeft zich sterk ontwikkeld, sinds zijn komt naar Fcp.

Fc Porto heeft dit erg goed gedaan! 3 ton betalen voor deze jongen en dan 15 miljoen hier voor vangen ik hoop dat hij bij Ac Milan ze goede niveau door zet en zich verder ontwikkeld! Tot nu toe ben ik erg gecharmeerd van deze jonge speler.

ik vind het jammer waarom mensen het niet begrijpen waarom gourcuff en kaka weg zijn gegaan, zoals jullie weten heeft ac milan dit jaar geen cl gespeeld en daardoor ook flink wat geld misgelopen,en nu met de credietcrisis gaat het nog veel minder met acmilan waardoor ze gourcuff en kaka wel moesten verkopen om zo niet heel erg in het rood te staan, natuurlijk vind ik het jammer dat deze 2 geweldige spelers zijn weggegaan maarja je kan niet alles mee hebben, sisokho vind ik echt een goeie aankoop van milan.
en met leonardo aan het roer weet ik zeker dat er een nieuw tijperk aan gaat komen in milan met een hele andere tactiek van voetbal.

als verdere versterking zou ik nog een goeie keeper halen: mandanda/ een italiaanse keeper

een verdediger: taiwo/ of een italiaan

een middenvelder: zou ik kiezen voor een jonge middenvelder met veel ervaring met het liefst italiaans bloed inzig.

en een spits: daarvoor heb ik drie opties: dzeko, adebayor, toni
ik hoop dat het adebayor word omdat die nog jong is en al veel ervaring heeft.

waarom ik italiaanse aankopen er in zet is omdat dat het italiaanse voetbal weer op een hoger niveau brengt

dit was mijn mening over acmilan.

Goeie aankoop al zag ik liever Taiwo komen, sterke linksback. Nu nog een verdediger erbij; Mexes of Albiol dan staat de verdediging weer als een kast!
Verder moet Milan op zoek gaan naar een spits met de nodige centimeters.

Topaankoop, zeker met visie naar de toekomst.
Nieuwe ronde, nieuwe start voor Milan.

Gourcuff btw bakte er weinig van bij Milan, zo werd hij verhuurd met een optie tot Koop erbij.
En ja hij schitterde bij Bordeaux, maar als Milan zijnde kan je nog maar weinig doen als er een optie tot koop bij zit. Wanbeleid nee, verkeken ja.
Met alle respect voor de Franse competitie, ik vind het geen haar beter dan de Eredivisie. Het is nog maar af te wachten of hij het Topniveau daadwerkelijk aankan, bij Milan heeft hij bewezen dat hij er niet klaar voor was en tot nog toe heeft hij ook niet zijn stempel kunnen drukken binnen de Franse nationale selectie.

Wanbeleid zie ik ook veel voorkomen in de reacties.... jongens ga even na hoeveel Milan de Cl de afgelpopen 20 jaar heeft gewonnen en neem de rest vd prijzen ook even mee.
Ietswat respectvoller mag wel en vooral tegenover een club die heel wat oude en nieuwe Nl-spelers tot hun uiterste topniveau heeft geperst.

14 juni 2009 om 22:40

Perugia
Gourcuff bakte er weinig van? Toen hij bij Milan zat was hij jonger en kreeg hij nauwelijks speeltijd. Overigens is Milan er zelf bij geweest toen er een optie tot koop in het contract werd opgenomen.
Verder vind ik je commentaar op de franse competitie denigrerend en tevens wek je op deze manier de suggestie dat de nederlandse competitie ook matig is.(marseille heeft trouwens 3 Nl ploegen eruit gespeeld) Dat hij geen stempel heeft kunnen drukken in het Franse elftal klopt ook niet, ten eerste speelt hij nog maar kort voor het Franse elftal, ten tweede speelt hij tussen spelers als Ribery, Benzema, Henry enz. enz.daar steek je niet zomaar bovenuit laat staan dat je een stempel op het spel drukt en ten derde gaat het steeds beter.
Milan heeft de afgelopen jaren inderdaad prijzen gepakt waarbij de manier waarop vooral nationaal de resultaten dubieus genoemd kunnen worden. Voordat mensen hierop weer gaan reageren wil ik erop wijzen dat dit niet de eerste keer is want Milan is weleens eerder gestraft en daardoor in de serie B terecht gekomen, het is natuurlijk niet voor niets zo dat Inter nu wel prijzen kan pakken. On topic: 15 miljoen is natuurlijk een flink bedrag voor een speler die de meesten alleen maar kennen van een goeie wedstrijd ten Man Utd. maar laten we er maar vanuit gaan dat de Milan scouts niet over één nacht ijs zijn gegaan. Respect hoeft er echt niet voor Milan gevraagd te worden want als Inter fan weet ik ook dat ze dat al lang hebben afgedwongen maar laten we de raliteit niet uit het oog verliezen dat Milan nu in een lastige periode zit.

15 juni 2009 om 11:02

Haha de prijzen valt dubieus te noemen? Je wilt niet weten hoe grappig dit aankomt!!!
Het seizoen direct na het schandaal in Italie (2006) bewijst het nationale ploeg de beste van de wereld te zijn en bewijst Milan de beste club ter wereld te zijn na de Cl en de Club World Cup. Is dat ook fraude geweest?
De perfect voorbeeld van Milan is de thuiswedstrijd tegen Man Utd! Niks dubieus aan!

Een goede aankoop , het is een Handige speler, altijd goed te gebruiken als een soort nieuwe Cafu

Ramondiaz, ik ben een fan van gourcouff en zelfs ik kan je zeggen tot hij er weinig van bakte bij ac milan, hij speelde mss maar 4 sterke wedstrijden de beste ervan was tegen Aek Athene in de groupsfases van de Cl. de rest was hij onzichtbaar of foute pasjes. Vooral niet vergeten in de kwartfinale van de Cl tegen bayern, tot hij de laatste minuut een onnodige domme fout maakt waardoor bayern nog scoorde. nu goed we hebben nog steeds bayern verslagen in eigen huis, maar voor hetzelfde waren we eruit door zijn amateurfout. Mjah er zijn vaker spelers die ac milan verlaten en top spelen de seizoen erna . bv, Borriello, Grimi, Gilardino, Gourcuff, Donati, Palosci. Dit is nu eenmaal voetbal. Beckham zie ik naar chelsea gaan volgend seizoen, al hoop ik tot hij terug komt, het is genieten om hem te zien spelen.

ik wens gourcuff het allerbeste, het blijft een topspeler. Maar zijn tijd bij ac is gedaan punt.

dit is mijn voorlopige ploegopstelling van Ac milan

reserve
12. ???? gk
13.
14.antonini
15.ambrosini
16.seedorf
17.inzaghi
18.?????

abbiati
bonera
nesta
t.silva
cissokho
gattuso
flamini
pirlo
ronaldinho
borriello
pato

op mijn verlanglijst als niewe aanwinst nog voor milan ( op elk positie 1 speler)

1.lloris , mandanda , romero = gk
2. dossena , rafina , zaccardo = backs
3.barzagli , subotic , mexes = central defencer
4.d' agostino , montolivo = central midfeld
5.dzeko , quaqliarella , l. lopez = spits

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan

1675 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus5630
2.Napoli4721
5.AS Roma3311
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
Leonardo BonucciVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina AC Milan.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AC Milan.

In de wandelgangen

Maandag 21 januari
Krzysztof Piatek wordt dinsdag medisch gekeurd en zet daarna zijn handtekening onder een contract tot medio 2023 bij AC Milan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren