ADO Den Haag toont interesse in Oper

Dinsdag, 9 juni 2009 om

ADO Den Haag hoopt op de komst van Andres Oper. De Estse aanvaller, die bij Roda JC een aflopend contract heeft en daardoor transfervrij kan vertrekken, is volgens het Algemeen Dagblad in beeld om de voorhoede bij ADO te komen versterken. Mocht de transfer niet doorgaan, dan gaat de ploeg uit de hofstad door naar Jason Oost.

Oost heeft er net een jaar bij De Graafschap opzitten, waarmee hij onlangs degradeerde naar de Jupiler League. Dankzij een clausule in zijn contract, die eigenlijk nog een jaar door zou lopen, kan Oost nu transfervrij vertrekken uit Doetinchem. ADO is geïnteresseerd, maar wil eerst kijken of Oper oor heeft naar een overgang.

De aanvaller bereikte onlangs een akkoord met Iraklis Saloniki, maar deze club krijgt het financiële plaatje niet rond. Trainer Raymond Atteveld hoopt zijn selectie vóór de start van het nieuwe seizoen op orde te hebben. "Anders krijg je weer zo'n kermis tijdens de voorbereiding," aldus de oefenmeester. Roda probeert Oper overigens nog voor de club te behouden.Gerelateerd

53 reacties (laatste reactie door samba007)

Mag toch hopen dat Oper Roda boven Ado verkiest.. Roda heeft welliswaar een minder jaar gehad, maar ik verwacht dat ze volgend jaar toch wel weer bij de eerste 12 zullen staan. We zien het wel..

edit: Oost is een dramatische speler, dan kunnen ze beter voor andere spelers gaan. Zelfs Platje kun je dan nog beter halen

9 juni 2009 om 19:35

Roda gaat enorm omlaag in de begroting. Met het vertrek van Meeuwis, Hadouir en mogelijk Cissé zijn ze voor mij degradatie kandidaat nummer 1.

9 juni 2009 om 20:33

Nou vind ik toch wel dat je Roda een beetje heel veel onderschat hoor. Denk dat Roda al met al misschien wel een even goede selectie heeft als N E C, maar als het niet loopt, dan loopt het gewoon niet.

Als Oper blijft, is dat goed voor Roda. Goede spits die Roda toegevoegde waarde brengt.

9 juni 2009 om 19:39

wat mij betreft mag roda failliet gaan.
club zonder uitstraling en ik zal oper groot gelijk geven om naar ado te gaan.

ado kan een toekomst opbouwen dat zit er bij roda niet meer in.

roda speelt volgend seizoen weer nacompetitie

Zou voor ado een grote aanwinst zijn. Ik vind het zo wie zo onbegrijpelijk dat Oper niet bij een grotere club terecht is gekomen, hij is een van de weinige echt voeballende spitsen. Ik hoop voor roda dat hij blijft.

Goede zet van ado lijkt me een zeer nuttige speler

Zeker een goede zet. Het is moeilijk voor Roda om deze speler te behouden gezien de crisis die er onder andere bij Roda heerst. Ik hoop ook dat hij voor Roda blijft. Leuke speler :y

goeie speler! zou ik graag bij Nec willen zien(mischien beter dan beukering of worm) maakt teminste doelpunten!

Nou zeg Andres Oper is een goede spits hoop niet dat Roda hem houdt hij is veel te veel geblesseerd zeker 5 maanden van het seizoen er is een tijd van komen en een tijd van gaan.andres bedankt en nog veel succes als je gaat wel een speler met altijd inzet

ik denk dat het een betere speler wordt als hij bij ado gaat voetballen want bij roda jc zie je hem niet vaak aan de bak terwijl ik hem wel een redlijke voetballer vind die zijn doelpuntjes wel mee pakt

Nou dan hoop ik voor Ado dat Oper komt, ander zitten ze met Joost opgezadeld.

Niet omdat ik nou supporter van Ado ben, maar als ik Oper was zou ik toch wel voor Ado gaan dan. Roda gaat echt flink de diepte in qua begroting, en alle spelers die dit jaar dat team nog een beetje in leven hielden gaan daar weg. Ik hoop in ieder geval dat ik Oper volgend jaar in groen-geel zie

Beetje vreemd dat ze Oost als 2e optie hebben. Zijn toch 2 verschillende type spelers.
Oper zou wel passen bij Ado, werkt hard en scoort er ook nog wel eens eentje.

Ik zie het niet zo zitten in Oper. Is niet beter dan Powel. En we hebben ook nog de talentvolle Milic.

Maar goed wie weet verrast die mij.

Waarom zou je het niet zien zitten in Oper.
het is een zeer handige spits, misschien heeft hij afgelopen seizoen niet optimaal gepresteerd , ik vind zeker niet dat hij slechter is dan Powel. Powel heeft lange tijd amateur voetbal gespeelt, en hoor nu nog thuis daar. hij kan goals maken, maar niet op het hoogste niveau

Het schijnt dat oper zeer slechte enkels heeft. Dus liever niet naar den haag.

Als A D O met twee spitsen gaat spelen, ziet het er aardig uit met Oper en Powel. Dan heb je Milic (montenegro) als pinchhitter en ook Hoogendorp nog op de bank.

9 juni 2009 om 20:15

Hoogendorp moet weg ,dus die is er in elk geval niet meer.

On: heel degelijke spits Oper, zou een aanwinst zijn. Niet echt een spectaculaire versterking wel, een beetje een 6,5, maar maakt wel doelpunten en is een goede targetman.

9 juni 2009 om 20:52

Je hebt ook nog Soltani, en van de bergh kan ook als 2e spits spelen.
Ik zie liever een iets creatievere speler komen. Als we dan toch in de keuken van Roda kijken, dan liever hadouir.

9 juni 2009 om 21:38

Karim Soltani, hoe kan ik hem vergeten. Het wordt nog druk in de spits bij A D O

Hoogendorp krijgt geen contract meer. Krijgt waarschijnlijk een functie binnen de staf o.i.d.

Ado zou blij moeten zijn met een spits als Oper. Kijk naar die spitsen van vorig seizoen: Hoogendorp, Carraciolo en Powel. Die scoorden bij elkaar 4 doelpunten! Lachwekkend. Oper scoorde er in zijn eentje al meer (6)

9 juni 2009 om 20:25

Gelukkig speelde Oper ook meer wedstrijden dan die 3 spelers die jij opnoemt.....

On: een goede speler voor onze plaatselijke trots, mits hij inderdaad goed door de medische keuring heen komt.

als oper fysiek nog in orde is, dan is hij wat mij betreft van harte welkom.

Kan Oper niet op de flanken spelen dan?

Oper is al een aantal keer in het stadion geweest. Hij is wat mij betreft welkom, als ze maar goed naar zijn enkels kijken.

Ado Den Haag doet het goed

ze blijven volgend jaar ook wel weer in de eredivisie tenminste ik vind dat ze wel een eredivisie waardig elftal + stadion hebbe

suc6 komend seizoen

allebei halen en dan zo

Zwikels/
Pique
Kum
Derijck
Ammi
Buijs
Knopper
aankoop/
oost
oper
caracciolo
9 juni 2009 om 21:01

Caracciolo is al verhuurd. Dus daar komt Soltani.
Immers hoort er ook in. En je vergeet vandebergh.

Denk dat 4-4-2 beter is. Kan je met buys,vandenbergh,immers en rankovic spelen. Knopper is voorlopig nog geblesseerd.

@ Boukha.

Carraciolo is verhuurd aan Den Bosch. Ik zou Ammi en Pique omdraaien. Bij aankoop Ricky vd Berg misschien?

Jaa echt he maar als ik ado was zou ik paar goeie spelers van Az halen die ze verkopen dat lijkt me iets beter als ze met oost of oper aan de slag gaan.

Elke club waar oost speelde de afgelopen 2 jaar degradeert. Dus liever niet, ondanks dat het een Hagenees is

als Martin Van Geel die Andres Oper nog een goed contract wil aanbieden en wil behouden voor Roda, kan ie het beste niet te lang wachten met de verkoop van Cisse. Dan kunnen ze daar weer verder met samenstelling van selectie...

ik snap echt niet wat oper voor toegevoegde waarde zou zijn voor Ado!! ze kunnen beter iemand halen die nog jong is of hun eigen jeugd een kans geven.

Jason Oost???

Wat een gruwelijke miskoop mocht hij daadwerkelijk naar Ado gaan!
Ik heb deze man bij Vvv gezien en werkelijk hij kan he-le-maal nix!

Bij de Graafschap maakt hij 5 goals waarvan 4 penalty's nou dan ben je goed zeg!

En Oper moet gewoon voor Roda gaan, het gaat dan wel slegt met Roda maar Ado is nou niet bepaald een club Waar ik hem aan het werk kan zien....

Tis tog egt een Betonblok/gevangenis dat stadion...

Ik zie niet echt de connectie waarom een speler niet naar Ado zou moeten komen/willen, omdat het stadion volgens sommige mensen op een betonblok/gevangenis lijkt... maar goed, we zullen wel zien wat Oper doet. Ik hoop alleen dat Wetzel snugger genoeg is om Jason Oost weg te houden uit Den Haag, want dat gaat verkeerd aflopen..

Oper zal een goede zijn

Opstelling:
Knopper is tot na de kerst eruit dus die staat er niet in..
immers mag er opzich wel ook in, switchend met Rankovic?

ja nu weet ik het ook niet meer!

Zwinkels
Ammi
Kum
Derijck
Piqué
Buijs
v.d. Bergh
Rankovic
Milic/Aa
Oper
Soltani

Oost naar Ado ???

Tjongejonge, heeft die Wetzel dan niets geleerd.... Was in Venlo ook nietst die Oost..., bij de Graafscahp ook niet, en nu naar Ado.

Ik hoop het voor Ado van niet..... Begin die Wetzel een steeds vreemder mannetje te vinden ??!!!

Je bent niet de enige denk ik... Maar ik hoop toch wel dat Atteveld ingrijpt, ik heb die man wel hoog zitten en als hij zegt dat hij niks met Jason Oost kan, dan mag ik toch hopen dat hij niet komt..

Ik heb toch wel een beetje mijn twijfels over die Oper, hij is al 31 jaar en ik vind hem voor een spits nou niet bijzonder veel scoren. Ik vind dat we ons beter defensief kunnen versterken met nog 2 goede backs (als dat mogelijk is). Voordeel is wel dat hij gratis is.

De Allerbeste opstelling:
Zie onderstaand.

wat een fantastisch middenveld.....

Zwinkels
Ammi
Kum
Rankovic
Pique
Buijs
v/d Berg
Immers
Derijck
Millic
Oper

Denk dat Oper gewoon bij Roda blijft en ik hoop niet voor Ado dat ze Oost gaan halen hehe

En als Oper toch naar Ado zou gaan, is het denk een aardige versterking voor Ado

De opstellingen zijn leuk maar behalve Oper die zeer waarschijnlijk wel gaat komen verwacht ik nog wel een aantal versterkingen! Zeker als Elia/bodde worden verkocht!

dat zou een zeer goede aankoop zijn voor Ado, Oper heeft genoeg kwaliteit om hoger te kunnen spelen als bij Ado maat als ze het voor elkaar krijgen is het een goede zaak, met v.d. Bergh als ook al erg goede aankoop zijn ze goed bezig, ze hebben met Rankovic, Knopper, Milic, Soltani, v.d. Bergh, Oper, Buijs, Derijck genoeg spelers die gewoon in de eredivisie thuis horen, Ado moet het dus wel gaan reden volgend jaar!

Oper is een goede speler voor Ado die prima tot zijn recht komt in een 3-spitsen systeem. Over Oost houd ik het heel kort. Deze speler komt goed tot z'n recht in de hoofdklasse. Echt een typisch voorbeeld van een broodvoetballer zonder clubliefde kijkende naar de clubs die hij al heeft versleten en zijn voetbalkwaliteiten.

Dat denk ik ook Policana en het blijft naar ik verwacht niet bij Oper!

Den Haag heeft nu al zoals je zegt een goed team staan en het kan alleen maar mooier gaan worden de komende weken! Gaat een leuke transferperiode worden voor ons Den Haag fans

Goede elftal als Oper komt. Hoop dat volgend seizoen weer een goede start hebben en dit volhouden. Zodat we hoger eindigen dan de 12e plek.
En naast een goede elftal, ook wel leuke spelers erachter. 2 a 3 sterke aankopen zijn ook welkom.

Zwinkels
Ammi
Kum
Derijck
Pique
Buijs
Rankovic
Bosschaart
Knopper
Millic
Oper

Hou maar op we hebben Milic, wij hebbe Oper niet nodig!

trouwens voor de mensen die nog niet weten als hoogendorp geen aanbieding van een eredivisie club krijgt gaat hij naar tonegido en het zelfde geld voor ekrem kayha.

en even over oper, atteveld die heeft met hem samen gewerkt dus die wel hoe die jongen is.

groen, gele groeten uit den haag

10 juni 2009 om 15:12

tonegido gaat tog failliet? Volgens mij klopt het niet wat je zegt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.VVV-Venlo20-5
11.ADO Den Haag19-11
12.FC Emmen17-15
13.Willem II16-10
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Tyronne EbuehiVerdediger10
Tom BeugelsdijkVerdediger10
Aaron MeijersVerdediger10
Bas KuipersVerdediger10
Donny GorterMiddenvelder10
Danny BakkerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

In de wandelgangen

Dinsdag 18 december
Adrien Rabiot heeft een akkoord bereikt met Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren