Haarlem winkelt verder: Mac Intosh, Meye en Schell

Donderdag, 4 juni 2009 om

HFC Haarlem heeft de gelederen voor komend seizoen opnieuw versterkt. Geoffrey Meye komt over van Telstar en tekent voor één seizoen, zo meldt RTV Noord-Holland donderdagavond. Daarnaast maken Calvin Mac Intosh en Jordi Schell de overstap van Jong Ajax naar de Noord-Hollandse Eerstedivisionist.

Meye (26) speelde naast Telstar ook voor FC Den Bosch. In totaal deed de verdediger in 172 competitiewedstrijden ervaring op. In de Jupiler Play-Offs tegen MVV stond Meye in de basis, nadat hij langdurig in de ziekenboeg van de Velsenaren had gezeten.

Mac Intosh en Schell maken de overstap van Jong Ajax naar Haarlem. Aanvaller Mac Intosh komt terug van twee knieblessures en kreeg bij de hoofdstedelingen geen contract meer. Middenvelder Schell had nog een contract tot volgend jaar zomer.

De aanvallers Floris van Bodegraven (FC Dordrecht) en Roel de Graaff (FC Zwolle), de verdedigers Mustafa Celen en Claudio Sabajo (FC Den Bosch), middenvelder Irfan Bachdim (FC Utrecht) en doelman Michael de Leeuw (ADO Den Haag A1) zullen volgend seizoen allen voor de Roodbroeken uitkomen. Aanvaller Marvin Wijks tekende bij.Gerelateerd

24 reacties (laatste reactie door ijsland)

En vergeet Roel de Graaff niet!
De 5 genoemde talenten zullen waarschijnlijk voor het 2e gehaald zijn, maar de 2 ajacieden lijken mij toch wel aanwinsten. Ook Meye is een bruikbare speler die op meerdere posities uit de voeten kan.

Blijkbaar is er toch een potje met geld gevonden, want ik had dit niet verwacht. Netjes hoor.

zo zo toe maar alweer versterking. Netjes hoor!
Maar waarom ze nou weer een speler van die guppen halen die terug komt van een blessure snap ik dan weer niet

Klinkt alsof Haarlem volgend seizoen van leuke betekenis zal zijn. Ik hoop het voor ze! Haarlem koopt leuk in!

jordi schell is een erg goede voetballer , en mac intosh kan ook wel een balletje trappe

5 juni 2009 om 00:07

Ja, zul je zien dat ze over een paar jaar zich enorm ontwikkeld hebben en teruggekocht moeten worden voor miljoenen.

Nee!! Mac Intosh moet blijven. Alleen al om zijn naam.!

ik hoop dat de plaatselijke fc ook nog een potje geld over heeft om keeper heijblok terug te halen, heeft bewezen geen constante doelverdediger te zijn in de eredivsie

4 juni 2009 om 23:33

Hallo voetbal'freak, Heijblok stond hoog in het voetballer van het jaar klassement van de Telegraaf.... De rapporteurs daar zijn allemaal ex-profvoetballers en die snappen er dan volgens jou geen bal van??

Macintosh vond ik alitjd goede back, sinds de A1 vaak aan het werk gezien.
Maar toch nog niet goed genoeg voor 1e selectie.
En Schell is ook erg talentvol, hopelijk kunnen ze zulke mooie stappen maken als vd Wiel ook deed.

In zijn tijd bij Fcdb vond ik Meye altijd een erg goede speler zat toen te wachten op zijn doorbraak en een transfer naar de eredividie. Daar is het echter nooit van gekomen heb hem nu al een paar jaar niet zien spelen maar was altijd goed.

Haha ja, ik dacht dat ze Mac Intosh als sponsor geregeld hadden ofzoiets.

On: Lijken me prima versterkingen voor een club als Haarlem, vooral Meye is volgens mij een echte verbetering voor de verdediging.

Ik weet niet wat ik meemaak, de hele basis blijft en er komen een paar goede spelers bij. Wie weet dan eindelijk een solide subtopper in de Jupiler worden?

5 juni 2009 om 07:27

Ja, dat zou lekker zijn. Nu nog een fatsoenlijk stadion en onze club kan weer ff door...

zo te zien kan ajax ook wel een samenwerkingsverband aangaan met Haarlem. Dan hoeven ze niet eerst spelers te kopen van ajax maar kunnen ze gewoon ervaring op gaan doen. Ajax gaat spelers verliezen door deze ontwikkeling!

Wordt een mooi elftal aankomend seizoen met een combinatie van ervaring en talentvolle spelers. Ik snap alleen niet waar het geld ineens vandaan komt. Laatste berichten waren toch dat er geen cent te makken was.

v Duin
B Beelenkamp
Akerboom
Meye
Karreman
v/d Broe
Nieuwenburg
Kousemaker
De Graaff
Ten Heuvel
El Yaakoubi
5 juni 2009 om 13:16

@ Abuh

Aan je opstelling te zien wordt Van Duin als eerste doelman in Haarlem gezien. Is Van Wegen niet beter? Volgens mij maakte hij een goede indruk afgelopen seizoen.

Ook leuk om te zien dat Kousemaker en Vd Broek zich zo goed ontwikkelen. Beide afkomstig uit de Nac-jeugd.

5 juni 2009 om 13:51

Die zijn aan elkaar gewaagd. Ik hou het nog even op van Duin maar van Wegen heeft het uitstekend gedaan die paar wedstrijden.

Ajax en Haarlem hebben al een samenwerkinsverband, Haarlemmers hadden destijds de hoop dat het een samenwerking zou zijn zoals Feyenoord en Excelsior. Dat er wat Ajacieden die net niet in aanmerking komen voor een plaats in de eerste selectie naar Haarlem zouden komen ( die kwamen niet, alleen in het begin van de samenwerking) , helaas ging het om met alle respect een scout een conditietrainer en een koffiejuffrouw.

Aardig rijtje spelers dat ze hebben gekocht, maar of het stuk voor stuk echt versterkingen zijn vraag ik me af. De terugkeer van Roel de Graaf is in ieder geval een goed teken en van de twee Ajacieden verwacht ik ook veel. Haarlem laat duidelijk haar ambities zien. Zou het prachtig vinden als die club ooit nog in de Eredivisie komt te spelen, maar daarvoor is nog wel een heel lange weg te gaan.

zeer goed dit, voor het eerst sinds jaren blijft het elftal bij elkaar en komen er zelfs versterkingen bij. Want met Roel de Graaf en Meije zijn 2 echte versterkingen binnengehaald en de overige spelers die gehaald zijn zijn duidelijk talenten voor de breedte die zich in het 1e kunnen spelen.

Hulde voor de inkoop dit jaar.
Klasse tot zover !
We moeten toch bij de eerste 10 kunnen spelen met deze selectie, ik heb er nu al zin in!

damn, meye is echt een goede verdediger jammer dat hy weg gaat.helaas naar de vijand maar begrijpelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Zaterdag 25 mei
Samuel Umtiti staat hoog op het verlanglijstje van Arsenal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren