Ambitieuze Ton Caanen kent geen grenzen (deel 1)

Zaterdag, 16 mei 2009 om

Interview door QASIM HAKIM SITTARD – Guus Hiddink ziet voor Ton Caanen een belangrijke rol weggelegd bij het herstructureren van de Russische voetbalopleiding. De wereldburger staat aan het begin van de tweede fase in zijn trainerscarrière na avontur...

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.16 reacties (laatste reactie door FrNiels)

En Sendley Bito speelt inmiddels bij Barcelona.........zal best een goede trainer zijn maar niet zo'n sterk voorbeeld!

15 mei 2009 om 09:39

Dan zullen we het maar niet over jouw voetbalkennis hebben. Sendley Bito bij Barcelona ? Volgens mij speelt ie gewoon bij Arsenal Kiev.

15 mei 2009 om 09:41

Als je tussen de regels leest, zie je dat hij het ironisch bedoelt...

15 mei 2009 om 09:54

Want als de coach van Chelsea en Rusland het in je ziet zitten ben je klaar voor het grote werk.
Niet teveel zelfvertrouwen hebben, zo goed ben je niet..
in oekraine niet heel slecht gedaan maar o.a In in jeruzalem geen florizanten tijden gekend!

Google: Overleg gebruiker: Toncaanen

15 mei 2009 om 09:48

Dat hij niet bij barcelona speelt betekend niet dat hij niet beter is geworden door Caanen.

15 mei 2009 om 14:28

@weah1990 Waar het om gaat is dat hij het maximale uit een speler haalt. Nu hij alleen maar voor de actie ging is hij misschien niet goed genoeg voor een basisplaats in Israel maar doordat hij hem op psychologisch vlak heeft aangepakt is hij wel goed genoeg voor een basisplaats. En dan is hij beter geworden, hij is dan nog steeds niet goed genoeg voor een basisplaats bij Barcelona.

Is hij dan beter geworden?? Hij is qua clubniveau niet omhoog gegaan.

Ik zie die jongen nooit voetballen hoor....maar als ze via een hersenscan gaan doen wat de trainer wilt van jou, vind ik dat vrij eng.

15 mei 2009 om 10:02

Dat is nou precies waarom de voetbalwereld zo'n conservatieve wereld is. Als spelers aantoonbaar beter worden door zo'n aanpak, waarom dan niet toepassen? Ik heb ook helemaal niks met dat Neuro Feedback gedoe, maar als het helpt, helpt het. En als je spelers 5 tot 10 beter kunt maken, kan dat net het verschil zijn tussen een wedstrijd winnen of verliezen...

15 mei 2009 om 20:39

@ Zlatan65

Als je een speler 5 tot 10 keer beter kunt maken, is dat niet net het verschil tussen winnen en verliezen hoor, dan is het het verschil tussen degraderen en kampioen worden

Ik was gisteren de eerste die Qasim kei hard onderuit haalde na zijn (in mijn ogen) zwakke column. Nu moet ik hem - met pijn in het hart - een compliment geven, want dit is gewoon een heel interessant stuk. Ik denk toch echt dat je beter uit de verf komt als onderzoeksjournalist, dan als de nieuwe Niko Dijkshoorn... Daar is niets mis mee. "schoenmaker blijf bij je leest" zullen we maar zeggen...
Nogmaals interessant stuk. Ik heb 1 keer iets over deze man gehoord, maar het is fijn om er nu wat meer over te lezen... Klinkt als een visionaire man.

ik heb dit jaar nog met ton caanen gespeeld in het 2e elftal van heidebloem

Van mij mag hij weer naar Israel komen. Ongelofelijk dat Beitar hem toen liet gaan zeg.

Jammer dat deze man niet trainer is bij Roda. Heeft ervaring genoeg opgedaan in het buitenland, en tevens jarenlang bij Roda geweest. Jammer dat we het dan moeten doen met van Veldhuizen, terwijl de oplossing voor de deur ligt.

Ik ben zelf ook wel een globetrotter, maar van de stad Alchevsk had ik nog nooit gehoord. Nou doet Wikipedia wonderen, maar kende 1 van jullie toevallig Alchevsk of de club Stal Alchevsk?

Die materie waarmee Caanen zich mee bezig houdt verdient meer aandacht, daarom ben ik blij dat hier 'ns wat over geschreven wordt. Bedankt Qasim!

Wel jammer dat Wikipedia mij ook leert dat het jaar waarin Caanen bij Alchevsk zat, het jaar was waarin Stal degradeerden,...! Misschien zaten ze daar bij Stal toch niet zo te wachten op de nieuwe aanpak van die Ollandski (dit laatste is een aanname; kan ik dus niet bewijzen)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Dinsdag 20 november
Manchester United keert mogelijk in januari terug bij Internazionale voor Ivan Perisic. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren