De Zeeuw: 'HSV heeft nog steeds interesse'

Woensdag, 22 april 2009 om

Een vertrek van Demy de Zeeuw bij AZ is steeds aannemelijker aan het worden. De middenvelder erkent nog altijd door Hamburger SV te worden gevolgd en toont ondertussen zijn eisenpakket waaraan een mogelijk nieuwe werkgever moet voldoen. De Oranje-international heeft in Alkmaar nog een contract tot 2011.

“Ik weet dat ze nog steeds belangstelling hebben”, weet De Zeeuw in de nieuwe editie van Voetbal International over de interesse van HSV. “Een club van dat kaliber blijft interessant. Europees voetbal is voor mij wel een voorwaarde. Maar dat hoeft niet per se de Champions League te zijn”, heeft de oud-speler van Go Ahead Eagles voor ogen.

De Zeeuw weigerde dit seizoen zijn contract te verlengen en mikt naar alle waarschijnlijkheid op een nieuw avontuur. “Het is een goede zaak dat AZ in een vroeg stadium contracten wil openbreken en verlengen. Ik heb dat zelf al twee keer gedaan. Maar ik hoop dan ook dat ze mijn standpunt respecteren”, aldus een van de vormgevers achter het kampioenssucces van AZ.

De Zeeuw benadrukt dat een vertrek uit Alkmaar niet per definitie een opstelsom is. “Nu ik heb besloten niet bij te tekenen, gaat iedereen maar gemakshalve ervan uit dat ik komende zomer vertrek. Er spelen op dit moment wel wat dingetjes. Maar als er niets gebeurt, dan blijf ik gewoon bij AZ”, zei hij tot slot.Gerelateerd

75 reacties (laatste reactie door alfredo)

Lijkt me nu juist interresant om nog een jaartje te blijven!. Champions league spelen met Az. En dan kan hij z ich daar laten gelden, wie weet welke clubs er volgend jaar langs komen.

22 april 2009 om 11:10

Hij zit nu ook wel dicht tegen zijn top aan denk ik. Het feit dat Az nu hot is betekent dat het nu het ideale moment is om een klapper te maken.
Hsv zou een mooie club voor hem zijn, een niveau hoger zullen clubs geen interesse hebben en niveau lager speel je misschien niet meer europees

22 april 2009 om 11:26

@jomar3: Ben ik het helemaal mee eens. Had mijn eigen woorden kunnen zijn. Hsv lijkt me trouwens wel een geschikte club voor de Zeeuw.

22 april 2009 om 12:01

Met Hsv gaat ie ook Cl spelen, zij maken ook kans om kampioen te worden en staan er nu gewoon heel goed voor. Hsv heeft namelijk ook al een x de beker met grote oren te pakken en de Uefa cup ook, wat velen hier op Vz niet eens weten.

22 april 2009 om 12:50

Ja die goede oude tijd he, net als hier zijn de tijden veranderd en moet je dus naar het heden kijken. Hsv is 1 van de vele die meestrijd om het kampioenschap en bij een slecht seizoen zelfs in de middenmoot kan eindigen. Het is trouwens ook nog lang niet zeker dat ze Cl halen daarom is het ook afwachten wat er zal gebeuren. Als ze Cl halen is de kans denk ik namelijk groter dat ze De Zeeuw halen dan wanneer ze dit niet halen.

22 april 2009 om 16:11

en Az kan in een slecht seizoen in het rechterrijtje eindigen, zoals we vorig jaar allemaal hebben kunnen zien. je weet van tevoren nooit of een team een slecht of een goed seizoen zal draaien.

22 april 2009 om 16:49

Idd... Nothingham Forest heeft de Europacup 1 ook 1 of 2 keer gewonnen, maar waar staan die nu....? Je moet zoals Hanzz al zegt, naar het heden kijken. Maar ook in het heden biedt Hsv voldoende perspectief voor De Zeeuw. Een club die komende jaren vast nog meestrijdt om de bovenste plaatsen.

22 april 2009 om 17:17

Ja feyenoord heeft hem ook gewonnen en ook de uefa cup dus dit slaat nergens op gast xd

ot:
Denk dat ie wel blijft of voor een goed bedrag weggaat en dat ze een nieuwe speler halen die ook wel goed zal zijn

Ik verwacht dat De Zeeuw, El Hamdaoui en Dembele vertrekken. Allen hebben ze dit heel omslachtig laten weten. H S V past trouwens wel goed bij Demy de Zeeuw.

22 april 2009 om 11:12

De kans is natuurlijk aanwezig dat een van deze mannen vertrekt, er zijn er overigens nog wel meer die zouden kunnen vertrekken. Ik hoop oprecht dat het niemand opvalt hoe goed Schaars is want als die vertrekt zal dat de allergrootste aderlating zijn voor Az.

Maarja ik weet dus niet wie er interesse heeft in welke spelers en hoeveel ze willen besteden. Iemand als El Hamdaoui heeft er meer dan 20 in liggen en dat zonder pingels maar dit is pas zijn eerste seizoen op een acceptabel niveau en hij is al 24 jaren oud. Dan denk ik dus eerder dat Dembele vertrekt samen met De Zeeuw die er geen geheim van maakt.

22 april 2009 om 11:21

Ben ik met je eens, kijk maar naar vorig jaar, toen was Schaars lang geblesseerd en eindigen ze op de 11e plaats.

Overigens schijnt er ook belangstelling te zijn voor Moisander vanuit Engeland.

22 april 2009 om 11:25

Moisander heeft toch net zijn contract verlengd? gaat hij in ieder geval niet voor een duppie weg.

Ik denk dat hij daarom ook zijn contract niet heeft verlengd wetende dat Hsv nog belanstelling heeft. Nu hoeven ze niet een te hoge transferbedrag te betalen

Zal dus wel gedeeltelijk afhangen op welke positie Hsv eindigt dit seizoen. Als ze Cl hebben kunnen ze natuurlijk makkelijker investeren dat wanneer ze Uefacup moeten spelen. En Dirk kennende en Hsv kennende zal het erg lastig worden om een deal te sluiten. Dirk gaat voor de hoofdprijs en Hsv is de Duitse versie van Psv. Altijd voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten.

Maar er spelen ook nog wat andere dingetjes, daar ben ik dan wel benieuwd naar. Tot nu toe is het altijd alleen maar Hsv of Ajax geweest die in verband met De Zeeuw werden gebracht.

''er spelen op dit moment wel wat dingetjes. Maar als er niets gebeurt, dan blijf ik gewoon bij Az”, zei hij tot slot. ''

dit zet me toch aant denken..je merkt gewoon dat hij dr toch wel stiekem mee bezig is en laten we eerlijk zijn hij heeft nu goede leeftijd om nog ergens anders mooi nieuw avontuur te beleven dusja we kunnen hem dan niks kwalijk nemen vind ik

@shakhtar. Nou dat is dan wel heel omslachtig geweest want ik heb het ze niet horen zeggen. Het is allemaal niet zo ingewikkeld. Als er een interessante grote club komt met voldoende geld om Az te betalen, gaan ze. Anders spelen ze liever Cl en gaan ze het jaar erop.

hij is op zoek naar een andere club .hij mag van mijn wel weg gaan.speler dromen van de c.l hij blijkbaar niet .wat een mentaliteit van deze speler die zal nooit ver komen

22 april 2009 om 11:17

Ik neem aan dat je bedoelt dat hij hier aangeeft dat C L geen vereiste is voor een andere club en dat hij daarom nooit ver zal komen?

Laat ik zo zeggen, zelfkennis is ook geen overbodige luxe en als er een mooie club komt uit een groter voetballand als Nederland dan kan ik me best voorstellen dat hij die kans wil grijpen. Als je ziet van waar hij kwam en nu is vind ik dat hij al heel wat bereikt heeft.

22 april 2009 om 14:16

Misschien is het wel is een goed idee om je bericht terug te lezen, kan je het wat duidelijker maken voor de lezers hier ?

Inderdaad, Champions League met Az is toch waar je het voor doet?! Zou een mooie afsluiter zijn voor hem. En ik vind dat de Zeeuw wel naar een betere club/competitie kan. Ik zou hem graag in Engeland zien spelen bij een Aston Villa ofzo........ Als hij zich met Az volgend seizoen in de Cl goed profileert dan krijgt hij vanzelf meer aanbiedingen!

Het zou jammer zijn als hij weg zou gaan maar het lijkt me toch dat El Hamdaoui en Dembele moeilijker te vervangen zijn. Wanneer het bij de Zeeuw zou blijven lijkt me dat niet onoverkomelijk.

22 april 2009 om 11:34

Dembele is een goede speler, maar hij scoort helemaal niet veel en levert ook nog niet voldoende assists. Hij is niet van de bal af te halen, maar hij moet wel belangrijker gaan worden voor het team. Dan zou het wel een echte topspeler kunnen worden.

22 april 2009 om 12:15

Zeg is, hoeveel matchen heeft dembele dees seizoen gespeeld, hoeveel goals en hoeveel assist heeft hij gemaakt engegeven
En niet te vergeten dat hij toch enige tijd geblesseerd is geweest
Ik weert het niet juist maar toch weet ik zeker dat dit alles goed genoeg is voor de top
dembele is een rastalent die nu een grotere competitie nodig heeft om door te groeien

jaja weer een talentje uit de kweek van Eagles die hoog tegen de top aanzit. Echt geweldig. Kunnen we over de andere eerstedivisieclubs niet echt zeggen, met alle respect natuurlijk

Ja jongens het is natuurlijk heel leuk dat je kampioen wordt maar nu ga je ook de keerzijde van het succes meemaken. Denk dat vooral De Zeeuw, Dembele en El Hamdaoui erg gewild zijn en het blijft natuurlijk ook nog maar de vraag of Van Gaal aanblijft als trainer gezien de interesse van Bayern Munchen.
Zou me niks verbazen als Louis weggaat want hij weet zelf ook wel dat hij het alleen maar slechter kan doen met Az. Beter dan dit seizoen zal hem nooit meer lukken.

22 april 2009 om 11:27

@ajaxclub

Inderdaad. Nu Az kampioen is geworden zullen er grote cubs gaan kijken naar diverse spelers van Az. Wel mooi dat het nu pas gebeurd na een kampioenschap. Al word Ajax 5e met bar slecht voetbal (wat regelmatig gebeurd) worden wij nog leeggekocht. Kan je nagaan wanneer wij ooit weer kampioen worden. lol

22 april 2009 om 12:35

Het kan wel beter hoor ajaxclub, weer kampioen worden(dit keer met minder afstand), de beker pakken en overwinteren in de Cl, dan heeft hij het al heel veel beter gedaan

22 april 2009 om 12:58

Az overwinteren in de Cl
Kijk nog maar eens goed naar Chelsea-liverpool van vorige week dan ben je vast van gedachten verandert.

22 april 2009 om 17:56

Az kan niet met Chelsea en Liverpool in 1 poule komen, wel met 1 van hun, dus kom maar met betere argumenten. En zelfs al presteren ze niks in europa. Kampioen + beker(finale) heeft Louis het beter gedaan

Als Ajax slim is kopen ze de Zeeuw. En als de Zeeuw slim is komt hij bij Ajax. Hij kan veel meer bij verdienen bij Ajax. Als Ajax geen Champions league haalt dan zou het verstandig zijn voor de Zeeuw om bijvoorbeeld naar Hsv te gaan. Sportief gezien zou Hsv of Ajax zeker een vooruit gang zijn. Nu weet ik dat mensen gaan roepen dat het sportief gezien geen vooruitgang zou zijn om naar Ajax te gaan, omdat Az nu kampioen is en volgend jaar champions league speelt. Maar gezien de clubgeschiedenis en de begroting van Ajax, komt Ajax de komende jaren zeker wel weer terug op de nr 1. Een 10 a 12 miljoen zal de zeeuw zeker wel gaan kosten. Dit is zeker een goede investering, hij is serieus bezig, en brengt een goede balans met zich mee. Dit zou voor ajax wel eens de perfecte schakel kunnen zijn. Ik zat zelf aan zo'n opstelling te denken met de Zeeuw in de basis. Weg met 4-3-3. met zo'n opstelling wordt je zeker kampioen. Ook van basten mag weg van mij. Hij snapt er werkelijk waar niets van.

Stekelenburg
v/d Wiel
Olequer
Wielaert
Vermealen
Gabri
de Zeeuw
Aissati
Emanuelson
Suarez
Suljemani
22 april 2009 om 11:27

En zelfs als je gelijk heb dan nog denk ik dat De Zeeuw eerder kiest voor een buitenlands avontuur dan een binnenlandse transfer waardoor je straks misschien wel nooit meer in het buitenland voor het echt grote geld kan kiezen. Nu speelt hij nog maximaal 2 jaar in Nederland als als hij die uitzit is hij al 28. Dus blijf dromen zou ik zeggen.

22 april 2009 om 11:32

Ajax had de Zeeuw veel eerder moeten halen. Maar dat hebben ze niet gedaan. Ook omdat het onmogenlijk is want die Dsb-er laat niemand naar Ajax gaan hoor. Toen niet, nu niet. nooit niet.

22 april 2009 om 11:36

Ze lieten perez ook gaan, en lindenbergh. Achteraf was die laatste echt een zware miskoop. Maar dat wist Az toen ook nog niet. Hij speelde dat jaar namelijk bij Az nog goed.

22 april 2009 om 12:40

Ajax is te laat ja, vorig seizoen als ze 10 miljoen hadden gelegd ging hij gewoon naar Ajax, maar nu is het geen sportieve verbetering, eerder een stap achteruit, pas als Ajax 2 keer achter elkaar kampioen wordt en hij speelt nog bij Az, dan kan Ajax weer komen..

22 april 2009 om 11:35

Ajax is een gepasseerd station voor De Zeeuw en met hem vele andere subtoppers. Het is simpelweg geen sportieve verbetering meer en gaat dat ook niet worden zolang Van Basten aan het roer staat. Vergeet niet dat De Zeeuw graag naar Zuid Afrika wil en dan is een transfer altijd risicovol in het voorafgaande jaar. Zeker naar Ajax waar vrijwel iedereen een slechter niveau haalt dan daarvoor.

22 april 2009 om 12:08

Als de Zeeuw slim is gaat hij voor promotie en dat is dus niet naar Ajax, niet naar Psv en niet naar Feyenoord. Hsv daarentegen is ook Cl en is Bundesliga dus promotie. Tevens zal zijn salaris veel hoger liggen dan wat hij in Nederland kan verdienen en kan hij het ijzer nog smeden terwijl het heet is.
Hij is namelijk niet goed genoeg voor de Cl, niet goed genoeg voor Nederlands elftal en dus a volgend jaar ook niet interessant genoeg meer voor het grote buitenland.
Dus is de Zeeuw komend seizoen te bewonderen bij Hsv.

22 april 2009 om 12:29

@theoracle

Ik weet niet of jij verstand hebt van voetbal, maar ik begin wel aan je te twijfelen. Hoe kan jij zeggen dat Demy de Zeeuw niet goed genoeg is voor Cl en voor Nl elftal. Kijk jij weleens naar de wedstrijden van Az? Volg jij het spel van de Zeeuw? Indien ja, dan heb je geen verstand van voetbal ... Indien nee, dan moet je geen onnozele reacties gaan plaatsen.

22 april 2009 om 12:41

Als De Zeeuw daar niet goed genoeg voor is dan zijn Vd Wiel,stekelenburg en Marcellis dat ook niet..

22 april 2009 om 21:09

Tja ajax een vooruit gang volgens mij heb jij een lange winterslaap gehad.

Begrijp de afweging in het geval van de Zeeuw wel. Als iemand dit jaar aan den lijve heeft ondervonden hoe snel het in het voetbal kan gaan is het de Zeeuw wel.

Terugkomen van een Ek met het Nederlands Elftal, vervolgens geen transfer krijgen (hsv) en op de bank bij Az terechtkomen. Uiteindelijk je zelf toch weer in de basis knokken en kampioen worden met datzelfde Az. En nu dus Cl in het verschiet maar ook nog steeds de mogelijkheid op die felbegeerde transfer.

Hoe vreemd het misschien ook klinkt voor ons leken (met deze groep de Cl in - wie wil dat nu niet!). Met name voor de Zeeuw kan ik me heel goed indenken dat hij deze kans (hsv) niet nog maals aan zich voorbij wilt laten gaan. Je kunt immers volgend jaar gewoon weer buiten de boot vallen!

Ik denk niet dat De Zeeuw vroeger onder een dekbed van Hsv heeft gelegen. Ik zou op dit moment alleen pleite gaan voor de Engelse of Spaanse top. Az kan gelukkig vragen wat ze willen voor hem en dat zal minimaal 10 miljoen zijn.

22 april 2009 om 11:37

@pacino
Waarom kan Az vragen wat ze willen? Volgens mij heeft de Zeeuw besloten om nog niet te verlengen bij Az. Dat betekend of hij gaat volgend jaar gratis of nu voor wat de gek bied?
Met dit balletje speeld Ajax al jaren!

22 april 2009 om 11:44

Contract tot 2011 betekent nog 2 jaar. Az moet afwegen of ze die paar miljoentjes extra nu willen vangen of volgend jaar genoegen nemen met 8 miljoen. Tenzij De Zeeuw in de Champions League gaat schitteren dan krijgen ze alsnog de hoofdprijs.

22 april 2009 om 11:47

Zijn contract loopt nog tot 2011 dus volgend jaar loopt hij nog niet gratis de deur uit.

Maar met de huidige prestaties ligt natuurlijk het vraagbedrag een stuk hoger dan afgelopen zomer. Hsv had het toen dus gewoon door moeten drukken, nu zullen ze veel meer moeten betalen. Zeker met dat bedrag van De Jong in het achterhoofd zal Dirk natuurlijk ook zeggen dat ze genoeg te besteden hebben.

22 april 2009 om 11:54

@ Pacino
Beetje bang dat je club wordt leeggekocht?
Denk je nou echt dat het De Zeeuw ook maar iets kan schelen of hij vroeger wel of niet onder een dekbed van Hsv heeft gelegen?
Hij kan daar in Duitsland waarschijnlijk 2x zoveel verdienen als bij Az en dan is de keuze snel gemaakt.
En sportief gaat De Zeeuw er ook alleen maar op vooruit.
Hsv staat op dit moment gedeeld 2e in de Bundesliga en dus maakt Hsv grote kans op rechtstreekse plaatsing voor de Cl.
En gezien de halve finale plaats van Hsv dit seizoen in de Uefa Cup maakt De Zeeuw met Hsv meer kans op succes in de Cl dan met Az.
Die jongen heeft ook ambities en je kunt het wel niet leuk vinden als supporter maar je zult er mee moeten leren leven.
Ajax wordt ieder jaar nog beroofd van hun beste spelers terwijl ze al jaren geen kampioen meer worden. Az is kampioen en dat weten ze in het buitenland ook. Die gaan dan eens even kijken of er bij Az een leuk spelertje zit die ze kunnen gebruiken daarna brengen ze de speler + zaakwaarnemer het hoofd op hol en dan kan je als club kiezen. Je laat hem gaan of anders zal de desbetreffende speler wel een arbitragezaak tegen je aanspannen.
Az wil zo graag bij de grote jongens horen dan zou ik zeggen welkom in de grote mensen wereld.

22 april 2009 om 12:25

De Zeeuw mag van mij rustig weg hoor deze zomer. En als hij Hsv een mooie club vindt moet hij naar Hsv gaan. Als Hsv maar de hoofdprijs betaalt. Als ze voor nota bene De Jong bijna 20 miljoen ontvangen kunnen ze dat bedrag zo doorschuiven naar Alkmaar. Az gaat overigens niet leeg gekocht worden er zullen hooguit twee basisspelers vertrekken.

22 april 2009 om 21:14

Tja proef hier toch enige jaloezie.
Az heeft lange contracten afgesloten daar kan ajax nog van leren.
Een arbritragezaak heeft alleen kans als je werkelijk naar een europese topclub gaat en daar valt Hsv niet echt onder.

De Zeeuw heeft veel potentie, goede voetballer die nog heel veel kan leren en nog beter kan worden. Ik denk dat Hsv een goede stap omhoog is, of het nou volgende seizoen is of het jaar daar op, hij is nog jong.

Blijf het wel mooi vinden dat mensen van Ajax denken dat een speler van Az naar Ajax gaat komen van de zomer, sorry dit kunnen jullie vergeten. Ten eerste kan Ajax de spelers van Az niet betalen en is het geen vooruitgang voor de spelers qua salaris en sportief. Dus denk dat de Zeeuw van de zomer ze biezen pakt en naar Hamburg gaat een mooie club met een goede trainer waar net als Az een paar jaar geleden hard aan de weg word getimmerd om wat mooi's neer te zetten.

Contract van 2011 proberen te verlengen bij zo een goede speler. Nu de speler daar niet aan wil zal er nog een goede transfersom aan worden overhouden. Goed zo, mag menig club nog een voorbeeld aan nemen.

een aardige voetballer, maar geen topper....ik zou er echt geen 10 miljoen voor neer willen leggen...miljoentje of 6-7 is meer dan voldoende...

22 april 2009 om 12:28

Dat zou betekenen dat een simpele ziel als De Jong 3 klasses beter is? In het buitenland moeten ze maar eens ervaren dat Nederlandse toppers niet langer voor een habbekrats te halen zijn.

22 april 2009 om 12:47

Hallo Joehoe, je moet meegaan met die gekke bedragen in de huidige transfermarkt, niets is meer marktconform, City dat 20 miljoen neerlegt voor De Jong, subtoppers die de bedragen niet meer onder de 10 miljoen houden, ik zeg 12 miljoen en niet minder

niet doen, blijf nog een jaar bij Az...
lkrr champions legeau spelen... genieten van die grote wedstrijden.
ervaring opdoen.. en dan die stap maken?!?!?

ik zou zeggen verlaat je nest Niet.!!

22 april 2009 om 12:34

Az zal er op moeten passen dat ze niet leeggehaald worden deze zomer. Er loopt genoeg rond wat zo bij andere grotere clubs meekan. En je kan en mag het de spelers niet kwalijk nemen als ze ook echt gaan.
Ik hoop dat ze volgend jaar sterk zijn!
Samen met Psv, Feyenoord, Ajax en mss twente erbij! Ik kijk ernaar uit, naar het nieuwe seizoen!

22 april 2009 om 13:01

Zo als het er nu voorstaat speelt Hsv volgend jaar ook Cl dus daarvoor hoeft hij niet bij Az te blijven. Hsv betaalt beter en Bundesliga is een betere competitie dan de Eredivisie.
Je zult met betere argumenten moeten komen.

Lijkt me verstandig als Hsv De Zeeuw aantrekt zo hebben ze misschien wel een sterker middenveld dan Bayern want die hebben weinig goede controleurs. Verder missen ze een spits ik vind Olic meer een vleugelspeler en Petric een speler voor achter de spitsen.

Rost
Benjamin
Grafgaard
Mathijsen
Jansen
Jarolim
De Zeeuw
Trochowski
Petric
Amoah
Olic
22 april 2009 om 12:59

Olic vertrekt na dit seizoen naar Fc Bayern. Verder denk ik dat Hsv geen beter middenveld dan Bayern krijgt want met Tymoschuk haalt Bayern ook een echte controleur binnen komende zomer!

Ik zou het enorm jammer vinden als Demy de Zeeuw nu Az achter zich laat! Hij heeft een goed seizoen gehad met Az en gaat de Cl in ik hoop dat hij nog een seizoen bij Az wil blijven.

Tja het is misschien aantrekkelijk om te blijven voor de Cl, maar dat kan het achteraf straks net zo goed niet zijn. Az kan ook kansloos uitgeschakeld worden in de groepsfase en dan liggen de grote clubs voor deze jongens niet meer voor het oprapen, ze hebben vorig seizoen kunnen zien hoe het kan verkeren. Ik denk dan ook dat ze niet heel veel risico zullen nemen, ze zullen niet naar de eerste de beste club gaan, maar ze zullen een hele mooie aanbieding ook niet laten liggen. Ik denk dat Hsv voor de Zeeuw de perfecte club is, ze willen hem bovendien al jaren graag, ook toen hij op de bank zat bij Az.

als ik de zeeuw was zal ik nu vertrekken! persoonlijk ben ik nooit echt zo kapot geweest van de zeeuw. kan voor Hsv zeer nuttig misschien zijn, maar dat is dan ook wel echt zijn top.

Als hij weer een basisplaats wil in Oranje dan moet hij naar het buitenland. Hij is in potentie Veel beter dan de Jong, alleen die heeft zich doorontwikkelt in het buitenland.

Az moet de hoofdprijs vragen en snel ongeveer 5% doorstorten naar Gae, zodat de begroting daar ook weer rond is.

22 april 2009 om 13:58

Ik ben het met je eens dat hij naar het buitenland moet wil hij een basisplaats krijgen bij Oranje, maar ik vind hem in potentie niet beter dan Nigel de Jong. Nigel heeft zich inderdaad ontzettend goed ontwikkeld in Duitsland maar ik vond hem al goed toen hij nog in Nederland speelde alleen hij speelde niet continue op 1 plek hij werd overal en nergens neer gezet.

De hoofdprijs vragen lijkt me opzich wel reeël omdat het een basisspeler is en een belangrijke kracht, grappig dat je nog een vergoeding noemt voor Gae, veel mensen zouden dat vergeten

De Zeeuw kan dan beter naar Valencia gaan, die wouden hem ook, die blijven 4de en spelen dan ook Cl(voorronde halen ze wel met die Villa) dan zul je zien dat Valencia Maduro bij Hsv dumpt en zal je zien dat hij dan achteraf toch nog gelukkig is

lijkt me een goede club voor de zeeuw qua mentaliteit hard werken enzo daar houden de duitsers wel van. az speelt weliswaar championsleage maar om heel eerlijk te zijn heeft az er weinig te zoeken net als veel andere nederlandse clubs. denk dat hij meer kan bereiken met hsv

Ik ben benieuwd, want interesse zegt niks!! Het moet eerst concreet worden!!
Valencia was toch ook concreet voor hem, maar dat was ook onzin, want in Spanje waren ze van niks op de hoogte en anders speelde hij nu wel daarzo...

Ik vind het trouwens dom om telkens over jezelf in de pers te gaan roepen dat clubs geinteresseerd zijn...
Ik wil het eerst zien bij Demy de Zeeuw, daarom ben ik benieuwd

Nu moet je toch juist blijven lijkt me!
begin je een aantal jaren geleden aan een project om Az Cl te laten spelen, is het zo ver. Ga je weg?
Het is toch juist de beloning om dan met Az champions league te mogen spelen?

''een club van dat kaliber blijft interessant.'' En welk kaliber is dat dan? Die gasten daar proberen alleen maar te veinzen dat ze een grote club zijn, maar hun laatste prijs is uit 1983. Het feit dat ze iets meer te besteden dan Nl clubs, vanwege de Duitse televisie-inkomsten maakt ze echt geen topclub. Ik kan er niet bij dat je aan Hsv de voorkeur geeft boven een Nederlandse topclub.

De Zeeuw is een erg belangrijke speler voor Az dus het zou voor de club jammer zijn wanneer hij vertrekt. Ik denk wel dat hij aardig wat miljoenen kan opleveren dus moeten ze druk opzoek naar een goede vervanger voor hem.
Hsv is een hele mooie club die zomaar de Cl kan halen maar het zou ook kunnen dat ze niet verder komen dan een Uefa-cup ticket omdat het in de Duitse competitie nog erg spannend is en nog veel ploegen dicht op elkaar zitten.
Als Hsv hem toch niet wil hebben moet hij wel een goede keuze maken wat hij wil, want deze speler moet niet naar een middenmoter in een topcompetitie.
Dan kan hij beter nog 1 jaar bij Az blijven want die spelen komend seizoen ook Cl en kan hij zich nog wat meer in de kijker spelen van de topclubs.

Hij heeft nog een contract tot 30/06/2011. Nog 2 seizoenen. Voor Az denk ik wel rendabel om deze zomer zijn contract te laten breken voor maximaal 5 miljoen (dat is conform marktwaarde)

22 april 2009 om 20:32

Je doet je naam wel eer aan met zo'n rekensommetje.....

Humm, ik heb toch een apart gevoel. Aan de ene kant gun ik het hem wel voor zijn bewezen diensten. Aan de andere kant hoop ik dat hij blijft, aangezien het niet makkelijk zal zijn iemand van zijn kaliber terug te halen. Ik hoop dat indien spelers vertrekken, Az er gelijkwaardige spelers voor terug haalt.

Daarnaast vind ik het wel steeds behoorlijk irritant dat hij steeds in de media roept dat er belangstelling voor hem is. Maar ja, dat kan zijn omdat ik door een gekleurde bril kijk...

22 april 2009 om 18:13

off: Lol hij heeft een goed voorbeeld in van Gaal die dat ook regelmatig gemeld heeft in het verleden...

On: Voor Az idd wel een aderlating, voor nederlandse clubs is het echter moeilijk dit soort spelers te houden

De Zeeuw moet gewoon bij az blijfen hij is een goeie speller voor Az

Ik zou lekker bij az blijven hsv de duitse competitie vind ik op Bayern na niet echt een verbetering

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.AZ184
7.Vitesse184
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Marco BizotKeeper10
Jonas SvenssonVerdediger10
Ron VlaarVerdediger10
Guus TilMiddenvelder10
Mats SeuntjensMiddenvelder10
Joris van OvereemMiddenvelder10
Thomas OuwejanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

In de wandelgangen

Zondag 18 november
Napoli heeft een bod van negentig miljoen euro van tafel geveegd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren