Engelaar baalt maar is nog niet bezig met PSV

Donderdag, 9 april 2009 om

Fred Rutten nam Orlando Engelaar afgelopen zomer mee van FC Twente naar Schalke 04, maar voor beide heren liep het avontuur in Duitsland anders dan dat zij gehoopt hadden. Rutten is inmiddels op non-actief gezet en Engelaar houdt vooral de bank warm in Gelsenkirchen. “Zoals het nu gaat, wil ik niet nog eens twee jaar meemaken”, verzucht de middenvelder in Voetbal International.

Engelaar werd in de zomer als grote aankoop gepresenteerd bij Die Knappen, maar heeft de supporters nog niet kunnen overtuigen. “Door de eigen fans word ik flink uitgefloten, net als Kevin Kuranyi en Ivan Rakitic”, zegt Engelaar. “In mijn geval komt het vooral doordat ik als grote aankoop ben gepresenteerd, ik was basisspeler tijdens het EK en de club heeft veel geld voor mij betaald. Ik begrijp dat er veel van mij werd verwacht. Maar ik kan er wel mee omgaan.”

Het contract van de middenvelder loopt nog twee jaar door, maar het is maar de vraag of Engelaar deze tijd ook zal gaan uitzitten. Bij Schalke is men niet tevreden en de middenvelder is zelf ook niet gelukkig met zijn situatie in de Bundesliga. Zijn naam werd al in verband gebracht met diverse clubs uit Nederland, waaronder PSV. De kans is groot dat Rutten daar vanaf volgend seizoen aan het roer staat.

Engelaar is echter nog niet bezig met een mogelijke hereniging. “Voor mezelf zie ik nog wel een rol weggelegd bij Schalke 04”, aldus de international. “Wat PSV betreft, weet ik niet of het een met het ander te maken heeft. Voor zover ik heb gelézen staat die interesse los van de eventuele komst van Rutten. Maar ik heb géén contact met PSV gehad. Nú ben ik bezig met Schalke 04.”Gerelateerd

29 reacties (laatste reactie door OranjeNL)

Tja ben benieuwd. Schalke zal minimaal de aankoopsom terugwillen lijkt me. Hoeveel hebben ze voor 'm betaald? 5 miljoen? Engelaar nu en dan van Bommel een jaar later er nog bij. Heb je een leuk middenveld.

Het zit Engelaar niet mee daar in Gelsenkirchen. Hij doet er verstandig aan om naar Psv te gaan. Zie daar wel een basisplaats voor hem.

Als hij nu al zou zeggen dat hij naar Psv wil en zou gaan, dan zou hij al helemaal worden uitgefloten door het publiek. Dat doet hij dus wel weer verstandig

9 april 2009 om 15:18

Goed verwoord Tukker1.

Hij kan en zal natuurlijk niks slechts zeggen over Schalke, sowieso omdat hij daar nu nog zit en stel de transfer gaat niet door dan zouden de supporters echt niet blij zijn met zulke uitlatingen. Vind het verder een goede speler en denk dat als hij richting Eindhoven komt, het wel een stap hogerop is ondanks dat Psv een slecht jaar achter de rug heeft.

9 april 2009 om 16:32

psv een stap hoger t.o.v. schalke ?

zowiezo een misaankoop van Schalke! Net als het aantrekken van Fred Rutten! Engelaar voegt helemaal niets toe aan deze selectie! Hij kan maar beter snel terugkeren naar Twente!

Ik vind het eerlijk gezegd een beetje triest als Engelaar een soort van verbondenheid houdt met Fred Rutten, ik kan me best voorstellen dat het prettig is om een trainer te hebben die in je gelooft en waarmee je het goed kan vinden, maar de hele tijd met hem mee verhuizen is ook zo wat. Ook zal er iemand plaats moeten maken voor hem bij Psv, diegene zal er ook niet blij mee zijn, volgens mij zijn trainerslievelingetjes niet echt geliefd binnen spelersgroepen.

9 april 2009 om 15:10

Dat zal mendez dan zijn, en die wil toch graag terug naar z'n vaderland dus zo'n groot probleem hoeft dat niet te worden. Ik xie de interesse in engelaar los van de aanstelling van Rutten. Psv is altijd geinteresseerd in goede nederlandse spelers. Dat je goed onder een trainer kunt werken is nog altijd iets anders dan een lievelingetje zijn. Het blijkt ook uit niets dat Rutten hem voor trok of altijd een basis gaf dus dat gaat niet op.

jmmr ik zie engelaar graag bij psv voetballen

Kan die man dan geen afstand nemen van Rutten? Moet Rutten hem overal in sluizen? We kunnen wel gerust zeggen dat Engelaar samen met Ailton de 2 grootste miskopen zijn in de historie van Schalke aangezien ze beide meer dan 5 miljoen hebben gekost

Orlando is een goede voetballer maar niet meer dan dat.
Niemand had nog ooit aan Engelaar gedacht voor hij naar Twente kwam.
Voor Twente was het een hele belangrijke speler op het middenveld,maar ik had van te voren al mijn bedenkingen toen hij naar Schalke verkaste.
Misschien dat Psv voor hem de oplossing zou zijn,tenminste als hij weer het Twente niveau kan halen, bij Schalke ligt voor hem echt geen toekomst.

Als hij mee wil naar Zuid-afrika moet hij naar Psv of tenminste weg daar. Wanneer is hij voor het laatst opgeroepen? Ik vind een Engelaar in vorm veel beter dan Schaars.

9 april 2009 om 15:48

Haaha ja en daarom slaagt hij niet eens bij Schalke, ik weet dat je het niet leuk vind dat je club een afdankertje van een tegenwoordig subtopper in Duitsland haalt maar beter dan Schaars? Nooit, hij was/is wel de vervanger van Schaars bij Oranje, meer is hij niet..

Mendez gaat weg bij Psv. Engelaar kan 'm mooi opvolgen! Zie 't wel zitten !

9 april 2009 om 14:58

Ik denk dat die chinees is gehaald om Mendezz op te volgen.

Als hij slim is blijft ie gewoon nog een jaar daar de bank warm houden. Verdient daar vast een riant salaris, dus nu het nog kan gewoon je zakken vullen!

Hopelijk komt Engelaar terug naar Nederland, zij het bij Psv, Ajax of welke club dan ook. Is een goede en attractieve speler en een meerwaarde voor de eredivisie.

Niet naar Psv dus. Met alle respect, verleden heeft aangetoond dat de bepalende spelers in de Nl competitie die niet bij Psv, Ajax of Feyenoord voetballen, deze 3 teams niet sterker maken. (concurrentie wordt zwakker,enige positieve)
Natuurlijk een uitzondering daargelaten ( vb Suarez bij Ajax)

Hoe kan hij nou naar Psv gaan?
hij zit op de bank bij schalke en wie was daar nou trainer?

blijf waar je ben bij schalke en vecht terug voor je positie, misschien moet hij er gewoon er nog steeds an wennen daar in duitsland. ik denk dat als ze hem nog een kans geven daar, dat hij zichzelf wel kan bewijzen, dat heben we al vaak genoeg gezien

Let maar op Engelaar komt weer terug bij Twente.. Mc Laren heeft het altijd jammer gevonden dat Engelaar vertrok naar Schalke.. Denk dat hij bij Twente zeker op zijn plek is. Engelaar moet in ieder geval weg bij Schalke. Als zijn contract ontbonden wordt zal het een makkelijke stap zijn voor hem. Hij moet gewoon weer lekker gaan voetballen. En niet met de druk die hij bij Schalke, Ajax, Feyenoord, Psv krijgt. Hij moet lekker weer aan voetballen toe komen.

9 april 2009 om 15:20

Als hij tussen Twente en Psv kan kiezen, dan zou hij toch echt voor Psv kiezen neem ik aan. In ieder geval, als hij ambitie zou hebben zou die voor Psv kiezen denk ik, hij speelt ook bij het Nl elftal daar is ook een grote druk, groter zelfs dan bij Psv.

Kom maar naar Feyenoord toe, dat is toch je grote droom ^^. Denk alleen dat Feyenoord dan Nog een lening af moet sluiten. Maar ze hebben Asr als sponsor dus

9 april 2009 om 17:12

Ja......niet eens zo een gekke gedachte!.
Ik zie in hem wel een middenvelder bij Feyenoord. Maar ja.....hij zal wel te duur zijn voor de Rotterdammers.

En wbt Psv, denk ik dat wanneer Rutten daar hoofdtrainer wordt, dat Engelaar misschien wel beter niet kan gaan. Diezelfde Rutten is namelijk bij Schalke ook verantwoordelijk voor het niet opstellen/gebruiken van Engelaar. Hij heeft hem nauwelijks gebruikt, terwijl hij hem wel van Twente heeft meegenomen.

Zwaar overschatte voetballer, veel te traag!

Naar feyenoord? is dat serieus bedoelt? feyenoord heeft el ahmadi fer bronckhorst en landzata op die plek .. engelaar is totaal overbodig dan .. vind Fer trouwens ook beter dan engelaar .. zelfde postuur alleen Fer meer techniek denk ik al is engelaar ind e lucht beter

met andere woorden, als psv met een goed bod komt ga ik erheen. als spelers dit gaan zeggen zijn ze er juist mee bezig!

Het is duidelijk,hij wil gewoon liever op de bank een mooi salaris opstrijken dan voor minder salaris spelen.
Als ik psv was zou ik daar zeker niet aan beginnen.

niet hem halen mee mar royke beerens die wil zeker wel simpel doen en niet moeilijk.

Engelaar heeft in de wedstrijden dat hij wel heeft meegedaan bij Schalke niet goed gespeeld en niet zijn stempel kunnen drukken, en net als met Rutten krijg je bij zulke clubs niet de tijd.........en moet je er meteen staan.
Rutten heeft hem op de bank gezet om de druk bij hem weg te halen van de supporters.

Hij moet idd gewoon weg daar en Feyenoord is denk ik wel een leuke club voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Schalke 04

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.Schalke 0415-5
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
B. OczipkaVerdediger00
Pablo Insua BlancoVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Schalke 04.

In de wandelgangen

Dinsdag 18 december
Adrien Rabiot heeft een akkoord bereikt met Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren