Maandag, 6 April 2009
75 reacties (laatste reactie door uA078)

van Persie naar Barcelona toe? Lijkt me wel een goede oplossing voor hem. Hij heeft alleen wel veel spelers met veel kwaliteit voor zich.. eto'o, henry, messi. Dus ben benieuwd of hij in Barca zou kunnen slagen.

6 april 2009 om 09:09

Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik had het voorspeld!! (enkele weken geleden op dit forum, zelfde rubriek) Van Persie zou goed passen bij Barcelona, als opvolger van Thierry Henry... Ik hoop het voor hem en vooral voor het Nederlandsche voetbal.

6 april 2009 om 09:34

Nou hoef je ook niet direct een hele grote kenner te zijn om te zien dat de speelstijl van Van Persie qua voetbal goed bij Barcelona zou passen...

6 april 2009 om 17:22

@keepster,

Van Persie heeft toch ook al samen gespeeld met Henry. Dus dat lijkt mij geen probleem. Ik denk dat van Persie het heel goed doet in de Spaanse competitie, en denk ook dat hij die stap moet maken. Bij Arsenal is het steeds net niet in de prijzen.

6 april 2009 om 19:00

V Persie en Henry gingen niet helemaal lekker samen, misschien wel qua spel, maar daar buiten liep het niet 100%.

6 april 2009 om 13:26

Dat was ook heel moeilijk te voorspellen nadat al 5x op het internet heeft gestaan dat Barca interesse had. Ik zou waarzegger worden als ik jou was

6 april 2009 om 20:18

Hoezo zou je het hopen voor het nederlandse voetbal.
net of Van Persie door de transfer naar Barcelona Nederland kwa voetbal een beter imago geeft.en net of Arsenal geen topclub is.
je hebt al Robben, V.nistelrooij, Sneijder bij Real en Babel , Kuijt bij liverpool en natuurlijk V.persie bij Arsenal.
en niet te vergeten Edwin bij Manchester.

De jeugdopleiding van Nederland is een van de beste van Europa en de hele wereld(mischien wel de beste)

waarom denk je dat al die scouts van Barca, Arsenal,liverpool etc. hier heen komen?

Hoezo zijn Man Utd en Arsenal nu geinteresseerd in Dzeko? Ik snap daar echt de ballen van hoor. Ik ga niet eens al de topspitsen van die clubs opsommen, want die kent iedereen wel. Ik neem aan dat dit niet meer dan een gerucht is. Als hij zo blijft spelen zal Man City misschien wel toehappen, die zoeken nog een spits, maar dat is puur speculeren natuurlijk.

6 april 2009 om 09:34

Als een speler erg goed ontwikkeld bij zijn club, worden er clubs met grotere bergroting geã¯nteresseerd

Citizens zijn overal in geã¯nteresseerd, moeilijk te voorspellen wat de keuzes worden in de zomer lijkt me..

6 april 2009 om 09:45

Dzeko kan volgens mij evengoed op de linkerflank spelen. Althans, daar was hij toch heel vaak te vinden tegen België

Van Persie naar Barcelona ? Dat zou echt geweldig voor hem zijn ! Hij kan zich zeker nog verder ontwikkelen daar :-)

6 april 2009 om 09:30

Hoe wilt hij dat daar doen, daar heb je Eto'o, Messi en Henry.
En er is nog ene Krikic die zich kan ontwikkelen daar, maar ik zelf denk niet dat v. Persie zich nog meer kan ontwikkelen; hij is al bijna 26 jaar en op die leeftijd geven spelers vaak advies aan jongere spelers...

6 april 2009 om 09:48

"hij is al bijna 26 jaar en op die leeftijd geven spelers vaak advies aan jongere spelers... "

hahaha...ga toch fietsen man! wanneer is iemand voor jou een talentje dan? als hij met 13-14jr debuteert in de pl?
voetballers gaan tegenwoordig door tot 33-34, ook in de champions league en jij maakt van van Persie al een veteraan?
Deze man kan zich zeker nog ontwikkelen.. Henry is daar juist degene die het niet helemaal naar behoren doet, afgezien van de laatste periode. Ik heb al eerder gezegd dat van Persie naar Barca moest gaan, dan kan hij de strijd met Henry aangaan en misschien, als Eto'o naar Ac Milaan gaat, zelfs wel samen met hem spelen..

offtopic: Ik vind het zo jammer dat Huntelaar niet bij Arsenal zit.. Als je ziet hoe Arsenal speelt, nu Fabregas er ook weer is en Arshavin erbij is gehaald, dan zou Huntelaar als dodelijkste 16-spits daar heeeel goed bij passen. Maar hij doet het natuurlijk prima in Madrid en zal daar ook van grote waarde worden.
Misschien moeten ze Ruud maar naar Londen laten gaan...met zijn voorgeschiedenis kan dat nog leuk worden ;-)

6 april 2009 om 09:57

Sorry hoor Gunner_4, maar ik denk dat Van Persie zeker nog wat kan leren van een speler als bijvoorbeeld Messi.

6 april 2009 om 10:33

@gunner_4

Van persie heeft zeker nog veel dingen te leren, zo mag hij nog wat koelbloediger worden in de afronding want dat is de laatste weken niet hoogstaand. Dus om nou te zeggen dat van persie niet meer kan ontwikkelen.

26 jaar.. Kom op zeg vroeger was dat nog jong.

6 april 2009 om 17:45

wat hij bedoelt is dat van persie al de nodige ervaring heeft en dat hij een paar jeugdspelers nog wel wat kan bijbrengen, dat wil niet zeggen dat gunner hem een veteraan vindt

6 april 2009 om 19:15

@ de 3 die op mijn reactie reageerden

Ik bedoel precies wat 4barca4 zegt, hij heeft genoeg ervaring en hij kan zelf wat bijleren; zie bendtner. Ik vind hem nog helemaal geen veteraan, hij is nog jong, goed en kan nog veel beter worden. Ik zeg alleen maar dat als hij naar Barca gaat dat hij dan niet moet rekenen op veel speeltijd want daar heb je nog altijd concurrentie met Messi, Eto'o, Henry en in mindere maten Krikic.

Valencia wil 2 aanvallers kopen? Ze moeten dat geld juist nuttig gebruiken om eens uit al die schulden te komen!! Het zijn wel 2 goede talentvolle aanvallers moet nog maar zien of ze komen. Stefano Guberti zou dus een grote stap kunnen maken! Denk dat hij er niet lang over na zal moeten denken Marouane Chamakh is een goede speler bij Bordeaux ik hoop dat hij daar nog blijft! Edin Dzeko vind ik te kort komen voor Arsenal en Man Utd. Hij zou eerder bij clubs als Everton, West Ham uit de voeten moeten kunnen.

6 april 2009 om 13:14

Misschien houden ze rekening met een vertrek van Villa en/of Silva?

Een club die diep in de schulden zit en ver achter in de betalingen van de salarissen krijgt een lening van 50 miljoen. Wat gaan ze hiermee doen: verder met een nieuw stadion en nieuwe dure spelers aantrekken... Het moet toch niet gekker worden :s

6 april 2009 om 11:02

Ik ga er vanuit dat ze die talenten alleen halen zodat villa en silva kunnen vertrekken. Wanneer die in de zomer verkocht worden heeft valencia goedkopere spelers voor de toekomst lopen en veel geld kunnen vangen. Financieel gaan ze er iets op vooruit, sportief momenteel achteruit, maar met potentie het op te kunnen vangen.

6 april 2009 om 14:01

Van Persie moet bij Arsenal blijven want hij is daar nog niet uitgeleerd en bij Barca is de concurrentie nog moordender.. Zou het echt dom vinden van Arsenal om van Persie te ruilen tegen Higuain..

6 april 2009 om 16:49

Hij typt op z'n duits alles met hoofdletters

On: Gago naar chelsea???, Denk dat hij beter bij real kan blijven meer kans op spelen. Chelsea heeft betere middenvelders dan real op z'n positie. En Liverpool geld trouwens hetzelfde, als lucas geen plek kan bemachtigen. Naar mijn mening heeft zowel chelsea als liverpool de beste verdedigende middenvelders in de wereld en kan niet een speler bedenken die op het niveau essien(naar mijn mening De Beste Vm van de wereld) of alonso.

als dit werkelijk zo is zou ik naar Barca gaan als ik v Persie was.

Gonzalo Higuaín echt een belangrijke schakel bij Real Madrid! Hopelijk blijft hij nog jaren bij Real Madrid. Gareth Barry die gaat vertrekken bij Aston Villa zat er ook gewoon aan te komen! Hij wil zo graag in de Champions League spelen. Als Middlesbrough degradeert zullen er idd veel spelers vertrekken verwacht ik. Gago is wel een speler die in het Engelse voetbal past laat hem maar komen naar Chelsea! Van Persie naar Barcelona zou betekenen dat Eto'o dan toch weg gaat! Bij Barca kan Van Persie weer knallen met Henry dan!

6 april 2009 om 11:12

@castanza

Ik weet niet wat iedereen over Higuain heeft maar hij doet niks wat een andere spits niet kan. Hij komt tekort voor real vind ik om nou te zeggen dat hij belangrijk is voor real? Hoe diep is een real madrid dan gezonken.

6 april 2009 om 15:20

Ik moet inter gelijk geven. Hij is op dit moment topscorer bij madrid, maar hij is zeker niet 1 van de belangrijkste schakel.

Ik denk niet dat Van Persie naar Barca moet gaan. Als rechtsbuiten speler heeft hij Messi als concurrent en heeft hij sowieso in de hele aanval heel veel concurrentie. Ik denk dat hij gewoon bij Engeland moet blijven. Hij doet het vooralsnog uitstekend daar.

Grappig om te lezen dat volgens sommige hier Eto'o vertrekt als van persie komt? Volgens mij word van Persie dan voor de linksbuiten positie gehaald. En Bojan word waarschijnlijk gewoon een pure spits. Henry is ook al bijna 32 geloof ik dus zo gek vind ik het niet als er een nieuwe linksbuiten komt.

En proevomaster, het staat al weken, als het al niet maanden is dat van persie aan barã§a gelink word, dus zo'n goeie voorspeller ben je ook weer niet.


de geruchten over van persie lees ik de laatste weken wel vaker, misschien gaat Barã§a echt iets proberen.

er komt bijna voor 100 zeker een nieuwe linksback, en cesc zou ook niet overbodig zijn aangezien barã§a gelijk veel minder is als Xavi niet speelt. Een nieuwe keeper word denk ik niet gehaald, aangezien Valdes buiten ze rare acties soms een degelijke keeper is.

6 april 2009 om 11:11

Ik kan me goed vinden in je post, want ik denk ook niet dat van Persie als spits gehaald wordt. Een linksback lijkt me inderdaad ook echt noodzakelijk voor Barca. Maar even over het Van Persie-gerucht

Ik sluit ook niet uit dat Henry gewoon een jaartje de kans krijgt in de spits. Hij is toch altijd een beetje ontevreden geweest over zijn positie als linksbuiten. En hoewel het meer een 4-4-2 aanvaller is in mijn optiek, denk ik dat hij bij barca met spelers als Messi, Xavi, Iniesta en eventueel van Persie om zich heen ook zeker goed kan renderen. Want hoewel Bojan een enorm talent is, lijkt het me nog wat vroeg om hem als de nummer een targetman te bombarderen.

Chamakh is een topper en is jaren achterelkaar een van de beste spitsen van de Franse competitie. Ik denk wel dat hij na dit seizoen in de premier league speelt.

Als Juventus volgend jaar echt prijzen wil winnen dan moeten ze grote namen binnen halen en niet spelers bij lagere clubs ofzo.

Barcelona heeft Van Persie niet nodig, ze hebben al Henry, Eto’o, Messi en Krkic. Beter gaan ze geld besteden aan verdedigers.


6 april 2009 om 10:17

Henry is al oud hè, hij kan mooi met Pensioen en opvolger aan de linker kant is R. v Persie. En Bojan moet gewoon uitgeleend worden een aantal jaartjes (naar ajax ofzo ^^) en daarna lekker terug komen als ie 24/25 is, dan mag hij komen als spits ^^

6 april 2009 om 10:48

Bojan wil je dus zo'n 5-6 jaar uitlenen? Grapje neem ik aan. Bojan komt er echt wel, zolang hij maar geduld heeft en niet net als Dos Santos gelijk weg wilt.

@ darin, Barcelona heeft met Puyol,marquez,pique,milito,caceres al 5 centrale verdedigers. Volgend jaar komt Henrique waarschijnlijk ook terug. Misschien zou een linksback er bij goed zijn ja, maar dat is dan ook het enige wat ontbreekt voor volgend jaar.

dus hoe bedoel je met verdedigers? Ken de feiten voor dat je onzin post

6 april 2009 om 15:58

Pique en Milito zijn niet goed genoeg voor Barcelona dus vandaar moeten ze nog een goede verdediger kopen.

En Henry kan nog 2 jaar doorgaan. Oud is ie niet, kijk maar hoe hij wekelijks nu bij Barca voetbalt.

6 april 2009 om 16:19

Pique niet goed genoeg? waar baseer je dit op dan? Ik vind juist dat die jonge erg gegroeid is dit seizoen! En hij is ook nog eens pas 22 jaar! Milito heeft vorig seizoen gewoon een goed seizoen gedraaid hoor, maar is nu wel een jaar geblesseerd geweest.

hij pikt trouwens ook niet voor niets wedstrijden van de Europees kampioen spanje mee.

Als hij alleen met Caceres centraal staat dan is die zeker kwetsbaar Maar zoals ik al zei, hij is nog jong, net pas 22 geworden.

En over Henry gesproken, die doet het nu ook vrij aardig ja, maar daarom mag er wel een andere linksbuiten gekocht worden, aangezien Henry hierna waarschijnlijk ze laatste seizoen speelt bij Barcelona.

6 april 2009 om 17:08

Nog erger hij wilt bojan voor 6 a 7 jaar uitlenen dan heeft hij bijna evenveel bij ajax gezeten als bij barcelona en wilt hij als revanche niet meer voor barca uitkomen en wordt hij de beste spits ooit bij real madrid hahhaahhaa ik zie dit nooit gebeuren één seizoen is het max dat je er uit kunt halen als hij eventueel nog verhuurd zou worden

Zou mooi zijn als Van Persie naar Barca ging, maar de concurrentie is daar moordend. Hoewel je de kanttekening kunt maken dat Eto'o ondanks zijn prestaties dit seizoen al weg mocht. Bovendien zal Henry's waarde ook afnemen nu hij ouder wordt. En bij Arsenal verdien je minder dan bij topclubs. Ik denk dat Van Persie graag 5 x 5 miljoen Euro in Nou Camp verdient. Las onlangs ook dat de Catalen weer interesse hebben in Arsenals Cesc Fabregas.

6 april 2009 om 10:14

Persie wordt gehaald omdat ze Henry willen verkopen. De beste man is 32 jaar, maar kan dit seizoen nog de nodige miljoenen opleveren. Eto'o daarentegen gaat waarschijnlijk verlengen dus dan krijg je Persie - Eto'o - Messi voorin.... Lijkt me niet verkeerd

Toch belachelijk dat een ploeg als Valencia dat nu weer 50 miljoen moet lenen en daarmee nog dieper in de schulden komt dat bedrag gebruikt om spelers te kopen. Wanneer gaat de Fifa is ingrijpen en ontnemen ze Valencia gewoon de licentie. Op deze manier is het toch gewoon belachelijk. De club kan al maanden de salarissen niet meer betalen. De bouw van het nieuwe stadion kan niet door gaan. 'oh dan lenen we even 50 miljoen en doen we alsof er niets aan de hand is'. Op deze manier kan je blijven door gaan

6 april 2009 om 10:19

Ten eerste, wie zegt dat dit waar is, dus zo kortzichtig reageren is natuurlijk wel erg makkelijk.
Ten tweede wordt er gesuggereerd dat Valencia op korte termijn geld binnengaat krijgen van verschillende afgesloten contracten, dat zou gaan om meer dan 290 miljoen, dus deze lening is puur voor de korte termijn, ze kunnen niet zomaar zo'n grote lening afsluiten, als bank moet je natuurlijk wel garanties hebben

En van Persie en cesc blijven gewoon als arsenal de Cl wint...

Higuain zou misschien bij Arsenal toch nog een grotere speler kunnen worden als bij Madrid. In de Premierleague komt het aan op nog sneller spel, wanneer deze speler daar een basisplek heeft en zich zo vroeg al kan ontwikkelen, kan zijn carriere niet meer kapot.

Logisch dat Southgate zijn spelers ziet vertrekken uit het Riverside stadium wanneer men degradeerd. Ik vind het best onbegrijpelijk hoe zo'n club met zulke kwaliteiten toch minder kan presteren als verwacht.

v Persie word overschat man! Die heeft niks te zoeken bij Barcelona, zn gedrag past er ook niet trouwens! Of heeft v Persie er al 25 inliggen dit seizoen?

6 april 2009 om 12:38

haha typerend reactie voor jouw man. Van persie is namelijk 4 keer op rij gekozen als beste speler van de maand. Was betrokken bij alle doelputen van januari is topscoorder van arsenal. Wenger geeft aan dat hij ze belangrijkste speler van dit seizoen is dus geen cesc die was gebleseerd ook man wat is hij overschat zeg. Nee tuurlijk niet ik hoop dat van persie gewoon blijft man. Is gewoon een speler die het recht heeft om 1 prijs dit seizoen te pakken ik hoop de champions leauge maar wordt zo onzettend zwaar. Als arsenal geen prijs pakt zijn zowel van persie als cesc weg denk ik. Van persie moet zich leren te ontwikkelen in het gebied scoren hij mist te veel 100 procent kansen vind ik ook. Anders had hij er zeker nu rond de 20 25 2009 dus leer de feiten kennen.

Het was wel te denken dat de 50 miljoen euro die Valencia geleent heeft binnen de paar maanden op zal zijn. Villa, Silva, Joaquin, Marchena etc zijn grootverdieners bij Valencia en zij nemen van die 50 miljoen euro toch al behoorlijk wat in. Bovendien denk ik dat Valencia gewoon aan het eind van het seizoen verplicht is om een aantal spelers te verkopen, zeker als ze uit de financiele crisis willen komen. Het is natuurlijk jammer voor ze want als je kijkt naar hun selectie dan weet je toch dat het een schitterende ploeg is. Ik denk dat Valencia van de 50 miljoen euro toch wel 25 miljoen zeker in het stadion gaat steken, zo is dit toch al voor een groot deel af denk ik?

Higuain is een heel jonge voetballer die het in het begin van het seizoen heel erg goed deed bij Real Madrid. Hij heeft een mindere periode gehad maar nu lijkt hij weer goed te presteren. Ik denk echter niet dat Higuain een stap achteruit wil zetten in zijn carriere. Alle respect voor Arsenal maar iedere voetballer voetbalt toch wel liever bij een club als Real Madrid dan bij Arsenal denk ik. Bovendien denk ik niet dat Real Madrid Higuain laat gaan omdat deze speler nog heel jong is en nog veel kan bijleren. Hij kan toekomst gericht samen met Huntelaar het vaste spitsen duo worden. Misschien dat het Arsenal wel lukt met een ruil Van Persie - Higuain.

Als er een nieuwe bestuurswisseling gaat komen bij Real Madrid dan ben ik toch benieuwd welke spelers mogen blijven en welke niet. Gago vind ik toch redelijk goed presteren bij Real Madrid maar hij heeft een beetje hulp nodig. Hiermee bedoel ik iemand die hem stuurt en helpt want als jongeling is het niet gemakkelijk om op hoog niveau te presteren bij een team als Real Madrid. De bestuurswisseling bij Real Madrid zal ervoor zorgen dat er veel spelers weggestuurt worden en waardoor er genoeg geld is om nog spelers aan te kopen. Spelers als Salgado, Cannavaro, M Diarra, Van Der Vaart, Guti, mss Drenthe zullen worden weggestuurd denk ik. Hiervoor zal Real Madrid wel ongeveer 55-65 miljoen voor vangen en hiervoor kunnen ze een goede verdediger en een goede verdedigende middenvelder voor halen.

Zowel Juventus als Roma hebben dit seizoen heel erg veel domme punten verloren door blessures. Anders hadden deze 2 teams toch wel min 6 punten meer gehad waardoor het beeld van de competitie er totaal anders zou uitzien. Dat ze beide versterking willen gaan halen is begrijpelijk, maar dat ze die willen zoeken in de serie b begrijp ik echt niet:s. Juventus is een ambitieuse ploeg die er tegen het seizoen 2010-2011 weer wil staan, zowel op Italiaans als op Europees topniveau. Roma staat bekend voor een heel erg sterk team die het vooral moet hebben van spelers als Totti, Vucinic, De Rossi, Aquilani, Pizzaro ect maar ze staan ook bekend voor een team dat niet zo heel veel geld heeft en de lonen van de spelers beperkt houdt. Zo'n beetje het Italiaanse Arsenal dus. Begrijpelijk dus dat hij in de Serie B versterking willen gaan halen, vooral voor in de Breedte dan.

Van Persie is een schitterende voetballer die het bij Arsenal al een tijdje heel erg goed doet en heel belangrijk voor het team is. Barcelona is toch een team waarvan hij droomt denk ik, dus als hij de kans heeft om naar daar te trekken dan zal hij dit ook doen. 31 Miljoen euro voor Van Persie is toch wel mooi meegenomen voor Arsenal, hiervan kunnen ze gemakkelijk 2 spelers kopen. Misschien Henry terughalen naar Arsenal? Want als Van Persie naar Barca gaat denk ik toch wel dat hij op de plek van Henry gaat spelen. 5 miljoen euro is ook een mooi salaris voor Van Persie, ik denk toch dat hij hierover serieus zal nadenken.

Aan het begin van het seizoen zei ik tegen bepaalde mensen dat Wolfsburg door de kwaliteitsinjectie op verdedigend gebied (barzagli, Zaccardo) heel erg sterk zou staan en dat ze misschien wel in de competitie zouden verrassen met een Champions League plaats. Hiervoor lachtte iedereen mij uit, maar kijk eens aan waar zij nu staan? Ze spelen heel erg goed, duidelijk gezien tegen Bayern. Dzeko laat zich zien en scoort heel gemakkelijk de laatste tijd en is heel erg belangrijk voor Wolfsburg. Het is natuurlijk begrijpelijk dat veel teams deze speler volgen want hij is nog redelijk jong en kan nog beter worden. Het is echter nog maar de vraag of Wolfsburg deze speler gaat laten gaan.

'alhoewel de Oranje-international zijn contract bij Arsenal met drie seizoenen kan verlengen, en de financiã«n aanlokkelijk zijn, heeft Barcelona in totaal 31 miljoen euro over voor zijn komst. Bovendien kan hij een jaarsalaris van vijf miljoen euro gedurende vijf jaar gaan verdienen.'

Begrijp ik hier nou goed uit dat ze een transfersom van 6 miljoen bedoelen? Wordt stevig onderhandelen dan met Arsenal...

grapje, lees het nu pas goed. :'

Arsenal moet van persie laten gaan voor 30 miljoen plus bojan.zo komt hij mss meer aan spelen toe in arsenal.

6 april 2009 om 11:36

Je kan toch niet menen dat je Van Persie 30 miljoen euro hoger inschat dan Bojan? Robin is goed, maar ik denk dat ik liever een Bojan heb dan Van Persie. Die jongen is 18 jaar en staat al op een ongekend hoog niveau voor die leeftijd. Als ze Bojan willen zullen ze waarschijnlijk Van Persie en geld moeten geven.
Ik denk trouwens dat Barcelona deze zomer helemaal geen spitsen gaat kopen. Hun ploeg is al zo sterk. Linksback komt er waarschijnlijk nog iets bij. Als er een speler is waar ze heel hard hun best voor gaan doen, dan zal het Cesc zijn. Spijtig genoeg zal er dan waarschijnlijk 1 van de 3 beste middenvelders ter wereld op de bank moeten zitten.

Dzeko en Chamakh zijn allebei topspitsen, een vertrek naar een absolute topclub in Spanje of Engeland lijkt mij dan ook een kwestie van tijd. Dzeko is echt de revelatie in Duitsland en relatief goedkoop, nergens anders krijg je een topschutter voor zo'n bedrag. Chamakh is al jaren goed bezig en dit seizoen ook, dus een vertrek lijkt me heel goed mogelijk, hij kan een niveau hoger wel aan!
Ik vind ook dat Valencia dom bezig is, eerst werkt zij zich uit de schulden(tijdelijk). en ze houd ook wat geld over, vervolgens maakt zij dat bedrag weer op aan spelers! 2 extra aanvallers kan echter wel betekenen dat het vertrek van David Villa nabij zal zijn. deze 2 spitsen willen uiteraard niet op de bank terechtkomen.
Robin van Persie bij Barca zou mooi zijn, eindelijk weer een Nederlander bij mijn clubje, wat mij wel opvalt is dat Barca de laatste jaren wel veel spelers bij Arsenal weghaalt, Hleb en Henry waren hem al voor en iets langer geleden gingen Desailly en Overmars dezelfde weg. Van Persie halen betekend wel dat er een topper van het magische trio op de bank komt of dat Eto'o vertrekt, wat ik heel jammer zou vinden. ook betekend dat dat Bojan weer een plekje verder moet opschuiven op de bank en dat is zeer jammer voor zijn ontwikkeling, misschien is een verhuur in dat geval een optie?

dzeko kan het beste naar arsenal gaan wenger maakt van hem een hele grote ster

fernando gago voor 20 miljoen uit buenos aires naar madrid dat heeft hij in mijn ogen nog niet echt waar gemaakt

Chamakh vertrekt vrijwel zeker. Hij wordt elke jaar met een Engelse club in verband gebracht maar steeds wil Bordeaux zijn cotract verlengen, nu is het genoeg geweest. Hij is misschien jong maar moet nu echt weg daarzo. Hij speelt al bijna 6 seizoenen bij Bordeaux. De Engelse competitie past wel bij hem, fysiek sterk, technisch en Chamakh kan koppen als geen andere.

als ik van robin was zou ik niet naar barca gaan want messi krijg hij echt niet uit de basis dus ik zou gewoon naar inter milan ofso en dan moet inter nog lampard halen en dan geniet van de mooie voetbal

Julio Cesar
Maicon
Materazzi
Chivu
Santon
Stankovic
Lampard
Muntari
Robin
Zlatan
Quaresma

Van Persie is helemaal geen Barca voetballer, hij is een momenten voetballer, af en toe geniaal maar over het algemeen niet echt super. Verder is hij geen linksbuiten, staat Messi op de enige plek waar hij kan spelen in een 4-3-3 systeem, op rechts. Als spits heeft hij te weinig ruimte en is hij totaal geen afmaker.

Is geen vooruitgang van Arsenal naar Barca. Die Dzeko kost maar 12 miljoen, als Wolfsburg zou ik gewoon 25 miljoen vragen. Ik hoop dat Real hem koopt. Dzeko is een soort Ibrahimovic

Nou Lekker Juventus, eerst bloofd onze Td een " Nieuwe Ster" waarmee wij gelijk gaan strijden om alle prijzen. En nu zitten we achter een Serie B speler uit Bari.

Ik weet niet wie die Stefano guberti is, maar hij is geen super ster. Ik hoop dat het bij een gerucht zal blijven.

Dat Fernando Gago weg mag bij Real Madrid wanneer er een nieuwe president komt had ik niet verwacht, maar wel terecht. Ben niet zo onder de indruk van Gago. Leidt heel veel balverlies en compenseert dat weer door onnodige overtredingen te maken. Daarnaast brengt hij aanvallend ook niet al te veel en Real Madrid heeft nu Lass, Diarra en De la Red die ik persoonlijk beter vindt. Echter had ik het niet verwacht aangezien Gago nog aardig veel speelt op dit moment bij Real. Dat Chelsea en Liverpool interesse hebben vindt ik wel weer frappant aangezien Chelsea Essien, Mikel, Ballack en Mineiro heeft en Liverpool Mascherano, Xabi Alonso, Lucas en Plessis hebben voor de verdedigende middenvelder posities. Van die namen vindt ik Gago alleen beter dan één of twee van die acht, dus snap de interesse niet helemaal.

Gareth Barry wil nu dus definitief weg bij Aston Villa dus dat zou ik een veel betere kandidaat vinden. Zowel voor Chelsea als Liverpool een directe versterking voor de basis. Zal aan hem ook wel een prijskaartje hangen, maar dat is hij ook wel waard. Persoonlijk zie ik hem het liefst naar Liverpool gaan, zeker als Benítez dit systeem handhaaft waarmee hij nu speelt (4-2-3-1) dan zou Barry een fantastisch verdedigend blok kunnen gaan vormen met Xabi Alonso.

Barca moet Elhamdaoui halen... kost een beetje en levert een berg op
Zijn techniek past goed bij Barca...zal een goeie worden daaro let maar op

6 april 2009 om 14:55

Montania

Eerlijk gezegd denk ik dat het een stap te groot is namelijk mag hij een seizoen op dreef zijn maar dat zegt niet meteen dat hij klaar is voor een topclub in Spanje, El Hamdaoui is een geweldig voetballer maar in Spanje gaat het gewoon heel anders.

6 april 2009 om 15:05

Kost een beetje, zo'n 20 miljoen euro. Dat is niet veel voor Barca doen nee, maar levert een berg op? Ik denk niet dat ze hem nog voor 40 miljoen ofzo gaan verkopen aan Manchester United toch?

van Persie moet gewoon lekker bij Arsenal blijven, is ie toch meer de ster. Alhoewel Barca ook wel leuk is voor hem, ben best benieuwd hoe hij daar zou gaan presteren.

Valencia snap ik niet, ze staan toch al in de schuld, hebben ze een lening voor de salarissen aangevraagd, en gaan ze nog andere dingen van betalen ook. Jammer dat zo'n club een beetje bij beetje aan het afkelderen is.

allemaal onzin dat v.persie naar barca gaat.. allemaal weer geruchten.
je hoort nu al de hele tijd dat barca; bezema, villa, el hamdaoui en van persie wil dus dit zal ook weer un gerucht zijn, en al was 't echt, dan zou arsenal hem niet laten gaan en v.persie weet ik niet of hij naar barca zou willen.

elhamdaoui bij barca.. denk eens wat je zegt. hij komt nooit aan spelen toe daar dus wat heb je eraan? hij moet maar eerst opbouwen bij een subtopper of middenmoter in spanje.

Ik hoop dat Maraouane Chamakh een goeie club zal vinden in Engeland, heeft het wel verdien eerlijk gezegd is al jaren in dienst geweest bij Girondins Bordeaux al in z'n jeugd misschien komen er diverse clubs aan z'n deur kloppen.

Ik denk dat bij Valencia Villa en Silva wel gaan vertrekken dus daar krijgen ze nog heel wat miljoen voor, het is denk ik niet slim om het geleende geld meteen allemaal uit te geven.
Er gaat zoiezo veel geld in het stadion zitten en als Villa en Silva vertrekken moet je daar wel twee goede vervangers voor halen die ook niet zo duur zijn, Negredo is een goede spits en lijkt me wel geschikt voor Valencia.

Het zou erg jammer zijn als Gago moet vertrekken bij Real Madrid, het is een jonge speler die nog gewoon wat tijd nodig heeft.
Ik denk dat Gago een grote voetballer kan worden maar omdat de concurrentie erg groot is bij Real komt hij niet elke wedstrijd aan spelen toe.

Ik ben niet zo'n fan van Higuain, ik heb hem een aantal wedstrijden gezien maar ik vindt dat Huntelaar een veel betere indruk maakt.
Higuain moet denk ik nog wat dingen leren en is hij nog niet helemaal toe aan het niveau van Real Madrid.

Als het waar is dat Barcelona intresse heeft in Robin Van Persie dan gaat hij daar denk ik zelf goed over nadenken, Barcelona is een geweldige club en je doet daar ook altijd mee om de landstitel en in de Cl kan je ook erg ver komen.
Van Persie zei laatst dat hij ook graag prijzen wou gaan winnen dan is Barca natuurlijk een goede optie
De concurrentie bij Barca is wel erg groot, dus het kan wel zijn dat hij ook gewoon wedstrijden op de bank moet zitten.
Voor 31 miljoen kan Arsenal wel weer een leuke speler terughalen.

ik zie toch liever Silva komen dan Van Persie want van persie is linksvoetig dus gaat hij op de bank belanden want messi speelt op rechts en linksvoetige spelen op rechts en omgekeerd terwijl silva wel een zware concurrent kan worden met henry of eventueel zijn vertrek op te vangen dus van persie kopen zou geldverspilling zijn denk ik 31 miljoen voor een bankspeler kan toch niet !

6 april 2009 om 17:10

Beste vriend, Silva is ook links.

6 april 2009 om 20:38

Je hebt inderdaad gelijk want Silva is een linksvoetige speler. En een geweldige linksvoetige voetballer. Hij zou ook naar Barca kunnen en hij zou het daar ook kunnen waarmaken. Bovendien is hij jonger als Van Persie en denk ik dat Valencia een bod tussen de 25-30 miljoen euro zal accepteren. Wat Boubs zeg begrijp ik wel maar het kan toch ook zijn dat Barca juist met 2 linksvoetige flankspelers wilt spelen? 1 speler (messi) die naar binnen kan komen en kan trappen op doel en 1 flankspeler die een geweldige voorzet heeft voor een spits die goed kan koppen ofzo (eto'o).

Haha dat Valencia ook. Spelers kopen terwijl je niet eens je salarissen zonder lening kunt ophoesten. Onbegrijpelijk!
Off: Hoor trouwens net op de radio dat Aston Villa meer dan gemiddelde belangstelling heeft voor Thomas Vermaelen. Ze zouden bereid zijn een bod uit te willen brengen van 10mljn euris.

Waarom heeft Arsenal interesse in Higuain? Alsof ze om aanvallers verlegen zitten. Zou het logischer vinden als Gago daar naartoe zou gaan, maar blijkbaar vind mr. Wenger het leuk om nog meer aanvallers te kopen.

ik zou hinguain plus 10 miljoen ofzo tegen robin van persie
k vind da hinguain niet zo goed als Van persie
en denk dat dit ook een klein beetje beter is voor nederlands elftal
veel automatismen enzo
@wutwut vind ook dat Gago wegmoet
lijkbleke speler die teveel huilt (ligt teveel op de grond)
begrijp ook niet wrm ze niet Guti laten spelen i.p.v Gago

Krijgt Feyenoord nog een percentage van de transfersom bij verkoop van v.persie??

Ik zie liever Edin Dzeko voor 31 miljoen naar barcelona dan van.persie..
dzeko is echt een goeie spits zeg..
kwa fysiek sterk,,
en 22 jaar oud,,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren