'Huntelaar wil na 67 dagen alweer vertrekken'

Maandag, 9 februari 2009 om 09:01 • Laatste update: 09:06

De Spaanse sportkrant AS pakt maandag met een verrassende kop uit. Volgens het medium, dat eerder dit seizoen al uitpakte met de vermeende onvrede binnen Real Madrid over het rendement van Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder, heeft de spits na ru...

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

184 reacties (laatste reactie door jimmy1992)

was ook verkeerde keuze, seizoen afmaken en dan hup naar Engeland !

9 februari 2009 om 09:15

ik geloof niet dta Huntelaar het volgende heeft gezegt : ''ik wil vertrekken. Ik houd deze situatie niet langer vol''.

Huntelaar is welbespraakt en zal dit nooit zo hebben gezegt.


Huntelaar moet zich nog aanpassen aan deze compleet andere voetbal cultuur, volgend seizoen zal die er veel beter zijn want dan heeft die ook de voorbereiding meegemaakt en dat scheelt heel veel!

ik wens hem veel succes dara in madrid en hopelijk gaat die weer lekker scoren!

9 februari 2009 om 09:29

precies die A S kennen we allemaal wel en huntelaar is enorm nuchter en weet erg goed waaraan hij begon. hij zal niet gedacht hebben even een basisplaats af te dwingen. als hij het al niet naar zijn zin had en weg wil dan had hij het niet aan dat blaadje geuit. maar ja het krantje moet ook vol he.

9 februari 2009 om 13:53

Inmiddels heeft Huntelaar via zijn zaakwaarnemer duidelijk gemaakt dat het stuk in de As naar "het rijk der fabelen" kan worden verwezen. In gewoon Nederlands: hij heeft het helemaal niet gezegd.

Niet dat dit zaligmakend is of per definitie waar, maar:
bron: soccernews.nl

9 februari 2009 om 14:33

Dit is heel erg jammer dat de kranten zoiets schrijven. Huntelaar wil helemaal niet vertrekken! Hij leert hier enorm veel en zal echt niet nu al weg willen. Het is jammer dat de kranten steeds vanalles over hem schrijven wat niet waar is zo keren de supporters ook tegen hem.

9 februari 2009 om 10:49

Huntelaar zal ongetwijfeld ontevreden zijn, maar als-ie nu al zijn kop laat hangen is het geen winnaar.

9 februari 2009 om 11:20

Dat was ook het eerste wat ik dacht. Vechten voor je plekkie. Het kost veel spelers nou eenmaal tijd om het verschil in kwaliteit van zowel de nieuwe club, als de nieuwe competitie te overbruggen. Maar ook al heeft hij het niet gezegd, staat hij er op deze manier toch niet lekker op in spanje. Publiek zal het iig niet waarderen.

Ik vind het wel een beetje vreemd dat hij niet wist dat Madrid nog maar een speler mocht inschriven voor Cl. Hoe goed heb je jevoorbereid op die transfer dan? Zijn toch dingen die je wilt weten neem ik aan.

Ik denk dat hij gewoon langzaam gebracht moet worden, als hij gewend is en het team is aan zijn speelwijze gewend en de trainer laat hem zijn eigen spel spelen, moet hij er wel komen lijkt me.

voetballend is hij niet sterk, maar doelpunten maken kan hij.

9 februari 2009 om 11:51

Het feit dat ze zijn zaakwaarnemer Oosteweld noemen zegt mij in feite al genoeg.

9 februari 2009 om 09:48

Ja Huntelaar zal vast al heel vloeiend spaans preken... Dit is een vertaling, dus dan kan het best dat hij het zo gezegd heeft.

9 februari 2009 om 10:03

nou inderdaad, Fctreds. Ik ken huntelaar niet als een persoon die na 67 dagen al afhaakt en gaat zitten klagen. Ik vind de opmerking die later in het artikel gemaakt wordt meer bij hem passen. Dat hij wil vechten voor een basisplaats.
Zie hem dus zeker niet vertrekken.

9 februari 2009 om 13:27

Ik denk ook niet dat hij dat gezegd heeft. Natuurlijk wil hij meer spelen. Maar hij weet zelf ook wel dat Raul en Higuain een maatje te groot zijn voor hem.

Ik wist het vanaf begin af aan dat het niks zal worden het niveau in spanje is te hoog gegrepen voor hem.
Blijkbaar was hij nog niet klaar om een grote stap te zetten naar Real Madrid had misschien toch nog beter moeten blijven bij Ajax en wachten wat er meer te bieden valt.
Het is beter als hij in Duitsland kan spelen lijkt me wel geschikt voor hem.

9 februari 2009 om 17:07

hij heeft nauwelijks een kans gehad daar? Anderhalve wedstrijd gespeeld en de conclusies zijn getrokken...

begint al goed met the hunter.... maar ja was wel een beetje te verwachten na allle berichten van de laaste tijd.

9 februari 2009 om 13:33

Maar wie gaat er nou ook in de winterstop, geblesseerd naar Real Madrid als de concurrentie in bloedvorm is ? Je weet dan van tevoren al dat je geen eerlijke kans krijgt, omdat die andere spitsen zich al hebben bewezen en ze hebben een redelijke voorbereiding gehad.

Het is altijd verleidelijk om toe te happen bij zo een transfer, maar zou het niet verstandig zijn geweest als hij het seizoen gewoon bij Ajax had afgemaakt ?

Onzinbericht, niks voor Huntelaar om zo snel op te geven.

9 februari 2009 om 09:10

Inderdaad en buiten dat heeft As eerder dit seizoen al onzin naar buiten gebracht over het feit dat van der Vaart wou vertrekken.

Vind het ook belachelijk van Real Madrid dat een speler van 27 miljoen amper speelt, en natuurlijk lullig voor Huntelaar. Kom maar weer terug naar Ajax.

9 februari 2009 om 09:40

Het is inderdaad vreemd dat je een speler voor dat geld haalt en dan op de bank laat zitten, maar hij is natuurlijk op voorspraak van Schuster gekomen. Van ajax vindt ik het ook niet verstandig dat ze hem hebben laten gaan, beetje arrogant om te denken dat ze het zonder hem ook wel redden. Van die 27 miljoen kun je nu gelijk 10 miljoen aftreken door het niet halen van de Cl en andere ploegen weten dat je veel geld hebt dus worden middelmatige spelers ineens twee keer zo duur, dus al met al schiet je er weinig mee op.
Als Huntelaar goed had nagedacht was hij ook niet naar Marid gegaan, maar ja wat doe je als boertje als Real zich meldt die kans krijg je waarschijnlijk nooit meer.

9 februari 2009 om 11:43

Jouw verhaal gaat natuurlijk nergens over, maar dat snap je zelf denk ik ook wel. Arrogant van Ajax? Wat hebben die hier nu weer mee te maken? Als een speler weg wil, en er komt een club als Madrid met zo een bedrag, moet Ajax dan nee zeggen? Dat lijkt me pas vreemd beleid. En trouwens als Ajax dan niet mee zou werken dan had jij waarschijnlijk op de eerste rij gezeten om te zeggen dat Ajax spelers niets gunt en het belachelijk is dat ze Huntelaar zo een kans hebben ontnomen.
Daarnaast is het natuurlijk gelul (en je spreekt jezelf hier ook tegen) om te zeggen dat Huntelaar beter had moeten nadenken. Want (bijna) iedereen zou ja zeggen als Madrid komt!

Natuurlijk geen verkeerde keus, je kan nooit zo snel oordelen!

En als ik Huntelaar wat ken van de interviewen voor de Nos , zal hij dit Noooit gezegd hebben . En de spaanse media kenende valt het waarschijnlijk allemaal mee.. Alleen wat jammer, wat de spaanse supporters van Real zullen dit onthouden en nu zal hij door middel van doelpunten alleen maar de monden kunnen snoeren.

9 februari 2009 om 09:43

Ze krijgen daar ook mediatraining, wie weet heeft ie daar zo leren praten?

Niet te serieus nemen dit bericht Huntelaar moet laten zien aan de kansen die hij krijgt in de primera dat hij die met beide handen aanpakt!

onzin of geen onzin, Huntelaar ghad nooit naar Madrid moeten gaan maar gewoon naar City. voor de echte top komt hij tekort, hij is geen van Nistelrooy of Raul.

9 februari 2009 om 09:10

Met geld alleen bouw je geen goed team. Dat heeft real al eens eerder aangetoond. Een paar jaar geleden liepen daar alleen maar vedettes, (met grote ego's) en was van enige teamvorming ook geen sprake. Hebbeen er niet van geleerd want dat is nu weer exact zo. Denk niet dat city een topclub wordt door er veel geld in te pompen.

9 februari 2009 om 09:45

huntelaar is geen van nistelrooy of raul maar dat hoeft ook niet. hij is zichzelf en hij wordt een topspits, misschien wel van het niveau van nistelrooy en raul, maar wel op zijn eigen manier.

even ter vergelijking, rvn ging naar manchester toen hij 25 was. ruud had het daarvoor knap gedaan (topscorer van nederland natuurlijk) een beetje vergelijkbaar met de voorgeschiedenis van huntelaar op deze leeftijd. met het verschil dat ruud de mazzel had 2 seizoenen champions league mee te pikken, maar of dat nou het verschil maakt. feit blijft dat ruud op het moment dat ie naar engeland vertrok, écht nog geen ? zidane of ronaldo was. hoefde ook niet.

wat betreft dit bericht, huntelaar zal niet op korte termijn vertrekken. veel zal staan of vallen met de speelminuten die huntelaar krijgt, misschien moet hij nog wel een keer verkassen maar de top zal hij halen. er is geen reden om aan te nemen dat hij het niet kan lijkt me, hij heeft de ambitie duidelijk, de instelling en wat mij betreft zeker het talent. de kans krijgt hij ook nog wel, misschien bij real, misschien ergens anders. alleen maar mooi want het nederlands elftal wordt daar ook beter van, net als toen met ruud

9 februari 2009 om 11:12

Van Nistelrooy was dat jaar ervoor ernstig geblesseerd geraakt vandaar dat hij pas later naar man utd is gegaan. Daarnaast was van Nistelrooy direct belangrijk daar, vergelijking gaat dus niet op. Huntelaar kan het vergeten in madrid, hij zal eieren voor zijn geld moeten kiezen.

9 februari 2009 om 11:06

Zeker wel. Huntelaar kan wel degelijk uitgroeien tot een voetballer als Van Nistelrooij. Ruud is ook geen snelle spits die je de diepte instuurt, maar net als The Hunter een dodelijke killer in de 16. Ik zie niet waarom Huntelaar in de toekomst voor Van Nistelrooij onder zou moeten doen.

Het is te vroeg om nu al conclusies te trekken en Real te verlaten. Maar mocht het zover komen, dan zie ik hem wel naar Arsenal of Manchester United gaan. Met name bij de eerste zou hij zijn plek wel veroveren.

9 februari 2009 om 11:26

Ruud is een stuk sneller dan huntelaar ! Helemaal in zijn periode psv en man united.

Ik heb grote twijfels of huntelaar het wel gaat redden ,simpelweg omdat hij langzaam en volledig afhankelijk is van andere spelers . Ben er wel van overtuigd dat als ze hem goed bedienen hij ook daar aan de lopende band gaat scoren . Maar de vraag is willen ze in madrid de aanval op hem afstellen ?

9 februari 2009 om 11:59

Van Nistelrooy was veel completer en is nog steeds completer dan Huntelaar. Huntelaar vind vooral zichzelf goed maar hij moet er gewoon hard voor gaan werken.

9 februari 2009 om 14:33

Aan Arsenal zat ik ook al te denken. Ik zie nog de C L wedstrijden van Arsenal verleden jaar voor mij. Kansen te over maar benutten ho maar en als er 1 ding is wat Huntelaar wel heel goed kan dan is dat kansen benutten in de 16.

En dan is Ruudje nog geblesseerd, wanneer die terug komt speelt ie helemaal niets meer.

Gewoon even geduld hebben, de afgelopen jaren was hij in elke ploeg waar hij terecht kwam De Ster, nu wordt het knokken en wachten op je kans

Dat krijg je met dat soort ondoordachte acties..... Wanneer je naar dat soor clubs gaat weet je dat je een van de velen bent. Er lukraak weer nieuwe spelers bij komen. Mensen dag 1 huntelaar willen, dag 2 een ander enz..
Had gewoon het seizoen bij ajax moeten afmaken en wachten op een topclub. (lees een club met structuur, niet een waar geld over de balk gegooid wordt om bepaalde spelers bij een club te willen en niet om een goed team te bouwen). Ik dacht dat ze daar in het verleden wel van geleerd hadden, maar blijkbaar niet

tsja wat dacht je dan Klaas Jan?
dat je super vedette Raul wel even uit de basis ging slaan?
of topscoorder Higuaã­n?

Ik heb altijd gedacht dat hij een leuke speler was voor de Eredivisie,
en ook de Subtop zou aankunnen,
maar de absolute top?
daarvoor moet je een absolute topspits zijn!

Goede spits maar niet voor Madrid! Daar loopt Raul, Higuain, v Nistelrooij! Dat zijn spelers van absolute topklasse en daarvoor komt Huntelaar nog tekort...


Had nooit naar Madrid moeten gaan! Had gedacht met zijn Ajaxmaatje Sneijder het wel even te maken maar zie dat niet gebeuren in Bernabeu.

Moet zeggen dat je voor een groot bedrag een speler verwacht die goed zal presteren de twee maanden heeft hij niet echt wat te kunnen overtuigen dat hij een vaste waarde bij Real Madrid is.

9 februari 2009 om 10:17

Hij heeft ook de kans amper gehad om zich te bewijzen dus dat is onzin wat je zegt. Je kan er pas een waarde oordeel over vellen zodra hij genoeg wedstrijden gespeeld heeft. Nu is het onzin om te zeggen op basis van de minuten die hij gemaakt heeft voldoet hij niet aan de eisen.

ja als je kiest voor een europese topclub moet je er gewoon rekening mee houden dat je weinig speelt. je bent namelijk niet de enige vedette (als je the hunt al zo mag omschrijven) bij los merengues.... rustig aan jou kans komt toch wel al had een keuze voor de premiership beter uitgepakt (denk ik)

Weggegooid geld van Madrid. Ajax mag blij zijn met het bedrag wat ze ervoor gekregen hebben. Kunnen ze 'sterren' als Sulejmani en Wielaart voor kopen. Huntelaar is net genoeg voor de subtop in Spanje of Engeland. Wel jammer voor Huntelaar persoonlijk. Maar hij had vantevoren ook wel kunnen verwachten dat hij niet beter was dan Raul, Higuain en Van the Man (als hij weer fit is). Ik hoop voor hem dat hij aan het eind van het seizoen weg mag bij Real. En dat zullen meer Nederlanders van de Koninklijke moeten of willen.

Gewoon negeren, die Spanjolen moeten ook maar die krantjes elke dag opvullen met voetbalberichten, ze verzinnen (bijna) net zoveel bij elkaar als de Engelse roddelpers.

jammer maar het was wel te verwachten dat hij niet gelijk een basisplaats krijgt. hij zal zijn uiterste best moeten doen. Ik denk dat hij er te gemakkelijk overdacht, dat ze echt daar op hem hebben zitten wachten, en dat hij geen rekening met Raul en Higuain heeft gehouden,

Als dit verhaal waar is dan heeft Huntelaar gewoon geen sterke mentaliteit. En welke topclub zou nou wel een spits willen die het zo snel opgeeft en niet eens vecht voor zijn basisplaats. Dus ik denk dat Als hij gaat, dat Real niet eens de volle buit voor hem terug kan krijgen.

Teams als Real Madrid geven lukraak geld uit, echter er alleen geld inpompen is niet voldoende. Alleen bij Chelsea is dat een beetje gelukt. Ook bij Ajax nu zie je dat weer. 35 miljoen uitgegeven voor kneusjes. Het meest schrijnende vind ik dat potentieel goede voetballers als Huntelaar, Vd. Vaart maar bv. ook Alex op de bank wegkwijnen terwijl ze van grote waarde kunnen zijn voor andere teams. Deze jongens spekken hun bankrekening, maar ruïneren hun carrière en humeur.

9 februari 2009 om 12:59

Kneusjes? vind dat wel erg ver gaan voor iemand die achter zijn pc'tje kritikiek geeft en nog geen deuk in een pakje boter kan schieten.
Ajax heeft ontzettend veel evrdient met transfers dan is het logisch dat er ook gekocht wordt je kijtk toch naar je budget. Natuurlijk moet het verstandig zijn. Bij Real Madrid ben je beland bij een club waar mensen hget allerhoogste eisen. En waardoor je bij een trainerswissel buiten spel kan raken maar goed ...door een blessure kan Huntelaar ook zomaar ineens zijn kans krijgen als ie hem dan pakt kan het ook positief uitpakken maar goed of je daarop moet wachten?

daar ben ik het toch niet mee eens ariclenes , huntelaar kan zeker met de europese top mee , mar hoort gewoon niet thuis in het systeem van real madrid ! real is een totaal verkeerde keuze geweest mar meer ook niet ! huntelaar heeft zeker de kwaliteiten om het op het europese toneel te gaan maken !

Ik hoop dat dit een les is voor de spelers die denken dat ze na twee jaar leuk voetballen in nederland direct denken de absolute top aan te kunnen,,,jongens blijf een paar jaar langer in de eredivisie en help nederland weer europees op de kaart te zetten!!!!

Ik denk niet dat dit verhaal klopt. Die krant heeft wel vaker onzin berichten gepubliceerd. Als mensen roepen dat Klaas-jan niet goed genoeg is is dat voorbarig. Hij heeft nog geen kans gekregen om zich echt te bewijzen. Hij heeft de pech dat het elftal de laatste tijd goed draait. Rustig afwachten en dan krijgt hij zijn kans wel. Hij zal het dan wel moeten laten zien.

1. Ik denk niet dat Huntelaar dat zo gezegd heeft.
2. Hij moet geduld hebben en wachten op het nieuwe seizoen.
3. Voor Bert van Marwijk is het wel lastig om je 1e spits die nooit speelt op te stellen.

wens Klaas Jan succes maar ben het wel met vele hier eens dat hij het seizoen beter af had kunnen maken bij Ajax

Dit verbaast me niks. Huntelaar is lastig als hij z'n zin niet krijgt maar om na ruim twee maanden al zoiets te gaan roepen, ga eerst eens keihard je best te doen om die basisplaats te veroveren.

Huntelaar is blind gemaakt toen Real zich meldde. Ik had dit wel verwacht, hij gaat het niet redden daar. Is goed genoeg voor de Nederlandse competitie maar komt internationaal te kort. Op zich gun je dit zo'n speler niet maar bij Huntelaar maakt me dit niet zoveel uit.

Hoe betrouwbaar is dat As? Is het de Spaanse Vi/voetbalzone (betrouwbaar) of is het de Spaanse 'geen Stijl' ?

Los daarvan heb ik altijd geroepen dat Madrid te hoog is gegrepen voor Huntelaar. En daar blijf ik bij. Maar een terugkeer naar Ajax is onmogelijk.

Huntelaar heeft dit natuurlijk nooit gezegd. Echter er zit wel een kern van waarheid in, aangezien hij niet aan spelen toekomt en dat is voor zijn ontwikkeling niet goed. Daarnaast hoopte hij natuurlijk door afwezigheid van Ruudje dat hij meer zou spelen.

Huntelaar moet niet zeuren en niet in paniek raken. Concurrentie en de bank zijn verschijnselen die bij een top club als real horen. Daarnaast vind ik Raul en Higuain een beter duo en individueel een stukkie beter dan Huntelaar. Zij zijn beide lopende spitsen met een goede actie. Huntelaar is een typische goaltjesdief. Ben benieuwd hoe Ramos omgaat met Ruud als hij terug is. Is toch hetzelfde type als Huntelaar.

Ik heb altijd gezegd dat Huntelaar moest wennen en het wel goed komt. Maar ik moet toch zeggen dat Huntelaar een verkeerde keuze heeft gemaakt. Hij had beter naar een club kunnen gaan die hem kon garanderen nummer 1 te zijn.

Ik heb nooit begrepen waarom Huntelaar niet heeft gekozen voor een italiaanse club , past prima bij zijn manier van spelen , daar hoef je niet zozeer goed mee te kunnen voetballen

9 februari 2009 om 09:50

Gaat een beetje moeilijk he om voor een Italiaanse club te kiezen als die clubs zich helemaal niet gemeld hebben.

wat is dit nou weer voor telegraaf bericht? beetje onrust stoken terwijl er niks aan de hand is. huntelaar geeft niet zo snel op.

De spaanse pers verzint weer eens een sensatieverhaaltje en meteen trapt iedereen er weer in. Huntelaar heeft dit helemaal niet gezegd. Tis een nuchtere jongen die zelf dondersgoed weet dat het niet allemaal om hem draait daar en dat heeft ie ook gezegd. Dit zijn ook geen Huntelaar uitspraken. Tuurlijk moet ie spelen om zn draai te vinden maar ja als zn concurrentie het goed doet. En dan krijg je weer van die lachwekkende reacties van mensen die denken dat ze er verstand van hebben....ja ik wist het meteen al dat ie het niet ging redden bla bla bla. Die jongen zit daar net 2 maanden. Heeft nog maar en paar keer meegedaan, moet de taal nog leren, moet zich nog helemaal settelen, wennen aan het team het land......enz enz. Maar goed dat willen velen niet zien die willen zo graag iets negatiefs zeggen.

Hij heeft waarschijnlijk gezegt ik ben niet tevreden dat ik zo weinig speel. En daar is dit bericht om heen verzonnen!

Vanmiddag zal ongetwijfeld een reactie komen van Huntelaar waarin hij zegt dat ie dit nooit gezegd heeft. Kan het me ook niet voorstellen dat ie zo makkelijk opgeeft. Hij zal vast balen dat ie niet mee mag doen in de Cl, maar voor de rest lijkt mij dit een onzin verhaal.


Dit heeft Kj absoluut niet gezegd. Die spaanse kranten schrijven altijd va alles en nog wat.. maar aan de andere kant zou het wel begrijpelijk zijn, deze jongen moet het vertrouwen van de trainer krijgen en een aantal wedstrijden achter elkaar in de basis staan voordat hij zijn vorm en draai in het elftal vind.

Huntelaar liet vorige week op zijn eerste persconferentie weten dat hij nog jaren in het maagdelijke wit hoopte te spelen. "real Madrid is de grootste en beste club ter wereld en ik zal hard mijn best moeten doen om een basisplaats te bemachtigen."

Dit zegt toch wel genoeg denk ik. Ik neem As niet serieus. Huntelaar zal zich toch wel gerealiseerd hebben dat een basisplaats bij Madrid niet 1,2,3 zal gebeuren. Natuurlijk moet hij hier voor knokken en de twee die er nu staan hebben natuurlijk de voorkeur. Raul zal (al was het alleen al voor het publiek) geen plaats maken voor Huntelaar en je topscorer tja... Het wordt wel steeds belangrijker dat hij wel tot spelen komt, zeker voor zijn positie in het Nederlands elftal. Ik denk dat zijn tijd bij Madrid nog wel gaat komen, anders een jaartje verhuren, maar niet aan Ajax jammer genoeg. Hij is te goed voor de Nederlandse competitie.

Het zegt al genoeg dat dit bericht door een krant als As de wereld in is gebracht. Spaanse kranten zoeken overal sensatie, en is die er niet te vinden, creëren ze zelf wel iets.

ajax als club en de ajacieden zette en teleurgestelde toon neer toen Huntelaar voor 27 weg werd gekocht. nu blijkt zoals vele (niet ajacieden) hadden verwacht dat spanje, en met name real madrid gewoon te hoog is gegrepen voor hem. Ajax kon de transfer niet tegenhouden omdat huntelaar naar een topclub wilde en omdat een topclub (real madrid) hem wilde kopen. nu blijkt dat Huntelaar ongelukkig is en daar zo snel mogelijk weg wil. omdat real madrid geen gebruik maakt van zijn diensten ga ik ervan uit dat ze er open voor staan om hem weg te doen.
Ajax heeft de kans om hem dus terug te kopen. in ieder geval hun woorden waar maken. ze hadden liever huntelaar behouden dan 27 miljoen ontvangen voor hem. ik weet zeker als ajax dat bedrag terugbied dat ze hem terug krijgen van real madrid. waarom doen ze dat dan niet? dan kunnen ze het seizoen afmaken met hun geliefde Huntelaar. alleen weet ik zeker dat ajax gewoon liever de miljoenen heeft.

9 februari 2009 om 09:59

1: Huntelaar wil waarschijnlijk niet terug naar Nederland.
2: de transferperiode is voorbij, dus niks seizoen afmaken met Huntelaar.
3: je spreekt jezelf tegen. Eerst zeg je dat Ajax liever Huntelaar had behouden dan 27 miljoen te ontvangen. Vervolgens zeg je dat Ajax liever de miljoenen heeft.

9 februari 2009 om 10:19

Ajax zegt dat ze huntelaar liever hadden behouden!! zijn hun woorden. mijn mening is dat ze liever de miljoenen hebben. nu kunnen ze als club bewijzen dat ik fout zat e ndat ze liever Huntelaar hebben door die 27 miljoen terug te betalen voor hem. oke je hebt gelijk dat hij het seizoen niet kan afmaken. dat was ik even vergeten. dus volgend seizeon is hij weer een jaartje ouder. dan mag ajax hem terugkopen voor 23 miljoen ofzo.

9 februari 2009 om 10:32

Mocht daar al sprake van zijn zal hij nooit meer dan 20 miljoen kosten, 20 miljoen heeft Ajax nog maar gekregen, de rest volgt bij het halen van bepaalde doelstellingen, daarvan zal geen sprake zijn als hij na een half jaar weer vertrekt. Maar goed, die hele terugkomst lijkt mij niet aan de orde.

9 februari 2009 om 11:28

Kom op jongens, ff serieus. Denk je dat die jongen nu alweer terug wil naar ajax? Zo'n poersoon is hij ten eerste denk ik niet. Je lijdt natuurlijk enorm gezichtsverlies als je na 2 maandjes de hoop op een internationale carierre al opgeeft. Als hij al weg gaat bij Real, kan hij zon nog ergens anders aan de slag, net onder de europeesche top met een salaris wat ajax hem nooit kan of zal bieden.

Beetje triest om te denken dat jullie topscorer nu al terug zou gaan naar A'dam. Hebben zelfs de ajacieden dan zo weinig vertrouwen in zijn kunnen? Afcaxx is een stuk realistischer, en ik ook.

huntelaar is niet egt slim om dit te zeggen, als hij het al gezegd heeft. en hij moet niet zo zeuren want kom op, het is wel real madrid. wat moet royston drenthe dan wel niet. gelukkig zei hij in een persconferentie dat hij nog jaren voor real wilt spelen dus dat moet hij gewoon blijven doen en dan komen zijn kansen wel

deze spaanse krant verzint wel vaker iets dus of het waar is mmmm nee denk het niet. en mocht het waar zijn heeft hij een hele domme keuze toen gemaakt en dan ook niet even zijn positie gepraat met de trainer, en hij wist ook dat ze meerdere spitsen daar hadden.
maar goed het kan volgend seizoen zo anders zijn dat hij constant in de basis staat.

Ik riep al vanaf het begin dat hij het niet zou redden daar en door de mand zou vallen. Als dit bericht waar is heb ik dus me gelijk gekregen. Ik hoop voor Huntelaar dat hij wat meer kansen krijgt, maar ben bang dat hij vele malen beter in Engeland had gespeeld! Hij is niet eg een type speler die goed mee voetbalt. Dat moet je in Spanje juist kunnen! Engeland kan je meer afwachten. Verder viel hij dit seizoen al tegen en had hij misschien niet gelijk naar de top moeten gaan bij een super grote club, want qua kwaliteiten beschikt hij niet over de kwaliteiten die Robben of Sneijder bijv. hebben! Misschien dat van de zomer nog een goeie Engelse subtopper zich meld voor hem en dat hij daar kan opbloeien weer.

9 februari 2009 om 10:24

Je zou gelijk hebben als hij westrijd na wedstrijd kansen verprutst en na maanden geen doelpunt op zijn naam heeft. Nu gaat hij weg vanwege het feit dat hij geen minuten krijgt dat is toch heel wat anders. Een andere coach had hem miss wle opgesteld.
Ik heb verder geen oordeel over het feit Of hij weg wil ja of te nee..
Maar jouw argumenten kloppen niet!

9 februari 2009 om 13:13

Als je de keuze heb uit spelers als Raul, Higuan en Huntelaar heb ik mijn keuze wel gemaakt ook gezien internationale ervaring.. Ik begrijp dat je een Madrid fan bent en het voetbal daar op de voet volgt, maar Huntelaar is geen mee voetballende spits. Valt het je niet op dat dat juist de kwaliteiten moeten zijn van een spits in Spanje? Of je moet een snelle dribbelaar om hem heen hebben spelen. Ramos stelt hem toch niet voor niets niet op? Dat hij niet word in geschreven voor de Cl begrijp ik wel gezien de defensieve middenvelders die ze hebben is Diarra belangrijker dan Huntelaar. Ik vind Huntelaar een spits die in Engeland goed past, ook gezien zijn status met precies lopen wanneer het moet. Misschien dat je je hier wel in kan vinden.

9 februari 2009 om 14:33

@castanza

Ik ben het niet met je eens.
Hoe kun je immers door de mand vallen als je geen wedstrijden speelt?
Verder vind ik Ruud van Nistelrooy ook niet een echt mee voetballende spits.
Ik denk dat een Goalgetter bij Madrid ook prima past.

9 februari 2009 om 14:55

@ Purple

Kijk naar de geschiedenis van Ruud van Nistelrooy vergeleken bij de geschiedenis van Huntelaar.. Ja Ruud is een goalgetter en doet het goed. Maar Ruud was ook een goalgetter in Engeland op topniveau! Daar heeft hij ook een hoop geleerd en zich verder ontwikkeld. Ik denk dat voor Huntelaar zo'n route ook beter was geweest!

9 februari 2009 om 14:11

Op dit moment is er inderdaad weinig plek in het systeem voor Huntelaar. Er is ook voor Van der Vaart nauwelijks plaats. dat is inherent aan het systeem waarmee Ramos nu speelt.
In Spanje is een dynamische spits zker een pre.. beweging voorin dribbel doet het beter dan een type Huntelaar. maar Ligt ook aan de spelwijze en de medespelers.

Ja jongen eigen schuld dikke bult, als je er nog niet rijp voor bent had je maar beter in nederland kunnen blijven.

Of dit bericht nou waar is of niet...

Huntelaas had dit moeten zien aankomen. Wat dacht hij? Dat hij even de basisplaats Van Nistelrooy zomaar daar kan vervangen?

Laten wij eerlijk zijn mensen, Huntelaar komt kwaliteit te kort op dit niveau. Leuk voor een suptopper in Engeland maar niet voor in het snelle en technische Primera Division. Bij Real Madrid moet je wel even wat meer doen dat simpel de bal opwachten en erin prikken.

Huntelaar is te traag, heeft vrijwel geen actie, geen dribbel, is 100% afhankelijk van zijn medespelers.

denk niet dat het waar is, maar vele spelers kiezen voor een topclub waar ze op dat moment weinig kans maken. spelers maken de verkeerde keuze. Huntelaar is meer een spits voor england denk ik. daar is het voetbal anders, naar voren toe en scoren, meer direct. huntelaar is geen spits die zelf acties moet maken. vond de vele miljoenen die voor hem gegeven waren veels te veel voor een spits die weinig kan..

Misschien heeft hij gehoord dat Florentino Perez in de zomer komt en Benzema meeneemt en hij geen helemaal geen speeltijd meer krijgt. Maar jah we zien wel of het waar is.

Het was al apart, dat Real eerst Huntelaar kocht, en toen de trainer ontsloeg. Dan had ik eerst een nieuwe trainer geregeld, en gekeken of hij Huntelaar wilde hebben.

Maar van Huntelaar uit, had je ook wel kunnen verwachten dat je bij Real vaak niet zou spelen. Raul is een levende legende, en Higuain is ook niet de minste. Dus kan me niet voorstellen dat hij dit helemaal niet verwacht. Gewoon hard trainen en je kansen pakken als je mag invallen. Meer kan hij niet doen.

Wat een pure negativiteit allemaal jegens Kjh. Deze jongen kan en moet nog een hoop leren. Iedereen was het erover eens dat hij klaar was voor een stap hoger dan Ajax maar Real was 2 stappen en Kjh heeft wat tijd nodig om op het juiste nivo te komen. Hij moest niet verwachten direct in de basis te staan dat was niet reeel. Hij kreeg zijn eerste wedstrijd een kans maar hij liet zien dat hij nog niet de klasse en het nivo van Ruud had. Hij is voor real een investering in de toekomst maar of hoe lang Kjh zich de tijd geeft om zich in de basis te spelen weet ik niet. Ik hoop dat hij het nog zeker een jaar/anderhalf probeert.

100 % een gerucht. Die Spaanse kranten zijn best wel erg. Huntelaar had ook wel kunnen weten dat hij niet zoveel aan speeltijd toe zou komen en ik geloof niet dat hij nu al zou opgeven.

Hij gunt zichzelf niet eens de tijd. Real Madrid is niet zomaar een club. Je kunt niet verwachten dat je een basisplaats krijgt, daar moet je voor vechten. Hij is te wanhopig naar mijn mening.

Hij zou zich ook eens kunnen bewijzen op de training ? Valt me een beetje tegen van hem !

Het wordt net zoals bij Bergkamp. Ging ook met hoge verwachtingen naar Inter. Speelde er maar weinig, en ging daarna na Arsenal en zette een prachtcarierre voort! Ik zou zeggen: Hup naar Engeland!

Nou ik zal jullie een ding zeggen en dat is dat huntelaar gewoon niet moet zeike en gewoon goed zijn best doen het is geen ajax of psv waar je speelt hij zal er echt hard voor moeten werken want als je kijkt naar de selectie van madrid dan heb je het haast niet makkelijk maar ik denk dat als raul of higuain er uitvalt met een langdurige blessure dat hij heus wel zijn kans krijgt.

Een goed moment om tegen iedere potentiële topvoetballer die droomt van een buitenlandse topclub te zeggen: Bezint eer ge begint. Het is niet alleen het feit dat hij nu niet speelt bij Real. Wat dacht je van het Nederlands elftal. Ik mag aannemen dat hij zolang hij bij Real alleen maar op de bank zit hij hiervoor niet uitgenodigd word. En hoe speel je jezelf dan nog in de kijker. Ik geloof dat het stadion voor Real's B-elftal niet tot de nok toe gevuld is.....

Lieve mensen, houden we er wel even rekening mee dat As niet veel betrouwbaarder is dan Marca... Ik denk niet dat Huntelaar dit gezegd zal hebben.

Mocht Huntelaar vertrekken, dan kan Ajax ook fluiten naar die extra 7 miljoen natuurlijk.

Ben benieuwd of de reserverol bij real invloed heeft op zijn rol bij Oranje.

De voetbalwereld is totaal gek geworden.. Tien jaar geleden had een speler als Huntelaar ten eerste nooit voor het Belachelijke bedrag van 27 miljoen euro verkast en zeker niet naar een club als Real Madrid. Huntelaar is een goede speler voor de eredivisie en misschien ook wel voor buitenlandse suptoppers, maar hij moet toch zelf ook wel ingezien hebben dat dit veel en veel te hoog is gegrepen. Hij kan beter gaan verkassen want als Van The Man terug is komt hij zelfs op de tribune terecht...

Real is al jaren een club waar veel spelers heen gaan door de uitstraling en het geld. Maar door dat er zoveel goeie spelers zitten dan speel je soms weinig en voor een spits als Huntelaar is dat zonde. Hij past daar totaal niet qua voetbal omdat de meeste spelers voor zich zelf spelen. Hij had beter kunnen wachten op een topploeg uit Engeland, want daar komt hij veel beter tot zijn recht.

Lijkt mij onwaarschijnlijk dat Huntelaar dit gezegd heeft, hij wist van te voren dat Raul, van Nistelrooij en Higuain er speelde, en dat die voor hem staan. Als hij nu al weg wel, is de overstap een stomme zet geweest.
Zoals Huntelaar zich bij Agovv, de Graafschap, Heerenveen en Ajax presenteerde is het een vechter geweest die altijd wil spelen, dat zal nu niet anders zijn, maar hij is nu niet de aanvalsleider die hij daarvoor altijd wel geweest is.
Het enige wat hij kan doen, is hard trainen en hopen dat hij binnenkort mag spelen, en dan zijn doelpunten mee pakken.
Ook met het oog voor zijn positie in het Nederlandse elftal, zoals van Marwijk zei, is dat een absolute must.

Waar rook is is vuur. Iets zal er toch wel waar zijn van de uitspraken. Zucht, weer een speler die lekker de bank warm gaat houden. Maar ja voor zo een salaris waarom niet?? Heb echt nooit begrepen waarom Real hem wilde hebben. Prima voetballer voor de Mickey Mousecompetitie van Nederland. Al had ie daar ook wedstrijden waar ie totaal niet uit de voeten kon. Totaal geen handelingssnelheid. Ja, en nu zit je bij een spaanse topclub, geen Cl (daar had ie toch van gedroomd) en binnenkort exit Oranje als we Bert mogen geloven. Ik hoop van harte dat zijn kansen heel snel keren en dat ie gaat spelen, maar ik heb er toch een hard hoofd in. Dood en doodzonde, is toch echt bij de verkeerde club terecht gekomen. Maar ja geld vergoed een hoop denk ik dan maar.

Hij krijgt zijn kansen heus nog wel. Misschien kan hij eerst nog uitgeleend worden aan bijvoorbeeld een Engelse (top)club en daarna zijn kansen bij Real krijgt. Zo snel zal ik het in ieder geval niet opgeven daar.

Huntelaar is een aankoop van Mijatovic, niet van Ramos en de laatste beslist toch wie er in het veld komen te staan. Zolang Madrid goede resultaten haalt onder Ramos zal zijn speeltijd toch beperkt blijven, vermoed ik.

Geduld hebben en afwachten tot volgend seizoen? Bij ons in Madrid weet iedereen dat de trainer niets in hem ziet en dan kan hij wachten tot Sintjuttemis. Zijn Spaans zal nog niet toereikend zijn om zich zo te uiten, maar er lopen ook Spanjaarden die Nederlands kunnen praten (o.a. ondergetekende) en die zijn woorden door hebben vertaald naar As en het publiek had verwacht dat hij bij zijn eerste optreden indruk zou hebben gemaakt, maar bij het verprutsen van een kans, laten ze je vallen als een baksteen ! De verwachtingen waren te hoog gespannen !!!!!! Ze hadden de indruk dat het een tweede Cruijf of vanbasten zou zijn!

Ik denk dat er maar 1 ding is wat je kunt zeggen: chapeau voor ajax dat ze 27 mio euris hebben getoucheerd voor huntelaar wat iedereen weet dat hij dat never nooit waard is. Je kunt hier wel gaan roepen dat A S het uit de duim zuigt maar dat denk ik niet. De feiten liegen er niet om: hij komt naar real en speelt niet en dan schrijven ze hem ook nog niet eens in voor de C L. Nee, hij is klaar daar en hoe eerder hij weg kan/mag hoe beter. Let maar op.

Ja dit was al duidelijk huntelaar kan nooit raul opvolgen of ruud het was al hopeloos.

Het is jammer voor Huntelaar dat hij en andere hem overschatte het is maar een beperkte voetballer en dat komt in een zwaardere competitie natuurlijk aan het licht.
De fout ligt bij Madrid zij (de scouting) hebben te makkelijk gedacht dat hij R v N wel even zou vervangen, maar daar mist hij de kwaliteiten voor.
Huntelaar is een speler die aangespeeld moet worden in de 16 en dan een "neusje" voor de goal heeft, maar bij de betere verdedigers wordt het een stuk moeilijker en hij kan zelf niets creëren .
Voor de Nederlandse eredivisie super maar that's it.

huntelaar maak de juiste keus om bij Real Madrid te gaan vertrekken. Hij krijgt nooit een basisplaats , cl duel kan die ook al gaan vergeten. Huntelaar dacht dat hij in de cl mogen spelen. Waarom koopt real madrid dan huntelaar als je hem nooit laat spelen?

waarom doet iedereen of dit waar is, als je de naam van de zaakwaarnemer verkerd speld zegt dit its over de journalistiek die hier gevoerd is. Maar ik kan me voorstellen dat hij baalt.

Ik wil eigenlijk tegen iedereen zegt die nu roept;
ik zei het al
ik voorspelde het al
ik had al gezegd etc.

Dat het tekort is om nu zoiets te concluderen, dat je nu al gelijk hebt. Je moet dit minstens over een jaar bekijken! Dan kan je pas zeggen dat hij geslaagd is ja of nee. Wie kent de moeizame start van Ruud Van N niet bij Manu. Waren ook niet velen die tegen R.van persie beweerden dat hij nooit naar Arsenal moest gaan. En allen deden ze het toch wel goed, na een moeizame start.

Dit zegt niet dat Kjh gaat slagen maar je kan in iedere geval nu nog niets concluderen over een misstap. En wat betreft zijn uitspraak, ik neem deze in twijvel. Hem kenende van andere interviewen en gesprekken geeft hij altijd zeer kundige antwoorden zonder een aanval in te zetten op de trainer cq. club. En hij zal dit ech tniet doen na 4 weken bij Real!

ja klaas dat had je van te voren kunnen weten bij real is de concurrentie veel hoger dan in nl en het niveau van de competitie ook , je moet daar elke dag je stinkende best doen anders raak je op een zijspoor.

Huntelaar kennende zal het wel meevallen, hij is een echte bijter en is bereid ver te gaan om een basisplaats te bemachtigen. Daar komt bij dat Real Madrid al van jongs af aan zijn droomclub is... Hij zal dus niet zomaar weer vertrekken!

Verder denk ik dat hij gewoon hard moet werken en rustig zijn kansen af moet wachten, Higuan en Raul zijn van een uitzonderlijk hoog niveau en met name van Raul kan hij heel veel leren. Het is dan ook geen schande om achter de jongens op de bank te moeten zitten... Geduld is een schone zaak!

De sportpers in landen als Spanje en Italie moet je altijd met een hele grote korrel zout nemen.....
Natuurlijk zal Huntelaar niet blij zijn met deze situatie, maat dat ie nu gelijk alweer weg wil lijkt mij een loze kreet van de pers.

als dit zo is dan is huntelaar echt niet goed wijs..
had hij verwacht te spelen dan?
ik zie liever spelers als raul in de basis dan huntelaar want die is toch een klasse minder.
maar zal wel onzin bericht zijn maar het zal me niks verbazen als het wel zo zou zijn

Waarschijnlijk flink aangedikt door de reporter. In dat intervieuw op Tv vorige had Huntelaar een heel andere toon dan hier beschreven wordt. Zijn keuze was sowieso ongelukkig maar hij speelt wel erg weinig en dat voor zo'n goede spits. Weten we meteen ook waar onze competie staat gezien vanuit Spaans oogpunt ...

Is ja ook geen verrassing. Huntelaar is niet opgewassen tegen Raul en Higuain. Dat zijn echte toppers. Dacht Huntelaar nou echt dat hij zomaar boven die twee gekozen zou worden? Hij had eerst na moeten denken. Maar nee hij koos voor de grote club en geld en aanzien. Nou als hij dit seizoen 5 wedstrijden in de basis staat is dat al verrassend.
Ik geef Ramos groot gelijk dat hij hem niet opstelt.

het is wel jammer dat zo'n goeie nederlandse spits niet aan spelen toe komt. Ik denk dat het voor hem veel beter was geweest om eerst naar een goeie middenmoter in Engeland of Spanje te gaan.

Hij heeft meer dan gelijk.. Zo een speler hoort ook niet steeds op de bank te zitten het was beter geweest om bij Ajax het seizoen af te maken.. Maar dat is allemaal achteraf als Real Madrid komt dan ga je natuurlijk je kans pakken maar hij dacht wel effe de plaats van Van Nistelrooij in te nemen maar Higuin doet het gewoon heel goed, Het zou beter zijn om naar een club te gaan waar hij wel aan spelen toekomt..

9 februari 2009 om 12:31

Seizoen afmaken bij Ajax was voor beide partijen beter geweest denk ik. Ik ben sowieso geen voorstander van transfers in de winterstop maar ik moet eerlijk toegeven dat wij met Toivonen erbij en Huntelaar weg bij Ajax beter af zijn

Slechte zaak. dat hij nu al wegwil betekend gewoon dat hij geen spaans zal gaan leren en nooit in de selectie van Real zal integreren. Huntelaar is een beetje verwend geraakt. dat je bij Ajax de nummer 1 bent betekend nog niet meteen dat je dat bij Real ook bent, je moet gewoon keihard knokken voor je plek. wat dat betreft kan Huntelaar wel een voorbeeld aan Drenthe nemen. Drenthe is geen international en speelt ook niet al te vaak. maar toch zeurt hij niet en blijft hij knokken voor zijn plekje, hij moet namelijk iedere kans grijpen die hij krijgt. Deed Huntelaar dat nou ook maar eens. beter dan dit gezeur.

Kjh heeft al antwoord gegeven en zegt dat het luchtkastelen zijn.

9 februari 2009 om 12:33

Lijkt me duidelijk. Maar waar rook is is (vaak) ook vuur ... Het lijkt erop dat hij wat ontstemd is over de gang van zaken maar dat dit helemaal uit zijn verband wordt gerukt door de locale media sie alleen op verkoop cijfers uit zijn ! Ik geloof heilig dat Huntelaar er alles aan wil doen om daar te slagen.

Ik geloof er niks van. Zie alleen al dat hij vorige week aan heeft gegeven nog jaren in het maagdelijk wit te willen spelen en dan zou hij nu ineens weg willen. Dat klinkt niet als Huntelaar. Tuurlijk zal hij balen, maar hij wil echt nog niet weg. Sowieso die krant As die verteld volgens mij gewoon altijd wat ze zelf denken. Vorige keer al met Van der Vaart. Ook zou Huntelaar het hebben aangegeven aan zijn directe omgeving, nou weet ik niet precies wat ik daar onder moet verstaan, maar ik denk toch dat als hij zoiets zal zeggen dat dat dan niet tegen mensen is die lekken naar de As.

Allemaal onzin.

Wat die kranten in Spanje allemaal wel niet schrijven.
Ik kan me absoluut niet voorstellen dat hij dit heeft gezegd.
Tuurlijk zal hij niet tevreden zijn, maar zijn tijd komt nog wel.

En anders, in Amsterdam is er akltijd een plekje voor je!

Ik twijfel of Huntelaar dit gezegd heeft.

Enerzijds is het niets voor hem om nu al op te geven en is hij prof genoeg om dit netter te verwoorden.
Anderzijds is Huntelaar wel een type dat er niet tegen kan om buiten de boot te vallen.
Zou best kunnen dat hij zich heeft laten ontvallen dat hij niet blij is met de huidige situatie.

Ik vraag me ook af hoe Huntelaar het tijdens de trainingen doet.
Of hij alles erin ramt, of daar ook geen potten kan breken.
Dat is natuurlijk wel van belang als je kijkt naar de oorzaak waarom hij er niet instaat.

Als hij op de training presteert maar er desondanks niet instaat, dan zie ik hem zulke uitspraken doen.
Anders is hij prof genoeg om te weten dat hij eerst zelf beter moet presteren.

Wel een beetje een opgeblazen bericht zeg. Kan mij niet voorstellen dat je de moed al opgeeft na nog geen half seizoen. Het is net als dat bericht over Van Basten: het schiet wel eens door je kop, meer niet.

Dat andere Voetbalzonde posters hier zeggen dat Huntelaar dacht Raul en Van Nistelrooij uit de basis te spelen is ook onzin natuurlijk. Raul heeft al aangegeven dat hij tegen het stoppen aanzit en Van Nistelrooij zie ik ook geen 3 seizoenen meer voor Madrid spelen. Verwacht ergens wel dat Van Nistelrooij terug keert naar Nederland (psv) en dat Raul naar de trainersschool vertrekt. Huntelaar heeft nog alle kans en tijd om uit te groeien en die trainingen van Madrid zijn ook wel iets hoger dan het niveau Ajax of Eredivisie.
Niet spelen is voor iedereen frustrerend, dan worden dergelijke woorden als het ware uit je mond getrokken en opgeblazen.

9 februari 2009 om 13:22

Van Nistelrooy zal volgend seizoen weer beschikbaar zijn voor Real. Hij gaat dus nog een jaar spelen. Raul wil nog zeker 2 tot 3 jaar spelen. Ik denk niet dat Huntelaar anderhalf seizoen op de bank wil gaan zitten. En dan heb je nog spelers als Higuain en Saviolodie daar rondlopen.

Ik denk niet dat een speler als Huntelaar over een aantal jaar dé voorman zal zijn bij Real. Hij komt daar gewoon kwaliteit te kort voor.

9 februari 2009 om 14:43

Saviolodie, dat vind ik een goeiiiie zeg !!! Dat is inderdaad zijn bijnaam in Madrid! Hoe wist je dat ? Als hij het veld opkwam werd er door ons altijd gezongen : Vamos Saviolodie,
Vamos a gritar los Merengues !!!!!

Ik heb het altijd geroepen, Huntelaar is gewoon een europese subtop-spits.
Real is te hoog gegrepen, maar dat is helemaal geen schande.

Laat hem volgend jaar maar naar Man. City, Atletico Madrid of Juventus gaan.

Ja, ken jezelf. Real Madrid is voor de beste van de beste. Je kan er in jezelf investeren om een grotere naam te krijgen maar je niveau moet echt wereldtop zijn. Nistel, vd Vaart, Sneijder en Robben kunnen dat, Huntelaar en Drenthe nog niet. Drenthe is nog jong dus die zit wel goed voor nou, Huntelaar had beter een tussenstop kunnen maken zoals hij zijn hele carriere gedaan heeft. Ajax is bij verre niet van het niveau van Masdrid, helaas

Belangrijk punt in zijn carriere: wordt het een nieuwe Rvn of toch een nieuwe Kezman?

Dit is wel erg dom om naar buiten te brengen in Februari. Vlak voor de zomer kan hij pas conclusies gaan trekken. Nu gooit hij zijn eigen glazen in. Geen trainer die hier vrolijk van wordt.

9 februari 2009 om 13:36

Hij heeft dit allemaal niet gezegd!!! Ken jij die krant niet?? Of de spaanse media in het algemeen?? Die verzinnen verhalen waar je bij staat. Zetten er een quote in van een speler terwijl hij dat niet eens gezegd heeft. Zo gaan ze daar te werk. Huntelaar wil daar helemaal niet weg. Ze willen gewoon weer een sensatieverhaaltje maken daar. Die hebben hem helemaal omhooggeschreven en nu zien ze dat ie langzaam gebracht wordt en wisselspeler is en dan gaan ze dit verzinnen.

Het bericht lijkt me zwaar onzin. Dit past idd niet bij Huntelaar. Er zit echter wel een kern van waarheid in het gehele artikel en dat is dat Huntelaar en Real nog niet echt een gelukkige combinatie is. Als dat wel zo was, dan zou dit hele artikel er ook nooit gekomen zijn.

Hunter moet gewoon naar Engeland gaan.
Vind Manchester City wel wat voor hem.
Als je naar een topclub daar gaat, heb je ook erg sterke concurentie.

9 februari 2009 om 13:39

Ik zie hem ook liever naar Engeland gaan maar die competitie past eigenlijk ook helemaal niet bij hem. Dat is veel te fysiek. Hij lag in nederland al steeds op de grond.

Ik geloof ook niet dat hij dat gezegd heeft, maar ik begrijp het wel dat hij niet veel speelt hij heeft tot nu toe alleen in de mickey mousse competitie gepresteerd en hij heeft gewoon concurrentie van een paar spitsen die gewoon veel klassen beter zijn dan Huntelaar, maar Huntelaat is nog jong kan nog wel goed komen, even geduld hebben.

Jammer dat hij niet speelt, maar wel terecht, Raúl en Higuaín zijn op dit moment (nog) gewoon beter. Denk wel dat hij volhoudt en zijn doelpunten komen dan vanzelf.

Vond het overigens sowieso een rare stap. Met Higuaín, Van Nistelrooy, Raúl en Saviola heeft Real Madrid al 4 topspitsen in huis voor hooguit 2 plaatsen. En Saviola zat al een jaar te klagen dat hij niet speelde.

Daarom moet je ook nooit midden in een seizoen vertrekken. Je laat je ex-club in de steek, zij hebben bijna geen tijd voor een gelijkwaardige vervanger. En ten tweede zal je bij je nieuwe club nooit een geweldig seizoen maken omdat je erg moet wennen aan de manier van spelen en je teamgenoten. Als ik Huntelaar was zou ik dus mooi het seizoen bij Ajax hebben afgemaakt, want hij wou zo graag een landstitel met Ajax winnen, misschien dat ze dankzij hem dat niet meer halen.

Huntelaar gaat zijn kansne heus wel krijgen.kan me niet voorstellen dat hij dit gezegt. tuurlijk wordt het moeilijk voor hem. Raul is een clubicoon maar ook hij zal minder gaan spelen op den duur vanwege zijn fysieke gesteldheid. Hiquain is dit jaar los. voorgaande jaren verguiste ik hem om zijn onkunde maar hij maakt een stormachtige ontwikkeling door. Kjh komt er wel. hij moet geduld. dit zijn nu '1 maal de wetten bij een topclub.ajax is toch een treetje lager als real.

Huntelaar wilde graag championsleague spelen..
hij ging naar Real met misschien wel de gedachte, dat ie idd mogelijk in de cl zou mogen spelen..helaas voor huntelaar kreeg Real een nieuwe coach(ramos) die het voor als nog niet in hem ziet zitten..das voor Kjh een teleurstelling.., het meest pijnlijke is nog, dat Kjh niet eens geselecteerd is om Cl te mogen spelen..
Het is dus heel logisch dat die jongen op dit moment teleurgesteld is en dat ie daarom niet gelukkig is in Madrid..de spaanse media ziet dat natuurlijk ook en zijn er dus als de kippen bij om een lul verhaal inelkaar te flansen..maar ik kan me niet voorstellen dat hij na 2 maanden al weg wil..dan zal het misschien heimwee zijn??
jammer voor hem, maar hij zal toch iig tot aan de zomer bij Real Madrid moeten blijven..en weingig speeltijd krijgen vrees ik..dus van Marwijk..voorlopig Huntelaar maar ff niet bij Oranje halen..zou ik zeggen...

Ajax had ook nee kunnen zeggen, tegen de verkoop van huntelaar. En nu huntelaar de schuld gaan geven arno93a is beetje teveel van het goede. Ze hadden hem niet hoeven te verkopen. Maarja, 27 miljoen euro is bak geld. Waarom neemt iedereen klakkeloos over, wat in een madrileense krant staat. Ze moeten de krant weer vol hebben staan. En een relletje uitlokken zijn ze niet vies van. Huntelaar kan in dit half jaar zich mooi aanpassen aan het niveau real madrid en pas halverwege volgend seizoen kunnen we een mening geven, over de prestaties van huntelaar. Zolang neem ik het verhaal maar, met een korreltje zout.

Ik vind huntelaar persoonlijk voor in nedeland uitstekende spits, voor buitelandse competitie redelijk. Bij een club aston villa of villareal krijgt hij een goede kans om een bassis speler te worden maar persoonlijk denk ik dat ie beter bij een top club als fc porto ken gaahn speler en eventueel later bij een club als arsenal

9 februari 2009 om 15:39

Villareal: Rossi,nihat en Franco
Villa: Agbonlahor,carew en Heskey

offjax heeft het kampioenschap verspeeld door het vroegtijdig verkopen van Huntelaar.
on: Real Madrid was opzich een goede keuze, mede omdat hij de plaats van v.nistelrooy kon vervangen. Maar als je niet goed genoeg blijkt te zijn, dan beland je op de bank.

9 februari 2009 om 14:47

Hij heeft gewoon de pech dat Schuster vrij snel na zijn transfer op straat werd gezet. Hij heeft nu nog te weinig speelminuten gekregen om zich te laten gelden. Knap dat jij over de voetbalkennis beschikt nu al te kunnen concluderen dat ie niet goed genoeg is.

ik zou zeggen huntelaar neem eerder een beslissing kom er niet daarna op terug misschien wordt je komend seizoen wel verhuurd en kan je elders je geluk beproeven. nu moet je gewoon hard werken om toch te kunnen spelen en dat is voor huntelaar gewoon even wennen hij is de laatste jaren (sinds zijn vertrek bij psv) gewend eerste keus te zijn en dat is hij nu niet

Ik zou gewoon weg gaan, volgend jaar ziet er toch niet beter voor hem uit, want dan is van nistelrooij ook nog eens terug van zijn blessure

Opvallend hoeveel mensen hier het verhaal van zo een roddelkrant voor serieus aannemen en wat nog opvallender is hoeveel mensen hun ( voor)oordeel al klaar hebben door te stellen dat Huntelaar te licht is voor Real.

Volgens mij is dit gewoon door de pers uit zijn verband gerukt of enorm opgeblazen... je maakt mij niet wijs dat Klaas na iets meer dan 2 maanden de strijd al opgeeft en weg wil... Van tevoren wist hij dat niet meteen in de basis zou staan en hij zal dus tijd nodig hebben om zich bij de eerste elf te spelen....

Huntelaar had zich eens achter zijn oren moet krabben toen hij tekende bij Real.
Huntelaar is (nog) geen speler voor de absolute top.

Clubs als Spurs of Atletico of As roma dat zijn clubs voor hem denk ik.

Volgens Johan Derksen in "doordekken'' bestaat er een kans dat Huntelaar volgend jaar bij Psv speelt. Jan Reker schijnt op dit moment de mogelijkheden aan het onderzoeken te zijn. Als het waar is zal het wel een huur constructie worden. Ik denk niet dat Psv 20 a 27 miljoen voor Kjh zal neertellen.

9 februari 2009 om 15:02

huntelaar gaat niet naar psv ik denk dat hij dan liever weer naar ajax gaat, Psv is toch een grote concurent van zijn oude club

als dit waar is dan had huntelaar beter bij ajax kunnen blijven,of naar een andere club
eerst grof geld betalen en dan op de bank laten zitten.
wel een beetje raar van de coach

Zo zie je maar weer, dat niet alleen de media in nederland de boel probeert te verzieken op sommige gebieden

Ik ben wel zo naief om Derksen te geloven. Reker zal best de mogelijkheden aan het onderzoeken zijn. Er zal dus best een kans bestaan dat Kjh naar Psv komt. Hoe groot die kans is liet Derksen wijselijk in het midden. Feitelijke heeft Derksen dus altijd gelijk. Een kans van 0.001 is altijd nog een kans. Er bestaat ook een kans dat ik morgen de Staatsloterij win. Het verhaal van Cool001 gaat niet op. Kjh komt uit de jeugd van Psv. Dus de (in)directe stap van de ene titel kandidaat (psv) naar een andere (ajax) heeft ie al een keer gemaakt. Dus andersom zou dat ook best kunnen gebeuren. Reker zou juist op dat jeugd sentiment van Kjh willen inspelen. We gaan het meemaken denk ik dan maar.

Hier is de link: Het wordt slechts summier even aangestipt maar Derksen zegt het wel.

edit: de link plakken werkt even niet. Anyways, het staat op www.vi.nl ''doordekken van 4 Feb''

En dan ook nog eens zonder De spits Ruudje!! Ja Hij heeft zichzelf weer eens overschat, als hij wil spelen moet hij terug naar Ajax,psv of Manchester City.

Tja Dat Was Te Verwachten!!
Het spelpatroon van real is anders en hoger dan die van ajax hij hoorde daar niet in dat rijtje thuis!! Het niveuo is daar te hoog voor hem !
Hij heeft die keuze gemaakt om naar real te gaan dan kan je ook verwachtte dat de concurrentie te veel voor hem is!

Hoe dan ook ik heb niet veel vertrouwen in hem dat hij het gaat maken in madrid!
met raul en higuan als concurent kan hij zich al niet bovenuit steken laat staan als van nistelrooy weer hersteld is dan word de concurentie alleen groter !
Als hij het waar wil maken moet hij het nu doen nu van nistelrooy nog is geblesseert!
maarja hij heeft het niet in zich om dat te laten zien!
jammer voor hem En jammer voor real dat ze een miskoop hebben gedaan!


Ten eerste, dit is dikke bullshit, want het is maar een sportkrant. Mensen die hier dit meteen al geloven kunnen beter staken met dergelijke posts want dan ben je overduidelijk achterlijk.

Ten tweede, ik snap volledig dat Raul en Higauin de voorkeur krijgen. Huntelaar is 'de' wissel vind ik, Nu Van Nistelrooy er toch lang niet meer te zien is. Huntelaar is de wissel, en in wedstrijden zou hij wel kunnen invallen vind ik zelf.

Ik zeg niet 'geloof dit niet' maar ik zeg ook niet 'geloof dit wel' bekijk het neutraal en zeg er wat over, maar ga het niet meteen geloven ofzo. Sportkranten en dergelijke komen altijd wel met hun verhalen, en de Spaanse kranten zijn altijd een beetje in de war, die stoken graag conflicten op.

Huntelaar was net op de radio en hij zei dat het nu iedere keer een kwartier 20 min in vallen is en dat is niet leuk,maar ik moet geduld hebben maar ik ga zeker niet weg.

Ik geloof er bij voorbaat geen snars van. Het gaat hier om zo'n sensatiekrant en het woord zegt het al, als er geen sensatie is dan maak je maar sensatie en dan doe je dat op deze manier. Huntelaar is een doorzetter en ik durf te wedden dat hij over een tijdje een belangrijke schakel is in Real's elftal.

Wat een zeikerd zeg, verwend mannetje, als hij even op de bank zit, wil hij meteen weg. Knok er voor man!

tsja, meneertje komt er nu ook achter dat ie niet al te vaak zou spelen wat overigens iedereen al wist, hij is een goede spits maar nog niet voor de (internationale) top ( zie geen inschrijving cl) hij moet via trainingen gewoon laten zien dat ie mee kan en niet denken dat ie er zomaar komt, dus gewoon even eraan trekken op de training en jou tijd komt nog wel mr. huntelaar.

dat wou Klaas Jan Huntelaar zelf
hij kon het weten dat hij bij een grote club als real niet snel aan spelen toe komt
bij ajax heeft hij de laatste tijd een redelijke goeie status opgebouwd
hij is te vroeg naar real gegaan
hij wou het zelf maar wel sneu voor die jonge

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.
Noot: Er is een nieuw topic over dit onderwerp. Zie: Huntelaar spreekt gerucht over vertrek tegen.

Real Madrid

4267 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
D. BettoniUnknown
A. LuninKeeper
CarvajalVerdediger
NachoVerdediger
Éder MilitãoVerdediger
Mario GilaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Genoa heeft hevige concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Sam Lammers. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren