Hoffenheim zes maanden zonder Ibisevic

Donderdag, 15 januari 2009 om

TSG Hoffenheim kan op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Nader onderzoek heeft donderdag uitgewezen dat Vedad Ibisevic de achterste kruisband van zijn rechterknie finaal heeft afgescheurd, zo meldt de Bundesligaclub in een persbericht. De bijzonder trefzekere Bosniër staat om en nabij zes maanden aan de kant.

De topscorer van de Bundesliga kwam woensdag niet ongeschonden uit het oefenduel met Hamburger SV (0-2 verlies) en moest zich met een knieblessure laten afvoeren naar het ziekenhuis. De hoop ging uit naar een afwezigheid van enkele weken, maar een MRI-scan in Duitsland wees uit dat het seizoen van de aanvaller voorbij is.

De afwezigheid van Ibisevic is een harde klap Hoffenheim, daar een groot deel van het succes aan de doelpunten van de spits te danken is. Ibisevic vindt dit seizoen bijzonder gemakkelijk het net en maakte in zeventien wedstrijden reeds achttien doelpunten. Hoffenheim hervat de competitie thuis tegen Energie Cottbus.Gerelateerd

82 reacties (laatste reactie door Werder_B)

Dit is echt niet leuk zeg nu gaan ze echt zakken voor het kampioenschap. Dit vind ik echt niet leuk echte slechtste nieuws dat ik deze week hoor zeg:s en wat erg voor die jongen:s:s

Ai ai ai en nog is ai! Dit komt toch wel héél slecht uit, Geweldige speler die Ibisevic, Ben benieuwd of ze nog een vervanger halen of niet

Zuur voor ze. Ze hebben nog een tijdje om een vervanger te zoeken.

15 januari 2009 om 22:04

jammer voor hoffenheim.. maar demba ba en carlos eduardo kunnen het toch wel oplossen? anders hebben wij nog altijd wel een rommedahl/kennedy die jullie aanvalslinie kan "versterken"

haha, dus Hoffenheim gaat niet meer mee doen met het kampioen schap.....
Je zag vrij duidelijk dat ze afhankelijk waren van de doelpunten van Ibisevic.

15 januari 2009 om 22:20

Daar kun je je heel erg in vergissen.hoffenheim is ene echte volksclub en is heel erg hecht dus ik denk dat ze ene goede kans maken

Zonde, erg zonde. Hopelijk komt het goed met deze jongen en speelt in zijn verdere toekomst deze blessure geen parte meer.
Deze jongen heeft talent en fel. Als je in een half seizoen al 18 doelpunten kan maken ben je lekker bezig. Hopelijk blijft Hoffenheim dé sensatie van het seizoen in de Bundesliga.

Komt erg slecht uit voor hoffenheim. Waarschijnlijk is nu de kans op het kampioenschap verlopen. Ik gun ze een goede vervanger.

Vz..dit duurt 9 maanden ipv 6

On : Wel jammer voor Hoffenheim..ze hadden ambities om voor 't kampioenschap te gaan maar zonder hun topscoorder gaat het erg moeilijk worden.

15 januari 2009 om 20:55

Net of er een precieze hersteldatum bestaat voor iedere blessure. Bovendien rept Hoffenheim op de clubsite ook over zes maanden. Net of een medium als Vz lukraak allerlei uitspraken doet

Dit kom dus echt slecht uit voor Hoffenheim, mogelijk verspelen ze hiermee gewoon direct hun titelkansen. Als ik aan Hoffenheim denk, dan denk ik meteen aan Ibisevic.

Maar directeur is daar de kleine Abu Dhabi, dus mogelijk komt er direct goede versterking.

Ik denk dat Hoffenheim nu een aantrekkelijke ploeg is waar veel spelers naartoe willen, ik denk oa aan Podolski.
maar dan moet wel Bayern willen meewerken en dat zie ik wel niet onmiddelijk gebeuren

15 januari 2009 om 20:12

Lijkt me sterk dat Bayern Podolski naar een directe concurrent laat gaan, denk je niet?

15 januari 2009 om 20:48

Bayern München gaat toch Podolski niet aan een kampioenschapconcurrent verkopen.

Dit is echt een aderlating voor Hoffenheim. Hoop dat ze nu nog de tijd hebben om een waardige "opvolger" te halen voor Ibisevic zolang die out is. Maar een team draait niet op 1 speler, dus ik hoop dat dit Hoffenheim niet te hard raakt.

stom stom, ze moeten in oefenpotjes nooit de belangrijke mensen opstellen, ivm blessures

15 januari 2009 om 20:18

Waarom niet? belangrijke spelers moeten toch ook af en toe oefenen om in ieder geval wedstrijdritme te krijgen voor de competitie weer begint. als er alleen oefenpotjes bestaan voor de reserves kunnen ze het beter afschaffen

Jammer, dit kan ze wel eens de titel kosten

Daar gaat het kampioenschap hoffenheim De beste club uit Duitsland word niet kampioen omdat ibisevic gebleseerd is dus nu moeten ze gou meeteen oplossing komen koop podolski

15 januari 2009 om 21:57

Ik denk sowieso niet dat Hoffenheim tot en met het einde van de competitie bovenaan zou staan met de complete selectie blessurevrij. Bayern trekt denk ik aan het einde van de rit aan het langste eind.
Wel zonde voor Ibisevic. Lekker in vorm en dan een langdure blessure oplopen.

zo, zeer en zeer pijnlijk!..
daar gaat dan zijn recordpoging waar laatst veel over gesproken werd.

Ai ai ai... Dit gun je die club allerminst, en bovenal Ibisevic niet. Die jongen leek een glansrijke periode voor zich te hebben. Zware klap voor Hoffenheim.

Ibisevic liep notabene qua treffers iets meer dan 1-op-1 in de Bundesliga. In Duitsland werd zelfs al gedacht aan de verbreking van het doelpuntenrecord dat door Gerd Müller werd gevestigd. Hij scoorde in het seizoen 1971/72 veertig doelpunten. Dat kan Ibisevic nu ook wel vergeten.

15 januari 2009 om 22:42

ze hebben copado onlangs verkocht aan een ander team op een lage niveau in duitsland dus die kun je ook weg strepen.

Een groot gemis voor hoffenheim. Als ze scoorden was hij het vaak en hij deed het dit seizoen geweldig. Maar ik denk dat chinedu obasi en demba ba ook goede spitsen zijn en het best kunnen oplossen met eduardo erachter.

Je moet altijd met een blessure rekening houden, wel heel zuur dat het meteen ibisevic is.
denk toch dat ze met ibisevic ook geen kampioen worden, de basiself is sterk maar de wissels zijn zwak.

Mischien kunnen ze beter een ervaren spits kopen die makkelijk scoort voor weinig!

Dit is echt balen, ook omdat hij die topscorer record kon breken

Dan kunnen ze het shaken, Ibisevic is ontzettend belangrijk voor Hoffenheim.

ai, dat gaat Hoffenheim echt punten kosten! misschien kunnen ze proberen Podolski te halen, dat is ook wel een goede spits! alleen ik denk dat die nu helemaal gericht is op een onvergang naar Koln. maar wie weet is hij over te halen, hij zou wel in het plaatje vallen. echt balen voor Hoffenheim! Ibisevic is een hele belangrijke speler voor Hoffenheim en hij is ook grotendeels verantwoordelijk voor de goeie resultaten en punten van Hoffenheim. vervang hemv oor een spits die er in 1 seizoen 15 goals inschiet en Hoffenheim staat in de middenmoot! hopelijk komt het allemaal weer goed met hem en blijft Hoffenheim boven vewachting presteren, degraderen doen ze toch al niet lijkt me, dus we gaan nog weer van Ibisevic horen op het hoogste niveau!

Ik ben benieuwd of de tegenstander erbij betrokken was....

Dat is echt heel erg jammer. Ik had best wel veel van Ibisevic verwacht. Hoffenheim gaat hierdoor zeker niet bter presteren. Hopelijk kunnen ze een redelijk goede speler aan trekken, voor niet al te veel geld.

Zonde voor zo'n jongen. Je moet altijd maar weer kijken of hij het niveau weer bereikt wat hij nu heeft gehaald. Veel succes met je herstel.

Voor Hoffenheim ook erg rot natuurlijk. Hopelijk vinden ze nog een goede vervanger, want ik gun ze het kampioenschap wel. Misschien kunnen ze een spits huren voor een half jaar?

Ibisevic heeft echt pech, draait ie is een goed seizoen, staat ie in de belangstelling van vele grote clubs, gebeurd hem dit, en ik denk dat hij het ergste nog vind dat ie de gouden schoen niet meer kan winnen. Echt jammer, Hoffenheim word geen kampioen meer denk ik, maar je weet het natuurlijk nooit.

hoffenheim heeft nog dat braziliaanse talent(hoe kan het ook anders) die wellington, kan hij niet spelen of is hij niet goed genoeg, weet iemand meer over hem?

en anders moet dietmar hopp de buidel maar weer is trekken...

Jammer voor deze speler en Hofferheim.. Ze waren beide zeer goed bezig.. .

Zo dat is pas een tegenvaller. Nu kan Hoffenheim laten zien dat ze het ook zonder Ibisevic kunnen. Een echte topclub moet ook klappen kunnen verwerken.

ai ai Daar gaat zijn kans om het record van Der Bomber te evenaren dan wel niet te verbeteren!!

dit komt fckn ongelegen waarom je topspelers geen rust geven en risico nemen in notabene een oefenwedstrijd daar is ook wel wat voor te zeggen, hoe vaak hoor je niet dat spelers in zo'n wedstrijden in de voorbereiding gebelesseerd raken, normaal gesproken laat je het B team dit soort wedstrijden spelen om te kijken hoe de balans is in je team

Dit is echt heel zonde. Ik zou het echt geweldig vinden als Hoffenheim kampioen wordt, maar zonder Ibisevic zal het wel veel lastiger worden. hopen dat er nu nog een andere goeden spits komt. Dat moet ook een ramp voor hem zelf zijn, zou een record aan doelpunten kunnen maken in duitsland dit jaar.

Dus........ Bayern gefeliciteerd met het kampioenschap. Heel erg jammer dit want was een frisse ploeg met leuk aanvallend voetbal. Denk niet dat ze dit kunnen opvangen.

jammmer voor de spanning in de bundesliga, Hoffenheim speelt goed maar denk dat ze het met alleen Ba niet gaan redden tegen Bayern...

Ahh ,dat is echt sneu voor hem en hoffenheim. Hoop dat ze een goede vervanger vinden..

jammmerr voor die gast, waarom halen ze podolski niet dan of huren hem van bayern tot dat ibi weer back is

Hoffenheim Hoeft niet kampioen te worden.. hun seizoen is al meer dan geslaagd als ze europees voetbal halen in principe Bayern Moet kampioen worden..

dit deed hsv met opzet. slaat nergens op weer een topspeler die zijn cariere wordt vernield omdat ie zo goed is. kijk naar van basten en zo kun je er nog een hoop opnoemen. drama. ook jammer voor bosnie nu kunnen ze wk wel vergeten!

Jongens, even serieus blijven. Ik zie hier dat mensen zeggen dat zij kampioen waren geworden (met of zonder ibesiv) maar kampioen had hoffenheim nooit geworden..
Druk en elke week dus presteren is lastig, en je moet voor elke speler die geblesseerd raakt een goede vervanger hebben (wat bayern of elke andere topclub) wel heeft hebben...gun hoffenheim het wel, maar het is niet reeel!!
In de 2e seizoenshelft gaan clubs hun uiterste best doen om hun beoogde doelstelling te behalen...ofwel hoffenheim word dan ingehaald door Hsv, stuttgart, werder etc! dat is gewoon niet vol te houden voor hoffenheim...
Helaas vind het zeer jammer ik zeg ook: God ver dom mij (gheghe)

Maar t is gewoon niet reeel, ook al zijn er uitzonderingen

16 januari 2009 om 16:29

Zeer sterk betoog, hoe heb ik ooit kunnen denken dat Hoffenheim kampioen kan worden?!

Alleen jammer dat je in laatste regel zegt dat er uitzonderingen zijn. Dat bevestigd bij mij weer het vermoeden dat ze wel kampioen worden.

Aiiii, dit meen je niet. Daar gaat het kampioenschap !
Ik had echt gehoopt dat ze Bayern zouden aftroeven om de 1e plek. Maar nu gaat dat waarschijnlijk niet meer lukken.

Wat een kl*te bericht zeg, is er eindelijk eens een leuke verassing in Duitsland, moet het zo eindigen...

Wat een vreselijke nachtmerrie voor Hoffenheim , alles zag er zo mooi uit en dan raakt ineens de speler die het grootste aandeel had in het succes zo lang geblesseerd.
Ik vrees voor Hoffenheim dat de strijd om het kampioenschap hiermee al verloren is.
De laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Schalke was het al wat minder toen ze tegen 9 man nog niet konden winnen , dat kan natuurlijk altijd gebeuren maar ik ben erg bang voor ze dat als nu ook nog Ibisevic wegvalt ze een enorme terugval gaan krijgen.
Echt heel erg , hij was topscorer ik zat al te denken hoe mooi het zou zijn als hij de gouden schoen won en nu gebeurd dit.

Hoffenheim is toch ook een speeltje van een of andere rijkaard? nu met de transferperiode voor de boeg kan er nog wel gereageerd worden.

ach ja met alweer veel geluk heeft Bayern het makkelijker gekregen om kampioen te worden! Ik hoop maar dat Leverkusen een goeie reeks maakt, aangezien ze alle oefenwedstrijden deze week hebben gewonnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

TSG Hoffenheim

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
Gregor KobelKeeper00
Stefan PoschVerdediger00
Justin HoogmaVerdediger00
Ermin BicakcicVerdediger00
Jeremy ToljanVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina TSG Hoffenheim.

In de wandelgangen

Dinsdag 18 december
Adrien Rabiot heeft een akkoord bereikt met Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren