De Zeeuw hoopt nu op transfer in winterstop

Woensdag, 3 september 2008 om

Demy de Zeeuw hoopte met enkele optredens op het Europees kampioenschap een transfer naar een andere club af te dwingen, maar kwam bedrogen uit. De geboren Apeldoorner kwam weinig in actie in Oostenrijk en Zwitserland. “De aanbiedingen vielen tegen”,...

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

65 reacties

Valt me zwaar tegen van de beste man. Az heeft hem de kans gegeven zich dusdanig snel te ontwikkelen dat hij wel dankbaarder mag zijn. Nu lijkt het er toch weldegelijk op dat hij geen zin meer heeft om in Alkmaar te blijven. Dan mag hij van mij oprotten. Dit toont toch aan dat hij totaal geen respect heeft voor de club.

3 september 2008 om 11:53

Maar kijk nou ook even naar de positie van de Zeeuw. Als hij nu bij Az blijft, kwijnt hij weg op de bank zal hij zin, al dan niet terechte, plek bij oranje kwijtraken.

Dan is het toch logisch dat ie om zijn eigen bestwil weg wil!!

En respect voor de clubs, dat leeft al helemaal niet meer bij spelers

3 september 2008 om 12:12

De oorzaak dat hij op de bank zit is hijzelf. Dat geeft hij hier ook toe. Dus dat kan niet de reden zijn. Als je een reactie als die van Pranjic lees denk je nog van oke. Maar dit gaat nergens over.

3 september 2008 om 14:33

Nou, dat is natuurlijk niet helemaal waar. vgaal koos er immers veel te vaak voor hem als halve rechtsbuiten op te stellen, terwijl hij alleen als nummer 6 of nummer vier iets in de nationale top te zoeken heeft..
Pranjic zijn (interland)carriere lijkt niet te stoppen op de bank van zijn club, die van de Zeeuw vooralsnog wel. En Pranjic mag wel spelen op de voor hem meest favoriete positie. En Pranjic heeft nog geen half jaar terug zijn contract zelfs nog verlengd..
Dat is natuurlijk wel een wereld van verschil met de situatie van de Zeeuw..

3 september 2008 om 16:19

De reden dat hij soms op een andere positie speelde was puur omdat er geen andere waardige vervangers waren. Hij is gewoon multifunctioneel en daar maakte Louis in noodsituaties gebruik van.

Daarnaast geef jij aan dat Pranjic niet op de bank zit maar als je even dit stukkie had gelezen geeft Demy zelf toe dat dit zijn eigen schuld is. Geeft ook maar weer eens aan dat hij zo onprofessioneel was om zich al niet meer vol te focussen op Az maar op zijn toekomstige club die er nu nog niet is. Nee Demy maakt nu een heel slechte beurt en als hij die felbegeerde transfer wil en ook een stap omhoog zal hij snel die knop om moeten zetten.

3 september 2008 om 18:10

Demy had makkelijk als centrale middenvelder opgesteld kunnen worden in de wedstrijden dat ie als halve rechtsbuiten stond opgesteld. Dat was ook niet soms, maar toch echt behoorlijk vaak. Vormer kreeg zelfs enkele wedstrijden de voorkeur boven hem en kijkend naar aanwezig talent en potentieel valt een dergelijke keuze nooit te verklaren..
De Zeeuw is idd allround, maar is niet snel, heeft niet echt een actie en houdt niet van dribbelen met de bal. Hij is op zijn best als ie juist al het andere werk mag doen. Als je hem dan toch op een positie opstelt waar die eigenschappen behoorlijk belangrijk zijn (veel belangrijker dan op de positie van centrale controlerende middenvelder), moet je verwachten dat ie minder goed speelt. Simpelweg omdat de Zeeuw als buitenste speler veel en veel minder is, dan wanneer ie centraal speelt.
Daarmee zeg ik natuurlijk niet dat de Zeeuw zelf niets te verwijten valt. Als je mijn stukje een beetje goed leest zul je zien dat ik het nergens heb over dat de Zeeuw niets te verwijten valt. Heb het over het feit dat jij doet alsof Pranjic en de Zeeuw in dezelfde situatie zitten, maar er anders op reageren. Omdat volgens jou de Zeeuw iets in d trend van ondankbaar stuk vreten is.
Dat vind ik onzin, want de situatie van beide spelers is afgezien van het feit dat ze beiden interesse hebben in een andere club verder totaal niet te vergelijken...
Lees m'n stukje hierboven dan nog maar eens goed, want daarin leg ik alleen uit dat: een van de twee niet op de voor hem beste positie mag spelen, dat een van de twee zelfs wissel staat, en dat een van de twee niet recentelijk een contractsverlenging is aangegaan. Kortom dat de situaite op enkele zeer belangrijke onderdelen compleet verschillend is, en dat daarom je omschrijving van de Zeeuw niet juist is.
Als je lang bij een club zit, kan het nu eenmaal gaan krieebelen. Gebeurt bij zoveel spelers. En vind het iig niet zo vreemd dat een speler die doorheeft dat de trainer hem (veel) minder hoog heeft dan voorheen, nog meer uit gaat zien naar een transfer.
Dan kun je doen alsof hij daardoor dus een ondankbaar, zichzelf overschattend mannetje is. Je kunt ook denken dat het mogelijke overschatten er helemaal niets toe doet en oordelen over dat wat er over blijft, nl iemand die zin heeft in iets anders en nog meer zin daarin krijgt omdat de trainer bij zijn huidige club het minder in hem ziet zitten. Is dat echt zo'n foute en respectloze denkwijze voor een voetballer??

3 september 2008 om 13:13

ik sluit me hier volledig bij aan. Zo zie je maar dat de wil om iets af te maken er bij hem niet is.

jammer voor Az en Demy, hij begon zo sterk..hopelijk voor hem is het gewoon een leer jaar geweest.

Van Gaal is goed bezig...........

Kan me wel voorstellen dat Az een beetje pissig is op de Zeeuw die aan iedereen die het wilde weten verkondigde dat hij naar ajax wilde. Ja als het dan niet doorgaat dan heb je een probleem en vooral als van Gaal je trainer is die loyaliteit hoog in het vaandel heeft.

3 september 2008 om 12:03

Dat is absoluut waar, maar als van Gaal daar iets van zou zeggen, zou hij zelf ook tamelijk hypocriet bezig zijn natuurlijk. Ik kan me herinneren dat van Gaal in zijn eerste jaar als trainer van Az te pas en te onpas verkondigde dat Ajax zijn club was

Voor de rest kan ik me ook wel voorstellen dat Az pissig op de Zeeuw ja. Hij presteert namelijk niet. Nu is het sowieso een type speler waarvan het lastig is aan te geven of hij presteert (controlerende spelers vallen nu eenmaal wat minder op), maar hij heeft een poos ijzersterk gespeeld toen Az ook ijzersterk speelde, en viel ver terug toen Az ook ver terug viel. Dat kan je misschien niet helemaal los van elkaar zien, maar hij brengt momenteel in ieder geval niet wat hij zou moeten brengen. Voor de rest kan ik hier nog wel een paar A4' tjes aan tekst aan de Zeeuw spenderen, maar ik sluit me verder maar aan bij de groenomlijnde eerste reactie van Hanzz.
Tip voor de Zeeuw: van Gaal is een coach waarbij je gewoon echt door middel van je prestaties een plekkie afdwingt. Presteren op de training, presteren in de wedstrijden; als hij dat voor elkaar weet te boksen, dan staat hij zo weer in de basis.

Wat denkt deze man zwaar overschatte speler! Toen het goed ging met Az ging ie mee met het niveau maar voor de rest een heel normale speler! Moet blij zijn dat ie bij Az mag spelen!

3 september 2008 om 13:30

precies zoals je zegt, een normale speler. Vroeger had je Arveladze,koevermans,van galen ,sektioui,perez dit soort spelers maakte het verschil terwijl de zeeuw daar mee ging doen en ervoor zorgde dat zijn pases gewoon goed aankwamen....tja dan val je minder op. Nu moet hij zelf het verschil maken en dat getuigt toch van overschatting.

zo goed is die de zeeuw nou ook weer niet hoor.

Vind je het gek hij is veel te overschat!

Ik heb die man geen bal zien raken! Sorry hoor Demy maar je bent in een hele diepe put gevallen de afgelopen anderhalf jaar! En ik ben benieuwd of je de top nog wel zult halen terwijl je als een heel erg groot talent binnenkwam.

3 september 2008 om 12:06

Mwah, kwam hij echt als heel groot talent binnen? Volgens mij kwam-ie 'gewoon' binnen van Go Ahead Eagles, leuk voor de breedte van de selectie, maar bleek daarna dat hij specifieke kwaliteiten had die verdomd goed pasten binnen het toenmalige Az (let op het woordje toenmalige), en daardoor kreeg hij opeens het stempel van een toptalent.

Nu Az weinig anders is dan een stel mentaliteitsloze mooiweervoetballers die de combinatie prefereren boven gewoon de bal erin schieten, is de Zeeuw opeens een exponent van dat type spel. In zijn mindere punten liggen ook precies de mindere punten van de hele selectie. Ofzo.

Jah kom maar naar feyenoord als de guzman vertrekt voor een bedrag rond de 16 mil kan jij de op volger worden.

Ik denk dat Psv hem wel uit die put krijgt. Is toch een erg nuttige voetballer. Binnenhalen als stand in voor Simons, misschien dat hij dan deze rol kan overnemen als Simons met pensioen gaat.

3 september 2008 om 10:54

Ik wil die patser echt niet bij onze club zien!

3 september 2008 om 11:15

Zo overschat als hij hier wordt afgespiegeld, vind ik wel erg vreemd. Hij heeft goede seizoenen gedraaid, en vond hem als controlerende mid erg aanwezig. Hij heeft zijn slechtere periode's gekend, maar heeft zeker laten zien veel potentie te hebben.

Echter.... hoe zeer het ook een leuke speler is, ik hoef hem niet bij Psv te zien. Met Simons, Bakkal, Wuytens en eventueel Brechet, mendez hebben we meer dan genoeg controlerende mids. Dit is niet de positie waar ik als Psv zijnde in zou investeren, daar dit al de best bezette positie van je elftal is.

Ajax.. is voor de Zeeuw ook ee nbeetje sneu, want Sno is beetje zelfde positie, en dat ligt dus ook minder voor de hand. Dan moet toch worden gedacht aan een omarming met van gaal (zeer onwaarschijnlijk), een andere subtopper (twente, heerenveen) of een buitenlandse anonieme club (borrusia munchen gladbach-achtig)

Van mij mag hij naar Ajax komen hoor, ik zie hem liever voetballen dan Sno.

Is toch een zeer potentiele voetballer, wie weet dat het Ajax lukt hem in de winterstop te halen.

Sorry hoor Fouder, maar ik zie hem toch niet graag naar Psv komen. Mijn hoop is dat er volgend seizoen (schulden opgelost) echt spelers komen die Europees mee kunnen.

3 september 2008 om 11:40

Ik denk dat hij bij ajax idd beter tot zijn recht komt.

Toch gek dat Ajax Sno haalt ipv de Zeeuw, of zou het verschil in prijs zo enorm zijn?

3 september 2008 om 11:06

snap ik ook niet.. de Zeeuw is toch een completere voetballer dan Sno. Ik vind Sno ook niet echt overtuigen, is een speler die een beetje mee hobbelt maar absoluut geen meerwaarde heeft voor Ajax. de Zeeuw kan aanvallend en verdedigend uit de voeten en kan als het moet een schoffelaartje zijn.

Snap niet waarom deze jongen het zo hoog in de bol heeft. vorig seizoen was een rampseizoen voor Az. De Zeeuw was daarop zeker geen uitzondering. Op het Ek heeft hij bijna niet gespeeld. Dan kun je toch niet verwachten een mooie transfer te maken tijdens de zomerperiode?
Zet eerst maar eens een goede serie wedstrijden neer voordat je verder mag gaan kijken.

wat moeten wij met deze speler?????
middenvelders genoeg denk ik!!!!

3 september 2008 om 11:09

Hij stond eerst idd in de belangstelling van Ajax volgens mijn.
Maar idd jullie hebben nu zoveel middenvelders dat hij op dit moment niet nodig is. Ook al denk ik dat hij wel goed past bij Ajax.

Het is een middelmatige speler
Die fysiek niet sterk genoeg is
en als hij wel fysiek erin komt dan is het heel lomp
ik denk dat hij bij az er wel goed zit want een betere club zal hij echt niet krijgen .
een nederlandse subtopper zou natuurlijk wel heel blij met zo'n speler zijn .

Afgelope week is de Zeeuw bij Nac geweest voor een eventuele overname. Jammer dat het niet door gegaan is, had een goeie geweest voor Nac. Maar denk persoonlijk dat hij een stuk hoger kan; Fc Twente, Heerenveen, Groningen.

Lekker ondankbaar van Demy. Zoals anderen al hebben gezegd, toen het goed ging met Az was alles hosanna. Nu het wat minder gaat ligt het aan Az ? Beetje zelf kritiek kan geen kwaad.

3 september 2008 om 11:43

Kan me jouw gevoel wel voorstellen. Ben wel benieuwd hoe az er aan het einde van het jaar voor staat, hoe ver gaan ze komen...

Hij begon heel sterk bij Az, maar vorig jaar was hij even slecht als de rest. In zijn laatste wedstrijden voor Oranje was het matig tot redelijk. In het jaar dat ze bijna kampioen werden, vond ik hem samen met Schaars en Martens deel uitmaken van een zeer goed middenveld. Hij zal nog een paar flinke stappen moeten maken wil hij de top bereiken. Ik denk niet dat de absolute top er voor hem in zit.

Ik ben geen fan van de Zeeuw, maar het is ongelooflijk dat van Gaal die Mendes da Silva hoger heeft zitten dan de Zeeuw.. Mendes da Silva is maar een matige speler en de Zeeuw is goed voor de Nederlandse competitie.

Ze hadden echt een sterk middenveld kunnen hebben met De Zeeuw, Schaars, Martens en Dembele achter de spits..maarja..

aks ik hem was zou ik ook ze snel mogelijk weggaan daar.. az word steeds minder en verkopen ook steeds hun goeie spelers en halen daarvoor mindere uit eigen competitie terug.. voor zijn ontwikkeling is het veel beter om weg te gaan.. kan een goeie voetballer worden die de zeeuw

Was wel een beetje te verwachten. Hetzelfde gebeurde bij o.a. Sneijder, V/d Vaart, Affelay, allemaal 'talenten' die eigenlijk te vroeg zijn gekomen en veel verwachten en druk meebrachten. Dan krijg je altijd een inzinking. Maar als ie gewoon lekker aan het voetballen komt, is ie zo weer op z'n oude niveau terug!

Demy, kom maar naar Nac dan. Daar pas je prima bij !
Dat Az stort steeds sneller in elkaar....ze hebben kwaliteit zat maar wanneer maakt die van Gaal er nou eens een Team van ??

De Zeeuw is een prima voetballer en heeft zich de afgelopen 3 jaar (op het laatste seizoen na) fantastisch ontwikkeld!
Is vanaf Go Ahead zo doorgeschoten naar de Top van de Eredivisie en zelfs naar het Nederlands Elftal!

Een fantastische prestatie, maar het afgelopen jaar heeft hij stil gestaan in zijn ontwikkeling.
Oorzaak is dat De Zeeuw alleen goed speelt als het ook draait bij het team! Dan is hij secuur in de passing, loopt hij alle gaten dicht en creeert hij ruimte en kansen voor zijn medespelers.

Maar als het niet draait, zoals Az het afgelopen seizoen. Dan lukt het bij Demy ook niet! Veel foute passjes en dekkingsfouten.
Zijn gedrevenheid is wel een positief punt, maar als je daarbij uit je positie gaat lopen dan heeft dat ook geen zin meer!

Dus ik denk dat De Zeeuw toe is aan een nieuwe uitdaging, en Ajax zou een prima club voor hem geweest zijn. Alleen jammer dat zij Sno al gehaald hebben van de zomer (niet dat ik hem beter vind overigens).
Sno is trouwens wel op meerdere posities inzetbaar dus misschien is er alsnog een plekje vrij voor De Zeeuw?..

Ik ben niet zo'n grote fan van De Zeeuw. Prima voetballer hoor, maar voor het Nederlands elftal vind ik hem zoiezo niet goed genoeg.

Ik snap wel dat De Zeeuw weg wil bij Az. Az is niet meer de ploeg van 2 jaar geleden, speelt geen Europees voetbal en de selectie is niet sterk genoeg om voor Cl voetbal te gaan.

3 september 2008 om 11:55

Op zich snap ik je reactie. Maar als hij zich nou echt had willen onderscheiden, had hij dat afgelopen seizoen moeten doen. Niet nu achteraf gaan zitten klagen. Heel Az heeft het koppie laten hangen vorig seizoen, en daar maakte de Zeeuw deel van uit. Zoals ik al eerder zei, beetje zelf kritiek kan geen kwaad.

De Zeeuw heb ik hoger zitten dan Mendes da Silva, als aanjager op het middenveld naast Schaars. Echter De Zeeuw liet zijn koppie hangen en speelde vorig seizoen gewoon bagger terwijl hij juist op dat moment zich kon onderscheiden.

Het is wel kenmerkend dat Van Gaal De Zeeuw tot een bepaald punt heeft kunnen brengen maar niet dat laatste zetje kan geven, dat geld overigens voor meer spelers bij Az. Ik verwacht dat dit het laatste seizoen van Van Gaal wordt in Alkmaar. De Zeeuw zou er dus goed aan doen om nog even gedult op te brengen.

Niet goed genoeg voor Oranje, verbaast me dat hij nog steeds bij de selectie zit. Een transfer in de winterstop?? Wellicht heeft een club als Twente of Utrecht belangstelling voor hem.

3 september 2008 om 12:30

Waarom Twente denk je dat die ook een geldboompje in hun achtertuin hebben hebben nog steedes een grote schuld bij de gemeente dat horen ze niet graag .maar dat is wel zo

bij langs de lijn hadden die commentatoren het erover dat feyenoord interesse had..

3 september 2008 om 12:24

Dat Feyenoord eerst maar eens wat fatsoenlijke verdedigers aantrekt. Middenvelders hebben ze al genoeg.

Ik denk dat het ook goed zou zijn voor Az en V.gaal om hun wegen te scheiden. Ik heb het idee dat de magie daar in Alkmaar toch behoorlijk uitgewerkt is..

Demy is bij Az opgebloeid. Heeft goed gepresteerd, maar als ik eerlijk ben vind ik hem nou niet super! Bij Oranje vind ik hem tegenwoordig ook te kort komen. Laat hem eerst maar weer is bij Az goed presteren voordat hij met ze gedachtes in het buitenland zit.

hij moet niet teveel van zichzelf gaan denken.
want ik denk dat momenteel Az echt het hoogst is waar hij aan moet denken.
ik snap ook nooit waarom hij bij het Nl 11-tal zit. en welke top ploeg zou hem moeten halen

Lees je mee Peter Bosz???

van Gaal is de weg kwijt. Het grootste probleem is dat hij zijn team geen vertrouwen geeft en mensen op de verkeerde plekken neerzet. Az had hun kans moeten pakken door hem vorig jaar te laten gaan. Wie kunnen ze nu nog als vervanger van van Gaal presenteren? Brands, Menzo, Vanenburg, of een of andere buitenlander die de helft van de selectie zal willen vervangen in de winterstop. Az faalt en dat is behoorlijk vreemd met zo'n budget.

Vreemde actie van De Zeeuw, lijkt me niet goed dat je overal zegt dat je weg wilt en dan uit 'armoede' moet blijven. Benieuwd hoe de selectie en de technische staf van Az hier nog verder op gaat reageren. Mocht hij weinig aan voetballen toekomen bij de Nederlandse middenmoter dan zit een internationale-transfer er voorlopig niet in. De Zeeuw kan wel voetballen maar zal eerst nog op nationaal niveau verder moeten groeien tenzij hij tevreden is met een middenmoter in de Bundesliga. Naar verluidt zou er enige interesse zijn vanuit Monchengladbach.

Dit is de meest overschatte voetballer van de eredivisie, ik snap dan ook totaal niet waarom dat hij voor het Nederlands elftal wordt geselecteerd, hij laat altijd zijn mannetje lopen, hij is vrijwel altijd te laat, zet vrijwel nooit een goede sliding in , heeft totaal geen scorend vermogen, en heeft ook nog eens een veel te lieve uitstraling.
Ik denk dat hij tevreden moet zijn met een club als Az wat echt het hoogst haalbare voor hem is.

3 september 2008 om 18:09

Terwijl hij in het jaar daarvoor allemaal wel goed kon. Het is zonde dat de Zeeuw daarom een andere club zoekt. Hij heeft toch vaak in de basis gestaan.

Snap niet dat iedereen hem overschat vind, het is gewoon een sterke verdedigende middenvelder in mijn ogen, die ook nog eens over een beetje mentaliteit beschikt. Denk dat hij alleen niet ermee om kon gaan dat hij vorig jaar zogenaamd de nieuwe leider was van Az

Om het ramp seizoen van afgelopen jaar nu te wijden aan de Zeeuw vind ik iets te ver gaan. Iedere speler van Az speelde ondermaats afgelopen jaar. Dat de Zeeuw dan weg wil verbaasd me ook niks. van Gaal is zo'n argogante bal die niet tegen een beetje tegengas kan met als gevolg dat de Zeeuw op de bank beland (kijk naar Koevermans) De Zeeuw heeft nou eenmaal een uitgesproken mening, ik heb daar geen problemen mee. Az kon de Zeeuw toen oppikken voor een bedrag van een ton. Als Az verstandig was geweest hadden ze hem verkocht en hadden ze er nog wat aan kunnen verdienen. Nu zit hij weg te kwijnen op de bank.

Als hij straks weer in vorm komt, zal iedereen zien dat hij wederom een goed duo met Schaars op het middenveld zal gaan vormen.

beetje jankverhaal.. jammer had ik niet van de zeeuw verwacht,

Hij heeft zeker een goede ontwikkeling gehad, staat nu al even stil!
Hij heeft veel te danken aan Az mede door het goed draaien van het gehele team 2 jaar geleden viel hij ook op en kon hij lekker voetballen. Als een team niet draait is het altijd moeilijk jezelf te ontwikkelen! Toch ben ik ook van mening dat hij wel ietwat overschat wordt! 2 jaar geleden was het wel tijd voor een transfer geweest toen speelde hij stukken beter en het hele Az team is opgehemeld destijds!

deze man heeft talent om een echte voetbalster te worden! ik gun hem in de winter een goede transfer! nu moet die proberen zich te hervatten en nog even knallen bij az!

Laat ik voorop stellen dat hij bij zijn eerste 2 jaar echt super heeft gepresteerd, op dat moment was De Zeeuw echt een versterking voor elke club, maar de laatste jaar en dit seizoen speelt hij gewoon slap, heeeeeel slap! Kan hij wel een grote bek hebben maar als hij zo blijft spelen is het ook logisch dat hij nooit meer aan spelen toekomt, verbaas me nog steeds waarom hij bij Oranje nog opgeroepen wordt?? Het is gewoon een slechte voetballer op het moment, ik hoop voor hem dat hij zich kan terugknokken anders gaat ze carriere uit als een nachtkaars, want 1 ding weet ik wel zeker en dat is dat De Zeeuw echt een goede voetballer was(verbeterde versie van Galasek)

Het is nooit goed om met je hoofd bij een transfer te zitten.
Dat kan je prestaties achteruit brengen, dus daar word je nooit beter van.
Hij kan beter vechten voor een basisplaats bij Az, en zich ontwikkelen.
Als dat goed uitpakt, kan hij een leuke transfer verdienen, krijgt Az een leuke bedrag en kan De Zeeuw zich bewijzen bij een andere club.

:balje speelt meer slechte wedstrijden dan goede in je leven, en Demy is op dit moment niet zo best bezig. Nou ja dat kan, een dipje kan altijd. Ik ben benieuwd of Demy zich terug wil/kan vechten in het team. Het team is beter met Demy dan zonder Demy.

Didulicia
Moisander
Moreno
Jaliens
Pocognoli
De Zeeuw
Schaars
v.d. Velden
Dembele
Lens
El Hamdoui

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.AZ184
7.Vitesse184
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Marco BizotKeeper10
Jonas SvenssonVerdediger10
Ron VlaarVerdediger10
Guus TilMiddenvelder10
Mats SeuntjensMiddenvelder10
Joris van OvereemMiddenvelder10
Thomas OuwejanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

In de wandelgangen

Maandag 12 november
AS Roma is naar verluidt niet tevreden met de prestaties van Robin Olsen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren