Heracles haalt tester Bajer op huurbasis

Maandag, 28 juli 2008 om 18:34 • Laatste update: 18:55

Lukas Bajer speelt komend seizoen voor Heracles Almelo. De 23-jarige Tsjech wordt voor een seizoen gehuurd van Sigma Olomouc. Na de huurperiode heeft de Almelose eredivisionist de eerste optie op een definitieve overname.

"Wanneer we de koopoptie lichten dan hebben we daarna een contract met Lukas voor een jaar met een optie voor nog een jaar”, legt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op het digitale thuis uit. “Hij is gehaald voor de rechterkant. Lukas is zeer getalenteerd, technisch goed, snel, beweeglijk en op meerdere posities inzetbaar.”

Bajer is verguld met de overgang naar Almelo. “Ik ben blij met Heracles Almelo. Ik ben zeer goed opgevangen en de club heeft een goede selectie. Daarnaast vind ik Almelo een mooie stad. Ik wil me graag in de Nederlandse competitie bewijzen om eventueel in de toekomst een stap hogerop te maken. Maar eerst telt Heracles."

Heracles heeft momenteel nog twee stagiairs in Almelo rondlopen: Jhonatan da Silva Parreira en sinds maandag ook Dino Topmöller. Willy Overtoom liep eerder stage en lijkt aan zijn verblijf binnenkort een verbintenis over te houden.Gerelateerd

Meer sportnieuws

23 reacties
28 juli 2008 om 18:59

Ik denk het niet want het is voor ons allemaal een onbekende, alleen onze technische staf geloofd in hem , dus ik ook

Goed bezig Heracles, als Harris dit hoort komt hij graag in Almelo ballen (hoop ik).
Overtoom is ook een goede, maar dan voor de breedte/toekomst.
Oprita em Ikedia zijn helaas niet in de smaak gevallen.

Wederom een speler waarvan ik denk waarmee je het niet gaat redden, eerder al een spits van de amateurs gehaald ook niet echt een topper maar misschien vergis ik me we zullen het wel zien...

28 juli 2008 om 18:43

Ik had ook liever een Den ouden gezien. Maar ik hoop dat we er weer in blijven. Denk persoonlijk dat wij het wel weer redden zonder nacompetitie

28 juli 2008 om 18:48

@superboer

waar baseer je dat op ,je hebt de speler in kwestie nog nooit zien spelen laat staan dat je ooit van hem hebt gehoord. Ik heb hem de hele week op het trainingsveld in actie gezien. Garanties heb je nooit maar deze jongen kan wel ballen.

28 juli 2008 om 18:51

hij is natuurlij ook nog maar 23 egt veel te bewijzen.
wat ik zo lees is het ook een geweldige jonge om in de selectie te hebben met enthousiasme.

28 juli 2008 om 18:58

Over die speler die wij van de amateurs hebben gehaald. Die is gehaald voor de Beloften, die komt niet bij de selectie, Heracles ziet een toekomst in deze jongen. Kijk ik snap eigenlijk niet hoe jij aan zon mening komt van , tja weer zon speler waarmee je het niet gaat redden. Volgens mij kent niemand hem. Jij hebt hem vast niet zien spelen,trainen etc. Kijk je kunt wel namen gaan halen, die al gepresteerd hebben, maar heracles haalt talent in huis.

29 juli 2008 om 04:03

Heerlijk vage opmerking over iemand waarvan je waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord , laat staan zien spelen.gezien de trainingen een zeer gretige speler , die met de dag meer bravour aan de dag legde voor zover.lef genoeg om een lange voorzet ineens op de pantoffel te nemen ...en dan nog gericht ook.op straffe van x aantal keer opdrukken wanneer je de goal mist houdt ie zich nog niet in.dat karakter bevalt me wel.goeie techniek / balbehandeling , goed overzicht , heerlijk schot in de benen , en nogmaals ...het nodige lef.

Overtoom is inderdaad een "amateur" , maar puur gehaald voor de beloften / toekomst.mooi om te zien dat daar tegenwoordig ook euri's in geïnvesteerd worden.

Vooralsnog ben ik er absoluut erg blij mee , al moet natuurlijk altijd nog maar blijken of ie waar maakt waar ie voor gehaald is.

Vind het wel makkelijk om te zeggen. "wederom een speler waarvan ik denk waarmee je het niet gaat redden". Ken je Lukas Bajar,willie Overtoom? Ik weet het ook niet zeker of ze beide goed genoeg zijn,maar heb ze wel 3 keer zien trainen, en heb er wel een bepaald beeld bij. Ze zijn technisch vaardig,gretig en hebben nog een leeftijd dat ze zich ontwikkelen. Dus bepaalde meningen hierboven zijn niet onderbouwd, en hebben in mijn ogen geen waarde!

28 juli 2008 om 19:06

Flederus wel aardige aankoop voor heracles de rest ken ik niet weet ik niet, de tijd zal het uit moeten wijzen of het echte versterkingen zijn of breedte aankopen of mischien erger hoop het niet voor jullie.

Heracles gaat het wel redden dit jaar, als ze Medunjanin en eventueel een goede rechtsbuiten kunnen halen staat er naar mijn mening een eredivisiewaardig team.

Dit is gewoon een goede zet van Heracles. Als het uiteindelijk toch tegenvalt kopen ze hem gewoon niet, simpel zat. En idd als heracles medunjanin haalt, en 1 grote sterke spits dan gaan we heus niet degraderen. Want het is gewoon een feit dat Heracles het dit jaar gewoon goed op orde heeft. Niet zoals voorgaande jaren met een hele smalle selectie beginnen. Het team staat er gwn, alleen de nr 10 ontbreekt! Hopelijk wordt het Medunjanin, mja we wachten even af. We hebben nog 1 maand dus het zal wel goed komen!

rechtsbuiten wordt bajer. Met Medujanin erbij zijn we klaar en kunnen we denk ik gaan voor plaats 10-13 als alles gaat lopen, maar rechtstreekse handhaving moet makkelijk kunnen met dit goeie elftal. Ervaren keeper, zeer ervaren centrale verdediger Maerts met championleague ervaring, Fledderus en Medujanin geweldige spelers en de zeer talentvolle spelers Bajer en Steur gaan wij het goed doen. Tis een uitgebalanceerd team.

Pieckenhagen
Boacky
Maertens
Wuytens
Looms
Quansa
Medunjanin
Fledderus
Bajer
Everton
Steur
28 juli 2008 om 20:41

Nja ik vind dat er zeker nog een sterke spits bij moet komen hoor. Je hebt nu Everton, en de onervaren Dost. Nee een spits erbij is echt een must! Misschien Topmuller !

29 juli 2008 om 10:22

Plaats 10 tot 13 zie ik nog niet zo snel gebeuren eerlijk gezegd. Weliswaar is de selectie eerder op orde als in voorgaande jaren en is deze ook beter als meestal het geval was, toch is het nog niet het niveau van de subtop/middenmoot.
Degradatie wordt het waarschijnlijk niet maar ik denk eerder aan plaats 14 of 15 aan aan plaats 10 tot 13...

Zo staat het er nu voor, als ik het bord op hoogma's kamer mag geloven. Op dit moment speelt v.d.bergh op 10, maar ded bedoeling is dat daar een directe versterking komt !

Pieckenhagen
Boakye
Meartens
Wuytens
Looms
Fledderus
Quansah
Bajer
?
Steur
Everton

Beste mense, ik lees al vaker de reacties over de testspelers. Willy Overtoom is een klasse speler, dat is te zien als je kijkt naar het feit dat deze jongen al voor alle jeugdteams van onder oranje heeft gespeeld. Als je je dan afvraagt waarom deze jongen niet eerder bij een profclub gekomen is, kan je dat alleen verwijten aan Az want die heeft bij de tijd deze talentvolle en zkr supersnelle spits op huurbasis gegeven aan telstar waar hij vaker geblesseerd was dan dat ie speelde. Maar wat we vaker aan Az zien is dat ze van eigen jeugd erg weinig gebruik maken maar dat terzijde. Deze jongen heeft vorig seizoen ook wel zijn kwaliteiten laten zien door Hollandia kampioen te maken van de hoofdklasse. Maar ik weet zkr dat jullie heracles fans blij zullen zijn met deze jongen hij is zkr heracles almelo waard en dan ook het eerste team!.

In vergelijking met vorig jaar rondom deze tijd heeft Heracles toch een behoorlijke stap voorwaarts gemaakt. Dat moet de Heraclessupporter toch deugd doen. de contouren rond het elftal worden zichtbaar. Met deze groep lijkt het dat er verschillende systemen mogelijk zijn. Ze zouden ook Van den Bergh naast everton kunnen zetten en Bajer en Steur wat naar achteren kunnen laten hangen. Fledderus en Quansah centraal op het middenveld.

In de achterste linie is er weinig veranderd. Maertens in plaats van Rahim lijkt me geen verzwakking hoewel die laatste bij tijd en wijlen ook aardig deed.

In de wetenschap dat we ook nog de multifunctionele Klavan achter de hand hebben zorgt voor een tamelijk gerust gevoel dat de strijd om onze doelstelling, rechtstreekse handhaving, met deze selectie al kunnen aangaan. Ook positief is dat Heracles in plaats van alleen op de korte termijn langzaamaan begint de denken aan de lange termijn getuige de transfer van Dost en de investering die men in deze jongen heeft gedaan.

Ik zie de toekomst aardig zonning tegemoed zonder onze concurrenten te kort te doen en al denken dat we er zijn. We moeten blijven knokken voor elk punt. Elk jaar dat Heracles met 1 van de laagste begrotingen zich handhaaft is een topprestatie!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Heracles Almelo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.SC Cambuur12-6
11.NEC11-6
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. SchoofsMiddenvelder80
R. VloetMiddenvelder83
D. BurgzorgAanvaller84
M. AmissiAanvaller70
S. BakışAanvaller71
I. AzzaouiAanvaller61
Voor de complete selectie: Clubpagina Heracles Almelo.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren