Henry hoopt op kans in de spits

Woensdag, 23 juli 2008 om

Zijn eerste seizoen in Spanje was ronduit teleurstellend, maar de komst van de nieuwe trainer Josep Guardiola stemt Thierry Henry optimistisch. De aanvaller van Barcelona verwacht een serieuze kans te krijgen in de punt van de aanval en wil die kans met beide handen aangrijpen. Het doel van de Fransman is simpel: meer doelpunten maken.

De inmiddels 30-jarige Henry werd vorige zomer met veel poeha weggehaald bij Arsenal. Barcelona betaalde 24 miljoen euro voor de aanvaller en de supporters van Barça konden niet wachten op de verrichtingen van The Fantastic Four. De samenwerking tussen Henry, Ronaldinho, Lionel Messi en Samuel Eto’o viel echter vies tegen.

Vooral aanwinst Henry kon de supporters niet overtuigen. De spits startte veelvuldig naast Eto’o en maakte een moeizaam seizoen door. Henry verwacht dat volgend seizoen alles anders zal zijn. “Ik speelde vorig jaar veel op links en dan is het lastig om doelpunten te maken”, vertelde Henry aan AFP. “Ik moest vaak meeverdedigen om Eric Abidal te ondersteunen. Ik kon me niet alleen richten op het maken van doelpunten.”

In het aankomende seizoen hoopt Henry dat dit wel zijn prioriteit kan genieten. “Mijn doel is simpel: ik wil meer doelpunten maken. Het vorige seizoen was teleurstellend, maar toch wist ik nog negentien keer te scoren. Dit seizoen hoop ik op een kans in de punt en wil ik een beter seizoen draaien. Hopelijk krijg ik geen last van blessures en kan ik een heel seizoen spelen. Ik wil mezelf laten zien.”

Van zijn grootste concurrent voor de spitspositie, Samuel Eto’o, zal Henry in ieder geval geen last meer hebben. De spits komt niet voor in de toekomstplannen van Guardiola en mag vertrekken. Dat Barcelona bezig is met Emmanuel Adebayor stoort Henry niet. “Zo werkt het nu eenmaal bij een grote club”, weet de international. “Grote clubs willen grote spelers. Daar kan ik me niet druk over maken.”Gerelateerd

84 reacties

Toch een verschil met een (top)club in Nl. Henry die niet zeker is van een basisplaats... lol

ik hoop dat hij terug naar Arsenal gaat en anders moet hij vechten voor een plaats
henry
maarja bij barça moet hij meestal linksbuiten staan dat is niet zijn idealen positie daarom valt hij tegen maar nu zonder Ronaldinho heeft hij zeker meer kans
ik hoop dat hij goed gaat presteren

23 juli 2008 om 17:48

Guardiola heeft allang en breed gezegd dat hij komend seizoen
probeert om zoveel mogelijk met 2 spitsen te spelen, en wel
Henry & Bojan...

Dus hij gaat zijn kans zeker krijgen...

En terug naar Arsenal gebeurt denk ik niet, ik denk dat Henry
nu goed gewend is aan Spanje, en gewoon gaat vlammen
het komende seizoen.

De fans met Barca Tv zien ook zijn inzet, en het plezier in de
gehele selectie. Allemaal zijn ze weer gretig, en er is ook
genoeg vers bloed om de balans te herstellen...

23 juli 2008 om 18:06

Messi op 10 zou mooi zijn, 2 centrale spitsen en Messi rechtsbuiten (vanwaar hij altijd naar binnentrekt) kan ook maar dan wordt het moeiljiker tegen goed georganiseerde teams denk ik.

Valdes
D Alves
Puyol
Milito
Abidal
Toure
Xavi
Iniesta
Messi
Bojan Krkic
Henry
23 juli 2008 om 18:55

Goeie reactie, volledig mee eens!

Henry gaat zeker terug komen dit seizoen!

23 juli 2008 om 18:33

Niet zijn iedeale positie?
Ik weet niet of je het weet maar hij is opgegroeid als vleugelaanvaller dus waarom zou hij het niet kunnen?

23 juli 2008 om 18:41

Maar hij werd pas echt goed toen Wenger hem in de spits zette. Van der Sar is ook begonnen als veldspeler, maar iedereen is het er toch over eens dat hij als keeper het best is?

Ik weet zeker dat henry nu beter in zn spel komt. Ik weet de statistieken niet uit mn hoofd.. zou iemand dat kunnen weergeven voor mij?

Maar nu eto'o weg mag, ronaldinho is er waarschijnlijk ook niet meer bij Barca, dus dan maakt Henry veel meer kans om te scoren.

Natuurlijk blijft het Barca, en kan er zo weer een nieuwe spits bij komen...maar dat verwacht ik niet zo senle eigenlijk.

Henry gaat het goed doen vermoed ik

23 juli 2008 om 16:53

ronaldinho is al weg

23 juli 2008 om 16:54

ik twijfelde daarover maar bedankt

23 juli 2008 om 17:41

ronaldinho is zoiezo 110 weg.
Heeft al een contract getekend in Milan en heeft al een wedstrijd gespeeld en gescoord (pen) met rugnummer 80.
Twijfel maar lekker door

23 juli 2008 om 18:43

halloo waar leef jij ??
er is de laatste tijd toch genoeg te doen om ronaldinho zijn transfer naar milan & dan die heisa over zijn ongewoon rugnummer !!

23 juli 2008 om 16:56

Ronaldinho is zeer zeker niet meer bij Barca. Hij mag zeker nu een kans in de basis krijgen van mij die hij nog niet echt heb gehad bij Barca. Ik ben het met je eens dat Barca niet echt een nieuwe spits nodig heeft met Henry en aanstormend basis speler Bojan. Ben benieuwd of ze dus een vervanger halen lijkt mij nog niet echt nodig hebben spelers genoeg die dit kunnen.

23 juli 2008 om 18:03

Henry heeft vorig jaar 30 wedstrijden gespeeld (waarvan ook regelmatig als invaller) waarin hij toch nog 12 keer heeft weten te scoren. Helemaal niet zo heel slecht, puur gekeken naar het aantal doelpunten.

Als ze het spelconcept aanpassen kan Henry wel degelijk beter presteren dan vorig seizoen.

Ik hoop ook echt dat hij een beter seizoen draait, want vorig jaar heb ik niet van hem kunnen genieten. Als hij de goals scoort zoals tegen Nederland, ben ik blij. Zo kennen we Henry en zo moet hij terug komen. Wordt alsjeblieft weer de oude!

complimenten voor de foto! maar ik vind dat Henry gewoon in de spits moet staan anders zou ik als henry zijnde toch weer terug gaan kijken naar arsenal waar hij gewoon de grote man is!

23 juli 2008 om 16:52

Volgens mij is van Persie de grote man bij Arsenal nu...

Maar je hebt wel gelijk.. als ie terugkomt bij arsenal, zullen ze hem met hele open armen ontvangen

23 juli 2008 om 16:53

Maargoed zegt wel dat Henry zelf voorlopig nog niet klaar is met Spanje. Dat hij zich wilt bewijzen is duidelijk.

ja maar wat hij heeft laten zien dan heb ik toch mijn twijfels dan heb ik liever dat eto'o

maar ik hoop als barca fan dat hij mij het tegendeel bewijst maar hoe dat hij bij arsenal heeft gespeeld dat niveau haalt hij nooit meer denk ik

Henry een geweldige voetballer bij Arsenal, ik heb toch het idee dat het gewoon niet wil lukken in Catalonie. Maar wat Henry zelf al aangeeft is dat hij veel op links heeft gespeeld je moet hem ook daadwerkelijk in de spits zetten, dan komen de doelpunten vanzelf. Hoop voor hem het beste, geniale voetballer is hij.

beter dan eto'o..
jammer dat hij een "slecht" seizoen heeft gedraaid.
verwacht dit seizoen meer van hem & messi

Die gaat beloond worden omdat hij vorig seizoen zo slecht is behandeld door de hele tijd aan de linkerkant worden geplakt. Ook met de nieuwe aankopen is barca sterker geworden ondanks dat Ronaldinho vertrok. Aankomend seizoen:

VictorValdes
Dani Alves
Puyol
Milito
Abidal
Xavi
Toure
Messi
Hleb
Iniesta
Henry
23 juli 2008 om 16:56

Lijkt me idd de juiste opstelling.. Iniesta was afgelopen jaar een van de weinie uitblinkers dus die op links lijkt me ook logisch.

23 juli 2008 om 17:01

Goede opstelling, en je kan ook variëren, bijvoorbeeld dat messi een beetje naar voren schuift en dan net achter Henry staat Alleen zou ik Hleb met Iniesta wisselen, want bij Arsenal speelde hij ook aan de linkerkant

On: Ik snap niet dat iedereen vind dat hij een slecht seizoen had gedraait, Rijkaard was de gene die hem de hele tijd misbruikte door hem aan de linkerkant te laten spelen, Henry is een spits, geen winger.
Hopen dat Guardiola hem wél in de spits zet, en dat Henry dan weer laat zien hoe je goals met maken.

23 juli 2008 om 17:33

Henry speelde bij monaco en juventus op links .

On: Ik hoop dat hij doen gaat, was altijd een groot fan van hem!

23 juli 2008 om 17:07

die opstellign van jou zou ik niet zo doen ik zou met messi achter de spitsen spelen, hoe meer hij aan de bal komt hoe gevaarlijker hij word
met zijn snelheid en inzicht kan hij elk moment iemand vrij voor de goal zetten en Hleb niet!!!
maarja opstelling hoe je daar speelt heb je niet echt veel keus of je moet Hleb al naar rechts zetten Messi heeft wel laten zien dat hij de beste is op zijn positie

23 juli 2008 om 21:09

precies de opstellling die ik zou doen

zozo hij had er toch nog 19 ingeschoten dat was me helemaal niet opgevallen, zal mij benieuwen of Guardiola hem een basis plek geeft

23 juli 2008 om 17:00

Ondanks dat hij weinig gepeeld heeft bij Barca vind ik dat hij veel heeft gescoord. Je moet niet vergeten hij stond niet op zijn favoriete plek in de spits. Nu hij die kans misschien wel krijgt gaan we nog veel doelpunten van hem zien denk ik.

hoop dat hij weer gaat draaien als in zijn arsenal tijd, was toen bijna niet te stoppen. hopelijk krijgt hij meer vertrouwen want zonder eto'o en ronaldinho is hij de man met messi. en zal hij voor goals moeten zorgen

Hij gaat zeker veel doelpunte maken hoop ik dit seizoen bij Barca.

23 juli 2008 om 17:04

Als ie er afgelopen seizoen al 19 heeft gemaakt... zal het dit seizoen echt wel meer worden denk ik

Henry kan zich nog bewijzen in het shirt van Barca! Het eerste seizoen was vooral wennen aan de speelstijl van de Primera Division, ik denk dat Guardiola een soort 4231 gaat spelen met Henry in de spits.

toen henry bij arsenal was speelde vaak iedereen het meest op henry nu speelt arsenal beter voetbal vind ik maar henry is wel beter dan adebayor en bij barca speelt ook het hele team dus niet alleen op henry

Natuurlijk moet henry in de punt van de aanval staan. Belachelijk dat hij werd betiteld als de miskoop van de eeuw door cynische supporters. Een Henry hoort ook niet op links thuis. En dat hij niet bij Barca slaagt heeft waarschijnlijk gewoon met aanpassingsproblemen te maken. Hij zal het voetbal niet verleerd zijn. Een Henry op links of een Henry in de punt van de aanval maakt naar mijn inziens echt een wereld van verschil. Wel geeft het een beetje aan dat hij niet een speler is die helemaal compleet is. Maar hij moet ook gewoon gebruikt worden waar hij het best tot zijn recht komt. Dan zien we aankomend seizoen denk ik een hele andere henry aan het werk.

Ik hoop alvast niet adebayor echt niet(kan voetballen hoor)maar vind hem niks voor barca.villa leunt het dichtst aan bij eto'o dus laat ze maar voor villa gaan!

De 19 doelpunten zijn volgens mij wel met alle competities. Henry is een slupier, een loper die zijn eigen kansen creeert en dat kan bij Barca niet. Bij Barca spelen ze op de helft van de tegenstander en heb je maar weinig ruimte.

23 juli 2008 om 17:43

Arsenal speelt net als barca op balbezit en op de helft van de tegenstander.
Het enige wat je kan zeggen is dat de vlanken van barca meer naar voren(aanvallender)zijn dan van arsenal waardoor je eventueel minder ruimte voor je centrumspits hebt.
Maar anders spelen als barca?
Het zijn juist deze 2 ploegen die met elkaar worden vergelijken vanwege hun manier van spelen.
Wil je mijn bril lenen voor aankomend seizoen?
Voor een linksbuiten heeft henry het gewoon redelijk gedaan,maar in vergelijking met zijn voorgaande jaren is zijn prestatie minder,maar de reden is bekent.
Een topspeler halen en laten spelen op een andere positie is altijd afwachten en risicovol.
Ben duidelijk overtuigd van de kwaliteiten van henry maar dan zal je hem toch op de plaats moeten opstellen waarvoor hij gehaald is.
hoop dat pep hem als centrumspits zal opstellen.

23 juli 2008 om 18:51

Ook vorig jaar nog (maar daarvoor nog meer) was Arsenal eigenlijk een veredelde counterploeg. Ik wil hiermee niet zeggen dat ze slecht zijn of waren maar: Ze zijn het beste in de counter, vooral toen Henry er nog speelde was het eigenlijk een vrij defensieve ploeg met weinig maar zeer goede, snelle aanvallers.
Vergelijkbaar met Barcelona is het snelle combinatiespel, en Arsenal kan wel degelijk druk zetten op de tegenstander maar ze zijn het dodelijkst in de counter, ze weten dat, en ze lieten veel ruimte voor Henry vrij. Bij Barcelona is dat een stuk minder, dat bedoelt tottigalactico. En misschien dat jjieen nieuwe bril nodig hebt.
On: Ik ben ervan overtuigd dat Henry dit jaar meer gaat scoren dan vorig jaar, maar dat kan ook nauwelijks anders voor een spits met zijn kwaliteiten. Als hij weinig geblesseerd raakt scoort hij er 25. Misschien wel 30-35 als ze ver komen in de Cl en de beker, alles meerekenend.

als spits van barcelona 19 keer scoren is niet slecht
hij speelde niet slecht ofzo maar mensen hadden meer verwacht van Henry maar
het is misschien meer teleurstellend
Henry

ronaldinho speelt niet eens op de plek waar henry wilt voetballen dus dat maakt niet uit of die er nou wel of niet is(en ja ik weet dat die weg is) maar ik wens hem succes! goede spits! kan altijd scooren en overal!

Ook al is deze vent 30 hy hoort nog steeds in de top 5 van de wereld;

Valdes
Dani Alves
Puyol
Milito
Abidal
iniesta
xavi
toure
hleb
messi
Henry

Ik vond hem geen miskoop ofzo..hij scoorde 19x als vleugelspeler , wat wil je nog meer?heb laats nog een video van hem gezien ..gwn dodelijk

ik verwacht dat hij ook speelt

Deze man verdiend alle respect en alle eer. Hij heeft ook te maken gehad met prive problemen. Dat kan ook een grote rol spelen in een seizoen. Hopelijk kan hij in het komende seizoen bewijzen dat hij een fantastische voetballer is. Want met Frankrijk tegen Nederland was hij nog steeds absoluut gevaarlijk. Ik denk echter dat hij in een verkeerde positie werd gebruikt bij Barca. Hopelijk kan dat veranderen onder Guardiola....!

Ik wil graag van de oude henry nog wat genieten... toen was hij één van de beste ooit.

Als je 19 keer scoort bij Barcelona, was je seizoen alles behalve teleurstellend denk ik. Okee, de verwachtingen waren erg hoog, maar als het niet zo loopt als je hoopt dan is het toch niet meteen teleurstellend? Thierry Henry is absoluut een klasse apart, hoop dat hij aankomend seizoen zijn vorm terug krijgt en weer gaat knallen als vanouds!

henry gaat het goed den ik weet het bijna zeker. een topspits die alles in zich heeft

Eto'o moet gewoon in de spits...liep vorig seizoen 1 op 1 en is pas 27. Wat mij betreft verkopen ze Henry gewoon aan Chelsea ofzo of terug aan Arsenal.

23 juli 2008 om 20:34

Wie zou dan de wisselspeler van Eto'o zijn?

24 juli 2008 om 07:40

Bojan bijvoorbeeld?

ze moeten alleen nog de keeper vervangen die valdes maakt teveel blunders

op deze foto duidelijk, Barcelona is te groot voor henry

Denk dat de speelstijl van Barca vooral het probleem is voor Henry. Het ligt hem gewoon niet.
Net als bij Zambrotta wordt hij ook gewoon verkeerd ingezet in het veld.

Een enorme blunder van Barca om Deco te verkopen hij is toch zo goed!?
Waarom zou je Toure Yaya in plaats van zo'n portugese ster zetten wat was er verkeerd aan Deco maarja gebeurd is gebeurd.
En ik Geloof erin dat Henry dit jaar het gaat maken met Bojan ernbij.

Victor Valde
Dani Alves
Puyol
Milito
Eric Abidal
Xavi
Iniesta
Hleb
Lionel Messi
Bojan
Thierry Henr
23 juli 2008 om 18:37

ik ben het niet eens met jouw opstelling.. je hebt op de plaats van een verdedigende middenvelder een aanvallendegezet en op de plaats van rechts en links midden ook ? volgens mij werkt dat niet, ik zou het zo doen :

Valdes
Alves
Puyol
Marquez
Abidal
Touré
Xavi
Hleb
Iniesta
Messi
Henry

ik weet zeker dat henry het kan hoor Alleen tis wel wennen hij mist engeland... en jha k hoop voor hem dat ie dit seizoen wel de spits word

Barca heeft beste voorhoede zow het is niet te overdreven nu gaan messi en henry heel goed worde

Bojan supersub en soms basis

V.Valdes
Daniel
Puyol
Milito
Abidal
Xavi
Toure
Hleb
Messi
Henry
Iniesta
23 juli 2008 om 19:39

Sinds wanneer is Iniesta een linksbuiten?

24 juli 2008 om 07:42

Daar heeft ie wel vaker gespeeld vorig seizoen, aan de linker kant/centraal is ie beter als op rechts

Bij Arsenal had hij toch ook een vrije rol vanaf de linkerkant

Heb toch nog altijd liever eto'o.. Want met hem weet je dat je doelpunten krijgt of dat hij veel heel veel dreiging en assists zorgt. Maar ik gun het hem om naar een andere topclub te gaan waar hij een coach heeft die vertrouwen in hem heeft.
Met henry weet je niet zeker of hij vanaf het begin van het seizoen presteert maar als hij op zijn oude niveau speelt dan zie ik hem wel als de beste spits ter wereld

24 juli 2008 om 18:28

ik vind het een beetje raar dat mensen zeggen dat henry een slecht seizoen heeft gedraaid. hoe hebben jullie eigenlijk de wedstrijden gezien? want volgens mij werden ze niet meer uitgezonden omdat de mensen daar in spanje er een zooi van hadden gemaakt. en van een paar champions league wedstrijden kan je het ook niet zien, ondanks dat hij wel de man was die het verschil maakte in sommige wedstrijden,
henry heeft nog steeds de snelheid, de acties en de dreiging. ondanks dat hij linksbuiten speelde. ik denk wel dat hij meer gaat laten zien als ie in de spits speelt.
eto'o? ik schaamde me voor barca als ik keek hoe die jonge speelde dramatisch gewoon. bij die champions league wedstrijden ergerde ik me aan hem omdat ie geen 1 duel won, en voor geen een bal vocht.

wat ik wil zegen is kijk naar dit filmpje : http://nl.youtube.com/watch?v=x4sy6. kijk ook naar deel 2. henry draaide cker wel een aardig seizoen.

opstelling: thuram is nog steeds een beest. en ik verwacht eigenlijk wel dat krkic gaat spelen, ondaks dat ie niet in mijn opstelling staat. (wel een geweldige speler overigens)

Vicky
Alves
Thuram
puyol
abidal
iniesta
toure
xavi
hleb
messi
henry
24 juli 2008 om 18:37

daarnaast wil ik nog ff zeggen dat, ondanks dat hij 'maar' 19 goals heeft gescoord, heeft hij wel voor meer dan 30 goals 'gezorgd'. daarmee bedoel ik de acties die hij begon, en de assists die hij gaf. dat is wat me opviel aan de henry van barcelona. vroeger bij arsenal ging hij vaker zelf. en scoorde hij meer en werd hij de man. nu gunt hij z'n medespelers meer kansen en dan heeft ie opeens een slecht seizoen gedraaid. volgens mij heeft hij naast die 19 goals, nog wel meer dan 10 assists.

25 juli 2008 om 22:36

aangezien ´de herstel knopâ´ het niet doet. hier nogmaals de link naar het filmpje van henry. hij was niet helemaal compleet op m´n andere reactie

http ://nl. youtube. com/ watch ? v = X4sy6vijhmw.

ik snap het niet hij is een van de beste spitsen van de wereld

23 juli 2008 om 19:56

ik snap het wel. je zegt het: beste spitsen. hij stond linksbuiten. punt. hij is misbruikt. in de spits maakt hij in competitie verband meer dan 20 goals volgend seizoen. let maar op.

Ik denk dat het wel wat wordt met Henry in de spits, zeker hij nu de kans krijgt met bojan achter zich. Zijn 1e jaar was ook rumoerig doordat hij met zijn scheiding zat. Hij moest zijn vrouw en kleine dochtertje verlaten en dat speelt zeker mee in je benen!!!
Ik hoop dat ie alsnog zijn kwaliteiten kan tonen in de Camp Nou

Maar:
Iedereen richt zich op de aanval, het middenveld en verdediging, maar iedereen vergeet wel dat ze bij het Begin moeten beginnen!!! en dat is het Doel!!!! met die dramatisch grabbelaar die totaal geen zekerheid of dergelijke uitstraalt, behalve een paniekerige houding bij hoge ballen en bij counters. ik heb eerder aangegeven dat die Valdes eruit moet en een nieuwe topkeeper gekocht moet worden.

Barcelona heeft in mijn ogen vorig jaar een fout gemaakt door hem te kopen. Fantastische speler daar ligt het niet aan maar vorig jaar hadden ze gewoon 4 topspitsen die allemaal eigenlijk horen te spelen. Ik vind Henry een fantastische speler maar ik vind Eto'o ook bijzonder goed. In het systeem wat ze speelden met Messi & Ronaldinho daar paste Eto'o gewoon beter bij. Henry gaat het ongetwijfeld dit seizoen beter doen aangezien ze waarschijnlijk ook 4-4-2 gaan spelen. Ik gun het hem van harte heb altijd enorm van hem kunnen genieten in zijn Arsenal tijd.

Henry blijft een klassieke '2e spits', bij Juventus al in een 433 geprobeerd, als centrumspits en aan de linkerkant, daar mislukt en in het franse elftal heeft hij in Domenechs 4231 ook geen onuitwisbare indruk achtergelaten. Maar dat zij hem vergeven, met Domenech werken lijkt me een hel. Ik hoop volgend seizoen op een 442 bij barca, met veel beweeglijkheid naar voren toe, weg met het statische van het afgelopen seizoen, het middenveld moet 'op zijn spaans' zoals op het Ek spelen, met mensen op de flanken die niet aan de lijn blijven plakken.

Valdes
Dani Alves
Puyol
Milito
Abidal
Inieta
Xavi
Keita
Hleb
Messi
Henry

Henry heeft nu geen last meer van Eto'o en Ronaldinho en aangezien Messi een buitenspeler is heeft hij meer kans op scoren. En voor Adebayor hoeft hij niet bang te zijn want Henry is een wereldspits die vanuit elke hoek kan scoren, Adebayor niet...
dus Henry veel succes!

ik hoop dat ie het nog gaat maken daar want ik vind het sneu dat hij bij barcelona niet goed in zijn spel kwam afgelopen seizoen.

ik hoop dat hij weer in de spits komt!!
hij is een hele goede speler en heeft veel techniek en snelheid
hopen dat hij er iets van maakt komend seizoen!
good luck henry

waarom heeft bijna iedereen milito vanachter in plaats van marquez.
ik denk dat marquez naast puyol komt te staan.
Milito is trouwens zoiezo een lange tijd aan de kant vandaar de extra versterking die werd gehaald vanachter.

valdes
alves
puyol
marquez
abidal
touré yaya
xavi
messi
iniesta
hleb
henry
24 juli 2008 om 07:43

Ik heb liever Piqué daar staan....tenminste wat lengte achterin, bij dode spelhervattingen beet ik altijd op mijn nagels vorig seizoen met milito en puyol

Henry gaat dit jaar gewoon weer knallen als hij in de spits wordt gezet.
Vorig jaar als linksbuiten toch nog 19 keer gescoord is zeker niet slecht voor een 1e jaar in een andere competitie...
Hij was toch ook topscorer van Barça gevolgd door Messi en dan door Eto'o...(ik weet niet of dat aan het einde nog zo was, maar wel heel lang)

Zie opstelling: Bojan zwerft dan een beetje om Henry heen, Messi trekt naar binnen.
En Iniesta of Hleb wisselen elkaar gewoon af...

Valdes
Alves
Puyol
Milito
Abidal
Xavi
Toure
Messi
Bojan
Iniesta/
Henry

Ik hoop echt dat Henry gaat slagen bij Barca. Ik denk nog steeds dat hij daar heel goed past en dat als hij eenmaal zijn draai gaat vinden daar hij niet meer te stoppen is. Daarnaast denk ik dat hij nu beter zal zijn nu hij geen rekening meer hoeft te houden met Ronaldinho en Eto'o.

henry moet zeker in de spits en met keita en alves het een nog beter team!

Valdes
Dani alves
puyol
Millito
Marquez
Xavi
Iniesta
Keita
Messi
Henry
Bojan

Zo'n goede speler! Heb altijd vertrouwen in hem gehad, en dat blijft zo! Zeker weten mijn favoriete speler! Gaat dit jaar weer helemaal opbloeien bij Barca. Barcelona kan weer serieus meedoen om de titel, als ze er nog een jonge spits bij halen, Aguero misschien een optie??

Hij kan beter terug naar Arsenal daar is hij zeker van een basisplaats.
Ik hoop in ieder geval dat hij een mooi seizoen krijgt. dat gun ik hem wel.

Hoop ik ook voor hem.
Henry is gewoon een topspits.
Kijk maar eens toen bij Arsenal , geweldig wat ie deed

Ik denk Barca zo:
Ikzel vind het een wereld opstelling.
Misschien Cl-winnaar???

Valdes
Abidal
Puyol
Milito
Alves
Toure
Xavi
Messi
Hleb
Iniesta
Henry

Hoop voor Barca dat hij aankomend seizoen weer terug is op zijn oude niveau. Alleen snap ik niet waarom Eto'o zo nodig wegmoet. Hij heeft het goed gedaan en Henry- Eto'o als koppel lijkt me ook niet verkeerd...

Dat hoop ik ook! hij moet Barca naar nieuw succes gaan brengen en samen met Messi het beste aanvalsduo ter wereld worden! en dan zijn Bojan, Iniesta en Hleb ook nog aanvallend zeer sterk dus het kan een dodelijk team gaan worden! ik hoop dat Henry ooit nog dezelfde of zelfs mooiere dingen gaat laten zien dan die hij bij Arsenal deed!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4867 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona3427
2.Sevilla3113
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Lionel MessiAanvaller3634
Ivan RakiticMiddenvelder351
Jordi AlbaVerdediger332
Luis SuárezAanvaller3325
Sergio BusquetsMiddenvelder311
Gerard PiquéVerdediger302
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

In de wandelgangen

Dinsdag 18 december
Edwin van der Sar is in de afgelopen maand drie keer in Turijn geweest om over een transfer van Moise Kean te praten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren