Roda JC wil Lamah definitief overnemen

Woensdag, 23 juli 2008 om

Roland Lamah werkt met Anderlecht al enkele weken toe naar het aanstaande voetbalseizoen, maar Roda JC hoopt de Belg met Ivoriaanse roots over te nemen. De aanvaller speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor de club uit Kerkrade.

"Roland heeft zelf al aangegeven dat hij graag terugkeert", vertelt Roda-directeur Servé Kuijer in het weekblad Voetbal International. "Anderlecht beraadt zich nu op een standpunt. Hopelijk kunnen we zijn komst nog deze week afronden."

Lamah stond zelf niet te springen om terug te keren naar Anderlecht. Hij vreest er weinig aan spelen toe te komen. De twintigjarige aanvaller was afgelopen seizoen met elf doelpunten in 32 competitieduels topscorer van de Limburgse formatie.Gerelateerd

38 reacties

Als hij terug komt naar Roda zou eg top zijn! Die jongen deed het zo lekker afgelopen seizoen, verdient gewoon om meer minuten te maken hoop dat het rond komt.

23 juli 2008 om 10:49

Helemaal mee eens was vorige seizoen echt onder de indruk van hem.
Echt een top tallent eigenlijk gezien z'n 20 jaar.
Maargoed denk dat hij aardig wat moet kosten, als hij komt ben ik bang dat het weer op huur basis zal zijn.

23 juli 2008 om 15:45

Ik denk dat Anderlecht hem niet graag wil verkopen. Het is toch een jongen met talent die over een paar seizoenen wellicht voor enkele miljoenen verkocht kan worden, terwijl hij nu niet meer dan 2 miljoen euro zal opbrengen.

zou een goede aankoop zijn voor roda..

Mooie speler dit, ik vodn het al vreemd dat hij zonder slag of stoot weer terug moest naar Anderlecht.

Deze speler heeft mij echt positief verrast in het elftal van Roda. 1 van de smaakmakers. Leek mij een goed talent en zeker voor Roda een voetballer van waarde. Maar Anderlecht zal hem niet alleen voor de bank willen behouden neem ik aan. Die hebben hem ook wel aan het werk gezien bij Roda.

23 juli 2008 om 17:53

anderlecht staat bekend om het beloven aan spelers dat ze speeltijd krijgen en dan geen speeltijd krijge!talenten als mujangi bia , vadis enzo zijn er niet voor niets weggegaan!

Goede speler! maar ik denk te duur om te kopen voor roda.
deze jongen moet gewoon spelen om zich te ontwikkelen. hopen dat anderlecht hem laat gaan

Roda moet juist dit soort jongens kopen en vastleggen om (weer) de aansluiting te vinden, huren kan een noodoplossing zijn voor de korte termijn, of een kwaliteitsinjectie voor kleinere clubs, maar een ploeg als Roda moet dat niet willen. Anders verliezen ze de aansluiting met clubs als Groningen, Twente, Heerenveen etc. Dit terwijl Roda leuk voetbal kan spelen en het zou zonde zijn als ze afzakken naar het rechterrijtje.

Het is zou een goede aankoop voor Roda Jc. Deed het vorig seizoen prima.en het is gelijk goed werk van Van Geel

23 juli 2008 om 11:07

Dit heeft niks met van Geel te maken deze jongen speelde vorig jaar bij Roda en toen zat van Geel nog bij Ajax te prutsen.
Denk eerder dat Atteveld hem wou houden.

Voor Roda is het te hopen dat hij komt, want hij heeft het vorige seizoen goed gedaan en ze kunnen hem prima gebruiken.

Goed voor Roda Jc en kan op termijn ook naar een grotere club ben ik van mening.

zou dom zijn van anderlecht, zecht ook wel wat als ze deze goede voetballer kwijtraken aan een subtopper in nederland. een supergoede voetballer

23 juli 2008 om 13:16

Dat zegt helemaal niks. Lamah kon nooit doorbreken bij Anderlecht (kreeg ook nooit echt een kans) maar Anderlecht heeft genoeg alternatieven voor zijn positie. Er is kwaliteit genoeg om het vertrek van Lamah op te vangen.

Lamah is niet eens een basisspeler bij Anderlecht dus dit zegt helemaal niks. Persoonlijk zie ik hem liever zien blijven bij Anderlecht zodat hij zich daar eerst kan bewijzen. Als hij dan toch zo goed is zoals jullie beweren dan zal hij toch wel snel in het basiselftal terechtkomen, niet?

Anders zal Roda Jc met veel geld voor de dag moeten komen, want voor een appel en een ei zal Anderlecht hem niet laten gaan.

Goede voetballer, zonder twijfel. Ik snap waarom hij twijfelt om te blijven bij Anderlecht. Die hebben natuurlijk ook de nodige aankopen gedaan en bovendien kan hij zich bij Roda beter ontwikkelen met meer speeltijd in een betere competitie.
Het probleem is geld. Waar haalt Roda ff een paar miljoen vandaan? Ik zou bijna denken dat je een Meeuwis dan moet verkopen.

Als Anderlecht hem al laat gaan, zal er toch serieus boter bij de vis moeten komen.

23 juli 2008 om 12:25

Haha wat een spreekwoord.

On: Is er voor iemand een bedrag bekend wat Anderlecht vraagt voor Lamah?

Dat zou een zeer goede zaak zijn voor Roda! Vond hem vorig jaar de beste van heel Kerkrade dus kan me goed indenken dat ze hem graag terug zien komen.
Mooi ook dat hij er zelf voor open staat omdat hij het naar z'n zin had.

In dit geval komt de liefde van 2 kanten.lamah wil graag terug naar Roda en Roda ziet hem natuurlijk ook graag komen.nu is het alleen de vraag of de ploegen er financieel uit kunnen komen.

Lamah was vorig jaar de beste speler aan Limburgse zijde. Toch was hij heel wisselvallig en leed hij veel balverlies. Wanneer hij aan deze tekortkomingen kan werken kan het een hele grote voetballer worden. Want in potentie is hij beter dan Arouna Kone.

Hij was erg goed vorig seizoen, en dat gelijk al bij zn eerste seizoen dat belooft wat. Ik hoop dat hij terug komt want dat zou een enorme versterking (ik weet dat hij er vorig seizoen er ook was, maar normaal gesproken zou hij terug keren naar Anderlecht) voor Roda jc zijn. Ze hebben namelijk ook nog niet zoveel aankopen gedaan.

is totaal niks van waar volgens Anderlecht
Lamah mag niet weg zegt Van Holsbeek
enkel bij niet plaatsen van de Champions League mag er nog iemand weg
of ten zij er meer dan 8miljoen voor Biglia word betaalt
en lamah moet minsten 3,5 miljoen kosten
Kan roda toch niet betalen
en roda is ook een stap terug in zijn ontwikkeling

23 juli 2008 om 12:44

Hij is uitgeleend aan Roda om zich te ontwikkelen en dat heeft hij ook gedaan, nu ga jij vertellen dat Roda een stap terug is.

trouwens, ken jij de financiele huishouding van de club... ik dacht het niet.
Laat maar komen die Lamah.

23 juli 2008 om 13:11

Roda Jc speelt geen Europees en al zeker geen Cl.

Bij Anderlecht zal hij moeten knokken voor een basisplaats want de concurrentie is veel zwaarder dan bij Roda. Veel meer kwaliteit en stress.

23 juli 2008 om 13:29

Als Anderlecht meer kwaliteit heeft dan Roda waarom presteren ze dan al jaren niks. Trouwens ze spelen nog altijd voorronde Cl.
Roda heeft in de Eredivisie heel wat meer tegenstand dan Anderlecht in de Jupilerleague, niet gek dat ze weinig prijzen winnen.

Ik hoop wel dat hij gewoon weer bij roda jc komt, dat lijkt me ook slimmer voor hem om zich te ontwikkelen. Bij Anderlecht zal hij weinig spelen en zich weinig ontwikkelen.

dat weet ik nog niet zo christo want als hij bij anderlecht niet speelt is dat een belemmering voor zijn ontwikkeling, terwijl hij bij Roda ongeveer zeker een basisplaats heeft.. en dan kan hij meer minuten maken en ontwikkeld hij zich nog beter(tenminste dat is mijn mening) en ik zie hem natuurlijk graag terugkomen als Roda Fan..

Lamah zegt zelf dat hij 3 miljeon euro waard is maar ik denk niet dat Anderlecht daar akkoord mee gaat.. Tioté lieten ze sneller gaan omdat ze Kayouté en Saré nog achter de hand hebben op dezelfde positie en Biglia blijft wrs nog een jaar...
Aan het einde van het seizoen zal Boussoufa bij Anderlecht vertrekken en kan Lamah overnemen... hij is 20 jaar, dus heeft nog alle tijd om door te groeien maar hij heeft wel gelijk als hij zegt dat hij niet meer een aanvulsel wil zijn. Maarik zie Boussoufa niet zowel alle bekermatchen, europese matchen en competitiematchen spelen... zeker als je ziet hoe hard hij altijd wordt aangepakt.

erg sterke en leuke voetballer..zie hem nog wel een stapje naar boven maken..zou ook niet misstaan bij heerenveen of twente..

23 juli 2008 om 18:06

ik ben er wel van overtuigd dat hij nog veel verder kan komen dan twente en heerenveen!

Denk dat het een goede zet is van Roda om hem terug te halen... Ze kennen hem als voetballer en als persoon en dat is al een voordeel....is nog jong en kan nog veel leren!!

Ik hoop dat hij wordt gecontracteerd , een speler waar een roda supporter voor na het stadion komt.

Dit zou zeer mooi zijn! Nja vanavond speelt hij iig nog tegen roda met anderlecht
mss kan er na de wedstrijd nog worden onderhandelt. Hij was mede door de afwezigheid van oper de man voorin bij roda!

Hij zal wel rond de 3 miljoen euro kosten denk ik. Mss 3.5. Het voordeel van Roda is dat hij bij Anderlecht nog niks gepresteerd heeft en hij daardoor nog niet extreem veel zal kosten. Bovendien is al een paar maanden gebleken dat Anderlecht hem met een goed bod wel zou laten gaan. Ze hebben genoeg alternatieven. Hij is een goeie speler maar ik zie hem dit seizoen geen basisplaats afdwingen, dus voor deze jongen zou het wel goed zijn mocht hij terug naar Roda gaan.

Hij moet drie miljoen kosten ten minste dat heeft hij zelf gezegd dat hij 3 miljoen waard is. Tiote is voor 2,5 miljoen verkocht door Anderlecht aan Fctwente. Als het zo is dan lijkt hij niet haalbaar te zijn voor Roda Jc. Misschien moet Roda Jc maar eens in de eerste divisie gaan kijken.

ik hoop dat hij komt. wel jammer dat hleb niet komt verwachte veel van hem.
nouja ik hoop dat anderlecht mee wilt werken want die jonge wilt zelf komen dus dan moet je als club meewerken.
en voor roda is het natuurlijk mooi want hij heeft indruk gemaakt vorig jaar

zou een goeie speler zijn voor roda hij heeft zich wel wel bewezen bij roda

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Roda JC Kerkrade

Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Vrijdag 16 november
Internazionale heeft een bod van van Manchester United op Milan Skriniar geweigerd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren