'Heerenveen rondt transfer Elyounoussi af'

Dinsdag, 22 juli 2008 om 09:04

Met de komst van Bonaventure Kalou is SC Heerenveen nog lang niet uitgewinkeld. Volgens de dinsdageditie van De Telegraaf wil de Friese club nu de komst van Tarik Elyounoussi afronden. De spits wordt dinsdag in Friesland medisch gekeurd.Elyounoussi (...

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

104 reacties

Topspeler voor de eredivisie. Nog een recvhtsback en een keeper en we staan er weer goed op voor volgend seizoen. Hoewel ik toch vind dat we een afmaker missen in ons team. Naar verluidt legt Heerenveen een slordige 3 miljoen op tafel.

22 juli 2008 om 09:13

Henrique??
Denk dat hij een behoorlijk afmaker is al op zo'n jonge leeftijd.
Kalou kan ook een aardig doelpuntje scoren kan ik me herinneren uit z'n Feyenoord tijd.
Denk dat het wel goed zit met Heerenveen.
En idd een rechtback en een keeper mischien is Krul wel een optie voor Heerenveen nu geld op het moment toch geen rol speeld daar dankzij het geweldige transfer beleid.

22 juli 2008 om 09:17

Henrique maakt een erbarmelijke indruk in de voorbereiding. Moet nog enorm veel leren. Wordt sowiezo niet onze eerste centrumspits en ik betwijfel of hij in de basis zal starten na deze twee transfers. Sollied heeft ook al aangegeven dat het mankement in de selectie ligt bij het afmaken.

22 juli 2008 om 09:24

ooit wel eens een braziliaan gezien die zich tijdens oefenwedstrijden en trainingen 100 inzet? die staan er wel als het er straks om gaat!!

22 juli 2008 om 09:28

Dus Sibon en Matusiak allebei op de bank? Van mij mag het, maar zie het niet snel gebeuren dat Sollied gaat kiezen voor Henrique. Voor de flanken lijken Beerens, Kalou en Elyounoussi toch ook hoger in de pikorde dan onze talentvolle Braziliaan, in wie ik het ook zeker zie zitten, maar nog niet als eerste man.

22 juli 2008 om 09:30

Kalou scoorde uit mijn hoofd 0,25 doelpunten per wedstrijd.
Volgens mij heeft hij in ongeveer 170 wedstrijden 39 keer gescoord.
Hij heeft niet meer het niveau van toen dus reken niet op een doelpunten machine.

22 juli 2008 om 09:33

Kalou is dan ook vleugelaanvaller. Ik mis in onze selectie een scorende centrumspits die garant staat voor 20 goals minimaal. Iemand van het kaliber Berg of Kufo.

22 juli 2008 om 09:59

@abe: Sollied wil alijd een sterke centrumspits: inderdaad dat is dus Sibon. Met zo veel gevaar van de flanken komen de doelpunten wel. Kalou/henrique/elyounoussi/beerens*str. dat zijn veel opties voorin. Het middenveld Pranjic-grindheim-roorda ben ik niet van onderde indruk en zeker niet van de wissels daarachter. De zoneverdediging van 4 spelers op rij wordt ook een probleem. Wie hebben ze daar nou helemaal voor? Dingsdag/bak Nielsen/breuer. Oei. Dat is niet best. Heerenveen gaat de prestaties van vorig jaar Niet evenaren.

22 juli 2008 om 10:19

Het feit dat je de verdediging onder de maat vindt zegt veel over je. Vorig jaar was dit een zorgenkindje, nu echter niet meer. Bak Nielsen is in wezen de beste verdediger die er in Nederland rondloopt. Ben zeer geimponeerd door hem. Hij is aan het terugkomen van zn blessure. Popov is een fantastische linksback, dat zul je vanzelf zien. Rechtsback zal nog worden gekocht, hoewel Breuer er ook kan spelen. Dingsdag is aanvoerder en is zeker in de passing een zeer sterke speler. Verdedigend kan hij in de eredivisie ook makkelijk mee. Dit bijelkaar maakt juist de defensie dit jaar de pijler waarop Sollied bouwt. Dat we voorin veel opties hebben klopt, maar nog steeds amper scorend vermogen. Dat zal dus voornamelijk van Tarik moeten komen. Sibon zal er niet meer dan 10 maken. Kalou ook waarschijnlijk niet (hoewel hij misschien kan verrassen) en Beerens al helemaal niet. Verder zeg je dat je het middenveld niet sterk vindt. Mijn mening is dat Grindheim een topspeler is, Pranjic ook en Bradley is ook nog niet weg. Mocht die weg gaan, zal er ongetwijfeld een vervanger komen En dan vergeet ik Roorda, Svec en Prager nog.. Een nieuwe keeper is vooral een must, en dat mis ik in je verhaal!

22 juli 2008 om 10:26

@abe64
Kalou kan ook zeker als centrum spits uit de voeten kijk maar hoe hij in het K2 duo bij Feyenoord presteerde toen.

22 juli 2008 om 10:30

Nielsb, we hebben het niet over Salomon he? Dat was de K2 met Kuijt. (bona) Kalou de 1e speelde oa met Tomasson en is meer een veelzijdige aanvallende middenvelder / buitenspeler... Sollied speelt een traditioneel 4-3-3 met een rechtspoot op rechts aan de lijn en een linksbuiten op links en een fysieke spits. Dat is B.kalou niet. Wil niet zeggen dat hij er niet zou kunnen spelen...

22 juli 2008 om 10:53

K2 is kuyt Salamon kalou het broertje van Bonaventure Kalou

22 juli 2008 om 10:53

Kalou aardig een doelpuntje scoren? 149 wedstrijden 35 doelpunten. Die liep bijna 1 doelpunt op 5 wedstrijden..hangt natuurlijk af van wat je aardig vind.

22 juli 2008 om 11:05

@abe
Dus verdediging is top, maar:
Er moet nog een keeper bij
De beste is aan het revalideren
Het is afwachten of je een goede linksback hebt
Er moet nog een rechtsback komen
Ik vind het niet overtuigend. Maar wat zegt dat dan over mij???
Met Bradley (en Elm?)staat er in ieder geval een beter middenveld dan ik dacht.
Vraag me af of Sollied weer prestaties neer kan zetten. Heb niet het idee dat er een ingespeeld team zal staan. Daarom denk ik dat Groningen weer eens boven Heerenveen zal eindigen dit jaar.

22 juli 2008 om 11:21

Who the fuck is Holm Bor, Thomas Holm van 1999??? Je zult vanzelf zien dat de defensie goed staat dit jaar...

22 juli 2008 om 11:29

Middenveld met een Kroatisch international een Noors international en jong Oranje speler vindt jij als Groningen supporter niet goed genoeg? Verdediging is ook al bijgespijkerd en we missen alleen Sulejmani maar er zijn wel 4 anderen voor teruggehaald. Dus Heerenveen gaat gewoon weer voor Europees voetbal en zal boven Fc Groningen eindingen zoals het hoort.

22 juli 2008 om 11:36

@fries
Ach ze zullen vast wel weer voor Europees voetbal gaan, maar we krijgen komend jaar gewoon weer een top drie van Psv-ajax-feyenoord. Twente en Heerenveen zullen volgens mij met een dipje te maken krijgen. Zoals ik al zei het middenveld valt me toch mee, maar verdedigend vind ik het prut.
Aanvallend veel opties, maar ook echte toppers? Het zal wennen worden met een nieuwe coach en voor de fans met een tijdje lang mindere resultaten.

22 juli 2008 om 11:58

Wat wordt ik hier moe van zeg. Bak Nielsen de beste verdediger van Nederland. Die man heeft een draaicirkel van een vrachtwagen en het is nog maar de vraag of hij op het door jou ingeschatte niveau terugkomt na die val tegen het muurtje bij Nec uit. Popov is niet beter dan Jong - a - Ping of Breuer. De enige topper die Sc Heerenveen heeft staat achterin: Dinsdag. Voor de rest blijft het behelpen. Over het middenveld gesproken: Grindheim mag eerst wel ff naar de weigt - watchers en Bradley heeft onlangs zijn vertrek aangekondigd. Pranjic is een goede speler, maar hij is niet iemand die de boel op sleeptouw neemt. Niet meer dan een goede meevoetballer!! Roorda vind ik het grootste Friese talent sinds tijden, maar hij moet nog veel leren. Prager is een breker en daar heb je er al zoveel van..geen goede speler. Voegt niets toe aan Heerenveen. Over de voorhoede ben ik wel enthousiast. Henrique en Elyouanoussi zijn tovenaars. Sibon is een goed aanspeelpunt en Matusiak kan uitstekend functioneren als pinchhitter. Toch zit er dit jaar niet meer in dan een 6, 7e plaats.

22 juli 2008 om 12:03

Dat je Dinsdag ophemelt en Bak-nielssen afbreekt is een reden om jouw voortaan niet meer serieus te nemen.

grindheim oogt idd wat log maar dat is om ons fragiele middenveld Roorda Pranjic en Bradley te compenseren.

22 juli 2008 om 12:23

@ Fries
Dat jouw reactie beperkt blijft tot een sneer en je daarna zo makkelijk over de dikke pafkop van Grindheim heen stapt, omdat de rest zogenaamd fragiel is zegt meer over hoe serieus we jou kunnen nemen. Voor de rest heeft hij goed gemotiveerd waarom het de 6de of 7de plaats gaat worden bij Sch. Ik ben het met hem eens. Ik schat de top drie en 2 andere clubs toch wel hoger in. Een nieuwe trainer met een compleet nieuw systeem gaat niet zonder slag of stoot.

22 juli 2008 om 12:35

Haha. Mag ik even. Popov slechter dan Jong a Pin? Kom uit die tombe aub en wordt wakker. Grindheim is afgetraind. Je bent geen Heerenveen-fan, daarom weet je niet dat hij weer gewoon op gewicht zit. Kansloze gasten hier. Zonder enige kennis wat posten. En Dingsdag is een grote held terwijl Bak Nielsen niks kan? We zullen zien. ben beniwud voor wie je bent. Groningen of Feyenoord.. Zulk soort berichten kunnen alleen maar uit dat kamp komen. En kunnen derhalve met een korreltje zout genomen worden.

22 juli 2008 om 12:38

Bordewolf voor welke clubs doen wij onder dan? Je moet Grindheim op zijn voetbalkwaliteiten beoordelen en niet op zijn uiterlijk? of ben je fan van Christiano ronaldo. Grindheim is destijds gekocht omdat tegen clubs als Utrecht etc ons middenveld op kracht en inzet werd overlopen.

22 juli 2008 om 12:44

@abe
Niet beter betekent niet dat hij gelijk slechter is hoor. Ach er circuleert een foto waar Grindheim met een behoorlijk dikke kop op staat. Hij zal vast afgetraind zijn. Waarom is die Popov zo goed? Dachten we dat van Svec ook niet? Die heb ik alleen nog maar zien schutteren al heb ik niet veel van hem gezien
En nogmaals de varaag aan jou: wat zegt het over mij dat ik de verdediging van Heerenveen onder de maat vind? Het lijkt me duidelijk dat dat de zwakste linie is.

22 juli 2008 om 12:51

@fries
Het gaat mij er niet om waar je Grindheim op beoordeelt, maar dat je gelijk zegt dat iemand niet serieus te nemen is. Als dat de reden is dat Grindheim is aangetrokken vind ik dat goed beleid. Hij heeft zich goed in de basis gespeeld.
Ik ben geen fan van C. Ronaldo. heeft mij iets te veel nare maniertjes.
Az schat ik ook hoger in. Daar zal het wel weer gaan lopen dit jaar. Verder heb je elk jaar een verrassing zoals Nac vorig jaar(hopelijk Groningen ze staan er goed voor). 6de plaats moet Heerenveen zeer tevreden mee zijn.

22 juli 2008 om 13:54

Het zegt iets over jouw kennis. We hebben ons juist daar versterkt. Onze zwakste schakel Zuiverloon is vertrokken, we hebben voor het centrum de beer Kopic aangetrokken en Popov maakt een uitstekende indruk. Duidelijk een verbetering ten opzichte van de schutterende Jong a Pin. Breuer is verder een bruikbare kracht die bij elke subtopper zijn minuten zou maken. Het duo Dingsdag / Bak Nielsen is in ere herstelt. Bak Nielsen heeft alweer z'n eerste minuutjes gemaakt. Dingsdag de stylist en Bak Nielsen de vechter. Prima duo, niks zwaks aan. Doet niks onder voor de andere centrumduo's in Nederland. Overigens is Dingsdag langzamer dan Bak Nielsen, nog even een sneer naar onze Paulino. We hebben ook nog Svec en Drost achter de hand en er komt nog een rechtsback... Enige zwakke punt is de keeper, dat zeker. Wellicht dat Krul dan nog komt. Naar mijn mening is het scoren van doelpunten volgend seizoen de voornaamste zwakte, niet achterin, op de keepert na... Maar we zullen het wel zien. Ben er helig van overtuigd dat Groningen weer niet boven ons gaat eindigen, hoe graag ze dat toch zien in de Euroborg.

22 juli 2008 om 16:00

Tja als je Dingsdag een stylist noemt dan kan ik mijn vraagtekens ook bij jouw post zetten. Kopic en Popov klinkt exotisch ben benieuwd of ze er zo snel staan. Goed van jullie dat Zuiverloon eindelijk weg is, want dat vond ik echt een overschatte speller. Wel jammer dat je nog geen vervanger hebt. Svec en Drost heb je niet veel aan. Zou mooi zijn als jullie Krul binnen halen.
Het lijkt er tocht echt verdomd veel op dat je mij volledig gelijk geeft!je bent het er dus mee eens dat als er geen rechtsback en keeper komt de verdediging niet best is.

22 juli 2008 om 16:46

Volgens mij hebben jullie met Sibon als spits anders ook genoeg gescoord.. Kunt het niet echt aan teletekststatistiekjes aflezen, maar Sibon zorgt voor bijzonder veel goals. Met hem als hele goede, slimme kaatser die echt oog heeft voor inkomende mensen, is het natuurlijk geen toeval dat een speler als Bradley zo ongelooflijk veel doelpunten heeft gemaakt..
Ga je daar nu een goalgetter neerzetten die minder goed kan voetballen dan Sibon, dan zal die goalgetter als hij een goed seizoen kent, zelf meer doelpunten dan een Sibon maken. Maar een Bradley zou er dan weer minder maken bijv.. Het mes snijdt absoluut aan twee kanten, maar velen zien alleen de kant van teletekststatistiekjes..
ook nu weer doen mensen omdat Kalou zelf niet zo veel doelpunten maakt, niet een goede speler zou zijn. Absoluut een belachelijk idee als je gewoon kijkt naar wat deze man in de westrijden laat zien.. Weet niet of Kalou nog steeds zo'n grote en goede speler is, maar dit is wel een aankoop die je als veravnger van Sulejmani mag betitelen..
lurling vond emn niet leuk genoeg voor Heerenveen. Heeft ook een mindere naam. Maar Kalou is toch echt wel een speler waarvan je zou denken dat ie bij grotere clubs (of voor groter geld) zou kiezen..
Helemaal nu Heerenveen ook nog bezig is met een jonger alternatief voor op de vleugels..
Voorin staat het gewoon goed bij Heerenveen nu..

22 juli 2008 om 16:58

Alsof je alleen fan bent van Ronaldo vanwege zijn stijl, kleding of looks?! Je bent alleen niet goed wijs als je hem niet goed kan noemen/vinden omdat ie een ijdele mooiboy is..
Grindheim is een aardige voetballer, zoals ook een Roorda voor Heerenveen een hele leuke middenvelder is. En Jong-a-pin is een hele matige voetballer en verdediger, dus als Popov minder goed is dan hij dan heeft Heerenveen met hem gewoon een miskoop gedaan.
Heerneveen heeft gewoon een leuke selectie die wellicht zal worden uitgebreid met een waarschijnlijk leuke linkeraanvaller met marokkaanse roots..

22 juli 2008 om 17:32

@bordewolf
Hoe kan je op dit moment over de verdediging oordelen. Ik zou niet weten hoe ik de verdediging moet inschatten want ik heb ze niet zien spelen en daar is het ook veel te vroeg voor...echter lopen er hele aardige spelers rond. Dus op basis van wat kan jij oordelen dat de verdediging prut is?

Ik ken de speler niet. Hij klinkt echter veelbelovend. Bovendien heb ik de laatste jaren veel vertrouwen gekregen in het scoutingsbeleid van Heerenveen. Benieuwd of hij voor verassingen gaat zorgen!

Klinkt erg overtuigend, 2 keer tot talent van het jaar uitgeroepen.

Echter zoals Feankenner in een ander bericht al aangaf zijn de cijfers niet altijd even best. Deze jongen heeft ook maar 18 doelpunten in 61 wedstrijden. Echter wordt in dit bericht gesuggereerd dat het een spits is terwijl op wikipedia staat dat het een spits/buitenspeler is. En we weten allemaal dat Sollied met 3 spitsen speelt dus het lijkt mij dat hij voor de flanken gehaald is, althans daar ga ik nu vanuit. Maarja kan iemand mij even verder inlichten want met zekerheid kan ik deze conclusies nu niet trekken. Weet voor de rest ook weinig van de beste man.

22 juli 2008 om 09:12

Hij wordt ook voor de flank gehaald. Als linksbuiten, opvolger van Sulejmani. Kalou kan op beide flanken en achter de spits uit de voeten. Multifunctioneel dus! Nu hebben we alle posities dubbel bezet. Volgens mij kan Elyounoussi eventueel ook wel vanaf rechts of op 10.

22 juli 2008 om 09:17

Ja en dit is dus wél een buitenspeler, en geen spits
Daarbij is deze 2 jaar op rij verkozen tot Noors talent van het jaar, in tegenstelling tot de andere speler

Ken de feiten zou ik zeggen..

22 juli 2008 om 09:22

Je hoef mij niet direct zo aan te vallen, volgens mij vraag ik het netjes en geef ik aan of mensen dit kunnen bevestigen. Is dat verkeerd dan....en het feit was dat er in dit bericht verkeerde informatie staat. Dan vraag ik even aan andere of ik er naast zit of Vz snappie.

22 juli 2008 om 09:32

Klopt, mijn excuses.
Het bericht vermeld het verkeerd. Er staat dat het een spits is, maar het is dus een linksbuiten.

Waarschijnlijk weer een bewijs dat Heerenveen over het beste scoutingsapparaat van Nederland en omstreken beschikt.

22 juli 2008 om 09:15

In dit geval was deze speler bij iedereen al bekend na de wedstrijden in de uefa cup tegen Heerenveen. Andere clubs vonden hem blijkbaar niet goed genoeg.
Ik verwacht echter dat hij samen met de reeds aanwezige aanvallers wel eens tot mooie dingen in staat is.

22 juli 2008 om 09:19

Fredrikstad tegen Heerenveen? Volgens mij mis jij iets. Elyounoussi heeft nooit tegen Heerenveen gespeeld. je bent vast in de war met Omotoyossi van Helsingborg.

22 juli 2008 om 09:27

dat was omotoyossi van helsingsborg daar hebben ze ook achteraan gezeten.. maar dit is een andere

22 juli 2008 om 10:40

Sorry, ik was inderdaad in de war met Omotoyossi. Elyounoussi ken ik verder dan niet. Heerenveen kennende zal het zeker geen slechte speler zijn, dus ik verwacht nog steeds mooie dingen in Heerenveen. Ik heb alleen de trainer niet bepaald hoog zitten.

22 juli 2008 om 09:26

Wat ik toch altijd een beetje vreemd vind. Als een speler zo jong Talent van het Jaar wordt en op z'n 17de in het eerste komt te spelen...
dan moet je wel met je ogen in je zakken lopen om dat niet op te merken.

Maar waarschijnlijk gaat het er om dat al die scouts hem dan gaan bekijken en toch besluiten dat ie niet goed genoeg is en Heerenveen als enige besluit ze wel aan te trekken of zo?

22 juli 2008 om 09:31

Of de speler zelf wil nog niet weg. Ook dat is een mogelijkheid. Elyounoussi heeft aangegeven stapsgewijs zijn carriere op te willen bouwen.

Vraag me af wat ervoor betaald moet worden door Heerenveen, lijkt mij een dure aankoop. Op wikipedia staat overigens het volgende. Vraag me dus ook af hoe het met Le Mans afgelopen is....

"in May 2008, he was linked with a transfer to English Premier League side Tottenham Hotspur, whilst previously being linked to Portsmouth Fc, Newcastle United and Chelsea Fc. However Fredrikstad accepted a bid around €4 million from French club Le Mans on 8 July."

Zo rond lijkt het dus neit met de Friesen....

22 juli 2008 om 09:18

Nogmaals Hanzz: ken de feiten

Le Mans had een bod gedaan, werd geaccepteerd, maar de speler wou wachten op Heerenveen. Hij heeft daarom Le Mans afgebeld (er stond een gesprek gepland) en vandaag komt hij dus naar Heerenveen.

22 juli 2008 om 09:20

Heerenveen betaalt ook tussen de 3 en 4m voor deze speler. Prima aanoop lijkt me.

22 juli 2008 om 09:28

Kijk Feankenner, ik trek dus telkens geen conclusies maar geef ruimte voor commentaar. Dan hoef je dus niet continue te refereren aan feiten, daar vraag ik namelijk om. Je doe nu net alsof ik een klein kind ben die hier andere irriteert. Lijkt haast wel alsof je met het verkeerde been uit bed ben gestapt?

Overigens wel bedankt voor de info, was er inderdaad niet bekend mee.

22 juli 2008 om 09:34

Normaal reageer ik niet op personen, maar Hanzz ik moet je gelijk geven de meeste reacties komen gewoon arrogant over van Feankenner.
Hij zal wel heel tevreden zijn met zijn kennis en dat willen laten zien.

22 juli 2008 om 09:41

In het verleden heb je nogal wat anti-heerenveen reacties gehad op Voetbalzone, en ik herken je naam daarvan.
Blijkbaar ben je nu verandert, serieuzer geworden (hulde daarvoor)

@abe84: 3-4 miljoen is ook een prima bedrag lijkt mij! Niet teveel, dan zou het risico te groot zijn. Hopen dat we hier veel plezier aan beleven, mocht hij daadwerkelijk ook komen

22 juli 2008 om 09:45

Of je het nu anti-heerenveen moet noemen vind ik ook weer overdreven. Ik zie het meer als een andere mening dan de Heerenveen-fans wat tot de nodige discussies heeft geleid hier. Maarja wat kan ik tegen een bericht als deze hebben. Is hetzelfde als Ajax, Psv of Feyenoord een mooie transfer doen. Kan ik wel een partijtje negatief gaan doen maar ook gewoon eens de waarheid zien en als het een goede transfer is dat gewoon toegeven. En het beloofd vandaag een mooie dag te worden in de tour dus ik ben erg vrolijk.

Zal dit de volgende topspits van Sc Heerenveen worden? Ze hebben een enorme reputatie en een vette bankrekening opgebouwd de laatste jaren door het goedkoop binnenhalen en voor miljoenen verkopen van goede spelers en dan vooral aanvallers. Samaras, Huntelaar, Nilsson, Alves en nu dus ook Sulejmani. En ook Bradley staat op de nominatie om naar Engeland te verkassen. En in de toekomst zullen Beerens en Paulo Henrique de club voor een goed bedrag verlaten denk ik. De scouting van Heerenveen is heel erg goed. Misschien wel de beste van Nederland maar een andere reden van dit succes is misschien wel dat ze heel veel spelers halen elke transferperiode.

Hopen dat deze speler voor de Marokkaanse elftal gaat kiezen.

22 juli 2008 om 09:29

zal wel niet.. aangezien dat hij zijn debuut al gemaakt heeft voor noorwegen

22 juli 2008 om 09:29

Marokkanse elftal? Even goed lezen vriend. Hij heeft al een interland gespeeld voor Noorwegen.

22 juli 2008 om 09:29

Hij is al voor Noorwegen uitgekomen.

22 juli 2008 om 09:56

Hopen dat hij bij Heerenveen wat aanpassingsproblemen heeft dan kan hij tegen Nederland in de kwalificatie nog niet zoveel kwaad

Goede aanwinst voor Heerenveen. Ze scouten toch beter in Heerenveeen. Wie weet misschien is hij na een 1 jaar 20mil waard.

Dit Heereveen kan wel is hoge ogen gaan gooien komend jaar. Met Kalou in oude doen voorin hebben ze een speler die het verschil kan maken. Ze moeten wel een goede keeper aanschaffen en een goede spielmacher. Als ze de verdediging een beetje kunnen polijsten hebben ze een topteam. Mijn voorspelling is dat komend seizoen Heereveen verassend 2e wordt achter Ajax.

22 juli 2008 om 09:30

Voordeel is nu ineens dat de voorbereiding nog heel lang duurt, genoeg tijd om alles te polijsten!

22 juli 2008 om 09:34

2e is wellicht wat te hoog, maar top4 moet zeker lukken met dit elftal.
Rechtsback en Keeper er bij (en Tarik) en Heerenveen is er klaar voor
Misschien nog een linksmidden ter backup, aangezien Pranjic ook wel eens een wedstrijd zal missen

22 juli 2008 om 10:14

en mijn voorspelling is dat heerenveen verassend 2e wordt voor ajax

Ik heb gehoord dat ze nu ook Meeuwis naar het Als proberen te halen! Dat lijkt mij een uitstekende aankoop ook.

22 juli 2008 om 09:42

Mm ik hoop het niet
Meeuwis moet Roda minstens 4/5 miljoen opbrengen, en dat zou ik er niet voor over hebben

22 juli 2008 om 09:43

Tja, voor een bankzitter lijkt me dat ook wat veel geld. Meeuwis is een controleur en met Pranjic en Grindheim hebben we daar al twee betere spelers. Of Bradley/pranjic moet weggaan, dan kan er wellicht geschoven worden. Maar die zijn ook nog niet weg.

Deze jongen komt uit m'n geboortestad en is daar zelf ook geboren in Al-hoceima (afellay, Aissati, El Hamdaoui komen er oa vandaan), hoop dat ie hier slaagt!

22 juli 2008 om 10:15

''afellay, Aissati''

Neem aan dat je hun ouders/groot ouders daar vandaan komen?
ze zijn toch geboren in Utrecht?

Talentvolle jongen! leuke aankoop voor Heerenveen, denk alleen wel dat dit het einde is voor Matusiak, die geen potten heeft kunnen breken in Nederland. Henrique gaat gewoon langzaam gebracht worden en ik vermoed dat Elyounoussi de nieuwe Sulejmani word, althans qua positie. Sibon zetten ze niet buiten de basis gezien zijn prestaties van vorig seizoen Pedro Beda zal denk ik eerst nog bij de jeugd meespelen dus het komt wel goed met Heerenveen!

Hoop voor Heerenveen dat het een goeie word/is.
Ik heb daar wel vertrouwen in Heerenveen is de laatste tijd heel erg goed aan het scouten. We zullen het wel zien met deze jongen ik weet niet veel over hem.
Fc Twente Heerenveen en Az strijden als je het mij vraag om de plekken 3/4/5

22 juli 2008 om 10:02

ik moet toegeven dat heerenveen vaak erg goed scout, maar aangezien dit 2x talent van het jaar is geweest in noorwegen, lijkt het me niet echt de verdienste van de scouts van heerenveen dat ze em opgemerkt hebben. Wel is het de verdienste van heerenveen dat ze em aan weten te trekken. Zou best uit kunnen groeien tot een topper.

hij heeft nog geen oficieel wedstrijd gespeelt . alleen een oefenwedstrijd.
als je voor nl of marokko moet kiezen begrijp ik dat je gaat twijfelen, maar noorwegen:s??

@ feankenner ik volg voetbalzone ook al een tijdje en volgens mij post hanzz absoluut niet anti-heerenveen. Noem het liever objectief. Wat me wel opvalt is jou arrogantie t.o.v. andere personen hier op het forum. Moet je wel complimenteren met je kennis want je hebt het vaak goed.

On: lijkt me een goede versterking voor heerenveen. Was het niet zo dat H'veen al langer met hem bezig is?

22 juli 2008 om 10:31

Ben ik helemaal met je eens, ik lees de reacties van Hanzz ook altijd graag en ze zijn realistisch en meestal ook objectief.

On: Heereveen scout vaak goed in Scandinavie, logisch ook dat de verwachting weer is dat het een topper wordt en ik moet zeggen het klinkt ook weer goed. Wel koopt Heereveen de laatste tijd wel erg veel van dit soort spelers, die natuurlijk niet allemaal toppers kunnen zijn. Jammer is dat er op deze scandinavische jongens nu steeds meer druk komt te liggen, omdat men simpelweg er vanuit gaat dat dit allemaal goede spelers zullen zijn.

Anyway, Heereveen proficat en ik hoop dat ze er weer zullen staan dit seizoen, wat voorgaande seizoenen heb ik ook van ze genoten. Ik vind wel dat ze op het middenveld nog wat te kort komen. Ook hebben ze echt nog een keeper nodig, komt Krul eigenlijk nog?

prima aankoop lijkt mij..... nu nog een rechtsback en miss nog een keep dan staan we goed volgendjaar dan dan kunnen we mischien wel in de top 3 mee draaien...
maar dit is weer een toppertje denk ik... komt wel goed met heerenveen...

Prima aankoop van Heerenveen, ook weer een jonge jongen(20) dus een aankoop voor de toekomst opzich als hij veel gaat spelen dan mogen we verwachten op weer een diamantje, misschien een beetje een vooroordeel maar de laatste jaren breken de spitsen bij heerenveen nogal goed door dus..! Er zijn wel wat mislukkingen maar veel breken door

Tarik Elyounoussi was altijd een goede speler voor de Noorse competitie. Alleen zijn rendement mag wat hoger. Maar wederom heeft sc Heerenveen een geweldig talent binnengehaald. Ik denk wel dat ze nog een aanvaller nodig hebben. Want met Sibon, Elyounoussi, Paulo Henrique, Beerens, Matusiak en Bonaventure Kalou denk ik dat je over te weinig doelpunten beschikt. Als sc Heerenveen zich inzet om Brian West aan te trekken kan het misschien meedoen om het kampioenschap, niet voorzichtig gezegd. West is het maatje voorin van Elyounoussi en hij is nog wel ietsjes beter. Die twee voelen elkaar geweldig aan, en hij zou dé aankoop zijn voor Sc Heerenveen.

Weer prima gedaan door mijn cluppie. Nu nog een keeper en een goaltjesdief en ik zie het seizoen met vertrouwen tegemoet. Ik heb hoge verwachtingen van Sollied, hij lijkt me tactisch een stuk sterker dan Verbeek.

Zo is het stil rondom Heerenveen en zo zijn er nu al in 2 dagen 2 aanvallers. Ik neem aan dat ze nog genoeg geld in kas hebben. Het is ook tijd dat Heerenveen de aansluiting naar de top gaat vinden. Voor Groningen en Twente is het nog iets te vroeg, zeker als je kijkt naar de financien. Ik vind het mooi dat een club als Heerenveen ondanks dat ze veel geld in kas hebben goede aankopen blijven doen. Ik ben wel benieuwd naar de verrichtingen van Heerenveen komend seizoen.
Zo zie je maar wel weer dat de topclubs niet met geld kunnen omgaan en de subtoppers wel.

Lijkt me een uitstekende aankoop voor Heerenveen. Ik zie in Henrique wel de nieuwe Alves en Elyounoussi is wel een type Sulejmani. Met ook nog Beerens, Kalou en Sibon hebben ze een hele goede aanval voor eredivisie-begrippen!

22 juli 2008 om 11:28

klopt idd een goede aanval... maar de verdediging is niet super.. ik denk dat henrique weer buiten de plannen van sollied valt en weer geen bassis plek kan veroveren dit jaar... want als je sibon kalou en elyounoussi hebt lijkt er voor hem geen plaats meer

Dit is echt een topaankoop voor Heerenveen. Alleen mis ik nog een échte afmaker bij Heerenveen, ze halen nu wel Kalou en Elyounoussi maar dat zijn buitenspelers. En ik ga er niet van uit dat Sibon er 20 inlegt. Ze hebben Paulo Henrique nog maar die is nog jong. Heerenveen heeft al een goeie selectie voor volgend seizoen.

22 juli 2008 om 11:33

Paolo Henrique,

Ik weet ook totaal niet wat je er van moet denken, kan zo zijn dat hij er 15 a 20 inlegt, voor hetzelfde geld erger je je het hele seizoen kapot ergeren. Wat moet Marcus eigenlijk kostten? miljoentje of 8?

ik als fc groningen fan zeg: chapeau! heerenveen heeft in 2 dagen tijd 2 uitstekende aanvallers gehaald. tarik is nog jong en scoort er aardig op los. heerenveen moet nu mee kunnen doen aan de top 4 van nederland. met deze selectie wordt het komend seizoen nog spannend.

@ fries

ik denk eerder een miljoentje of 15. als wij 3.2 miljoen moesten betalen mag heerenveen wel wat meer betalen. hebben toch geld genoeg van mickey

22 juli 2008 om 12:51

Net alsof Berg er ook maar over na zou denken om naar de rivaal te gaan. Die gast is al veel te goed.

Ongeveer 15 miljoen moet Berg kosten. Wil je zeggen dat jullie Berg gaan kopen, haha! Laat hem nog maar een jaartje hier!

22 juli 2008 om 11:49

Ligt er natuurlijk maar net aan hoeveel hij er volgend seizoen in gaat leggen. Als hij niet verder komt dan 7/8 goals, wat ik niet denk, zullen ze er hoogstens 8 miljoen voor krijgen.

Heerenveen zal ook Janmaat nog wel halen.

Hopelijk weer een topaankoop! Hoeveel zou die moeten kosten?

mooizo,, toch zomaar weer 2 spelers erbij. en ze spelen allebei voorin. ben heel benieuwd wat deze jongen gaat laten zien.
nu alleen nog ff een keeper.

Ik dacht iets van 3 miljoen hoorde ik.

klopt,, 3 miljoen werd aangeven. toch wel een redelijke prijs.

Was er niet een andere club die 4 miljoen euro had geboden? Maar toch kiest hij voor Heerenveen. Heerenveen bouwt al een aardige reputatie op in het buitenland. Veel spelers kiezen nu voor Heerenveen omdat ze weten dat er een grote kans is om bij deze club hogerop te komen.

Ja Tottenham had 4.5 miljoen geboden maar Heerenveen krijgt hij waarschijnlijk wel een basisplek en daar ben je bij de Spurs niet zeker van met concurrentie van Keane, Berbatov etc.

iedereen zegt dat heerenveen wel de beste scouting van nedeand heeft maar ik vind wel bijna van europa omdat clubs zoals real arsenal chelsea allemaal jonge spelers kopen(rond hun 11 meestal of net iets ouder) maar ze nooit gebruikenn e zo goed waren ze dus niet en bij heerenveen word als er iemand gescout word ook meteen gebruikt en later door andere club overgenomen ze zullen eigenlijk moeten doen dat je een max bedrag mag bieden voor een speler en niet meer want de ''kleine landen'' zijn eigenlijk een opleiding voor e grote als die grote clubs nu maar eerst eff zorgen dat ze zelf ook goede spelers opleiden en dan kan het wel zo zijn dat een nederlandse club een talent koop van een andere club maar dan blijf je tenminste in het ladn waaar je 'vaak'' bent opgegroeid want ik zie de meesteclubs niog niet 1 2 3 een eigen elftal opleiden

Ben het niet over eens dat Heerenveen de beste scouting heeft van heel Europa want er zijn clubs die een nog betere scouting hebben. Wel ben ik het over eens dat Heerenveen de beste scouting heeft van Nederland maar Groningen doet er niet veel voor onder. Het noorden mag trots zijn dat ze zo'n scouting hebben en daar kan Ajax een voorbeeld aan nemen. Doordat Ajax steeds spelers van Heerenveen en Groningen koopt kunnen Heerenveen en Groningen ook steeds meer uitgeven en dat gaat een keer uitlopen dat Heerenveen en Groningen topclubs gaan worden. Groningen is natuurlijk fantastisch bezig geweest, 5 à 6 jaar geleden streden we nog om degredatie en nu doen we mee om Uefa Cup fantastisch toch? Ik geniet echt als Groningen-supporter en zelfs geniet ik van Heerenveen!

22 juli 2008 om 15:33

Vind nou niet dat je de scouting van groningen al met heerenveen kan vergelijken, bij heerenveen leveren ze al jaren toppers, groningen heeft nu eigenlijk 2 jaar wat uitschieters, op paar jaar terug robben na dan.

Sommige mensen doen heel bijdehand door te zeggen dat hij al voor Noorwegen heeft gespeeld en niet voor Marokko kan spelen. Die mensen moeten even de regels erop nalezen.

A) hij is nog 21
B) als hij na zijn 21e nog een officieel (dus niet vriendschappelijk) duel speelt voor Noorwegen dan kan hij niet meer switchen.

Dus volgende x als je besluit om bijdehand te gaan reageren: eerst zeker weten dat je gelijk hebt.
Of hij daadwerkelijk wil gaan switchen is een ander verhaal.

damm weet je wel hoe goed hij is maar jammer dat hij niet voor marokko kiest is de grootste talent van noorwegen maar ja ik vertrouw die telegraaf niet echt kwa sport nieuws

necvlandfan ik zeg niet dat heerenveen het beste heeft maar 1 van de beste en ik vind dat clubs zoals arsnela en chelsea en real daar wel een voorbeeld aan kunnen nemen en ook man utd

h'veen goed bezig alleen denk dat dit een goede aankoop is voor h'veen ze hebben echt een heel goed scoutingsbeleid en zullen dan ook niet zomaar lukraak 3mln voor een speler over hebben. hoewel ze nu wel moeten uit kijkn dat ze niet te laks worden met al dat geld van de afgelopen transfers want nu zullen ze sneller duurdere spelers halen met grotere salarissen en daarom minder plaats hebben voor nieuwe on ontdekte tallenten zo als alves hunterlaar sule wat op gegeven moment gevaarlijk kan worden met betrekking tot de financieele situatie maar voorlopig zitten ze denk ik wel goed

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.
Noot: Er is inmiddels een nieuwe topic waarin de transfer definitief wordt bevestigd.

Fredrikstad FK


0 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. NielsenVerdediger131
S. MoldeVerdediger130
H. JensenKeeper130
T. DrageMiddenvelder132
O. ØbyMiddenvelder132
T. IsmaheelAanvaller132
R. AlbaAanvaller134
Voor de complete selectie: Clubpagina Fredrikstad FK.

In de wandelgangen

Vrijdag 30 juli
Tottenham Hotspur heeft vrijdag zijn bod op Cristian Romero verbeterd naar rond de vijftig miljoen euro gegarandeerd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren