Dochtertje Boulahrouz overleden

Donderdag, 19 juni 2008 om

Spelers en staf van het Nederlands elftal hebben donderdag aangeslagen gereageerd op het overlijden van Anissa, het woensdag te vroeg geboren dochterje van Khalid Boulahrouz. Echtgenote Sabia was tijdelijk in Lausanne in een ziekenhuis opgenomen.
...

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

71 reacties

Soooowww... Dat is echt verschrikkelijk nieuws :s
Veel Sterkte Boulah!!!

Shit, dit is echt vreselijk nieuws voor Bouhlarouz en zijn vrouw. Mijn medeleven hebben ze. Veel sterkte!

Gecondoleerd.

Heel veel sterkte Khalid, Sabie en verder familie,

Gecondoleerd en heel veel sterkte.

Dit is het ergste wat je als vader kan overkomen.

Vreselijk zeg. Heel veel sterkte met dit grote verlies. Dan is voetbal ineens weer een spelletje...

19 juni 2008 om 12:14

Khalid en familie heel veel sterkte met dit ongelofelijk zware verlies. Ook nu steunen we je. You'll never walk alone!

Heel veel sterkte met het verlies! Verschrikkelijke klap voor de familie. Ook de selectie schrikt hier natuurlijk van. Ik hoop dat ze zaterdag onder meer spelen voor het dochtertje van Boula....

Dit komt bij mij als mens ook erg hard aan. Ik leef met je mee, Khalid. Heel veel sterkte.

Gecondoleerd met dit verlies.
Veel sterkte gewenst aan familie bouhla.

Sterkte Boula.... Heel veel sterkte jonge...

We zien maar meer hoe betrekkelijk het leven dan is.. Er zijn dingen belangrijker dan voetbal...

Ik wens Boula en de familie heel veel kracht en sterkte toe...

Aahhhh........dit is triest. Sterkte met het verwerken van dit verlies.

wow, wat bizar
wat stelt voetbal nou nog voor als je zoiets overkomt. m'n gedachten gaan uit naar boula, z'n vrouw en overige familieleden. veel sterkte met t verwerken van dit drama!

19 juni 2008 om 12:28

Ik hoop dat Khalid en familie het goed maken naar omstandigheden. Ik verwacht ook niet dat hij zaterdag zal aantreden. Dit is echt een grote klap om te verwerken.

Gecondoleerd en veel sterkte met het verwerken van dit drama..

Heel erg triest. Dit wens je niemand toe. Ik denk dat we Boulah niet meer terugzien dit Ek. Zo'n verlies verwerk je niet zomaar. Alle sterkte gewenst.

19 juni 2008 om 12:28

Enorm tragisch nieuws dit voor hem.

Iedereen verwerkt het op zijn eigen manier natuurlijk. Ik denk dat het dus nog te vroeg is om te concluderen of Boulahrouz er wel of niet bij blijft.

Kippenvel toen ik dit bericht las. Even voor goed orde kippenvel vanwege verdriet. Wat kan het leven oneerlijk zijn. Boulah, het zijn nu betekenisloze woorden, maar heel veel sterkte voor jou en jouw vrouw. Je hebt al veel leed gekend met het vroeg overlijden van je vader, maar zeker weten dat je er weer bovenop komt.

Alle sterkte aan Boulahrouz en familie en vrienden...dit is echt klote. Zoals Feyenoorddelft al zei, dan is voetbal ineens maar een spelletje...

Ongelovelijk! Zo zie je maar hoe oneerlijk alles is!

Het is voor ieder persoon natuurlijk anders hoe men zoiets verwerkt.
Boulahrouz kennende (nou ja kennende, hoe hij overkomt dan) is het nogal een binnenvetter die zijn verdriet misschien wel eens met zijn voeten wil laten spreken.

Het zou zomaar kunnen dat hij er zaterdag bij is.

19 juni 2008 om 12:35

Volgens het officiele bericht van Oranje gisteren kwam de mededeling dat hij er gewoon bij blijft. Wellicht was Boulahrouz al uit het ziekenhuis en had al meegekregen van de artsen dat het de baby het helaas niet zo redden. Ik denk dat er zeker wel wel een kansje is dat hij er gewoon bij is.

22 weken is erg vroeg.

nogmaals: enorme dreun voor Boulah, sterkte gewenst. Uit respect hoop dat de kinderen van de oranje spelers na afloop van de wedstrijd er niet weer bij zijn.

19 juni 2008 om 12:41

Ik denk dat deze hechte groep zelf wel het beste weet hoe ze Boula moeten opvangen en steunen, zulke dramas vergroten meestal het groepsgevoel.

19 juni 2008 om 12:37

Dat mag ik aannemen ja, zou wel een beetje respectloos zijn !

Verdomme, wat een k.t nieuws zeg. We kunnen hem alleen maar steunen met onze liefde. Ik ben zeker dat zaterdag het oranje legioen iets mooi's voor Khalid en z'n vrouw in petto hebben. Wat zeg ik, zaterdag? ik denk dat de volgende dagen de vele fans al steunbetuigingen zullen geven zodat Khalid zich tenminste niet alleen voelt! Heb zo een idee dat de groep zaterdag met rouwbanden zal spelen, dat lijkt me gewoon logisch. Ik kan Khalid en z'n vrouw alleen maar veel sterkte wensen bij deze tragedie!

Ongeloofelijk zeg, wat een rot nieuws.
Sterkte Boulah!!

Gecondoleerd! Hij is zkr zwaar aangeslagen. Ik weet niet hoe het voelt omdat ik het nooit heb meegemaakt, maar de dood wens ik niemand toe. Of hij zaterdag erbij zal zijn? Ik denk dat er kans is. Maar ook als hij niet er bij is, kunnen we het begrijpen en neemt niemand hem het zeker en vast niet kwalijk. Anissa rust in vrede.

Verschrikkelijk nieuws dit, zo zie je maar weer hoe snel alles kan veranderen in je leven.
Ik wens Boula, zijn vrouw en alle betrokkenen heel veel sterkte, met het verwerken van dit enorme verlies.

Het nu al speculeren over of hij er zaterdag bij is vind ik wel wat ver gaan, het is nu ook even helemaal niet belangrijk wat mij betreft.

Dit is een persoonlijke tragedie. Sterkte Khalid, Sabia en de alle andere betrokkenen.

19 juni 2008 om 12:42

Sluit ik me bij aan. Voetbal is ineens niet zo belangrijk meer. Dit wil je niet meemaken. Ik hoop dat de selectie op gepaste wijze stil staat bij het overlijden van Anissa.

Erg triest voor Boulha en zijn vrouw.
Heel veel sterkte met dit zware verlies!

Dan is voetbal dus echt even niet belangrijk meer, Ek of niet.

Dit is echt heel erg. Van een euforische stemming naar een drama stemming. R.i.p Anissa. Veel sterkte familie Boulahrouz! En ik hoop dat Khalid nu niet afgeleid raakt tijdens de wedstrijd, maar dat hij voor Anissa probeert alles te geven! Wanneer Khalid toch niet mentaal in orde is, laat dan maar Melchiot of Heitinga spelen.

Vreselijk :s Heel veel sterkte gewenst aan de familie Bouhlarouz.

Persconferentie

Wel begint om 14.00 uur op die locatie een persconferentie met bondscoach Marco van Basten en aanvoerder Edwin van der Sar.

Dan zal blijken of Boulahrouz bij de selectie terugkeert of met zijn vrouw terug naar huis gaat.

Nederland speelt zaterdag in Basel in de kwartfinale van het Ek tegen Rusland.

Verdomme, wat een triest bericht!
Boulah en familie heel veel sterkte toegewenst!

Voetbal is nu nog slechts een spelletje!

19 juni 2008 om 13:42

Slechts een spelletje waar mensen hun brood mee verdienen, maar ja...

19 juni 2008 om 14:02

Je zegt het Bijna alsof het feit dat mensen hun brood ermee verdienen belangrijker is, dan zo'n persoonlijk drama. Ik weet bijna zeker dat Boula het overgrote deel van zijn vermogen wat hij als voetballer verdient heeft wil ruilen als hij zn dochtertjes weer terug krijgt.
Ontoppic: Sterkte Boula en familie, heel Nederland staat achter jullie!

19 juni 2008 om 14:11

Alleen bedoel ik dat er niet mee

Damn, ik ben hier toch zeer van geschrokken. Condolaties aan Khalid en zijn vrouw. Voetbal is nu even helemaal niet meer belangrijk en dat is niet meer dan logisch. Ik verwacht hem ook eigenlijk niet meer terug op het Ek nu. En anders zal het Zaterdag in ieder geval wel niet zijn. Ik zou zelf zoiets niet zo snel kunnen verwerken. Ik denk dat het de beste keuze voor Khalid is om gewoon met zijn vrouw mee naar huis te gaan, want ook zij heeft alle steun nodig die ze kan krijgen.

Sterkte!

Boulah en familie veel sterkte toegewenst, klote dit, dan stelt dat voetbal toch niks meer voor man..

Ongeloofelijk, dat de reus van Nederland op deze manier (moet) zal gaan stoppen met het Ek.
Nu maar hopen dat nederland kampioen word voor Boulha, dit familie drama gun je geen mens.

Sterkte familie Boulharouz.

19 juni 2008 om 13:17

Het zou ook zomaar kunnen dat hij juist het Ek af wil maken om zijn gedachten te verzetten, alhoewel me dat mentaal gezien onmogelijke lijkt op zo'n korte termijn.

Verschrikkelijk nieuws dit voor Boulahrouz, zijn vrouw, familie en vrienden.

Sterkte met dit verlies, een echte nederlaag.

Boulahrouz heeft dit Ek in ieder geval een hele pijnlijke nederlaag geleden.

Heel erg veel sterkte Khalid Boulahrouz! Moge Oranje nu voor jou het Ek winnen!

zo leer je voetbal relativeren en dat er ook gewoon andere belangrijke zaken zijn in deze weken. Ik hoop dat het ek gewonnen wordt en het kampioenschap opdragen aan haar en Bouhla zelf natuurlijk.

Vreselijk, ronduit vreselijk. Dit is het ergste dat een mens kan overkomen. Inderdaad geeft dit ook het relatieve aan van het voetballen. Boula zou zijn heel carriere inleveren om zijn dochtertje terug te krijgen. Koude rillingen, echt vreselijk. Woorden schieten tekort, dus zwijg ik maar.

Ik vraag me af of Boulahrouz zaterdag mee zal doen, maar in ieder geval sterkte met het verlies.

Veel sterkte familie boulahrouz! en ik hoop dat je kan spelen voor je dochtertje zaterdag

Lausanne - Khalid Boulahrouz heeft op het trainingsveld in Stade Olympique de la Pontaise geprobeerd zijn gedachten te verzetten. De international van Oranje werd gisteren met zijn vrouw Sabia getroffen door groot persoonlijk leed. Zijn te vroeg geboren dochtertje Anissa overleed in het ziekenhuis van Lausanne. De aanwezigheid van Boulahrouz op de besloten training bevestigt dat de verdediger het Ek afmaakt.

Boulahrouz veel sterkte en je vrouw ook! Je bent dan wel de kannibaal bij Oranje, maar ook die heeft een gevoel! Veel sterke ook voor de familie!

Sterkte met het verlies. Erg sneu dat dit moet gebeuren!

Echt vreselijk nieuws. Gecondoleerd en heel veel sterkte Khalid!
Zoals iedereen al wel heeft gezegd, er zijn dingen die veel belangrijker zijn dan voetbal. Dit moet een enorme klap zijn voor Boulahrouz. Mocht hij het Ek verlaten, alle begrip daarvoor. Mocht hij blijven, hopelijk kan het voetbal dan voor wat afleiding zorgen. En ik hoop ook dat er dan wat geregeld kan worden zodat zijn vrouw/vriendin bij hem is. Om van elkaar gescheiden te zijn in deze periode, dat maakt het nog moeilijker denk ik.

Wat ik nu begrijp van de Nos teletekst blijf onze kannibaal bij de selectie en wil graag zaterdag spelen! Wat hij ook zou beslissen zou een goede keuze zijn want ik vind echt dat zijn vrouw nu belangrijker is. Maar goed, ik begrijp dus dat hij blijft.

19 juni 2008 om 14:34

Geloof mij maar dat hij echt wel bij zijn vrouw mag zijn en dat van Basten er zeer flexiebel mee om zal gaan. We worden kampioen voor Boulah!

Vreselijk voor Boulah en zijn vrouw! Hij zou waarschijnlijk het Ek en zijn gehele carriere willen inleveren als hij daarvoor zijn dochtertje terugkreeg. Vreselijk nieuws en ik wens hem het beste!

Sterkte Khalid. Heel Nl leeft met je mee!

Verschrikkelijk nieuws. Niet alleen Boulahrouz en zijn nabestaanden leven nu in shock, maar ook het gehele Nederlande elftal is aangeslagen door dit verlies van een pasgeboren kind. Hoe Oranje en Khalid dit zullen opvangen is nog niet bekend, maar het beste lijkt voor de rechtsback om met zijn familie huiswaarts terug te keren.

R.i.p.

Dit gaat door merg en been. Verdomme man, waarom een kind dat feitelijk nog niet geboren is, moet sterven is iedereen natuurlijk een raadsel. Ongelofelijk. Ik leef heel erg mee met Bouhlarouz, zijn vrouw en heel zijn familie.
Ik mag aannemen dat Van Basten in dit geval wel menselijk is en dus hem alle tijd gaat geven om dit te verwerken. Dit vergeet je natuurlijk nooit meer. Nogmaals, ongelofelijk. Zaterdag dus geen Bouhlarouz, hoogstwaarschijnlijk. En als hij al voetbalt, ( wat ik me absoluut niet kan voorstellen ) dan gaat hij zeker geen goed figuur slaan. Dat wens je Bouhlarouz niet toe. Niemand natuurlijk.

bouhlarouz is de rots in de branding

Dit is echt jammer, Bouhlarouz is een goede speler hij moet proberen mee te doen.
En van zijn dochter, gecondoleerd.

Tja, op zulke momenten realiseer je je dat er belangrijkere dingen zijn in het leven dan voetbal. Hopelijk heeft dit geen invloed op zijn spel.
Verder wil ik khalid, zijn vrouw en andere familieleden en vrienden veel sterkte toewensen met dit verlies.

sterkte familie, (mede)spelers, vrienden en natuurlijk sabia en khalid
geen woorden voor

[rood]de topic is nu (in elk geval tijdelijk) open voor bezoekers uit alledrie de niveaus.[/rood]

Ik wens hem heel erg veel strekte met dit verlies en heel erg veel respect voor hem dat hij er staat as zaterdag!

verschrikkelijk! veel sterkte voor hem en zijn vrouw, weet iemand of hij al kinderen had? niet dat je nu aan het voetbal moet denken maar toch: daar gaat een goed rechtback voor het nederlands elftal..

Drama dit, ben zelf vader van 2 jongens, en het lijkt me het ergste wat er is.
Ik ben trouwens wel van mening dat dit iets is, wat de jongens nog meer naar elkaar toe kan laten groeien. Nog meer gedrevenheid om de titel te winnen.

Dit is echt vreselijk voor Boulahrouz! Ik vind het nog knap van hem dat hij bij het Nl elftal blijft. Ik hoop dat hij dit trauma weer vrij snel vergeet. Waar ik wel mijn mening over heb: De kindertjes van het Nl elftal zouden zaterdag (als er word gewonnen) wat mij betreft niet weer het veld op mogen, al is het alleen voor Boulahrouz

Dit is echt vreselijk, gecondoleerd!

Ach Ach Ach... dit vind ik echt sneu voor hem... Gecondoleerd

sterkt aan Bouhlarouz zijn familie en vrouw

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 17
2187 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
Daley BlindVerdediger60
Georginio WijnaldumMiddenvelder61
Kevin StrootmanMiddenvelder50
Wesley SneijderMiddenvelder52
Quincy PromesMiddenvelder53
Davy KlaassenMiddenvelder51
Bas DostAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Zondag 23 september
Sébastien Haller mag hopen op een toptransfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren